POSTED IN Covid-19, Helse

Sjefen for WHO lurer:

Virker egentlig vaksinene?

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Forvirringen er stor. Vaksinene hjelper, kanskje ikke, eller kanskje de ikke trengs. Eller er det egentlig motsatt? 

Har en satt i gang en verdensomspennende vaksinering uten å vite svaret på så fundamentale spørsmål er en ille ute. Det er som å skyte vilt rundt seg med hagle uten å ane noe om hverken hagla, hvor kulene treffer eller hvem som befinner seg i nærheten.

Galileo Galilei – Wikipedia
Var Gallileo Gallilei ekspert? Ikke ifølge ekspertene på sin tid. Ifølge dem var han en farlig løgner.

Og uten klare svar på slike spørsmål settes det nå i gang en fjerde vaksinedose i noen land. Spørsmålet som melder seg er om det er noen i det hele tatt som har oversikt og kontroll. For fagfolk spriker i alle retninger med sine anbefalinger. 

Og hvem er fagfolkene? Dette er et omfattende faglig felt hvor en rekke særdisipliner er involvert. Ekspertene er eksperter på sitt felt, men på helheten? Og hva med økonomiske konflikter hvor mange av ekspertene samtidig har tilknytning til legemiddelbedriftene. Hvor godt faglig fundert er deres anbefalinger og hvor mye er styrt av andre behov?

Usikkerheten som følger med den manglende avklaringene om vaksinenes effektivitet og virkninger vil ytterligere bidra til angst og usikkerhet i befolkningen i mange land.

Knut Lindtner
Redaktør

Sjefen for WHO spør seg om vaksinering er «effektivt i det hele tatt».

Av Jemima McEvoy

General-direktøren for WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus kommer med en bønn under en pressekonferanse i Ungarn «om å dele med andre de vaksiner de kan unnvære» for å hjelpe andre land, framfor å «sette sine første og andre vaksiner» ifølge reportere som var til stede.

Han peker på at de rike landene bygger opp store lagre med vaksiner, noe som øker risikoen for at sterke variasjoner av viruset vil utvikler seg i land med lavere vaksine-tall.

Ikke bare kan mutanter som er enda mer «smittsomme», men også «er kraftigere variasjoner, kan utvikle seg» dersom viruset får sjansen til å spre seg i land med lavere vaksinasjons-dekning, advarer Ghebreyesus.

Videre spør WHO-direktøren om vaksiner er «effektive i det hele tatt», en kommentar som kommer dager etter at en av organisasjonens forskere Soumya Swaminathan sier at «data i dag angir at vaksiner ikke er nødvendige i det hele tatt».

Q&A: WHO's chief scientist rises above her father's legacy - SciDev.Net
Soumya Swaminathan er en indisk barnelege og klinisk forsker kjent for sin forskning på tuberkulose og HIV. Siden mars 2019 har Swaminathan fungert som sjefforsker ved Verdens helseorganisasjon. Tidligere, fra oktober 2017 til mars 2019, var hun visedirektør for programmer ved Verdens helseorganisasjon. Wikipedia

Ghebreyesus sier at vaksiner bare bør deles ut til folk med svakt immunsystem.

På mandag sa han at 75 % av de 4,8 milliarder vaksinedoser så langt kun har vært levert  til 10 land. 

I mellomtiden er det rundt et dusin land som har vaksinert mindre enn 1 % av befolkningen. Og i hele Afrika er det mindre enn 2 % av befolkningen som har blitt vaksinert mot viruset.

Et økende antall rike land, inkludert De Forente Stater, tilbyr nå påfyll av vaksiner til tross for den pågående debatten om det virkelig er nødvendig.

De avslører nå sin plan om å starte vaksinering med en tredje dose i september (de venter bare på godkjennelse av FDA – Food and Drug Administration og CDC – Centers for Disease Control and Prevention).

Coronavirus pandemic | The Interpreter
Etter 6. mnd. virker ikke vaksinene. Stemmer det med det en ble fortalt før vaksinasjonsprogrammene ble iverksatt?

Det offisielle USA kommer nå med data som viser en forsvinnende liten beskyttelse mot milde og moderate sykdommer med Moderna og Pfizer-BioNTech-vaksinene seks måneder etter vaksinasjonen.

«Vi er bekymret over funnet av denne nedgangen, og om det vil fortsette i månedene som kommer. De kan jo føre til redusert beskyttelse mot alvorlig sykdom, sykehusinnleggelser og dødsfall», forklarer USAs generalkirurg, leder for Public Health Service,  Vivek Murthy.

Men andre eksperter har argumentert for  at landene skal fortsetter å lagre vaksiner,  og dermed ta beslutninger basert på altfor usikre og ufullstendige data.

Forskning publisert i magasinet Science forrige uke støtter opp under Gebreyesus sin antydning om at lagring av vaksiner i de rike landene kan føre til nye, og om mulig enda farligere varianter av viruset, og deretter et økende antall Covid-19-infeksjoner.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • De som har kunnskap om programmering kan dekode sin egen QR-kode. Der kan man lese av hvor mange booster de har planlagt. Det er ikke så rent lite. Jeg tror intervallet 6 til 8 måneder med påfyll er det som er planlagt.
  Iallefall er det minst en artikkel i vaccines.news som heter endless shots som støtter min påstand.

  Svar
 • Deagal-prognosene påstår at Vestens befolkning skal reduseres med ca 70% innen 2025. Norges befolkning skal reduseres til ca 1,5 millioner mennesker innen 2025. Etter vaksineringsgraden i Norge ligger vi godt an til å nå dette målet.

  https://archive.is/nAHJK

  https://www.algora.com/Algora_blog/2021/04/21/on-the-shocking-2025-deagel-forecast-war-population-reduction-the-collapse-of-the-west

  Svar
 • General-direktøren for WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus kommer med en bønn under en pressekonferanse i Ungarn «om å dele med andre de vaksiner de kan unnvære» for å hjelpe andre land, framfor å «sette sine første og andre vaksiner»
  Ikke bare kan mutanter som er enda mer «smittsomme», men også «er kraftigere variasjoner, kan utvikle seg» dersom viruset får sjansen til å spre seg i land med lavere vaksinasjons-dekning, advarer Ghebreyesus.
  Siden denne mannen er kjent som en kjøpt og betalt terrorist vil jeg stille spørsmålet slik:
  Hva er det med disse «vaksinene» som gjør at det er livsviktig at absolutt alle mennesker i hele verden blir injisert med dem? Forskere har nå kommet frem til at immunforsvaret vårt vinner 13-0 over «vaksinene». De har også funnet ut at de «farligere mutasjonene» skyldes de «vaksinerte», og stort sett kun de «vaksinerte» alene. Er det da ikke bra at enkelte land IKKE blir «vaksinert»? Er det slik at disse overbefolkede, underfattige lands befolkninger er med på listen over de som skal «forsvinne», og at de dermed for alt i verden må «vaksineres» med denne suppa? Mener dette mennesket at der er «dårlig gjort» av disse lands myndigheter å ikke ta opp gigantiske lån for å kjøpe «vaksiner», for å «utrydde» sin egen befolkning? Samtidig ser vi nå at Europa bygger murer, for å holde innbyggerne inne? Å hindre dem fra å flykte når sannheten går opp for dem? Vi lever i spennende tider, som jeg nå har begynt å kalle «De 300 zionisters tids-alder». Skal Ragnarok eller endetiden som det snakkes om i bibelen og mange andre tekster nå komme? Er dette slutten for menneskeheten pga grådigheten til noen få umoralske individer?

  Svar
  • Du er inne på noe vesentlig her og stiller de rette spørsmålene.
   Det er forunderlig hvordan vi etter 2 år ikke åpner opp øynene og SER hva som skjer.
   Endetiden er her, om du kaller det Ragnarok, The Great Reset, BBB eller NWO spiller ingen rolle.
   Gud/Jesus sitt svar blir The Great Restoration, tilbake til kristne samfunn, slike som bygde opp den velstanden vi har (hadde) i vesten før reptilene fikk orme seg inn over alt. Satans forsøk på å innsette Anti-Christ på verdens trone er over, (var egentlig over før det begynte) for Jesus satte dem alle sjakkmatt da han døde for menneskeheten på korset.
   Nå må vi begynne med å ta tilbake moral, ærlighet og dyder, mens vi avviser umoral, falskhet og materialisme.

   Svar
 • » som Nazistenes leger fikk for sine medisisnke eksperimenter…»

  Er det dette du mener?

  ‘Kvinner og foreldreløse barn
  De forferdelige eksperimentene skal ha blitt utført på kvinner, foreldreløse barn og soldater.’

  http://www.dagbladet.no/nyheter/hemmelig-eksperiment-usa-infiserte-hundrevis-i-guatemala-med-forferdelige-kjonnssykdommer-pa-40–og-50-tallet/60755392

  Eller dette?:

  ‘Vi går inn med nål på ett av fostrene og da tar vi den som er lettest tilgjengelig. Vi stikker nålen inn i hjertet og sprøyter inn et stoff som gjør at hjertet slutter å slå, ‘

  https://www.nettavisen.no/livsstil/han-er-en-av-to-norske-leger-som-gjennomforer-fosterreduksjon—det-kan-hende-vi-vil-fa-flere-tvillingaborter-na-som-abortloven-endres/3423583502.html

  Svar
 • Der sitter en man med n meddolvnavn Jesu-sønn, det skje ri hans regi. La den mannen få sitt, i det hinsidge eller i neste liv

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

WEF har nå sine ledere i en rekke nøkkelfunksjoner.

Slik dominerer dette udemokratiske nettverket vår del av verden.

Forrige innlegg

Grønn kapitalisme – en selvmotsigelse

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.