POSTED IN Helse, USA

Smittevernsjefen i USA:

Innrømmer at økonomisk belønning kan ha ført til for høye korona-dødstall.

12 kommentarer

Det som kommer frem i artikkelen under er ingen stor nyhet, men det kan være greit å få den fra landets (USA) høyeste myndigheter. Når en får ulike økonomisk tilskudd for hvilken diagnose folk har når de dør, da vil det være svært fristende å gi den diagnosen som gir høyest utbetaling, ikke minst hvis det kan reises tvil om dødsårsaken. Det hjelper på at mange sykehus er private og slik finansierer driften.

Det er det smittevernsjefen i USA i artikkelen under innrømmer. Saken er at antallet døde av korona i USA (som også i Norge) er blitt en politisk sak. Den har stadig mindre med helsevern å gjøre.

I Norge blir det mer og mer et påtrengende spørsmål hvorfor en stenger ned landet, kaster folk i arbeidsledighet og ødelegger livene til mange for en sykdom som knapt er en krusning på dødstallene fra år til år. En sykdom som ikke tar livet av noen under 50 år og som er farlig bare for gamle folk med alvorlig tilleggslidelser.

Mens en utsetter diagnostisering og behandling av alvorlige og livstruende sykdommer for langt yngre mennesker. Og i disse dager kommer de første tallene som bekrefter akkurat dette. I Norge diagnostiseres nå færre kreft-tilfeller enn tidligere år. Årsaken er opp i dagen: Fordi folk oppsøker lege mindre enn tidligere.

Det betyr at vi fremover vil få en økning av kreftdødsfall som følge av for sein diagnostisering og oppfølging. Kreft er en langt mer dødelig sykdom enn korona. I U-land blomstrer nå tuberkulosen opp igjen av samme grunn.

I virkeligheten er den en stor helsepolitisk skandale det som nå foregår. Og det forteller sitt at ikke en kritisk stemme slipper til i våre største medier.

Da har en virkelige en dårlig sak.

Når vi offentliggjør denne artikkelen enda en gang er det for å minne folk på det jukset med tall og med ord som har pågått hele tiden for å skremme folk.

Knut Lindtner
redaktør

CDC-direktøren innrømmer at sjukehusa har penge-‘insentiv’ for å auke koronavirus-dødstala

Eit «perverst insentiv»

Chris Enloe 3. aug, 2020

Center for Disease Control and Prevention (CDC), Robert Redfield, innrømte førre veke at sjukehusa i USA kan ha monetære insentiv for å auke koronavirus-dødstala. Under ei høyring ved Husets Oversight and Reform Select Subcommittee on the Coronavirus Crisis på fredag, spurde representanten Blaine Luetkemeyer (R-Mo) om det stemde at sjukehus har «perverse insentiv» for å heve dødstala for COVID-19.

Sjokkerande nok, innrømde Redfield at det har dei.

«Eg trur du har rett i at vi har sett dette i andre sjukdomsprosessar også,» sa Redfield.

Robert Ray Redfield jr. er en amerikansk virolog. Han er direktør for Centers for Disease Control and Prevention og administrator av Agency for Toxic Substances and Disease Registry siden marsh 2018. Wikipedia

«Under HIV-epidemien kunne nokon få eit hjerteinfarkt, men også ha HIV – sjukehuset ville heller [klassifisere] det som HIV fordi det gir større tilbakebetaling,» forklarte han. «Så eg trur det er noko sant i det».

«Men når det gjeld innrapportering av dødstal, er det til sist korleis legen definerer det i dødsattesten, og … vi går igjennom alle dei dødsattestane. Så eg trur det sannsynlegvis skjer sjelnare med dødsårsak, sjølv om eg ikkje vil seie at det aldri skjer,» heldt han fram. 

«Eg trur nok at når det gjeld spørsmål om sjukehus-tilbakebetalingar eller individ som blir skrivne ut, kan det sikkert føregå eit spel.»

Det har rasa ein debatt om kor nøyaktig dødstala blir telde, og ulike studiar har kome til motstridande konklusjonar.

Washington Examiner skriv:

Ein Yale-studie konkluderte med at dei totale koronavirus-dødstala i USA er ei «substansiell underopptellling» av dei reelle tala; dr. Deborah Birx, medlem av Det kvite huset si koronavirus-responsgruppe, meinte i mai at det kunne vere snakk om ei overopptelling av dødsfall på 25%.

Det ser ut til å finnast tilfelle der det motsette har skjedd. Ei gransking i Forida fann at mange dødsfall var feilaktig tilskrivne viruset, inkludert saka med ein mann som døydde av skotsår i hovudet.

Kan denne forårsake Koronadødsfall?

CDC si nettside listar opp over 3700 koronavirus-dødsfall karakterisert som «aktsam og uaktsam skade, forgifting og andre uheldige hendingar». I Texas vart fleire enn 3000 menneske nyleg fjerna frå lista over det totale koronavirus-dødstalet, fordi dei aldri hadde blitt testa for koronavirus, men berre antatt å vere «sannsynlege» tilfelle.

Likevel, kanskje blir det aldri mogleg å finne eit nøyaktig tal på daude eller smitta, sidan ikkje alle som pådrar seg sjukdommen blir testa.

For det er faktisk slik at antistoff-testar stadig vekk viser at ein signifikant stor del av populasjonen sannsynlegvis har hatt COVID-19, utan at dei i det heile tatt har visst om at dei hadde viruset.

Omsett av Monica Sortland

Tidligere publisert på derimot.no

Forsidebilde: Javier Matheu

https://www.anti-empire.com/cdc-director-admits-hospitals-have-monetary-incentive-to-inflate-coronavirus-death-count/1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 7 598 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

12 kommentarer. Leave new

 • […] Det bør også nevnes at det ikke finnes noen overdødelighet i befolkningen på dette tidspunktet. Klassifiseringen av Covid-19 dødsfall er misvisende da man vet at mange land teller døde med framfor døde av, noe […]

  Svar
 • I New York ble covid og ikkecovid pasienter med vilje blandet. Når de testet positivt, ble de overtalt til å legge seg i respirator, helt unødvendig. Respiratorene var stilt på svært høye trykk og drepte fort selv relativt unge mennesker. Sykehusene fikk $ 39.000 for hver respiratorpasient fra staten. For akuttpasienter som ikke trengte respirator, fikk de bare $ 13.000.
  https://www.bitchute.com/video/aKyZusU2xRJZ/

  Svar
  • Et fint vitnesbyrd/intervju. – Men dette er jo helt utrolig !
   Så mye om etterrettelighetene om Covid-19 dødstallene i USA !
   Er det sant?

   Svar
  • Det er det du tar fram her som er det viktigste. Pasienten, som er frisk og tester positivt på 40 omganger med rt-PCR. Han/hun gis en stor dise Remdesivir og morfin eller ligende eller noe som gjør pasientene så apatiske at de slutter å puste selv tilkoblet respiratorene. Noe lignende skjedde i England, portugal og Sverige. Remdesivir er vel på vei hit også fikk jeg med meg fra FHI. Man får altså svært mye penger ved å drepe pasienten.

   Svar
 • I tilleg så er PCR testene notorisk upålitelige hvis de kjøre for mange runder med kopier (noe de alltid gjør og så er i tilleg testene ikke vært papiret de er skrevet på når ikke antallet kopi runder er spesifisert).

  Svar
 • Svar
 • KORRUPSJON OG MASSEDRAP !!
  23 februar 2022 10:25

  Alle de korrupte bandittene som har bidratt til corona hysteriet, feilbehandling og de skadelige vaksinene bør rett å slett få intet mindre enn dødsstraf for sine forbrytelser… Dette er så grovt at det må statueres et eksempel for ettertiden akkurat som Nazistene som ble straffet for lignende forbrytelser fikk dødsstraf.

  Svar
 • «—det jukset med tall og med ord som har pågått hele tiden for å skremme folk. »

  Og når vi har et , unisont/ statstøttet, media som fullstendig har gått bort fra sin egentlige oppgave – å være vaktbikkje i forhold til makta , da er det ikke rart folk blir hjelpesløse i propagandaen.

  Dette er mye farligere enn et Covid- virus. Dette er et mentalt virus.

  Svar
  • Tvangsfinansiert statspropaganda i kombinasjon med en «influensa» med svært lav dødelighet er faktisk livsfarlig. Til mer jeg tilegner med informasjon om det som foregår rund dette «viruset» blir jeg bare mer og mer forundret over folks vilje til å sluke propagandaen med krok, agn, søkke og snøre helt uten ett eneste kritisk spørsmål. Nettet er jo fylt til randen med informasjon som i aller høyeste grad burda få folk til å steile … Jeg klarer ikke å holde kjeft når temaet blir brakt inn i diskusjonen, informerer om det jeg har tilegnet meg av kunnskap om dette, og deler villig mine kilder til informasjon med håp om en diskusjon rundt temaet, bare for å få et misbilligende blikk med beskjed om at; du må slutte å tro på konspirasjonsteorier … Det myndigheten sier er det enste rette, og de må vi ha tillit til … Jeg gremmes.

   Svar
 • Sveinung, det du møter er massepsykose i praksis. Du finner en artikkel om dette her på derimot, søk på massepsykose og du finner artikkelen «De som kjemper mot hjernevasken blir fienden».
  Men ikke gi opp, fortsett å fortell det som ikke står i avisene. Du når alltid en eller flere, som i sin tur forteller videre. Vi må ikke bli stille, da taper vi!

  Svar
 • Rekord overdødelighet i Eu

  Ifølge Eurostat steg dødeligheten i EU til + 16% i juli 2022, sammenlignet med + 7% i juni og Mai. Dette var det høyeste tallet så langt i 2022 og betyr rundt 53.000 flere dødsfall i juli i år sammenlignet med månedlige gjennomsnitt for 2016-2019.

  https://www.wochenblick.at/corona/rekord-uebersterblichkeit-in-der-europaeischen-union/

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Han var kanskje den første til å utfordre fortellingen om 11. september.

Faller denne løgnen, faller korthuset.

Previous Post

Vestlige medier blåser opp et mindre russisk nederlag.

Ønsketenkning preger vestlige medier i Ukraina-krigen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.