POSTED IN Covid-19, Norsk politikk

Skriv under!

Krav til regjeringen om umiddelbar stans i vaksineringen av barn og unge.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av red. PSt -16. oktober 2021

Advokat Erlend Efskind har den siste uka forfattet «Et prosessvarsel og krav til Regjeringen om umiddelbar stopp i vaksineringen av barn og unge». Prosessvarselet skal danne grunnlaget for et eventuelt søksmål for å få stoppet vaksineringen av barn og unge, dersom Regjeringen ikke snur – noe initiativtakerne håper på. Tanken er at brevet skal spres av alle foreldre, slik at Regjeringen blir bombardert med krav. Svarer de ikke innen 1 uke, så vil det bli mobilisert til gruppesøksmål, hvor de som er interesserte av de som har sendt inn, kan delta.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er la-barna-vaere-i-fred-696x390.png

I prosessvarselet skriver advokat Efskind:

Det er vår oppfatning at vaksinene representerer et overgrep mot våre barn og en potensiell forbrytelse mot menneskeheten. Barna har ikke selv noe behov for denne eksperimentelle vaksinen, hvor risikoen for bivirkninger klart overstiger gevinsten. Koronavaksinasjonsprogrammet oppfyller ikke grunnkravet i smittevernloven om at tiltaket må være forholdsmessig. Det bygger heller ikke på en klar medisinskfaglig begrunnelse eller er nødvendig av hensyn til smittevernet.

Det er for oss helt uforståelig at myndighetene i Norge aksepterer at barn og unge, landets fremtid, skal være forsøkskaniner der man ikke kjenner langtidseffekten til en vaksine som er utviklet og godkjent for bruk i en nødsituasjon som ikke lenger er aktuell. Det anmodes på det sterkeste at regjeringen stopper vaksinering av barn og unge med umiddelbar virkning.

Dersom myndighetene ikke umiddelbart stopper vaksineringen av alle barn under 18 år innen syv – 7 – dager etter å ha mottatt dette påkravet, vil rettslige skritt bli iverksatt mot Regjeringen for å få slutt på vaksineringen av barn og unge, jfr. tvisteloven § 5-2.

Prosessvarselet ligger her (pdf).

Engasjerte foreldre oppfordres til å sende liknende skriv til statsministerens kontor postmottak@smk.dep.no

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Det er ikke bare vaksinering av barn og unge som bør stoppes, men fordi det er i den ultimate maktens interesse så vil vaksineringen som ikke er vaksinering ikke avsluttes før programmet er sluttført. Vaksineinnholdet blir undersøkt i stadig flere uavhengige laboratorier, men bare der de er virkelig uavhengige vil resultatet bli publisert og nå et så begrenset antall mennesker at informasjonen ikke vil gi noen samfunnseffekt. Man finner nye og for de fleste uforståeligeinnhold med betegnelser grafénoksyd, luciferase(!), nanopartikler av metaller som rustfritt jern, trådlignende sorte fibrer og andre partikler som oppfører seg som om de har liv, framdyrkede kroppsceller med særlig evne til celledeling fra en spesifikk abort i 1976 og mer. Er alt ment å svekke immunforsvaret slik at massedød av ulike kliniske årsaker oppstår på sikt eller er alt for et nytt og ukjent formål? Man vet det bare ikke.

  Ingen av disse funnene kan forklares ut fra noen form for kjent vaksinering,

  Svar
 • Jeg har inntrykket av at vaksinenes innhold blir hemmeligholdt, ettersom de ikke ønsker at det skal bli kjent. Men det er altså laboratorier som får undersøke dette? Eller er det vaksiner som har kommet på avveie?

  Siden de ikke har offentliggjort noen fullstendig innholdliste over vaksinene, blir da dette eksperimentet verre enn eksperimentelt, det kan på ingen måte kalles å være frivillig, for hvordan kan man gi samtykke til noe man ikke vet hva er?

  Partikler som oppfører seg som om de har liv kan være virus. Det tyder på å at det er gene terapi.
  Virus brukes som transmittere av genemateriale som skal overføres til den bestuknes dna. Les mere om det selv. Det høres ut som det er klekt ut i Hollywood sammens med Artificial intelligence.
  De har jobbet med det i 30 år uten å ha kommet av flekken.

  Svar
  • Disse vaksineprodusentene nekter å informere om innholdet. Whisselblåsere mer ell. mindre på gråten trår til på våre lands befolkningers vegne, heldigvis og nødvendigvis, da innholdet i disse frankensteins-vaksinene etterhvert synes mer og mer horrible. Samtidig, har forskere karret til seg vaksineglass/prøver som de gruppevis (eks.) har søkt analysert. Sjokkert alle sammen. Alt tidlig (desember 20) tok vaksineringen til.Det ser ikke bra ut – selv aidsvirus påpekes. Vil vi se immunforsvaret ta kvelden på sikt (?).

   Særlig aktive i media (eks. bitchute.com og rumble.com), deriblant blant spanske kapasiteter er aktive med sine laboratorier: På ravende spansk (eng. tekst under, og du kan pause hver setning), det avhjelper noe på språkvansker.
   Vi er mange som strevde sommeren igjennom i et samfunn som JA, dessverre ble ofre for en myndighet, som uten hemninger (propagandaen nådde nye høyder)tok seg opp på pallen som vinner av høyeste utmerkelse. En skulle krones som verdens mest betydelige tjener i FN sin tjeneste*; derfor TUSEN TAKK – for dette initiativet. På tide – så er vi ikke helt blåst for ære. Vi rundt 5 millioner nordmenn. Kjør på, vi trekker kostnadene fra på skatten (i samlet flokk – ikke sant)!

   * facitsvar på dette her lyser lang vei, selv satt jeg med hjertet i halsen, nå kunne det ikke bli verre. Det ble det. Når de empatiløse selger seg da aksellerer farten nedover. Håpet glipper, da tar de også de «aller minste» om det kreves av dem: Hensynsløst. Og vi gir tillatelse ved å ikke sette foten ned i samlet flokk.

   Jeg holder ikke pusten hva vår nye statsminister gjelder her tillands – tiden vil vise. La oss bli overasket ….
   Ble ikke Støre uteksaminert ved et jesuittisk eliteuniversitet Paris-lokalisert i sin tid, store siktemål derav Hm.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Signalene fra Hurdal: Retningen i norsk politikk blir den samme.

Tett allianse med USA-imperialismen og mindre justeringer i norsk politikk.

Forrige innlegg

Pleiesenter i Danmark:

Svært mange dødsfall etter vaksineringen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.