POSTED IN Norge

Skottland: 5522 døde 28 dager etter vaksinering.

Antall vaksinedøde overstiger nå Korona-døde.

15 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Public Health Scotland: 5.522 mennesker har dødd innen 28 dager etter covid-19 vaksine

Public Health Scotland informerer om at 5.522 mennesker har dødd innen tjueåtte dager etter å ha fått en Covid-19-vaksine de siste 6 månedene bare i Skottland.
________________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Steigan.no
_______________________________________________________________________________

På grunn av dusinvis av forespørsler via loven om informasjonsfrihet som ba folkehelse Skottland (PHS) om å oppgi det nåværende totale antallet dødsfall til enhver person som har dødd innen 28 dager etter å ha fått en Covid-19-vaksine, bestemte PHS seg for at den beste veien videre var å publisere informasjonen rutinemessig og regelmessig i sin Covid-19-rapport.

De mest oppdaterte tallene som ble publisert av PHS og i rapporten som ble utgitt 23. juni 2021, og de avslører at mellom 8. desember 2020 og 11. juni 2021 døde totalt 5.522 mennesker innen 28 dager etter å ha fått en dose med en Covid-19 vaksine.

Ifølge regnearket som ble publisert med rapporten fra Public Health Scotland; som inkluderer antall dødsfall etter type vaksine og datoen de skjedde, er 1.877 dødsfall knyttet til Pfizer mRNA-vaksinen, 3.643 dødsfall til AstraZeneca, og 2 dødsfall skjedd etter vaksinasjon med Moderna mRNA-vaksinen.

Dette svarer til 920 dødsfall i måneden, mens det antallet som er registrert som dødsfall relatert til covid-19 i samme periode var 866.

Forsidebilde: Rhodi Lopez

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

15 kommentarer. Leave new

 • Statistiker ved UiO
  22 juli 2021 13:34

  Statistikk er fali det…Og så galt kan det gå når man prøver seg uten å kunne det.

  Det står IKKE at disse døde av vaksinen. Det står at de døde innen 28 dager etter vaksine ble gitt. Om de døde i bilulykke, selvmord, kreft eller av alder fremgår ikke.
  Videre vet vi at i alle europeiske land er de flest eldre som er vaksinert. Derfor vil statistisk sett noen alltid dø rett etter vaksinen ble gitt.

  Offisielle tall er at 3,01 mill skotter er vaksinert. 7 millioner doser er gitt. 5522 personer er døde i løpet av denne perioden rett etter vaksine. Hvis vi virkelig antar at alle disse døde av bivirkninger er det 0,07 % dødelighet. Men det kan du ikke si fordi vi vet ikke dødsårsaken.

  At det døde færre personer i samme tidsrom er en indikasjon på at vaksinen virker. Er det så vanskelig å forstå dette? Lær statistikk før dere skriver slike påstander. Hva som er korrekt og feil ved vaksinene skal ikke jeg si, men konklusjonen over blir statistisk helt feil.

  Svar
  • Ja, statistikk er en vanskelig sak. Og det er korrekt at det ikke sies noe om dødsårsaken etter at folk døde 28 dager etter vaksinen. Men den samme argumentasjonen kan brukes motsatt vei. I noen land defineres folk som covid-døde hvis de tester posistvt på PCR-testen enten de dør i bilulykke eller brann.

   Mange som er regnet som døde som følge av Covid-19 er døde av andre årsaker men regnes altså som Covid-døde fordi de har testet positivt på en test som er helt feilaktig brukt slik at antallet med korona blåses opp. 90% har fra en til tre alvorlige sykdommer og når en ikke obduseres vet en ikke hva den faktiske dødsårsaken er. Holder en seg til obduserte reduseres antallet døde, som f.eks. i Portugal fra 17000 til 159.

   Nei. lett skal det ikke være

   Svar
  • Kort kommentar – hvordan kom du frem til 0.07% ved å bruke tallene 3,01 millioner og 5522 personer døde? Blir ikke det 0,18%?
   En annen ting som er relevant er underrapportering av vaksinerelaterte dødsfall og skadevirkninger, en Harvard undersøkelse viste at de er omfattende.

   Svar
  • guri-kristine mundal
   22 juli 2021 21:10

   Åjoda du Statistiker ved UiO.- de døde nok av vaksinen, tenker jeg vi sier.
   Det er bare å gå inn på : publichealthscotland.scot/publications/covid-19-statistical-report.
   Her går du inn på rapporten fra 23.juni 2021. Så scroller du bare ned til:
   Deaths within 28 Days of Vaccination.
   Der finner du datoene og antall døde samt hvilken vaksine som drepte dem,- statistisk og pent satt opp i tabeller.
   ALTSÅ: DE DØDE AV VAKSINENE,- IKKE I BILULYKKE, SELVMORD, KREFT ELLER ALDER.
   VI SNAKKER OM DØDSVAKSINENE JA !!!

   Svar
   • Statistiker ved UiO
    23 juli 2021 13:05

    Hvor finner du skrevet at de ble drept av vaksine? Fordi det eneste jeg ser er at et antall som hadde fått vaksine er død innen 28 dager etter vaksinasjon. Det er du som ANTAR at fordi de døde innen 28 dager så må vaksinen ha skylden. Helt feil. Det blir som å si at hvis det dør 100 personer under OL så er det OL som drepte dem. Kan du vise meg hvor i teksten det står at vaksinen var det som drepte dem?

    Hva du tror er noe annet, men du VET ikke. Det vi VET er at etter 7 miilioner doser så er 5522 personer døde. 5522/7 000 000 = 0,07 % (hadde 7000 dødd hadde det vært akkurat 1 promille, her altså 0,7 promille). HVor mange av disse som døde av alder, ulykker etc – ja det VET VI IKKE. Men vi kan anta at det er et høyt tall som bare skyldes alder, fordi de eldste er den gruppe hvor flest er vaksinert.

   • Du kan ta akkurat det samme argumentet og anvende det på COVID19 dødsfall – i UK mener jeg du blir du registrert som COVID19 død hvis du har hatt en positiv PCR test inntil 28 dager før du dør. Så du mener at disse menneskene ikke beviselig har dødd av COVID19 da? Det er jo ikke påvist noen klar årsakssammenheng her heller (døde «av» eller «med» COVSARS2 i kroppen). Selv om ikke det er en klar årsakssammenheng, er det en god grunn til at Man rapporterer dødsfallene. Ett sted mellom 0% og 100% av dødsfallene etter vaksine ER relatert til vaksinen. Hvor stor denne prosenten er, vet ikke du, jeg, Lindtner eller public Health Scotland, men det er jo en grunn til st de rapporterer dette tallet slik at man kan følge litt med.

 • «Using the 5-year average monthly death rate (by age band and gender) from 2015 to 2019 for comparison, 8,718 deaths would have been expected among the vaccinated population within 28 days of receiving their COVID-19 vaccination. This means the observed number of deaths is lower than expected compared with mortality rates for the same time period in previous years..»

  Det er det de skriver i rapporten, så fremstillingen her blir feil, forutsatt at estimatene stemmer.

  Medier som Steigan og Derimot må være ekstra forsiktig med å falle i «sensasjonsoverskrift»-kategorien (i motsetning til andre medier). Dette blir fort skyts for de som ønsker å «faktasjekke» eller sette propaganda-merkelappen.

  Svar
  • Dette må være helt feil. I Norge dør det ca. 40000 mennesker årlig av ulike grunner, ca. 110 daglig. Skottland har et tilsvarende folketall. Med en dødsrate på 8718 på 28 dager ville den totale årlige dødsraten i Skottland være 8700 x 13 = ca. 113 000 hvis denne raten holder seg. Enhver forstår at med et så høyt dødstall ligger det noe annet bak. Det som er et felles kjennetegn for denne gruppen er vaksinen. Denne gruppe omfatter heller ikke hele Skottland befolkning noe som forsterker disse tallene.

   For hele Skottland befolkning kunne en forventet kanskje 460 døde på 28 dager. Men 8718? Her må en annen forklaring til uansett om noen er døde i ulykker eller branner.

   Svar
   • guri-kristine mundal
    22 juli 2021 21:26

    Kjære Knut Lindtner. Husk de døde innenfor 28 dager etter vaksinering mellom 8.desember 2020 og 11.juni 2021 nå da 🙂

   • Wasan Totland
    22 juli 2021 23:29

    Det stemmer. Det eneste vi kan gå ut ifra som sikkert er totale dødstall og vi skulle gjerne sett på aldersammensetningen.

   • Så bør vi også se på de totale antall døde etter halvannet år med Covid.
    Og se at de er langt under halvparten av døde i forhold til vanlig influensa.
    Det er hverken distanse, munnbind, vaksinering eller Antibac som er årsaken til dette.
    Og vi burde spørre hvorfor ingen media vil belyse dette faktum.

   • Beklager.Der misforstod jeg.. Naturligvis er det slik du sier. Det har skjedd i løpet av et halvt år slik at dødelighetstallet pr. år ville ha blitt det dobbelte. Ja, der tabbet jeg meg ut med regnestykket mitt. Vi havner dermed ned på et tall døde som følge av vaksinen pr. uke på 335. Det er fortsatt vanvittig høyt.

 • Statistiker: mulig dette er et poeng, men hvorfor er dette argumentet bare relevant når det gjelder dødsfall 28 dager etter vaksine, men helt irrelevant når det gjelder dødsfall innen 28 dager etter positiv PCR-test for COV SARS2? Snittalder på døde med/av COVID19 er over 80 år i den vestlige verden, altså helt på linje på forventet levealder. Er det ikke ganske sannsynlig at mange av disse dødsfallene hadde skjedd uansett? Situasjonen er faktisk helt identisk, men analysen forskjellig – hvorfor er det slik tror du?

  Svar
 • Vi kan regne både hit og dit, å formulere den ene overskriften større enn den andre. Jeg ser på slike øvelser som lite konstruktive, da de går å vinkle på så mange måter – avhengig av motivene til den som skriver. Det eneste som har og inntil videre vil avholde meg fra injeksjon er:

  INGEN VET NOE OM LANGTIDSEFFEKTENE

  Kvalifiserte og kunnskapsrike forskere har hypotesisert ulike langtidseffekter. Disse ser ikke bra ut, for å si det mildt. Men fortsatt, ingen VET. Kun tiden vil vise.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Protestene mot tvang og vaksinering øker.

I Russland er det også stor motstand mot vaksinene.

Forrige innlegg

Britisk rettsavgjørelse er i praksis tyveri på høyt nivå.

Venezuelas gull i Bank of England skal overføres til foræderen Guaido.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.