POSTED IN Gaza, Israel

Snarlig invasjon av Rafah:

USA har gitt grønt lys for Israels folkemord i Gaza.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Trond Ali Linstad

Staten «Israel» driver folkemord i Gaza; det skal etterprøves for internasjonal rett. Israels massedrap på palestinske arabere har omfang som folkemord – bilder vi ser fra Gaza, underbygger det.

Det meldes at Israel snarlig vil invadere Rafah. Og at USA vil komme til kysten helt sør i Gaza med skip og «redde» palestinere fra å bli slaktet. Da kan Gaza bli tømt, med USA’s medvirkning.

Det sionistiske Israel vil ha alle palestinere bort fra Gaza – deretter fra Vestbredden og resten av det såkalte «Israel». De sier det klart, ledere i den «israelske» staten. Sionistiske rasister! Og terrorister. Nå herjer de i Gaza.

Det internasjonale samfunn er ansvarlig

Hvem er ansvarlig for det blodbad som pågår? Ved siden av Israel: Det internasjonale samfunn. Spesielt USA – dagens fortsatt ledende stormakt, så lenge det varer – med sine blinde disposisjoner.

Sionistiske jøder styrer USA

Skjønt ikke så «blinde», må det sies. Vi må innse dette: USA er i Midtøsten fullstendig dominert av staten «Israel». Med sionistiske jøder i dominerende posisjoner, på alle nivå i den politiske administrasjonen. «Israel» med sionistiske venner, styrer USA. De bestemmer politikken.

Vestlige stater har medansvar

Resultatet er massakre og folkemord. Staten «Israel» bestemmer det. Andre bukker – om enn betenkte, forblir i hovedsak stille. Norge er blant dem.

Staten «Israels» historie

Det ville vært på tide. Saken gjenspeiler Israels historie fra første øyeblikk. Statens grunnlegger, Theodor Herzl – hyllet i Israels Uavhengighetserklæring – skrev i sine dagbøker hvordan man skulle «oppmuntre» den innfødte befolkningen, Palestina-araberne, til å forlate landet. De skulle blant annet nektes arbeid. Massakre og fysisk fordriving ble i praksis metoden.

Nær en million palestinske arabere er blitt drevet fort fra sine hjem, og nektet å vende tilbake av den israelske staten og dens krigsmaskin. Flere hundre tusen palestinere endte i flyktningeleirer i Gaza, for nå på nytt å bli fordrevet. Rasisme og etnisk rensing er en grunnpilar for staten Israel. Staten skal være etnisk/religiøst basert; bare for «jøder». Andre kan «drives bort» – til Egypt, Jordan eller et afrikansk land, som israelske ledere nå planlegger.

Jøder med holocaust-bakgrunn ansvarlig for folkemord

«Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle se den dagen da Israel, et land med Holocaust-overlevende og deres etterkommere, ville stå overfor en alvorlig anklage om folkemord. Uansett hvordan denne saken utspiller seg i ICI – og her er jeg fullt klar over manøvrene som USA og Israel vil bruke for å unngå en rettferdig rettssak – vil Israel i fremtiden bli ansett som hovedansvarlig for et av de største tilfellene av folkemord.» (Professor John J. Maersheimer. / John’s Substrack.)

Professor John J. Maersheimer

To videoer fra Trond Ali Linstad

I natt sov barna i Gaza

Al Quds Dag

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  5 mai 2024 11:20

  USA og Noreg satsar òg friskt på at drepinga i Ukraina skal halda fram.

  Raud Ungdom har sjølvsagt rett i at Støre og Stoltenberg er terroristar, og i mykje større skala enn skurkar NRK klistrar terrorist-merkelappen på.

  Trass i det fælslege som føregår i Gaza og i Ukraina, greier NRK det propagandistiske kunsstykket å få USA og Noreg til å sjå ut som miskunnsame samaritanar.

  Her er 3 minutt video frå ein amerikansk krigar om stoda i Ukraina:

  https://steigan.no/2024/05/dekorert-usa-oberstloytnant-det-er-totalt-umulig-for-ukraina-a-vinne-krigen-mot-russland/

  Svar
 • Tommy Olstad
  5 mai 2024 15:18

  Det å bare tenke tanken at Israels krig i Gaza skal kunne kalles folkemord, fremstår for ethvert fornuftig menneske som antisemittisk.

  Israel ble utsatt for et angrep i fjor som hadde en klar parallell til Holocaust; jøder ble drept og mishandlet utelukkende fordi de var jøder.

  Som et svar på dette, var det selvsagt helt riktig av Israel å sette seg som mål å totalt utslette Hamas som var ansvarlig for angrepet.

  Dette har de nå langt på vei lykkes med, men det er avgjørende at IDF også går inn i Rafah og får tatt ut terroristene som befinner seg der.

  Svar
 • Reidar Kaarbø
  6 mai 2024 9:05

  Ingen skal i hvert fall beskylde Vesten for å sende våpen til Hamas slik at de kan forsvare seg mot terrorhæren til Israel. Det ser ut som Vesten er samstemt i at litt folkemord er helt greit, derfor får vi ingen håndfast utvisning av israelske diplomater, derfor får vi ingen sanksjoner eller boikott av Israel.

  SLIK MANGEL PÅ Å GJØRE DET RIKTIGE ER EN UAKSETABEL FORM FOR TERRORISME.
  Den eneste staten som ser ut til å ha hjulpet palestinerne med våpen og penger i kampen mot overmakten, slik USA og NATO har gjort i Ukraina, er trolig Iran. Men vi skal ikke beskylde terroristene i USA for å ha berømmet Iran for sin innsats.

  Svar
 • Northern Light.
  6 mai 2024 15:48

  Lik gangstere truer USAs kongressmedlemmer ICC hvis de utsteder arrestordre mot Netanyahu for krigsforbrytelser.

  Av Ethan Huff.
  Hvis Den internasjonale straffedomstolen (ICC) utsteder arrestordre for Israels statsminister Benjamin Netanyahu, og andre i regjeringen for deres krigsforbrytelser mot det palestinske folket, lover USAs lovgivere, både republikanere og demokrater å gjengjelde.

  I lydighet mot sine sionistiske herrer, truer amerikanske kongressen med «konsekvenser», etter medieoppslag om domstolen i Haag sine planer om å ta rettslige skritt mot Netanyahu for brudd på folkeretten, for deres nedslakting av palestinere som bor i Gaza.

  «ICC vurderer tydeligvis arrestordrer mot israelske ledere for noe som er legitimt selvforsvar», snerret representant Brad Sherman (Demokrat-California), en karrierepolitiker – Sherman har vært medlem av kongressen for 14 terminer. Sherman fortsatte å si at å holde Netanyahu ansvarlig for sine forbrytelser mot menneskeheten vil gjøre domstolen til en «kengurudomstol*». «President Biden må fordømme dette, og jeg vet at kongressen vil sikre at det blir konsekvenser for en så absurd avgjørelse», truet Sherman videre.

  (Relatert: Visste du at Israel lurer palestinske sivile inn i «trygge» soner i Rafah, for så deretter bombe dem?).

  Sionister er ikke vant til å bli holdt ansvarlige.
  Grunnen til at disse kongressmedlemmene og deres sionistiske herrer har raseriutbrudd offentlig om dette, er fordi de er ikke vant til at deres krigsforbrytelser i det hele tatt blir nevnt i nyhetene, enn si en internasjonal toppdomstol som søker rettferdighet på vegne av deres ofre.

  Ting endrer seg det som en gang var ubeskrivelig, blir nå kringkastet overalt. Det som en gang var forbudt å snakke om er nå samtaleemne nr 1, og hvor folk protester kraftig mot sinonistenes forbrytelser.

  De kan ikke håndtere det, og prøver alle gamle triks i boken for å avlede, men det fungerer ikke lenger. Så vi kan forvente å se mange flere slike raseriutbrudd offentlige og trusler, ettersom Satans synagoge systematisk blir detronisert, murstein for murstein.

  ICC gjennomførte en grundig etterforskning av handlingene til det israelske militæret i ikke bare Gaza, men også på Vestbredden. Etterforskningen gikk helt tilbake til 2014, da Israel kriget mot Hamas i en månedslang krig, og avdekket krigsforbrytelser og andre grusomheter. I januar avsa også FNs internasjonale domstol (ICJ) en kjennelse, som kalte det «plausibelt» at Israel Defense Forces (IDF) begikk folkemord på Gazastripen. Siden han ikke er vant til all gransking, presser Netanyahu Biden for å stoppe ICC fra å prøve å straffeforfølge ham eller andre israelske ledere.

  Ifølge representanten Ritchie Torres (Demokrat-New York) er det å stille Netanyahu og resten til ansvar å «bruke domstolen i terrorens tjeneste som ikke kan tillates». «ICC støtter Hamas ved å forsøke å straffe det eneste demokratiet i Midtøsten, bare for at de forsvarer seg mot barbarisk terrorisme», la representanten Elise Stefanik (Republikaner-NewYork) til, hun bruker den samme velbrukte og manipulerende retorikken for å prøve å rettferdiggjøre Israels oppførsel.

  Å straffeforfølge israelske ledere for krigsforbrytelser «ville være et fatalt slag mot den rettslige og moralske statusen til ICC», tilføyde senator John Fetterman (Demokrat-Pennsylvania), en annen sionist som mener at Israel er et moralsk forbilde som er hevet over loven.

  Så har vi Representantenes Hus Speaker Mike Johnson (Republikaner-Lousiana), som kalte ICCs etterforskning «grunnløs og illegitim», og hevder enhver rettsforfølgelse av Israels krigsforbrytelser vil sette USAs nasjonale sikkerhet i fare.

  Den israelske regjeringen er ikke vant til å la noen offentlig motsette seg dens kriminelle gjerninger på verdensscenen.

  *En kengurudomstol er et begrep som brukes til å beskrive et rettssystem, som ignorerer de anerkjente standarder for lov eller rettferdighet, som er partisk mot saksøkte, og hvor dommen mot anklagede vanligvis er forutbestemt. Kengurudomstoler følger ikke rettsregler og prosedyrer, og gjennomføres bare som en formalitet.

  Fra Natural News, publisert 5 mai 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Like THUGS, members of U.S. Congress make threats against ICC if arrest warrants are issued against Netanyahu for Israeli war crimes.

  Svar
 • «…for å prøve å rettferdiggjøre Israels oppførsel.»

  ‘..to fangar døydde i fengsel i Israel, melder Reuters.
  Ein av dei var legen Adnan Al-Bursh. Han var leiar og kirurg på ortopedisk avdeling på Gazas største sjukehuset, al-Shifa-sjukehuset.
  Årsaka til dødsfalla er ikkje kjend.
  NRK har vore i kontakt med det israelske forsvaret sidan torsdag, men har ikkje fått svar på spørsmål om al-Bursh. NRK har også sendt hendvendelse til israelske styresmakter og fengselseininga utan å få svar frå dei.

  https://www.nrk.no/urix/palestinsk-lege-dode-i-fengsel_-_-eg-blei-heilt-slatt-ut_-seier-norsk-legekollega-1.16868701

  Men , men… Tenk på gislene som Hamas tok.
  ( Hvorav halvparten nå er drept av israelske soldater.)

  Eller de mange tusen ungdommene som er misshandlet i israelske fengsel de siste tiårene, etter å ha kastet stein.

  Svar
 • Northern Light.
  7 mai 2024 20:04

  Gaza: Israels grusomheter mot palestinske sivile er grenseløse.

  Sionistiske kamphandlinger er mot sivile, kvinner og barn. Og vestlige «ledere» bare ser på, og oppmuntrer til at grusomhetene fortsetter.

  Av Peter Koenig.
  På dag 209 (3 mai 2024) av dette grusomme massemordet, nådde grusomhetene et nytt lavmål. Det kan ikke engang kalles en krig fordi palestinerne er ikke bevæpnet, og Israels krig er egentlig ikke mot Hamas, men mot sivilbefolkningen, hovedsakelig kvinner og barn.

  For å minne om det, ble Hamas opprettet av Israel i 1987 som en «terror»-organisasjon under det første palestinske opprøret, eller Intifadaen. En «falskt flagg» operasjon– en av mange – som tillater israelske forsvarsstyrker (IDF) å angripe Palestinas opprør for deres rett.

  Hamas-angrepet på Israel 7 oktober ble planlagt av Netanyahu-regjeringen, USA og Storbritannia minst fem år tidligere. Med den overvåkningen Israel har over grensen og Gaza, er det er latterlig å tro at det var et «overraskelsesangrep», som vår korrupte vestlige presse og media fortsatt prøver å indoktrinere den «uskyldige» vestlige befolkningen til å tro.

  IAK «If Americans Knew) rapporterer at IDF nå gjemmer sprengstoff i matvarer som blir satt frem. En palestinsk tenåringsgutt er den siste som ble hardt såret mens han åpnet «matkassen», ifølge FNs kontor for koordinering av humanitære anliggender. Det finnes ikke ord for å uttrykke avskyen for et land – egentlig ikke et legitimt land – som lokker palestinere de har drevet til hungersnød, til mat med eksplosiver.

  Israelske snikskyttere skyter folk som leter etter hjelpesendinger, og dreper hundrevis. Israel gjemmer unna lik av palestinere som døde under umenneskelige fengselsforhold, og truer med å angripe de palestinske myndighetene (PA) med støtte fra Washington, hvis det blir utstedt arrestordrer fra Den internasjonale straffedomstolen (ICC) på statsminister Netanyahu, hans krigsminister og andre høytstående israelere.

  Nylig slo tyrkiske myndigheter ned på et israelsk nettverk for handel med organer i Adana, Sør-Tyrkia. Bloomberg beskrev allerede i 2011 Israel som sentral aktør i et «globalt svart marked for organer der de med bedrag, vold og tvang, kjøper nyrer fra fattige mennesker, hovedsakelig i underutviklede land, og deretter selge dem til kritisk syke pasienter i mer velstående nasjoner».
  Nylig ble det funnet hundrevis av palestinske lik med manglende organer og som var flådd, mange av dem i massegraver.

  Dr. Pascal André, en fransk akuttlege som returnerer fra Gaza, snakker til ‘TRT Français’ om staten Israels folkemord og terrorisme mot sivile i Gaza. TRT er det tyrkiske radio- og TV-selskapet. «Flere barn og kvinner har blitt drept i Gaza på 5 måneder enn på 2 år i Ukraina. Det er situasjonen på bakken, med skader som er aldeles forferdelige. Vi har vært på turnus siden 25 januar, mange av oss har blitt drept, for de skyter på sykepleiere, ambulanser og sykehus.

  Det var 25 000 mennesker rundt og i det europeiske sykehuset. Alle korridorer var like fulle som en metro, til det punktet hvor forholdene under behandling var uutholdelig. De fortsetter å leve med terroren, og er det ikke droner, er det bomber. Det er på tide at dette stopper umiddelbart.

  Her om dagen behandlet jeg et 12 år gammelt barn med et granatsår minst 15 cm dypt i skallen. Jeg hadde tatt inn tre døde barn den forrige halvtimen. Jeg måtte bruke en halvtime på å lete etter bedøvelse og tang, og jeg brukte nesten en time på noe jeg kunne ha gjort på et kvarter, fordi utstyret var så defekt. Hjelpen er bare noen få kilometer unna i lastebiler med matvarer. Medisinsk utstyr er der, men Israel og USA hindrer rett og slett bilene innreise i Gaza.

  Det finnes ikke ord for å beskrive så mye grusomme drap på sivile mennesker, utført av sionisten Washington, Storbritannia og til slutt det sionistiske Israel.

  Netanyahus neste angrep blir på på Rafah, hvor nærmere en million eller flere palestinske flyktninger er i leire ved grensen til egyptiske Sinai. På den andre siden har Egypt allerede bygget nye teltbyer for å huse noen av de palestinerne som klarer å unnslippe det neste – og muligens siste – angrepet.

  Biden-administrasjonen vil la noen palestinske flyktninger komme til USA for å bidra til den amerikanske økonomien, mens USA og Israel nå bygger en enorm havn rett innenfor Gaza, hvor billioner kubikkfot med naturgass de stjeler fra palestinerne (verdt hundrevis av milliarder av dollar), vil bli lastet på skip og sendt til destinasjoner rundt om i verden. Byggingen av havnen går raskt fremover og vil bli bevoktet av rundt 1000 amerikanske væpnede soldater.

  Fra Global Research, publisert 7 mai 2024.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker og videoer i orginalartikkelen.
  Koenig er geopolitisk analytiker, forfatter, og har vært seniorøkonom i Verdensbanken og WHO i 30 år, og 4 år i Palestina. Han er også Senior Fellow ved Chongyang Istitute of Renmin University i Beijing.
  Orginalartikkel: Gaza: Zionist Israel Atrocities — Limitless and No End.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ikke for en neve dollars:

Enormt norsk pengebruk for å redde klimaet – uten effekt.

Forrige innlegg

En helt annen forståelse av konflikten mellom Israel og Iran.

Ingenting er slik det ser ut som.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.