POSTED IN Helse

Sjefsforsker i Pfizer, Mike Yeadon:

Pandemien har vært en konspirasjon og svindel fra starten av.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Mike Yeadon har vært høyt respektert og ingen har trukket hans fagkunnskap og integritet i tvil tidligere. Når han nå hever stemmen mot det vi har vært utsatt for under den såkalte pandemien som egentlig var «pandemitiltakene», blir han naturligvis diskreditert slik en del andre fremtredende medisinske eksperter blir fordi de ikke har ville bøye nakken for det utrolige sosial trykket de ble utsatt for i alle sammenhenger da alle skulle slutte opp om tiltakene, bl.a. den skadelige vaksineringen.

Vi vil påpeke at antallet døde av covid er vilt overdrevne og når en undersøker gjennom obduksjoner (data fra Portugal og Italia) hva folk egentlig er døde av reduseres covid-dødsfall til en liten brøkdel av det som offisielt ble hevdet.

I Norge viste offisielle tall at antallet covid døde var som en meget mild influensa-sesong. Samtidig som covid dukket opp i statistikkene ble influensaen borte. I praksis var Covid den årlige influensaen, helt ufarlig for friske mennesker.

Knut Lindtner
Redaktør

Tidlegare Pfizer-visepresident dr. Mike Yeadon seier at covid-19-pandemien aldri eigentleg skjedde slik det vart påstått

Av Kevin Hughes, Natural News. Omsett av og henta frå saksyndig.

For tidlegare visepresident i Pfizer, dr. Mike Yeadon, skjedde Wuhan koronavirus (covid-19)-pandemien eigentleg aldri.

«Der var aldri ein viruspandemi med eit nytt patogen. Eg trur ikkje der har vore ei ny årsak til betydeleg sjukdom og død, andre enn regjeringa vår sine responsar på den falske ‘pandemien’,» sa han. «Eg er redd for at dødsfalla som vi såg, i beste fall var medisinsk feilbehandling, i verste fall mord. På grunnleggjande plan vart vi loge til heilt frå byrjinga.»

Den tidlegare Pfizer-leiaren sa at helsestyresmakter har loge om folkehelsekrisa, so vel som kor naudsynte og brukelege tiltaka som vart sette i verk mot covid-19 var.

«Dei laug til oss om absolutt alt,» sa han. «Dei laug til oss om storleiken til folkehelsekrisa som aldri eksisterte. Dei laug til oss om kor naudsynt det var å ha tiltak slik som nedstengingar, massetesting, sosial avstand, munnbind, og dette berre held fram.» (Relatert: BOMBE: Tidlegare Pfizer-leiar seier at covid-19-«pandemien er over», sokalla «andre bølgje» basert på bedragersk testing.)

Ifølgje Yeadon var kvart einaste av desse påboda kjent for å vere ineffektive fordi dei mislykkast i å stoppe smitta.

Yeadon, tidlegare leiande vitskapleg offiser for allergi og luftvegar hjå den New York-baserte legemiddelgiganten, sa at han hadde brukt lang tid på å sjå på kva som gjekk føre seg i byrjinga av 2020. Han vendte fokus mot PCR-testane, absurditeten til covid-19-nedstengingane og bekymringane knytt til covid-19-injeksjonane.

Ifølge myndighetene skulle dette hjelpe. Men effekten er mer enn tvilsom. Naturligvis bidro dette til å skape frykt og disiplinering i befolkningen.

Sjølv innrømte han at det var «temmeleg sjokkerande og uvanleg» for forskarvitskapsfolk slik som han å leggje fram slike påstandar, fordi dei høyrdest meir ut som konspirasjonsteoriar. Men Yeadon insisterte at han ikkje pakka ting inn, og bad folk om å vere årvakne.

Yeadon: Styresmaktene laug òg om covid-injeksjonane

Den tidlegare Pfizer-leiaren la òg merke til korleis folk vart loge til om forskinga, utviklinga og godkjenninga av dei sokalla covid-19-vaksinane. Han snubla over dette medan han leita etter sanninga om pandemien.

Ifølgje ein rapport frå mars 2021 av Reuters, var Yeadon ein av medforfattarane av ein petisjon som kravde at European Medicines Agency (EMA ) stoppa kliniske forsøk om covid-19-vaksinen i slutten av 2020. Han og hans medforfattarar påstod til og med at covid-19-injeksjonane forårsaka infertilitet – ein påstand som seinare viste seg å vere sann.

«Yeadon… har dukka opp som ein usannsynleg helt blant dei sokalla ‘antivaxxerane’, der tilhengjarane stiller spørsmålsteikn ved tryggleiken til mange vaksinar, inkludert den til covid-19,» stod det i Reuters-artikkelen. «Antivaxxer-rørsla har forsterka Yeadon sitt skeptiske syn på covid-19-vaksinar og testar, statspåtvinga nedstengingar og heile premissen til pandemien.»

Yeadon gjenhugsa at då den tidlegare britiske statsministeren Boris Johnson bad britar halde seg heime, var det den augneblinken då han visste at fridommen hadde blitt tapt. Andre land gjorde nøyaktig det same, heldt han fram, noko som fekk han til å innsjå at folk stod i fare for å misse den frie verda.

Han peikte på at folk må ta tyren ved horna når det gjeld dette problemet, og at utfallet ikkje lenger spela noka rolle for han lenger. Yeadon la vidare ut: «Eg er dønn alvorleg. Dersom eg omkjem medan eg prøver å forhindre dette, er det greitt. Det handlar om barna og barnebarna mine.»

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Modige Mike Yeadon, som egentlig mistrives i rampelyset, vet at han like skamløst åpenlyst kan elimineres som Rashid Buttar ble det, sammen med flere andre på big pharma’s death count; denne mafiaens liste over likviderte fiender vokser. Nå kan det se ut som vi er kommet dithen at en som Rashid Buttar drepes som avskrekkende effekt, slik at kritikk stilner helt.
  I juni bestemmes det i Norge om myndighetene skal ha adgang til å lese all vår kommunikasjon på nettet, så de kan slå ned på misinformanter og hatpratere, og bruke masse ressurser på det, mens gatene blir stadig mindre trygge og saker henlegges.
  Motstemmer som fortsatt er i live skal ties ihjel ved å kriminalisere dem og rydde dem av veien på den måten. Tyskland forsøkte å dømme Sucharit Bhakdi for anti-semittisme, så oppfinnsomt, men han ble frikjent.

  Svar
 • Northern Light.
  27 mai 2023 16:34

  Covid- vaksinerte yngre som dør i søvnen: Men SADS, plutselig død syndromet, skjer ikke, det er mRNA-vaksineindusert myokarditt som forårsaker plutselig hjertedød, 13 tilfeller bare i 2023.

  Av Dr. William Makis.
  Fenomenet SADS – «Sudden Adult Death Syndrome» er et helt nytt fenomen siden covid-masse vaksineringen av verdens befolkning startet fra og med desember 2020.

  Helt friske, unge covid-vaksinerte mennesker legger seg og våkner aldri. Det er ingen dødskamp. De dør «fredelig» og familiene deres, som aldri fikk noen advarsel om at noe var galt, blir etterlatt i fullstendig sjokk og redsel.

  Her er 13 slike tilfeller av unge mennesker som har dødd i søvnen i 2023:
  New York, NY – 35 år gammel fotograf og modell Vincent Vega døde plutselig i søvne 22. mai 2023.

  Iowa City, IA – Amylia Yeaman, 34 år gammel lærer i videregående skole, døde plutselig i søvne 20/21. mai 2023. Hun ble fullvaksinert og fikk boostervaksine.

  Markham, ON – 21 år gamle Jonathan Scarth døde uventet og plutselig i søvne 13. mai 2023.

  New York, NY – 29 år gamle Robert Little døde i søvne 6. mai 2023. Robert var en brannmann og ble uteksaminert fra Florida College of Natural Health.

  Solon, OH – 40 år gamle Crystal Kennedy Cespedes lærer i videregående skole, døde plutselig i søvne 27. april 2023.

  Australia – 15 år gamle Balin Menzies døde brått i søvne 21. april 2023.

  Milwaukee, WI – 19 år gamle Marquette University-student Kamrin Ray ble funnet død i boligen av romkameraten sin 17. april 2023, «Ambulansepersonell fant ham rundt 21:30 i sengen».

  Den 34 år gamle fullvaksinerte Saskatchewan helsearbeideren Quinn Torgunrud døde brått i søvne 12. april 2023, hun feiret bursdagen sin 2 uker tidligere.

  Airdrie, AB – 25 år gamle Wyatt Allen Vezina Topolnicky, en tidligere Calgary politiaspirant og hockeyspiller som ble fullvaksinert og fikk boostervaksine, døde plutselig i søvne 26. mars 2023.

  Aberdeen, Skottland – 35 år gamle Samantha Gilbert døde plutselig i søvne den 13. februar 2023.

  22 år gamle University of Cincinnati medieproduksjon-student Carolyn Frey døde plutselig i søvne 24. januar 2023 av blodpropp i lungene.

  Gahanna, OH – 20 år gamle Columbus Academy tennisspiller Jack Madison døde plutselig i søvne 2. januar 2023.

  North Tonawanda, NY – 16 år gamle lacrossekaptein Tayler Marie Woolston døde i søvne 1. januar 2023.

  SADS (Sudden Adult Death Syndrome) eksisterte egentlig ikke før covid-vaksiner ble tvunget på hele befolkningen. Det er et beslektet fenomen kalt Sudden Arhythmic Death Syndrome som er ekstremt sjelden og er forårsaket av medfødte anomalier, som gir unge mennesker en disposisjon for plutselig hjertedød. En britisk studie viste at disse plutselige dødsfallene skjedde med en frekvens på 1,6 dødsfall per million innbyggere per år, og med en gjennomsnittsalder på 32 år.

  53 % av Sudden Arhythmic Death Syndrome ofrene hadde en arvelig hjertesykdom, vanligvis en arytmi. 30 % av familiene med Sudden Arhythmic Death Syndrome tilfeller, hadde en historie med flere uforklarlige for tidlige plutselige dødsfall.

  Men i de tilfellene som presenteres her, dør unge friske mennesker under søvnen, med stor sannsynlighet på grunn av covid-19 mRNA-vaksineindusert myokarditt, som sammen med av en strøm av stresshormoner i blodet i de tidlige morgentimene når kroppen våkner, kan forårsake plutselige forstyrrelser i hjerterytmen som ofte er dødelige.

  Fra Global Research, publisert 26. mai 2023. Skrevet av Dr. William Makis, spesialist i radiologi, onkologi, og forfatter av over hundre fagfellevurderte rapporter.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Died Suddenly – COVID-19 mRNA vaccinated young people who died in their sleep – SADS is not happening, this is mRNA vaccine induced myocarditis causing sudden cardiac death (2023: 13 cases).

  Svar
 • Er det noen som har lagt merke til det samme som meg med tanke på TV-programmer? I de to årene (2020 og 2021), da vi «alle» skulle holde avstand, bruke maske, sprite hender, ikke hoste, ikke besøke eller få besøk av eldre mennesker….

  I de programmene jeg har bemerket, både nasjonalt og internasjonalt, sitter de nærmest på fanget til hverandre, står tett inntil hverandre, svetter, hoster, nyser, gapskratter…. (i programmer datert til 2020, 2021 og delvis 2022!!!).
  Faen! Solveig Kloppen burde vært historie for lengst? (ikke meg imot, forresten!).

  Nok et bevis på at det hele var en gigantisk svindel og ondskap på høyt nivå ,og at nyhetsredaksjoner og tv-produsenter/»kanaler» kanskje var informert i forkant!?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Jødisk religiøs rasisme i Israel:

«Død over araberne!»

Forrige innlegg

Hva er det som skjer?

Høy overdødelighet og fødselraten synker i Norge.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.