POSTED IN Virkelighetsforståelse

Skal du ha en karriere innen forskning kan du ikke stille kritiske spørsmål ved den rådende fortellingen.

Er dette Galileo Galilei i moderne utgave?

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Galileo Galilei utfordret det rådende verdenssynet i sin tid på ulike vis, bl.a. ved bruk av mer effektive teleskop. I disse kunne han se at månen var dekket av krater og hadde fjellformasjoner etc. Hans oppdagelser utfordret det Aristoteliske verdensbilde, dvs. at jorden var verdens sentrum. Men han eksperimenterte også for å avdekke andre naturfenomener.

To gjenstander med ulik vekt faller ikke med ulik hastighet til bakken. Det sørger tyngdekraften for.

Mest kjent er kanskje hans eksperimenter fra det skeive tårnet i Pisa med gjenstander med ulik masse som ble slupper mot bakken fra tårnet. Det generelt viktigste var kanskje likevel hans bruk av matematikk og eksperimentering. Faktisk forhold i naturen må undersøkes konkret.

Når en fremmer påstander som ikke er underbygget med reproduserbare eksperimenter forlater en vitenskapen og da beveger en seg inn i troens verden. Og justerer en eksperimentelle data for å kunne bevise noe en ønsker å bevise, da kalles det juks. Er det der dagens klima-vitenskap i dag befinner seg?

Knut Lindtner

Klimaforsker innrømmer juks for å kunne publisere i Nature Journal

80% av brannene i California var påtent av mennesker!

Innlegget er hentet fra Fakta 360

Skrevet av Einar R. Bordewich

Det vi alle innen den forskningskritiske leiren mot klimahysteriet vet, begynner nå å komme frem i offentligheten. Selv klimaforskerne har fått nok av jukset og den totalitære ensrettingen som foregår innen klimaforskningen og akademia. Spesielt gjelder dette i den prestigetunge delen av de fagfellevurderte journalene.

Det er klimaforsker Dr. Patrick T. Brown som innrømmer å ha endret og tilpasset forskningsdata han fant i forbindelse med de store brannene, slik at artikkelen hans kunne bli publisert i det prestigetunge Nature Journal.

Han sier rett ut at for å sikre seg en karriere innen akademia er de nødt til å tilpasse sine forskningsdata til det klimahysteriske narrativet som gjelder i alle de prestigetunge journalene. Hvis de ikke gjør det så avvises artiklene og ens muligheter for jobb blir i realiteten totalt fjernet. Det er i et intervju med Fox News at denne siden av historien kommer frem.

I den forskningen han fikk publisert i Nature «Climate warming increases extreme daily wildfire growth risk in California» utelater han alle motstridende data og fokuserer kun på hvordan klimaendringer påvirker ekstreme skogbranner i California. Det han utelot var at 80% av brannene var påtent av brannstiftere!

I knew not to try to quantify key aspects other than climate change in my research because it would dilute the story that prestigious journals like Nature and its rival, Science, want to tell. Sier Brown til The Free Press,

Han fortsetter:

This matters because it is critically important for scientists to be published in high-profile journals; in many ways, they are the gatekeepers for career success in academia. And the editors of these journals have made it abundantly clear, both by what they publish and what they reject, that they want climate papers that support certain preapproved narratives—even when those narratives come at the expense of broader knowledge for society.

Han forteller også at klimaforskerne blir advart mot å foreslå tiltak i sine rapporter som omhandler praktiske løsninger for tilpasning til klimaendringer, slik som vedlikehold av skogen, bedre infrastruktur, byggeskikk, airconditioning osv. til fordel for Net-Zero klimapolitikken.

For å si det rett ut mener han at klimaforskningen har dreid seg vekk fra å forstå klimaets kompleksiteter til å fungere som en samlekasse for politisk korrekte meninger som alle advarer om farene ved klimaendringer. De forvrenger klimaforskningen, feilinformerer publikum og viktigst av alt så forhindrer de praktiske billige løsninger å komme frem.

Han advarer den alminnelig media og folket mot å sluke forskningen som presenteres i såkalte renommerte journaler som troverdig. I Norge ser vi dette spesielt i våre MSM som bruker hvert et utsagn fra slike media som nærmest en fasit for status om klima. Nå kommer sannheten sakte men sikkert frem.

Journalen Nature avviser selvsagt slike påstander generelt og kategorisk. Les artikkelen og svaret fra Nature her.

Forsidebilde: Hadija

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Klimaforskningen har fra starten vært en gigantisk løgn! Al Gore løy så det rant av han. Rett opp i trynet på oss som satt og så på prisutdelingen. (Det hører med til historien at han kjøpte seg en gigantisk eiendom i vannkanten. Samme gjorde Obamaene. Havet skulle jo oversvømme store deler allerede i 2012!) Alt av forskningsmidler går til de som fremmer historien om menneskeskapt klimahysteri! De forskerne som forsøker seg med sann forskning får ingen bevilgninger. Så klimahorene har overtatt, slik som klikkhorene(tidl. kalt journalister) i msm(les den privateide pressa). Globalistene tenner på skogbranner over hele kloden. De bruker sofistikerte våpen til jobben. Som vi så i California og på Hawai! Drittungen fra nabolandet skriker over seg! Forsøker å skremme folk om at hennes eksklusive barndom er ødelagt av deg og meg! Folk våkner langsomt. Flere og flere gjennomskuer løgnen. Frihet kommer ikke uten at hver og en av oss nekter og samtykke til løgnene som blir oss servert daglig. Jeg er så gammel av jeg har fått med meg at omtrent hvert femte år skiftet propagandaen fra istid til at polene smelter flere ganger! Innholdet i Vitenskapet er pill råttent!
    Nå skylder de på at «plutselig død»skyldes klimaforandring.(ikke se på vaksinen)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ny tysk studie om overdødelighet:

Den er ikke knyttet til covid men til vaksiner.

Forrige innlegg

Lover og regler er til for å brytes.

Korrupsjonen brer seg i alle land.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.