POSTED IN Covid-19, Helse

Skal beskytte befolkningen.

Men har vaksinene motsatt effekt?

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Covid-19 vaksinene gjør viruset farligere

Av red. PSt -20. august 2021

Dr. Robert Malone var en av de fremste oppfinnerne av mRNA-teknologien da han arbeidet ved Salk Institute på 1980-tallet. Både Pfizers og Modernas vaksiner bygger på denne teknologien. Malone advarer mot at disse vaksinene kan gjøre viruset farligere.

Han reagerer kraftig på at CDC i USA har gått tilbake på sine tidligere retningslinjer og sagt at vaksinerte personer må bruke masker, akkurat som uvaksinerte. Grunnen de oppgir er smittefaren fra den såkalte «delta-varianten». CDC sier i sine retningslinjer at vaksinerte risikerer å bli smittet og å smitte andre til tross for at de er vaksinerte.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er dr-malone-video-696x407.png
Dr. Robert Malone. Skjermdump fra video.

Dette fikk Peter Doocy i Fox News til å spørre pressesekretær i Det hvite hus, Jen Psaki: «Hvis vaksinen virker, hvorfor må vaksinerte bruke masker?» Psaki hadde problemer med å forklare dette, og sa at «det er de helseansvarlige som har tatt denne avgjørelsen for å være sikre på at folk er beskyttet.»

I lang tid har folk som Dr. Malone og Dr. Sherri Tenpenny advart mot at disse vaksinene kan utløse noe som kalles  “Antibody Dependent Enhancement” (ADE). Det er et fenomen hvor vaksiner gjør sjukdommen langt verre ved å trene opp immunsystemet til å gi en potensielt dødelig overreaksjon. Dette er også kalt en «hyperinflammatorisk respons» på påfølgende infeksjoner, ADE er velkjent for å forekomme med koronavirusvaksiner som er testet i dyreforsøk. Det store spørsmålet har vært om det vil dukke opp hos 2,4 milliarder mennesker som nå er vaksinert rundt om i verden.

Han bemerket en rapport fra NBC News som hevdet at CDCs helomvending når det gjelder masker gjenspeiler data som viser at vaksinerte mennesker «kan bære høyere nivåer av virus enn tidligere antatt» og muligens infisere andre, ifølge «flere kilder» nær Biden-administrasjonen. NBC-artikkelen har blitt sterkt redigert siden den ble publisert.

Basert på uttalelser i rapporten, konkluderte Malone med at virusnivået var høyere hos vaksinerte enn hos uvaksinerte. Som han senere forklarte på Twitter, har dette ikke blitt løst.

Dr. Sherri Tenpenny
Dr. Sherri Tenpenny

En CDC-rapport som ble publisert 30. juli 2021 sa at virusbelastning for vaksinerte og uvaksinerte sannsynligvis er «like», selv om videre «mikrobiologiske studier er nødvendig for å bekrefte disse funnene.»

«Dette er nettopp det man ville se hvis det er oppstått en “Antibody Dependent Enhancement” (ADE),» sa Malone om høyere virusnivå blant de vaksinerte. “Hva er ADE? Kort sagt er det at vaksinen får viruset til å bli mer smittsomt enn det som ville skje i fravær av vaksinasjon, ville få viruset til å reprodusere seg på høyere nivåer enn uten infeksjon.”

Faren for at vaksinene kan utløse slike reaksjoner har vært påvist i flere vitenskapelige studier, slik som denne og denne.

En obduksjon av en vaksinert person som bare hadde fått en dose av mRNA-«vaksinen» har vist at viralt RNA ble funnet i nesten alle organer i kroppen. Dette er påvist i denne studien. Sjøl om vaksinen utløste en immunrespons, forhindret det ikke at viruset spredde seg i hele kroppen 24 dager etter vaksinasjon. En studie fra Japan sier at det er S1-piggproteinet som forårsaker skaden.

DVM, PhD | Geert Vanden Bossche
Geert Vanden Bossche 

Den berømte belgiske virologen Geert Vanden Bossche advarer om at menneskeheten kommer til å måtte betale en svært høy pris for de feilene som nå gjøres. Bossche har jobbet for en rekke av de store farmasøytiske selskapene, som GSK Biologicals, Novartis Vaccines og Solvay Biologicals, samt for Bill & Melinda Gates Foundation’s Global Health Discovery og Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI).

Han har sendt et åpent brev til WHO der han begrunner sin advarsel: Mass infection prevention and mass vaccination with leaky Covid-19 vaccines in the midst of the pandemic can only breed highly infectious variants.

Etter det har han skrevet en svært viktig artikkel med tittelen C-19 Pandemia: Quo vadis, homo sapiens?

Massevaksinasjon midt i en pandemi er farlig

I denne artikkelen skriver Bossche:

Massevaksinasjon midt i en pandemi er tilbøyelig til å fremme utvelgelse og tilpasning av immunforsvarsvarianter som kjennetegnes ved å øke smittsomhet og motstand mot piggprotein (S)-dirigerte antistoffer (Abs), og derved redusere beskyttelsen hos vaksinerte og true de uvaksinerte. Dette forklarer hvorfor WHOs massevaksinasjonsprogram ikke bare ikke er i stand til å generere flokkimmunitet (HI), men til og med fører til betydelig erosjon av befolkningens immunbeskyttelsesevne. Ettersom det pågående universelle massevaksinasjonsprogrammet snart vil fremme dominerende forplantning av sterkt smittsomme, nøytraliserende fluktmutanter (dvs. såkalte ‘S Ab-resistente varianter’), vil naturlig ervervet eller vaksinalt nøytraliserende Abs ikke lenger gi noen beskyttelse for immuniserte individer mens høyt smittetrykk vil fortsette å undertrykke det medfødte immunforsvaret til de ikke-vaksinerte. Dette vil si at enhver ytterligere økning i vaksinedekningsraten ytterligere vil bidra til å tvinge viruset til resistens mot nøytraliserende, S-spesifikk Abs.

Ut fra dette krever Bossche en umiddelbar stans i massevaksinasjonsprogrammet og en overgang til omfattende tidligbehandling av folk som er smittet av covid-19.

Dette bekreftes av data fra Israel

Israel er et av de landene der massevaksinasjonen er kommet lengst. Nye data derfra bekrefter advarslene fra Malone og Bossche. I et TV-intervju med Dr. Kobi Haviv, medisinsk direktør ved Herzog sykehus i Jerusalem, sa han: «85 til 90 prosent av sykehusinnleggelsene gjelder fullt vaksinerte mennesker», og «95 prosent av de alvorlig sjuke pasientene er vaksinert.»

Får disse alvorlige advarslene og faktaene myndighetene til å tenke seg om? På ingen måte. De demonstrerer at de er fullstendig i lomma på de farmasøytiske gigantene og i stedet for å ta vaksinepause, gjennomfører de mer og mer fascistiske metoder mot ikke-vaksinerte, metoder som vi ikke har sett maken til i antatt demokratiske land etter annen verdenskrig. Ikke minst gjelder dette land som Australia, Frankrike og Tyskland.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Knut Lindtner har lagt til bilder

Forsidebilde: Toa Heftiba

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • «»Den berømte belgiske virologen Geert Vanden Bossche advarer om at menneskeheten kommer til å måtte betale en svært høy pris for de feilene som nå gjøres.»»
  Denne prisen er kanskje noe over 7 milliarder døde mennesker, skal man henvise til hva «Zion Vises Protokoller» antyder? Allerede har man en høy dødelighet ved «vaksineringen», men «myndighetene» pusher på for videre «vaksinering» uansett? Enten har de ikke mer enn 1 hjernecelle (totalt blant hele «eliten»?) eller de er rene satanister som jobber på oppdrag fra zionistene (300 klubben), eller en kombinasjon av begge for å redusere verdens «sammensurium» til ca. 500 millioner slaver. Ja prisen er svært høy for denne «vaksineringen», men prisen for den gjenlevende «elite» vil også bli svært høy, nemlig 0 gjenværende av dem når det resterende «sammensurium» har tatt sin hevn. Vi får se om noen av dem snart forstår dette og oppgir «prosjektet» NWO en gang for alle.

  Svar
 • Nina K Bay Larsen
  23 august 2021 6:42

  Hei! Var det ikke slik at who på et tidspunkt advarte om massevaksinasjon under en pågående pandemi?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Den narrative fiaskoen til USA i Afghanistan er verre enn den militære.

No veit heile verda at keisaren ikkje har klede på.

Forrige innlegg

Tut og kjør!

En tredje vaksinedose?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.