POSTED IN Afghanistan, USA

Skylder på 9/11.

USA stjeler 7 milliarder dollar fra lutfattige Afghanistan.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det var hverken Irak, Iran eller Afghanistan som stod bak angrepet i USA den 9. sept. 2001. Og det fremkommer i ettertid at angrepet på Afghanistan var forberedt av USA lenge før tvillingtårnene falt. Når en vet dette var det derfor ikke bare påfallende, det var en åpenbar løgn, da USA skyldte på Afghanistan for terrorangrepet 9. september 2001.

Den åpenbare konklusjonen på nettopp dette forholdet er at USA trengte 9/11 som et påskudd til angrepet og okkupasjonen både på Afghanistan og Irak og sanksjonene og truslene overfor Iran.

Hva USA hadde å tjene på dette? Befolkningen ingenting, bare drepte og maltrakterte sønner og døtre. Men krigsindustrien gjorde seg store og fete på alle kontraktene etter kunngjøringen om den evige krigen mot terror. Bedre kunne de ikke få det.

Group: Billion in aid needed to help Afghan kids in 2021 | The Star
Fattigdommen i Afghanistan er stor og ubeskrivelig. Sulten står for døren.

Og mange av de som sitter og bevilger penger til vanviddet er i lommen på den samme krigsindustrien på mange måter. Men krig er noe av det dyreste som finnes og USA går med underskudd. Derfor stjeler USAs regjering nå pengene til det lutfattige Taliban-styrte Afghanistan.
Det er nok av huller å putte pengene i hjemme i USA. Og så kan Taliban bare ha det så godt som straff for at de slo USA på slagmarken i sitt hjemland. Skitne, fattige og fanatiske som de er.

Det er ikke første gange USA stjeler og sikkert ikke siste. Nylig stjal de mange milliarder dollars fra Venezuela som hadde plassert penger i USA-banker.

Knut Lindtner
Redaktør

Etter Al Qaida, Irak og Iran er den nye skyldige for 9/11 nå Afghanistan

Fra Voltaire Network.

Biden-administrasjonen har bestemt å beslaglegge de eiendommene den afghanske sentralbanken måtte ha. De har allerede blokkert disse. Det skal være garantier i en rettssak som har forbindelse til angrepet den 11. september 2001.

De Forente Stater har aldri undersøkt skikkelig disse angrepene. De har på rekke og rad anklaget Osama bin Laden og Al Qaida, så Irak under president Saddam Hussein, så Iran, og nå det Taliban-kontrollerte Afghanistan som skal ha organisert angrepene, eller for å han bidratt til organiseringen av angrepene.

Så langt har Washington bare anklaget Taliban, som regjerte i Afghanistan på den tiden angrepene 9/11 ble gjennomført. De anklager dem for å nekte å utlevere jihadist-lederen Osama bil Laden. Og nå betrakter de Afghanistan for æ være medskyldige.

Vi må huske at USA hadde forlangt at bin Laden skulle utleveres før 11. september-angrepet. Men på den tiden svarte Taliban at de måtte vurdere Washingtons krav i lys av bevisene USA hadde mot Osama bin Laden.

Men de leverte aldri noen bevis.

Etter angrepet 9/11 fulgte Taliban den samme linjen. De ba Washington sende noe som kunne bevise at bin Ladens hadde vært involvert.

Dette ble aldri sendt.

 Isteden foretrakk USA å invadere Afghanistan sammen med Storbritannia.

Biden-administrasjonen har ikke anerkjent den nye Taliban-regjeringen i Afghanistan – selv om det har vært samtaler mellom dem.

Taliban-regjeringen har nettopp protestert mot at USA har konfiskert mer enn 7 milliarder dollar som tilhørte den afghanske staten – midler som var deponert i USA.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.voltairenet.org/article215736.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • «som et påskudd til angrepet og okkupasjonen både på Afghanistan og Irak og sanksjonene og truslene overfor Iran. »

  Men, men Ukraina, da? USA vil jo passe på så ikke Russland angriper. 😉
  Her er det noe som ikke stemmer, .. men hva?

  «USA stjeler 7 milliarder dollar fra lutfattige Afghanistan.»
  Og stjal gullbeholdningen til et Libya, som ikke angrep noen, de & norske trojanske hester bombet i stykker. Hvor er den beholdningen?
  Og olje fra Syria.

  Et pussig verdenspoliti.
  Og norsk media er enda pussigere, som har utdannet journalister som ikke evner å se sammenhenger. Får de lønn? Hvem får de lønn fra?

  Svar
  • Ja – det hele er merkverdig og underlig.

   Har en mistanke om at for mange narsissister og kanskje også psykopater har klart å klatre seg oppover i både politikk og media.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

George Soros holder foredrag.

Prøver globalistene seg på regimeskifte i Kina?

Forrige innlegg

Ukraina

Lyst på krig, eller bare behov for?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.