POSTED IN Tyskland, Vaksiner

Skal det vaksineres i all evighet?

Tyskland bestiller store vaksinemengder: 7 doser pr. innbygger.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Enten forteller dette om hvilke fremtidige planer som foreligger eller så er det en gigantisk overinvestering. Naturligvis er vaksineprodusentene begeistret for bestillingen som det tyske folket betaler for.

På den andre siden kan dette også være uttrykk for at en ikke har noen særlig tro på vaksinenes effektivitet siden en fyller opp lageret på denne måten. Uansett er denne meldingen urovekkende enten en velge det ene eller det andre perspektivet.

Knut Lindtner
Redaktør

Forbundsrepublikken Tyskland har 83 millioner innbyggere og har bestilt 554 millioner vaksinedoser. Det er syv doser pr. person.

Av Jens Bernert

I parlamentsnyhetene til den tyske forbundsdagen av 19. januar 2022 kan det leses i en kort melding at Tyskland – altså forbundsregjeringen og underordnede organer – har bestilt mer enn en halv milliard vaksinedoser i 2021. Denne informasjonen har ikke blitt formidlet offensivt av den føderale regjeringen, men er et resultat av en såkalt liten forespørsel (Kleine Anfrage) til regjeringen. Forbundsdagens melding om dette:

«Rundt 554 millioner vaksinedoser bestilt

I 2021 har Tyskland bestilt om lag 554 millioner vaksinedoser i ulike deler fra EU-kontraktene for anskaffelse av Corona-vaksine. Dette står i svaret (20/429) fra den føderale regjeringen på et lite spørsmål (20/319) fra AfDs parlamentariske gruppe.

For Biontech/Pfizers tilfelle var bestillingen pr. 16. desember 2021 rundt 287,3 millioner vaksinedoser. Ifølge opplysningene ble det bestilt ca. 120,3 millioner doser fra Moderna, ca. 56,3 millioner doser fra AstraZeneca og ca. 55 millioner doser fra Johnson&Johnson.

I tillegg var det mindre ordrekvanta fra Sanofi/GSK, Valneva og Novavax. Den føderale regjeringen kjøpte også tre millioner Biontech-vaksinedoser fra Polen i begynnelsen av desember 2021, som ble levert i samme måned.»

Selv om alle 83 millioner innbyggere deltok i disse «vaksinasjonene», ville det være nesten syv doser per innbygger.

Oversatt og bearbeidet av Knut Lindtner

Originalartikkelen kan leses her.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Macron ønsker å gjøre livet surest mulig og ønsker de motvillige like godt til helvete. NRK omtaler som «pårørende» disse som har stakkarslige familiemedlemmer som forsker på konspirasjoner og ikke kan tie stille. NRK gir velmenende råd og tips til «de pårørende» hvordan man kan i det minste forsøke å ha kontakt eller kanskje heller like gjerne la det være. Verden er helt forskrudd.

  Svar
  • Mind over matter ?
   Det Sentrale Dogma var ikke så sentral likevel. Professor ved Stanford , Bruce Lipton klonet stamceller på slutten på 60 tallet. Han oppdaget at det var miljøet stamcellene ble dyrket i som avgjorde om de ble til benceller , fettceller eller muskelceller og ikke genene. Da Lipton kunngjorde sine funn ble han sett rart på av sine kolleger. Det skulle gå over 30 år før epigenetikken (over gener) ble anerkjent .
   https://www.youtube.com/watch?v=VNvEAkZSBEU
   Fastlåst i et materialistisk tankesett ?
   Rupert Sheldrake. Science Delusion
   https://www.youtube.com/watch?v=JKHUaNAxsTg

   Svar
 • Northern Light.
  22 januar 2022 17:01

  For et kupp av den mest kriminelle av alle industrier, den farmasøytiske industrien (Big Pharma). Narkotikakartellene i Sør-Amerika blir helgener i sammenligning. De har fått myndighetene i alle land som har skrevet under kontrakten med dem, til å gi, presse og tvinge innbyggerne som til sammen utgjør milliarder av mennesker, til å ta deres mRNA-injeksjoner kalt vaksiner, og landene må kjøpe inn injeksjonene til priser satt av selskapene.

  Til dette har de fått stor hjelp fra WHO, for myndigheter i alle land har underlagt seg Verdens Helseorganisasjons direktiver. Finansieringen av WHO er for en stor del, hele 80% (!) fra private givere, herav en stor andel finansiert av Gates Foundation, som har store eierinteresser i selskapene som fremstiller vaksinene. Og Gates har fått all den spalteplass han ønsker seg i vestlig presse og media, som har de samme finansielle eierne som Big Pharma, til å si at alle i hele verden må ta injeksjonene.

  Siden mRNA-injeksjoner kun virker i noen måneder, må befolkningen ta injeksjonen igjen, og igjen så mange ganger som vaksineselskapene bestemmer. For det er direktørene, som for Pfizer, som sier at det må gis booster-injeksjoner, ikke folkehelseinstituttene i landene. Hvis ikke folk vil ta de eksperimentelle vaksinene for virus med overlevelsesprosent på 99,85% og høyere som for Covid og Omikron, blir de stengt ute fra samfunnet.

  Ingen selskaper som selger et produkt har noen gang i historien hatt det så lukrativt, for de får myndighetene til å tvinge sine innbyggere til å ta produktet deres. Det blir enda bedre for dem ved at kontraktene med landene fritar dem alt ansvar for bivirkninger, og at de ikke kan saksøkes av noen innbyggere i landene. Perverst blir det når de som får bivirkninger av injeksjonene må få behandling med medikamenter fremstilt av de samme selskapene som produserer injeksjonene som gjorde dem syke.

  I følge en stor spørreundersøkelse nylig, oppga 60% av de hadde fått bivirkninger, 15% alvorlige bivirkninger. Over 3,3 milliarder mennesker har fått injeksjonene, en eller flere, det vil si at Big Pharma har nye milliarder av kunder til sine produkter til priser de i stor grad bestemmer selv, for resten av livet for mange av disse menneskene.

  Da er det ikke rart at Pfizers direktør kunne love sine største investorer 44 dollar tilbake for hver dollar de investerte. Den farmasøytiske industrien er ufattelig rik, Johnson&Johnson er vurdert høyere enn BNP til New Zealand, og Pfizer høyere enn Kuwait. Slik som det er utallige eksempler på, blir politikerne etter å ha påvirket og medvirket til politiske beslutninger gjennom sin karriere som kommer storkapitalen til gode, belønnet av storkapitalen med styreverv og fyrstelig betalte stillinger, i deres selskaper og overnasjonale organisasjoner som FN og EU. Med utsikt til et liv i luksus og overklassen blir det lett for mange politikere og helsetopper å svike eget folk og land.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Realisme er et forstyrrende element, for noen

Gorbatsjov, den romantiske idealist

Forrige innlegg

EØS er hovedproblemet:

Markedet kan ikke løse problemet. Det kan bare politikerne.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.