POSTED IN Norge

Israel, Gaza og Egypt.

Skremmende urett fra avisa Vårt Land, de vil flytte fokuset vekk fra Israel.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Trond Ali Linstad

Innlegg forsøkt sensurert, og derfor trukket, i den «kristne» avisa Vårt Land:

Jeg lar blikket mitt gli fra TV-skjermen med bilder fra Gaza der barn hentes fram i boligenes ruiner, levende, halvdøde eller døde. Nå skal de også sultes ut. Israel hindrer mat i å slippes inn. Palestinerne – nyfødte, barn, ungdom og voksne – skal nektes mat, vann og næring så tilværelsen i Gaza blir umulig.

De døde, drept av Israels bomber, er borte, befolkningen i Gaza synker. Israel vil ha alle palestinere bort, gjøre landet «rent» for palestinere til fordel for jøder. TV-skjermen forteller om det.

Hvilken kommentar i Vårt Land? Anders Toft Lothe slipper til 4. mars med en større artikkel der fokus er på Egypts president Abdel Fattah el-Sisi. Lothe skriver: «Nå må verdenssamfunnet legge press på mannen som om kort tid kan få ansvaret for hundretusenvis av palestinske flyktninger.»

Jeg spør: Hva med den instans som driver fram disse hundretusener av palestinske flyktninger – med bomber og med sult: Staten Israel.

Lothe – og Vårt Land? – De vil vi skal snakke om noe annet: Den egyptiske presidenten, som skal måtte håndtere flyktningene om Israel får det som de vil. Og ikke de som lager flyktningene, med våpen og med sult – skremmende er det!

Forsidefoto: Rafah i Gaza.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Reidar Kaarbø
  10 mars 2024 8:42

  Vårt land er del av desinformasjonskampanjen som Israel styrer for å få oppmerksomheten vekk fra egne ugjeringer, massedrap og mulige folkemord. Og de gjør det i Guds navn, slik at det israelske nazi-regimet (jeg finner ikke noe annet navn som er dekkende ut fra deres handlinger) skal kunne oppnå sine djevelske mål.

  Og Espen Barth Eide følger opp Israels og USAs ønsker. Derfor har ikke Norge godkjent den palestinske staten. Derfor har ikke Norge utvist Israels ambassadør. Derfor er ingen sanksjoner mot Israel iverksatt. Derfor boikotter ikke Norge Israel. Derfor har vi heller ikke uttrykt støtte til Sør-Afrikas søksmål i ICJ og derfor vil vi ikke utestenge Israel fra MGP.

  Svar
 • Og hva sier Netanyahu om sånne som Anders Toft Lothe og «kristne» Vårt Land?
  «Min mening om kristne sionister? Avskum. Men ikke fortell dem det. Vi trenger alle nyttige idioter vi kan få fatt i nå.»
  (min oversettelse)
  Al-Sisi praktiserer angivelig islam, men det hevdes at han er en krypto-jødisk mossad-agent. henrymakow.com
  Moren var jødinne og hennes bror, Al-Sisis onkel, Uri Sibagh (Sabbagh, Sebag), var medlem av JDL 1948-1950, og medlem av David ben Gurions politiske parti, og sekretær i det israelske arbeiderparti 1968-1981.
  «Israels ambassadør kaller Al-Sisi en «nasjonal helt for alle jøder.» » middleeastmonitor.com 2014

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vi må være blinde for å ikke se skriften på veggen

Det amerikanske imperiets sammenbrudd, del II – Økonomi.

Forrige innlegg

2. verdenskrig:

Hvem vant krigen?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.