POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Skyldes det korona, nedstengningene eller vaksinene?

Stor overdødelighet over nesten hele EU.

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Rekord-overdødelighet i EU-landene

I følge Eurostat klatret dødeligheten i EU til +16% i juli 2022, sammenlignet med +7% i juni og mai. Dette var den høyeste verdien så langt i 2022 og betyr rundt 53 000 ekstra dødsfall i juli i år sammenlignet med de gjennomsnittlige månedlige verdiene for 2016-2019.I «Corona -året» 2020, da det ennå ikke fantes såkalt reddende vaksiner mot et antatt mordervirus, var det ingen økt dødelighet. Men nå, når mange er vaksinert flere ganger, har vi nå rekordoverdødelighet i mange europeiske land. Hvordan kan dette forklares?Store forskjeller mellom EU-land


Overdødeligheten varierte enormt mellom EU -medlemslandene. Åtte medlemsland registrerte verdier over EU-gjennomsnittet. De høyeste dødsratene i juli 2022 – mer enn dobbelt så høye som EU-gjennomsnittet – ble registrert i Spania (+37 %) og på Kypros (+33 %). Hellas fulgte tett på med +31 %. I mellomtiden var det bare Latvia (-0,5 %) som ikke registrerte for store dødsfall og forble under de månedlige gjennomsnittsverdiene for 2016-2019.

Fremfor alt ser vi at de landene som ble berørt av harde tiltak er mer berørt: Tyskland, Italia, Østerrike, etc.Sammenlignbarhet


Å sammenligne dataene under pandemien var ekstremt vanskelig. Hovedsakelig fordi hver stat hadde forskjellige forskrifter for klassifisering av korona-syke. Selv innenfor hvert land var sammenligning ikke lett. Vi husker farsen rundt spørsmålet om noen døde «med eller av» (tysk:  “mit oder an”) Corona. døde. Men denne oversikten inkluderer samtlige dødsfall i de europeiske land, med hvilken som helst dødsårsak. Noe som muliggjør en ytterligere analyse av årsakene. Grafikken illustrerer dermed omfanget av helsekrisen ved å muliggjøre en omfattende sammenligning.Søk etter årsaker


Den nåværende overdødeligheten presenteres som et fenomen uten en reell forklaring. Forsøk på å forklare handler for eksempel om tidligere eller nye virusvarianter eller til og med varmebølger. Konsekvensene av utsatte operasjoner og unnlatelse av å oppsøke lege blir bare avfeid som uviktig. Heller ikke blir en årsakssammenheng med selve covidvaksinen anerkjent. Likevel er det vanskelig å finne årsaken. Det kan sies at situasjonen i Spania var akutt. Årsaken til dette er imidlertid underlagt spekulasjoner. Det kan heller ikke utelukkes at politiske grupper og økonomiske lobbyer tolker overdødeligheten som der passer dem.


Fritt oversatt av Monica Sortland

https://www.wochenblick.at/corona/rekord-uebersterblichkeit-in-der-europaeischen-union/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • Dette er selvfølgelig verdt en videre studie.
  Spesielt i lys av at hvert ‘Covid-dødsfall’ ble behørig & høyt rapportert fra mars 2020.

  Svar
 • Northern Light.
  24 september 2022 13:44

  Hvor trygt er det å fly med Covid-vaksinerte piloter bak spakene? Ikke særlig trygt, ifølge denne helikopterpiloten.

  Visste du at luftfartsbestemmelser uttrykkelig forbyr piloter å delta i medisinske eksperimenter? Så hvorfor har piloter over hele verden blitt tvunget til å ta de eksperimentelle Covid-injeksjonene?
  Tilsynsmyndigheter som European Aviation Standards Authority, US Federal Aviation Administration og Australias Civil Aviation Authority bryter bokstavelig talt sine egne regler.

  Av Dr. Tess Lawrie.
  Rick Heimens er helikopterpilot og min neste gjest på Tess Talks denne søndagen. Han henvendte seg til meg for noen uker siden, og spurte om jeg ville sette navnet mitt på et brev som han og Dr. Niek Rogger har skrevet, som viser European Aviation Safety Authority at de bryter sine egne sikkerhetsforskrifter ved å anbefale at piloter får Covid- 19 injeksjoner. Jeg har signert dokumentet, sammen med mange andre leger og forskere som er bekymret for risikoen for vaksineskader hos piloter og konsekvensene av dette.

  Visste du at luftfartsbestemmelser uttrykkelig forbyr piloter å delta i medisinske eksperimenter? Det er fornuftig – man vil tross alt ikke at en pilot blir syk under flyvning. Så hvorfor har piloter over hele verden blitt tvunget til å ta de eksperimentelle Covid-injeksjonene? Det er latterlig i sin absurditet, men følgene er potensielt katastrofale. Piloter har allerede en økt risiko for koagulasjonsproblemer – og vi vet at koagulering også er en vanlig bivirkning av Covid-19-injeksjonene. Sett disse to sammen og hva skjer? Det er nå mange rapporter om nestenulykker og tragiske dødsfall blant piloter etter vaksinasjon.

  Kaptein Robert Snow fikk hjertestans minutter etter å ha landet et fly. Det var to hundre personer om bord på det tidspunktet. Kampanjegruppen Aussie Freedom Flyers mottar rapporter om piloter med hjerteproblemer etter vaksinasjon, inkludert en triatlon utøver som fikk hjerteinfarkt og døde mens han svømte, etter sin andre dose Covid-injeksjon. USAs Freedom Flyers har lignende historier, hvorav noen er nevnt i denne artikkelen.

  I USA skrev Theresa Long, oberstløytnant i den amerikanske hæren, en flykirurg og spesialist i luftfartsmedisin, en erklæring om den potensielt dødelige risikoen for piloter fra Covid-19-injeksjoner. Det er nøktern lesning – her er bare et utdrag:

  I mars 2021 ga EASA ut en sikkerhetsbulletin som sier at piloter ikke skal fly i 48 timer etter vaksinasjon, eller 72 timer hvis de flyr solo. Dette har, så vidt jeg kan se, vært det eneste sikkerhetstiltaket som ble innført, men som Theresas erklæring og historiene til mange andre piloter bekrefter, kan uønskede hendelser skje uker eller måneder etter vaksinasjon. Det er også bekymringsfullt å lese at sikkerhetshensyn tatt opp av leger og helsepersonell blir ignorert – og at flybesetningen unnlater å avsløre medisinske problemer i frykt for å miste lisensen.

  Rick beskriver flysikkerhetsrisikoen som alarmerende og forventer at flyulykker blir hyppigere. Hans håp er at brevet til EASA vil tvinge frem et forbud mot vaksinemandater, og krever at vaksinerte piloter undersøkes på nytt og gjennomgår regelmessige tester. Lignende opprop skjer over hele verden.

  Teamet vårt mottok nylig et brev fra Alan Dana i Australia. Han er pilot og medlem av Aussie Freedom Flyers, og er en av 53 søkere som saksøker Qantas for oppsigelse av mandat. Han fortalte oss at de alle har blitt baktalt med «Serious Misconduct,» for å ha tatt den personlige beslutningen om ikke å vaksinere seg. Er det ikke ironisk, at de ansatte som best forsto sikkerhetsrisikoen ved injeksjonene, er de som anses som uegnet til å fly? Det er nok et eksempel på den opp-ned verden vi befinner oss i.

  Da jeg hørte på Rick, lurte jeg på sikkerhetsrisikoen for busser, tog, drosjer, faktisk hvem som helst bak et ratt. Når verden endelig våkner opp til realiteten med vaksineskadene, vil alle disse menneskene få forbud mot å gjøre arbeidet sitt – og vil dette åpne for introduksjonen av automatisering og AI, førerløse kjøretøy og så videre? Jeg håper inderlig ikke det.

  På våre siste reiser til og fra Wien så vi på egenhånd i hvilken grad flyselskapets ansatte allerede er erstattet av maskiner. Å passere flyplassen var en sjelløs opplevelse, og en stadig mer dehumanisert, automatisert fremtid er ikke noe noen av oss ønsker å oppmuntre til; at menn og kvinner kasseres og erstattes av maskiner.

  Fra Tapnews, publisert 23.09.2022, skrevet av Dr. Tess Lawrie.
  Oversatt fra engelsk, noe redigert og forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: How Safe Is It to Fly? Not Very According to This Helicopter Pilot – Dr. Tess Lawrie.

  Svar
  • Takk for oversettelsen, Northern Light!
   Ironisk at de mest flyvedyktige pilotene ikke får fly, og ironisk at de mest samvittighetsfulle i helsetjenesten ikke får praktisere,
   og legestanden spiller dum og like forbløffet hver gang, alle like «baffled» og uten noe forslag til sammenheng, men dikter istedet opp vås som SADS, og de «beskyttede» og oppdaterte dør som fluer, også leger som burde vite bedre ruller opp ermet for siste booster og sin egen avlivning. Galskap.

   Svar
 • EU starter europeisk undersøkelse av 700% til 1600% økning i overtallige dødsfall blant barn siden EMA-godkjenning av COVID-vaksine.

  https://healthimpactnews.com/2022/eu-begins-europe-wide-investigation-into-700-to-1600-increase-in-excess-deaths-among-children-since-ema-approval-of-covid-vaccine/

  Svar
 • 10% overdødlighet i Norge ref Statistisk Sentralbyrå. Helsevesenet bryr seg ikkje med statistikk.
  Auke i trafikkulykker på norske veier. Vil det bli bli meir utrygt å ferdast der?

  Svar
  • Godt spørsmål, S. Se til NL sin kommentar over, hva piloter angår … de samme pilotene kjører også bil (mest sannsynlig) Jeg for min del og andre jeg har snakket med (uvaksinerte) er mye mer obs. på møtende trafikk nå enn hva vi var før. (hele tiden forberdet på det verste) I dag vet du ikke hva eller hvem som skifter kjørefelt. Tror dessverre ikke at vi har sett toppen ennå…

   Svar
 • Sikkert ingen sammenheng, men…

  ‘Ser dramatisk økning av kreft blant voksne under 50 år.’
  nrk.no/trondelag/dramatisk-okning-av-kreft-blant-voksne-under-50-ar_-viser-forskning-1.16098064

  Uansett vil det nok , eventuelt, være ‘langtids-Covid.’ (?)

  Svar
 • «Uforklarlige Dødsfall» Blir #1 Dødsårsak i 2022 I Canada, Australia Og Europa. Dødsfall Blant Barn Og Unge Eksploderer I Europa.

  https://healthimpactnews.com/2022/unexplained-deaths-becoming-1-cause-of-death-in-2022-in-canada-australia-and-europe-deaths-among-children-and-young-people-explode-in-europe/

  Svar
 • Forretningsmenn som eier privatfly krever nå uvaksinerte piloter.

  https://www.bitchute.com/video/447qYrMmmD9Z/

  Svar
 • Northern Light.
  26 september 2022 19:14

  «Uforklarlige dødsfall» blir dødsårsak nummer en i 2022, i Canada, Australia og Europa – dødsfall blant barn og unge eksploderer i Europa.

  Av Brian Shilhavy.
  En av de statistiske anomaliene vi så i 2021 som hovedstrømsmediene nektet å ta opp, var det faktum at flere mennesker døde «av covid» i 2021 enn i 2020 da «pandemien» startet og nådde høyden, og etter at FDA raskt godkjente flere nye medisiner og vaksiner for å «forebygge COVID» eller «redusere sjansene for død» fra COVID-19 på slutten av 2020.

  Mens hovedstrømsmediene og de amerikanske regjeringens «helse»-institutter aldri engang vurderte muligheten, for at de overdødeligheten i 2021 kunne skyldes massevaksineringen med COVID-19-vaksinene, gjorde vi i alternative media det. Men her er vi nå i den 9 måneden av 2022, og over hele verden i mange land rapporteres det at «uforklarlige dødsfall» fortsetter å øke, fra «alle årsaker» og ikke fra COVID, selv om antallet Covid-19-vaksiner gitt, har falt drastisk i 2022 sammenlignet med 2021.

  Alberta, Canada har nylig rapportert at «ukjent dødsårsak» tok over topplasseringen for dødsårsaker i 2020, og fortrengte demens som holdt topplasseringen siden 2016, mer enn doblet seg i 2021, og øker fortsatt i 2022, og er nå endelig under utredning. Daily Mail rapporterte i forrige uke at «begravelsesbyråer har stor pågang med et unormalt høyt antall australiere som dør». I Europa viser statistikk levert av EuroMOMO, en europeisk overvåkings-organisasjon for dødelighet, at det har vært registrert flere dødsfall i 2022 enn i 2020 og 2021, og at den største økningen i dødsfall har skjedd blant barn og unge.

  Mens regjeringer og hovedstrømsmedier fortsetter å beskrive disse som «uforklarlige» dødsfall, har mange leger og forskere spådd at disse nye, aldri tidligere testet på mennesker, eksperimentelle COVID-«vaksiner», vil fortsette å forårsake skader og dødsfall i måneder om ikke år, etter de ble injisert. Hvis de injiserte overlevde den første spredningen av «piggproteinene» som ble injisert i kroppene deres, og som deretter sprer seg til hver celle.

  For mange har nå svekket hjerte, kreft, blodpropp, nevrologiske problemer, autoimmune sykdommer osv. som svekker kroppen deres og kan føre til tidlige, «uventede» dødsfall, selv om de i de fleste tilfeller har blitt fortalt av legene, at disse forholdene «har ingenting med covid-vaksinene å gjøre», mens alle disse sykdommene er registrert i den amerikanske regjeringens VAERS-database (Vaccine Adverse Event Reporting System), og i rekordtall etter covid-vaksinene.

  RAIR Foundation intervjuet nylig en leverandør av kister i Toronto-området som rapporterte at for første gang i hans 30 år med produksjon av kister, fikk de flere bestillinger enn vanlig for barn, og i et stort antall i år, siden det har vært en dramatisk økning i dødsfall blant barn.

  I et eksklusivt intervju med RAIR Foundation USA, sier Mick Haddock, en produsent av kister i det Toronto, at ting har endret seg markant i bransjen de siste ni månedene. – barn går bort, sier han. «Det er merkbart i vår bransje. For første gang på over 30 år mottar vi store ordre på mindre kister».
  I følge Haddock trodde han og kollegene hans i bransjen at de ville se en oppgang i 2020 da vi ble fortalt at covid var dødelig og drepte mennesker vilkårlig, i mange tusen. Men det skjedde ikke. «Det var ikke før slutten av 2020 og begynnelsen av 2021 at vi så salget øke. Vi så ingen økning i salget før massevaksineringen, og folk begynte å reise igjen, sier Haddock.

  Faktisk så Haddock i 2020 en nedgang på 60 prosent i salget. «Det var først når vaksinene ble gitt til yngre at vi begynte å se oppgangen,» sier han. «Det var bare pensjonister og de veldig skrøpelige til å begynne med. I løpet av to måneder etter godkjenning av vaksinen for 11- til 15-åringene, merket vi mer etterspørsel etter mindre kister». Totalt har salget økt med 30 og 40 prosent sammenlignet med 2019. «Det er utrolig hvor mye mer det er, sier Haddock. «Den begynte å klatre i midten av 2021; innen 2022 var veksten målbar».

  Fra TapNews, publisert 26 September 2022, skrevet av av Brian Shilhavy, Redaktør, Health Impact News.
  Oversatt utdrag fra en lengre artikkel med linker, video, oversikter og diagrammer.
  Orginalartikkel: “Unexplained Deaths” Becoming #1 Cause of Death in 2022 in Canada, Australia, and Europe – Deaths Among Children and Young People Explode in Europe.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Misnøyen vokser.

Nå kommer demonstrasjonene i Tyskland.

Forrige innlegg

Ingen grunn til panikk

Ikke tro på hypen om smeltende isbreer i Antarktis

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.