POSTED IN Gaza

Sionister angriper UNRWA.

Situasjonen på Gaza er prekær, med kommende hungersnød og ingen flere steder å flykte til.

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Trond Ali Linstad

Det anses nå offentlig at Staten «Israel» bedriver folkemord mot palestinerne. Det gjelder situasjonen i Gaza – men kan i innhold utvides til å gjelde hele Palestina. Sionist-«jøder» har åpent erklære – og lenge i historien – at palestinerne skal drives ut av det området de anser som «Israel». Det dreier seg om etnisk rensing.

Tilbake skal være et «Israel» – et utvidet «israel» – som bare skal være for jøder. Etter sionist-«jødisk» tenkning finnes ikke «palestinere» – greit bare å bli kvitt dem.

Det gjelder også rent fysisk. Forflytt dem til for eksempel Uganda, slik sionist-ledere nå prøver på. I hvert fall ut av «Israel», som til Egypt eller Jordan. «Borte» som folk for sionistene – i daglig tenkning og eventuelt i fysisk betydning. Det er ikke nytt for sionister.

Steng UNRWA, stans nødhjelp til palestinerne er oppfordringen

Staten «Israel» driver fysisk massemord på palestinere i Gaza. Palestinerne har ingen sted å gå for å søke ly for de israelske bombene. De er klare bombemål – menn, kvinner og barn. Flest mulig synes å skulle drepes av bomber som regner ned over de sivile palestinere. Hus og hjem ødelegges, og beboerne blir liggende og klemt i hjel av vrakrester fra dem. Folkemord! Som begås av de sionistiske «jøder».

«Palestinerne skal sultes ut, gjerne til de dør.» FNs hjelpeorganisasjon, UNRWA, gir nødhjelp til palestinerne. Sionistisk pålegg er at de må slutte med det! Frys støtten til UNRWA! Det er «Israel»-sionistenes krav.

Noen vestlige stater – som har gitt støtte til UNRWA – bøyer seg for kravet, føyer seg for presset fra innflytelsesrike sionistiske jøder. Skammelig er det, selvfølgelig. Sult og eventuelt død blir resultatet.

UNRWA et negativt element for sionister – derfor må det bort

UNRWA med humanitær hjelp til palestinerne, er et negativt element for sionister. UNRWA bistår palestinere – da er de vel «antisemitter»! Sionister mener det – boikott og stans støtten til UNRWA! Palestinere – barn inkludert – kan lide og død. Det er sionistisk politikk.

Og slett ikke nytt! Simon Wiesenthal Center, som jevnlig lager en liste over de fremste ”antisemitter” i verden, har satt UNRWA på en slik liste! Siden jeg selv er blitt satt på den, er det naturlig for meg å få trekke det fram.

Unnskyld at jeg gjør det! Men det viser et prinsipp: Fremmer du forståelse for palestinerne og ønsker å ivareta deres interesser, blir du pålagt etiketten: Du er stemplet som en «antisemitt». Mange har blitt det. For å få dem til å tie. Se listen nedenfor:

«Unnlat å gi støtte til palestinerne – selv med mat! Når de sulter og bombes.» Slik tenker sionistiske «jøder». Ikke fjernt fra tyske nazister? Gi ikke støtte til sionistene! La palestinerne få mat. UNRWA må styrkes, med grunnleggende humanisme i bunnen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • Terroristene betaler for det de gjorde 7 oktober.
  De halshugget, brente og lemstet over 1200 spedbarn, eldre, kvinner og menn.
  Mens de lo, og hadde sin beste stund noensinne.
  Avskum som dette fortjener ikke livets rett.

  Svar
  • Mossad-pensjonert zionist uttaler/mener at palestinske barn kan gis føde om de ikke har passert 4-fire år. Info via intervju pr. idag.

   «Leksa» di er avslørt som reinspikka løgn og bedrag. Eks. kappede hoder er ikke å oppdrive. Du må følge med KITWA. Prøv eksempelvis Moon of Alabama.org. Global reseaarch.ca er en annen – den sistnevnte har oversettingsprogram – se øverst på siden.

   Siste info er at USA VISSTE om Hamas planer for et år siden. Mye tyder på, og det definitivt at myrderiene-innkludert 7.10. inngår i planene som skal lede til «STOR-ISRAEL». Et palestinsk folk på over 2-to millioner skal ikke rokke ved deres planer – over og ut med dem.

   Redde barneansikter er vanskelig å takle. Bomber forsyner seg med lemmer, et skrekkens senarie for åpen scene. Hva det gjennom årenes løp har kostet dette folket, og deres psyke er ikke til å fatte (rister på holdet).

   Jeg gråter hver dag: Ufyselig (mildt sagt) innlegg fra deg – at du kopierer hjernevaskede israelske soldaters latterlige oppførsel som de opptrer med i blant bidrar ikke til et grann (ref. din nestsiste setning). Men det gjenspseilers generasjoners undertrykning av et folk helt tilbake til 1948 på groveste vis.

   Denne uken behandler ICJ saken om zionistenes nå definert alt tydeligere som folkemord. Stort antall land bidrar med sine uttalelser i Nederland. ISRAEL får ikke uttale seg annet enn skriftlig. Våre sionistisktro medier er tause om det.

   En trøst fikk jeg få dager tilbake: Dagsnytt 18 sin representant fra SV – sang ut om feig utenriksministeren som ikke gjør annet enn jevnlig innad å advare mot bakketropper i Sør Palestina. Sanksjoner er ikke på tapetet. Men så er han da som eks. Erna Solberg (grøss om hun blir valgt til statsminister) part av WEF/FN/tar med WHO – som vår nåværende statsminister.

   Hele familier blir (viser det seg) bombes Utraderes (del av offensiven). Så du den palestinske 6 åringen som hang død på betongveggen? Ansiktet var sladdet for vår skyld.

   LA OSS HÅPE PÅ AT ICJ (den internasjonale retten som behandler denne saken på initiativ fra Sør-Afrika – den tidligere aparteidstaten…). at de viser anstendighet denne uken. Og at de støttes stort.

   Jo. ytringsfrihet består enn så lenge – den skal du/vi ha. DEN, dessverre skal vise seg også for Norge – IKKE å ha livets rett.

   Svar
   • r. :

    Til Kitwa,
    «Leksa» di er avslørt som reinspikka løgn og bedrag. Eks. kappede hoder er ikke å oppdrive.»

    Kitwa vet jo dette. Men det føyer seg inn i rekken av jødiske løgner. Fra ‘Holocaust’ til mangeårige og dagens krigsforbrytelser på Gaza.
    Det er en rett ( plikt?) jøder har overfor ikke-jøder. (Goijm), å ljuge.
    Og å begå krigsforbrytelser, – og deretter beskylde ofrene for sine forbrytelser for det samme.
    – For å skjule egne overgrep. :
    Brannbombingen av Dresden, bombingen av tilførselsveiene til konsentrasjonsleirene, atombombingen av Hiroshima/Nagasaki.
    Dette er deres måte å ‘sloss’ på. Se på historien.

   • Beklager: ICJ-høringen foregår her og nå denne uken i Haag. På fredag er det Norges tur i «manesjen» . Jeg kom over denne lenken:

    https://www.aljazeera.com/news/liveblog/2024/2/21/icj-hearings-on-israels-occupation-of-palestine-live-day-3

 • Rettelse: ICJ høringen går som planlagt NESTE uke i Haag, altså IKKE pågående i denne. Israel har nå brukt en hel måned til trusler, bombing, arrestering av også uskyldige for sitt eget forgodtbefinnende. For ikke å snakke om traumatisering av det palestinske folket. Å passe opp for myrderiene som ICJ ba om slik at folkemordstatus ble unngått ble ikke sterkt nok uthevet. Hvordan kunne de!!

  Nå synes det fra Israel og USA komme til en eller annen utsettelse – der ønskes ikke håndhevelse av krav- altså bare utsettelse. M.a.o. NADA/status quo…. som har vi ikke alle fått mer enn nok av djevelskap å skue.

  «MOA-folket» (moonofalabama)har mange sterkere meninger – bl.a. at Palestinerne fullt og helt får tilbake alt som er frarøvet dem – tilbake til 1967, eller til et landskap som ved 1948 (den siste datoen prøver jeg meg på). Gjenreisningens regning tar Israel med sine USA sionister. Punktum!

  Svar
 • Kitva? Hvem? Heier på represalier. Det er metoden nazistene brukte under 2 verdenskrig. Hvem er Kitva? Tankekors! Norges fremste allierte USA har etablert 12 militærbaser i Norge. USA er driveren i krigen mot Palestinerne. I allianse med Europeiske tidligere kolonimakter som Tyskland og UK .Det er med USAs støtte , våpenleveranser og penger, at Israel kan gjennomføre sitt folkemord, drap på kvinner og barn.70% av de nå snart 300000 drepte er kvinner og barn. Hva skal vi i Norge gjøre med det? At driveren i krigen mot det palestinske folket og alle de andre evigvarende krigene og konfliktene er vår nærmeste allierte USA?

  Svar
  • Johannes Åtta Førtifira
   20 februar 2024 21:16

   Hvem er KITWA, spør du Gro. – Jeg antar at det er en datamaskin i Tel Aviv som overvåker en rekke debattofrum, og som legger inn pro-zionistiske «kommentarer» så snart en ny artikkel blir lagt ut. Dette har (((de))) drevet på med i mer enn et kvart århundre nå. Minimum siden år 2000.

   » I allianse med Europeiske tidligere kolonimakter som Tyskland og UK . Det er med USAs støtte , våpenleveranser og penger, at Israel kan gjennomføre sitt folkemord, drap på kvinner og barn.» Ja, og hvem har makten i alle disse landene? Det er også (((de))).

   Takk til gode innlegg fra Ragnhild og Frikar også.

   Siden kort tid etter 7. oktober 2023 har NRK hver eneste dag satt følgende tekst inn foran den første av dagens tekst-TV-meldinger om Zionist-Israels bombing, terror, folkemord og massakrer mot palestinerne i Gaza:

   «Sidan 7. oktober 2023 har det herja krig mellom Hamas og Israel etter åtak frå Hamas.Krigen er ei eskalering i den langvarige konflikten mellom Palestina og Israel.Israel hr gått inn i Gaza,og mange tusen sivile har blitt drepne.» (Nøyaktig gjengitt.)

   De første dagene etter 7. oktober inneholdt den faste meldingen enda grovere løgner, som aldri er trukket tilbake av NRK: «Voldtekter», «halshugging av barn i kibbutzene» m.v.)

   Dette er overlagt løgnpropaganda fra NRK. Under den zionistvennlige utenriksredaktøren Sigurd Falkenberg Mikkelsens falkeblikk er slike åpenbare, repeterende løgner selvsagt ingen tilfeldighet.
   Hensikten er å hjernevaske leserne med et skjult budskap om at Hamas «bare får som fortjent», selv om meldingen nedenfor går ut på at hundrevis av palestinere er «døde» (ikke drept) siste døgn i jødenes folkemord-krigføring mot først og fremst palestinske barn, kvinner, og uskyldige menn i verdens største konsentrasjonsleir, Gaza.

   Hva skulle ellers være hensikten med slik repeterende tekst enn hjernevask og indoktrinering?
   Hvem har behov for å lese denne gjentakselsen hver dag i 4 – 5 måneder?!

   Svar
 • Northern Light.
  21 februar 2024 12:25

  Folkemord gjort til tilskuersport: Gazas dødsmarker.

  Joe Biden kunne bokstavelig talt ta telefonen og sette en stopper for dette nå.

  Av John Wight.
  Israels statsminister Benjamin Netanyahu har utrettelig hevdet, at hans handlinger er i navnet til de jødiske ofrene for nazistenes holocaust, med Israels militærkampanje i Gaza. I sannhet har handlingene til hans regime og militære styrker de siste månedene, plassert dem mye nærmere vaktene enn de innsatte i Hitlers dødsleirer, i denne mørke perioden i menneskelige anliggender.

  Med andre ord, når svaret ditt på folkemord er mer folkemord, blir du nettopp det du hevder å være imot. Det er akkurat her vi er nå etter fem måneder med IDFs morderiske, og fullstendig vilkårlige militærkampanje mot folket i Gaza.

  Til sin evige skam, har Vesten sammen med arabiske regjeringer i regionen, ikke tilbudt noe for seriøs og meningsfull intervensjon. Lunkne oppfordringer til humanitære pauser, midlertidige opphør, våpenhviler, levering av humanitær hjelp, alle har falt og fordampet som snøfnugg på bakken, slik har deres fravær av handling vært.

  100 000 nå drept og skadet i Gaza, mens IDF fortsetter massakren på sivilbefolkningen. Resultatet er at 13 000 palestinske barn så langt er sendt i døden under missilene og bombene til en militærmaskin fra det 21 århundre, i hendene på en regjering bestående av menn med 1300-talls mentalitet.

  Netanyahu og hans støttespillere vil ikke være lykkelige før palestinernes historie, kultur og hele eksistens er henvist til museer. Dette er både tydelig og implisitt i den gale slaktingen de har gjort og for tiden er engasjert i.

  En vridd oppfatning av verden som formet på grunnlag av at makt er riktig, og rasehierarki har gjennom menneskets historie produsert monstre, og i så henseende er Benjamin Netanyahu bare den siste i en lang rekke. Også i dette henseende har han påført en moralsk skade på hver og en av oss som fortsatt er i besittelse av samvittighet, for ikke å snakke om bevissthet.

  I Washington bor det for tiden ikke lederen av den frie verden, men en mann som engasjert prøver å dekke sin egen rygg. Hans mangel på skrupler overgås bare av hans hykleri. Ved å gi Netanyahu en blankosjekk i Gaza i form av militær hjelp, samtidig som han oppfordrer til tilbakeholdenhet, er hans en administrasjon med et hav av blod på hendene og uten troverdighet. «Helvete er tomt og alle djevlene er her», advarte Shakespeare en gang med ord som i høyeste grad gjelder nå, i dag, mens disse ordene blir skrevet.

  «Den siste kristne døde på korset», hevdet Nietzsche, og hvem kunne muligens hevde at den mest fremtredende i verdens-filosofien tok feil i den påstanden?

  Joe Biden kunne bokstavelig talt ta telefonen og sette en stopper for dette nå. Med nødvendig politisk vilje og grunnleggende felles anstendighet, kunne han stoppe våpenoverføringene til Israel og beordre en umiddelbar våpenhvile. At han i stedet lar denne galskapen fortsette, er en dyster arv som for alltid vil definere både ham som mann, og hans periode som president i USA.

  Fra Global research, publisert 20 februar 2024.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: The Killing Fields of Gaza. Genocide as Spectator Sport.

  Svar
 • ;-)

  ‘ Israelsk politi sier at de etterforsker saker som spenner fra gruppevoldtekter til likskjending. En talsperson sa i forrige uke at de har samlet inn over 1.500 «sjokkerende og vanskelige vitneforklaringer».
  Ifølge rapporten kan enkelte tilfeller av voldtekt ha blitt utført foran partnere, familie eller venner. Det finnes ingen øyenvitner til dette, ifølge rapporten, opplysningene baserer seg hovedsakelig på funn ved åsteder.
  En rekke aviser, inkludert den amerikanske avisen The New York Times, har avdekket at flere seksuelle overgrep fant sted under angrepet 7. oktober, der rundt 1200 israelere ble drept.
  nrk.no/urix/israelsk-rapport-om-7.-oktober_-mener-hamas-utforte-systematiske-voldtekter-1.16773160

  Så altså midt under et lynangrep så bruker angriperne tid på voldtekt ? Uten ‘tidsvitner’ engang. ;-)

  Nå er det jo jøder som sier dette, og de har jo lov til å ljuge overfor ikke-jøder. Men allikkavæl!
  De som tror på dette sprøytet er nok de samme som tror på løgnene om Holocaust-gassing.

  Men det er nok samme taktikk jødene bruker nå , som i Holocaust-fortellingene.
  De skal være så utrolige og grusomme at folk slutter å tenke.
  Det er mye lettere å manipulere folk når de ‘føler.’

  Svar
 • Northern Light.
  22 februar 2024 13:44

  Nok et uforsvarlig amerikansk veto i FN mot en våpenhvile i Gaza.

  Å stemme mot en resolusjon som krever en humanitær våpenhvile, er en stemme for hungersnød og massedød.

  Av Daniel Larison.
  USA brukte sitt veto i FNs sikkerhetsråd for tredje gang i denne krigen for å blokkere en oppfordring om en umiddelbar våpenhvile: USA la ned veto mot et algerisk forslag i FNs sikkerhetsråd som ba om en humanitær våpenhvile i Gaza, og sa at et opphør av fiendtlighetene uten å sikre løslatelsen av gisler i Hamas’ fangenskap, bare ville forlenge konflikten.

  USA lot et utkast til resolusjon sirkulere i forkant av avstemningen, som i stedet krever en midlertidig våpenhvile i Gaza «så snart som praktisk mulig», og samtidig med løslatelsen av alle gisler tatt 7 oktober, ettersom Biden-administrasjonen i økende grad kommer i konflikt med den israelske regjeringen over gjennomføringen av krigen.

  Biden-administrasjonens motstand mot en humanitær våpenhvile i Gaza er uforsvarlig. De bringer nok en gang varig skam over seg selv og USA med denne siste vetoretten. Behovet for en humanitær våpenhvile er åpenbart og overveldende. Alle humanitære hjelpeorganisasjoner har bedt om dette i flere måneder av denne grunn. Å stemme mot en resolusjon som krever en humanitær våpenhvile, er en stemme for hungersnød og massedød.

  Hundretusener av mennesker lever allerede i hungersnød. Mer enn 30.000 palestinere er drept, mer enn 70.000 er blitt skadet, helsevesenet har nesten kollapset, og hjelpearbeidet er sterkt begrenset. Under disse omstendighetene er alt mindre enn en umiddelbar og utvidet våpenhvile, fullstendig utilstrekkelig for å møte behovene til sivilbefolkningen. En umiddelbar våpenhvile er også den beste sjansen for at de gjenværende gislene må overleve og bli løslatt. Å utsette en våpenhvile til den er «praktisk» (bestemt av hvem?), betyr sannsynligvis at den vil bli utsatt på ubestemt tid. Administrasjonens foretrukne løsning, har så mange forbehold og betingelser, at deres midlertidige våpenhvile sannsynligvis aldri vil skje.

  USA gir fortsatt ryggdekning til den israelske regjeringen, etter at den har brukt mer enn fire måneder på å påføre kollektiv avstraffelse av hele befolkningen i Gaza med ødeleggende effekt. Selv om administrasjonen hevder at den motsetter seg et israelsk bakkeangrep i Rafah, nekter den å gjøre noen av tingene som vil legge et meningsfullt press på Netanyahu og hans allierte for å få dem til å stoppe. Da USA hadde en mulighet til å støtte en humanitær våpenhvile, kunne USA i det minste ha avstått fra å stemme, for å signalisere sin misnøye med Netanyahu, men i stedet la vår ambassadør ned veto mot det. USA vil ikke løfte en finger for å forhindre katastrofen i Gaza, og i stedet motsetter de seg aktivt statene som prøver å handle. Det er ikke noe overraskende med dette, men det må likevel sies tydelig.

  En midlertidig våpenhvile ville være bedre enn ingenting, men det ville ikke være nok til å forhindre massesult. Forholdene har allerede fått lov til å forverres så mye at mange mennesker som har blitt svekket av sult og sykdom, vil fortsatt omkomme selv om kampene stoppet i morgen. Ytterligere forsinkelser i å stoppe kampanjen, dømmer titalls og til slutt hundretusener av mennesker til døden av sult og sykdom. Dette er dødsom kan forhindres, men det vil de ikke være mulig hvis USA fortsetter å beskytte Netanyahus regjering og dens grusomme krig.

  Administrasjonens utkast til resolusjon krever en «levedyktig plan» for å beskytte sivile i Rafah i tilfelle en større israelsk operasjon, men det vil ikke være noen slik plan, fordi det ikke er mulig å starte en større militær operasjon som beskytter sivile, i et lite område der mer enn en million mennesker har samlet seg sammen for å finne tilflukt fra slaktingen.

  Ambassadørens forsvar av USAs vetorett er en fornærmelse mot folks intelligens. Ambassadør Thomas-Greenfield sa at forslag som den algeriske resolusjonen «er ikke gunstige for en holdbar fred, og vil i stedet styrke Hamas». Dette er bare en tankeløs repetisjon av de samme argumentene som de har brukt siden oktober. Selv om en humanitær våpenhvile ikke fører til en holdbar fred med en gang, vil det forhindre enorme tap av uskyldige liv. Å motsette seg fred i navnet til en imaginær «bærekraftig fred» i fremtiden, er så kynisk som det kan bli.

  Enda verre er ambassadørens påstand om at forslag til våpenhvile som dette «berøver israelere og palestinere «sikkerheten, verdigheten og friheten» de ønsker». Når du avgir en stemme mot en humanitær våpenhvile, erklærer du overfor verden at du ikke har noen interesse i palestinernes sikkerhet, verdighet og frihet, og du har også sagt at du ikke bryr deg om de lever eller dør. Resten av verden ser USA for hva de er, og ingen kjøper administrasjonens absurde begrunnelser.

  Fra Global Research, publisert 21 februar 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Another Indefensible U.S. Veto at the United Nations.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vi ble bedt om å ta vare på dem.

Ny studie: Britiske myndigheter avlivet i hemmelighet eldre sykehjempasienter for å øke antallet «covid-dødsfall»

Forrige innlegg

Robert F. Kennedy Jr.:

Ukraina er som en gigantisk maskin for hvitvasking av penger

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.