POSTED IN Israel, Midt-Østen

Andre land ville blitt sanksjonert for lengst!

Sionist-jødiske massakre av palestinere ligger bak opprettelsen av staten «Israel» og føres videre i dag.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Av Trond Ali Linstad

Ja, slik er det! Når man ser seg selv som et «utvalgt» folk med fortrinn til alle andre; som «Guds utvalgte folk», og spesielt «elsket» av Gud, Herren. Mens alle andre har mindre «verd». Og når Gud; Herren, har skrevet i hellige bøker – at de som jøder kan drepe og massakrere: Da er en på galskapens vei.

Men slik er det! Det står i jøders hellige bøker om man tenker sionistisk. Og mange jøder, uheldigvis, gjør det. De massakrerte palestinere før – og kan smile av det. For dette er jo deres egentlige «rett»; som overmennesker mot alle andre, mer simple mennesker. De fortsetter å massakrere, bombe og drepe slik de nå gjør i Gaza.

Hva tenker de enkeltvis som sionister? Terrorister og drapsmenn! Du kan møte noen av dem her! De forteller med smil og latter om hvordan de skjøt sivile palestinere, drepte på rekke og rad. For å skremme palestinerne bort, i etnisk rensing. Og ta over landet.

Sionistisk rasisme ligger i bunnen! Voldtekt av barn/jenter hørte til, igjen er det verd et smil, se selv på video’en.

I dag gjelder det, som vi vet Gaza. Den okkuperte Vestbredden kan bli det neste. Og så kommer resten av det okkuperte Palestina, det såkalte «Israel». Nærliggende områder skal bli lagt til – for «Stor-Israel».

Mer krig og elendighet i Midtøsten! Sionist-jøder; nazi-beslektete, står bak.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Mentaliteten David Ben Gurion uttrykker i brev til sønnen i 1937 er den samme som i de blodige barnesangene israelske barn lærer nå. Å beskylde andre for ondt man selv gjør, og i langt i verre grad, det er et psykopatisk trekk. Etter min mening.
    Det verste som kunne skje «utvalgte» nå er hvis det underjordiske anlegget under synagogen i New York avdekker kriminelle handlinger mot barn, som blodige madrasser og andre bevismaterialer kan tyde på. Helt okay praksis mot vantro ifølge deres talmud, de er dyr og bør behandles sånn. Enige med Yuwal Noah Harari, kan man si.
    Fornuftige, sekulære av den avstamningen gjør lurest i å skifte identitet både på det ytre plan for å redde livet, og på det indre plan for sjelefredens skyld; jeg anbefaler at de tar et oppgjør med det de kommer fra og vender det ryggen.
    Sin messias kan de gi opp å vente på; han kom, og vi vet hvordan det gikk. Og ikke kommer Jesus tilbake til de kristne heller, sorry; vi må bli voksnere nå og finne bevisstheten i oss selv uten guru. Kirker, fariseere, gamle krøniker fra midtøsten, fulle av bevisste eller ubevisste feiloversettelser, denslags behøves ikke, bare direkte kontakt til allmakten uten mellom-mann/-kvinne.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Dette er det viktigste.

Alt underordnes nå våpenindustriens behov.

Forrige innlegg

«Gods own country?»

Dobbelt så mange i USA er døde av overdose på ett år enn antallet drepte i Vietnamkrigen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.