POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Sint professor i Japan til mediene:

På grunn av vaksinene er naturlig immunitet svekket.

6 kommentarer

Videoen under med engelsk undertekst viser en sint japansk professor som irettesetter japanske medier. Men han er en av flere som nå trer frem og advarer mot det som begynner å bli et stadig tydeligere mønster. Vaksinene har ingen positiv effekt, tvert imot er det mye som tyder på det motsatte. Det er egentlig noe uhyggelig over det vi er vitne til, økende helseplager for mange, overdødelighet i en rekke vestlige «gjennomvaksinerte» land og overfylte sykehus.

Men ingen tør å henge bjella på katten – å peke ut synderen. For sier en «vaksiner» er det mange som har mye å svare for overfor befolkningen. Det er to år siden vaksineringen begynte i Norge og i store deler av den vestlige verden. Det skal godt gjøres å påstå at disse vaksinene har hatt en positiv folkehelse-effekt. Stadig flere peker på det motsatte, slik professor Masanori Fukushima gjør i videoklippet under.

For å få med underteksten på engelsk er det en fordel å pause videoen for han snakker veldig fort, opphisset og sint som han er.

Knut Lindtner
Redaktør

«Milliarder av liv kan være i fare på grunn av covid-vaksiner»


På en pressekonferanse for etterlatte familier holdt den 25. november, advarte Dr. Masanori Fukushima, professor emeritus ved Kyoto University, om skader på Covid-injeksjon:

«Gitt det store spekteret av uønskede hendelser, kan milliarder av liv til slutt være i fare … En bruker billioner av yen på å importere og oppfordre befolkningen til å ta det … I fag-tidsskrift har misforståelsen kommet frem og nå er det forstått hvordan det er farlig.» Milliarder av liv kan være i fare på grunn av covid-vaksiner, sier japansk professor

Masanori Fukushima, MD, Ph.D og professor emeritus ved Nagoya og Kyoto Universiteter er ophidset. Og så formaner han den tilstedeværende presse til at gå hjem og skrive sandheden. Tak, det ville vi gerne have set i “den frie vestlige presse for længe siden.” Det går stærkt med undertekstningen, så være parat til at pausere.

Innlegget over er hentet fra den danske nettsiden Snaphanen

Forsidebilde: engin akyurt1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 2 373 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Godt Nytt År, Lindtner; nettopp det ryster meg kanskje aller mest, hvor «MANGE som har mye å svare for overfor befolkningen», skaden på samfunnet er lederskapets og legenes og medienes skyld og SKAM. De bør fratas jobben og stilles til ansvar. Tilgi dette den som kan.

  Svar
 • Etter min mening har vi totalt oversett biologiske fakta om hva disse om hva disse falske Covid Vaksinene faktisk er ! Dette er ikke vaksiner, men derimot lipide-nanopartikler lastet med genetisk materiale som skal kode for dette såkalte skadelige Spike proteinet.

  Forstår vi nå egentlig hva disse mRNA «vaksinene» egentlig er ?

  «mRNA er i utgangspunktet en kopi av kroppens eget DNA og kroppen benytter disse som budbringere for å produsere og forplante proteiner, dvs. en midlertidig kopi av DNA som kan refereres til livets byggesteiner»

  Spørsmålet er nå hva som egentlig skjer når kroppen tvinges til å produsere disse spikene som skal etterligne virusets egne spiker. En ting er at de ikke er identiske med virusets egne spiker og vi står ovenfor det faktum at enhver som får denne «sausen» injisert, – i prinsippet utsetter seg for en form for Russisk rulett hvorvidt og hvordan den enkeltes kropp og nervesystem er i stand til å håndtere den enorme mengden av produserte falske «spiker» !

  Dette vil være meget individuelt og i mange tilfeller medføre en større dødsrisiko og flere skadevirkninger enn det å bli infisert av viruset i seg selv !

  Skummet Nytt År !

  Svar
 • Det er ikke noen tvil lenger !
  Vi står ovenfor et scenario grunnet et undertrykt immunsystem som vil forårsake at de Covid-vaksinerte ikke lenger vil være i stand til tilfredsstillende å kunne bekjempe visse virus som kan forårsake kreft !

  Trodde vi virkelig at det kun eksisterte 1 virus?

  Svar
 • I mellomtiden bruker ikke Kina mRNa-vaksiner, noe som gjør at deres motstandere blir utsatt for dette steriliserende og genskadende biovåpenet, men ikke dem.

  Svar
 • Svar
 • Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Unngå Frankenstein-mat!

Kunstig fremstilt melk skal erstatte meieriprodukter og morsmelk

Previous Post

En gladhistorie fra helse-Norge.

Fikk kontroll på psoriasis med D-vitaminer.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.