POSTED IN Israel, Midt-Østen

Slutt å håpe om Gazakrigen.

Vi står overfor mer krig rundt Israel.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Angrepet på Beirut

Av Jan Hårstad

Det er den israelske nyhetswebben Ynet som i dag (4.6) skriver at England har sivet meldinger til den libanesiske staten at Israel planlegger å bombe Beirut i midten av juni.

Flere militære eksperter har i de siste ti årene hevdet at den jevnlige israelske bombingen inni Syria har vært gjennomført med taktiske atomvåpen. et moderne taktisk atomvåpen trenger ikke å være større enn en fotball eller håndball.

Da må en få med seg dette. De ultraordokse i Israel, Haredim, betrakter det som en synd å menge seg med engelske mediekanaler, men holder seg strikt til hebraiske aviser/tv. Og de engelskspråklige på sin side ivrer ikke for å framlegge Haredims synspunkter på Gaza eller Hizballah. For i det miljøet er det ikke uvanlig å snakke om israelske atombomber.

Det er det faktisk heller ikke blant hardzionistene som opptrer på amerikansk tv: Mark Levin, Ben Shapiro og Nissim Vaturi.

Beirut er hovedstaden, den største byen og en viktig havneby i Libanon. Beirut har omtrent 2,2 millioner innbyggere inkludert forsteder.Bykjernen har om lag 360 000 innbyggere. Wikipedia

Om man skal bombe Beirut er det naturligvis hovedkvarteret til Hizballah som skal tas ut og det ligger i bydelen Dahyieh. Og her lever Hassan Nasrallah og medarbeidere sitt liv nedgravd i bunkere. Har alltid gjort det.

Skal en drepe Nasrallah og medarbeidere nytter det ikke å bruke den amerikansk produserte monsterbomben GBU-39 som har vært brukt for å jevne Gaza. Sannsynligvis er et taktisk atomvåpen det eneste som hjelper for å knuse Hizballahs hovedkvarter i Beirut.

Går vi ett år tilbake truet forsvarsminister Gallant om å bombe Libanon tilbake til steinalderen. Haredim minner han på dette når det nå er en katastrofe i NordIsrael og byen Kiryat Shmona er omringet av brann også.

Det kommer snart en overraskelse, meldte Gallant nylig. Vi har også noen overraskelser meldte Nasrallah. 

Saken er at Hizballah har en høyt motorisert infanteristyrke som heter RADWAN og som knapt har beveget seg over grensa til Israel så langt. En kan tenke seg at disse innfant seg i de isralske grensebyene og kidnappet israelske soldater. Kaos hersker nå i NordIsrael.

En eventuell bombing av Beirut vil sette hele den arabiske verden i kok. Håpingen om en snarlig slutt på Gazakrigen kan en da bare legge bort. Det er et amerikansk  håpeprodukt.

Forsidebilde:

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • «Håpingen om en snarlig slutt på Gazakrigen kan en da bare legge bort. Det er et amerikansk håpeprodukt.»

  Her må noen ha narret deg. Tvert i mot håper den innerste amerikanske global-eliten at hele Midt-Østen snarest mulig står i brann. Hvorpå man fra FN’s talerstol i sin tur kan fortelle hele verden at religion må vingeklippes inn til beinet. Religiøse eksesser kan ikke lenger tillates eksekvert i nasjonale sammenhenger kombinert med ABC-våpen, vil det hete.

  Og vips er et av de to globale hovedhindrene for NWO borte vekk. Da gjenstår bare Russland. Analyserer man ikke begivenhetene helt inn til beinet, forblir man i det mørket «noen» vil ha deg. Dessverre rører fortsatt de fleste av de få som ser noe som helst bare rundt i overflaten.

  Spør deg selv: Kan religiøse stater eller det nåværende nasjonalistiske Russland eksistere under en verdensregjering?

  Svar
 • Tommy Olstad
  8 juni 2024 12:36

  Interessante perspektiv. Historisk skal Israel ha det landet som i dag er Libanon frem til Litanielven; altså også inkludert havnebyen Tyr. Hizbollahs oppmarsj syd i Libanon gjør denne erobringen for Israel nå politisk enkel kan man si, da den fremstår som helt nødvendig akkurat som Gaza-krigen. Men selvsagt vil det være greit for Israel å ha skaffet seg full kontroll i Gaza før de starter for alvor i Libanon. Dette at de allerede kan ha tatt i bruk moderne taktiske atomvåpen visste jeg ikke, men hvis det stemmer viser det at krigen mot Hizbollah kan bli veldig effektiv.

  Problemet er selvsagt at Israel ennå ikke har gjort det som kan totalt slå ut deres muslimske fiender, fra den mektigste ayatollah i Iran til den minste mulla på Grønland i Oslo, fjerningen av byllen(e)/moskeen(e) på tempelhøyden i Jerusalem. Et par eksplosjoner der, som ikke behøver å skade et eneste menneske, vil være mer effektivt enn tusener av bomber over Gaza eller Beirut.

  Svar
 • Northern Light.
  8 juni 2024 14:47

  Israelsk minister truer med å gjøre Vestbredden til ruiner akkurat som Gazastripen.

  Av Ramon Tomey.
  En israelsk minister har truet med å gjøre Vestbredden til ruiner på samme måte som Gazastripen.
  Den israelske finansministeren Bezalel Smotrich kom med denne trusselen i en video lagt ut 30 mai. Videoen viste ministeren som henvendte seg til sine «naboer utenfor gjerdet». Spesielt var Smotrichs budskap rettet mot palestinere som bodde i byene Tulkarem, Nur al-Shams, Shuweika og Qalqilya på Vestbredden.

  «Vi vil gjøre Vestbredden til ruiner som Gazastripen hvis terroren dere påfører bosetningene fortsetter», sa han. «Terrorisme mot innbyggerne i Israel må stoppe».

  Finansministeren advarte om en usikker fremtid dersom det internasjonale samfunnet anerkjenner retten til palestinsk stat. Han advarte også om at 7 oktober operasjon Al-Aqsa Flood-angrepet, av Hamas fra Gazastripen, kan skje på Vestbredden også.

  «Dette kommer ikke til å skje og vi vil ikke la det skje. Vi vil slå til mot terroren. Vi vil fortsette å styre Vestbredden fordi dette er sikkerhetsbufferen for bosetningene her, og for de store byene som ligger vest her i staten Israel».

  I Smotrichs uttalelser er det påstander om «vold» fra palestinere på Vestbredden mot ulovlige israelske bosettere. Finansministeren og lederen av partiet Mafdal-religiøs sionisme, er også selv en ulovlig nybygger, ettersom han bor i den israelske bosetningen Kedumim. Bortsett fra sin ministerpost i det israelske finansdepartementet, har Smotrich også en stilling i det israelske forsvarsdepartementet, som gir ham makten til å utvide bosetningene på Vestbredden – noe som gjør ham til guvernøren for okkupasjonen av Vestbredden.

  Ifølge Huffington Post kommer videoen også midt i den eskalerende volden på Vestbredden, startet av både det israelske militæret og israelske bosettere mot palestinere. Disse raidene har pågått siden operasjonen Al-Aqsa-Flood 7 oktober utført av Hamas, som kontrollerer Gazastripen. «Palestinere på Vestbredden har vært utsatt for vold fra bosettere og fordrivelser med tvang i årevis», fortsatte avisen.

  (Relatert: TIDSLINJE: 75 år med Israels menneskerettighetsbrudd mot palestinere).

  «Selv om Smotrichs trussel er bekymrende, er det ikke overraskende fra en som historisk sett alltid har vært åpenhjertig om sitt hat mot palestinere. I fjor sa Smotrich at han tror det ikke finnes noe slikt som palestinere. Tidligere i år innrømmet han at Gaza er en ‘ghetto’ og sa at den skulle bosettes igjen av israelere».

  Israels offensiv mot Hamas strekker seg til Vestbredden.
  Huffington Post påpekte også at Tel Aviv har rettferdiggjort sin krig på Gazastripen ved å hevde at de ønsker å utslette Hamas, formelt den islamske motstandsbevegelsen. Men Hamas er ikke representert på Vestbredden, det er den palestinske nasjonale myndigheten (PA) under Mahmoud Abbas som styrer området.

  En uke før han la ut videoen sa Smotrich – som også har tilsyn med budsjettet for Israel Defense Forces (IDF) – at han ville slutte å overføre skatteinntekter øremerket PA. Han og andre medlemmer av Israels statsminister Benjamin Netanyahus koalisjonsregjering er åpne om ønsket om å annektere Vestbredden, og tvinge palestinere ut. Da regjeringen først ble dannet i desember 2022, ga koalisjosregjeringen ut en uttalelse, som sa at utvidelser av de ulovlige bosetningene på Vestbredden vil bli prioritert, med annektering som det endelige målet.

  «Jeg tror mange palestinere på Vestbredden frykter at den logiske fortsettelsen av det Israel gjør i Gaza, er at de vil gjøre det samme på Vestbredden», sa Yousef Munayer, seniorstipendiat ved den ideelle forskningsorganisasjonen Arab Center Washington, D.C. (ACW). «De ville drømmene til disse høyreekstremistene er å kunne avfolke Vestbredden, tvinge palestinerne ut og ytterligere etablere deres kontroll over landområdet».

  Han fortsatte: «Nå er forskjellen selvfølgelig at dette kommer på et øyeblikk når det er enorme ødeleggelse i Gaza. Og de sier ‘Vel, vi skal gjøre dette også på Vestbredden .’ Det truer med en voldsbruk som vi ikke har sett her på Vestbredden ennå».

  Fra Natural News, publisert 7 juni 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker og video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Israeli official threatens to turn West Bank into RUINS just like the Gaza Strip.

  Svar
  • Jan Hårstad
   9 juni 2024 21:51

   Jeg har meldt det før,northern Light. Det er veldig synd at dine høyt kvalifiserte kommentarer
   forsvinner på kommentarfeltet. Du bør overveie om du ikke skal ta deg bedre plass her.

   Svar
 • ‘ Netanyahu: – Forplikta til å frigi alle gislane.
  Israels statsminister Benjamin Netanyahu har no uttalt seg etter at israelske styrkar redda ut fire gislar på Gaza laurdag.
  Han seier dei ikkje gir etter for terrorisme og at dei opererer «kreativt og modig» for å få heim gislane som Hamas held i Gaza.
  Me er forplikta til å gjera det i framtida også. Me vil ikkje gi opp før me fullfører oppdraget og returnerer alle gislane heim, både dei levande og døde, sa Netanyahu’
  …………
  Minst 94 drepne i angrep rundt gisselredning.
  Ein tilsett ved eit sjukehus sentralt i Gaza seier at minst 94 personar har mista livet i angrep i område der redningsaksjonen av fire isralelske gislar fann stad laurdag morgon. Det skriv nyheitsbyrået AP.
  Tenestemannen seier at minst 100 såra har kome til Al-Aqsa-sykehuset i Deir al Balah, der den tilsette jobbar.
  nrk.no/nyheter/den-israelsk-palestinske-konflikten-1.11060771

  Ja, det dreier seg nok om menneskeliv. 😉

  Det som er bra er at disse gæringene som har stått bak de fleste løgnene om 2.verdenskrig ( – og krigsforbrytelsene under), nå avslører seg sjøl og sin galskap.
  ( Om de kommer fra en annen klode eller ikke. )

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Konflikten mellom Israel og USA:

Ingen er så blind som de som ikke vil se.

Forrige innlegg

Russiske arkiv:

Avliver polske myter om 2. Verdenkrig.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.