POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Sier han kan bevise kriminelle handlinger av ledende politikere knyttet til korona-vaksinene.

Britisk parlamentsmedlem med sterke påstander.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi publiserer dette innlegget av flere grunner. Saken er egentlig brennhet over hele den koronavaksinerte verden hvor overdødelighet i hele befolkningen, lavere fødselstall og økende dødelighet hos ungdom i etterkant av vaksineringen skulle ført til grundige undersøkelser om vaksinene hadde noe med denne urovekkende utviklingen å gjøre.

Vi savner også at noen på det norske Stortinget reiser spørsmål om dette, slik denne britiske parlamentarikeren gjør. I Norge sitter det en samlet tafatt gruppe som ikke tør nærme seg dette spørsmålet. Feighet er åpenbart en av forutsetningene for fremgang og lykke. Hva skal vi med slike politikere?

Knut Lindtner
Redaktør

Parlamentsmedlem Bridgen mener å kunne avsløre politiske topper i UK

Av Julia Schreiner Benito

Den britiske parlamentarikeren Andrew Bridgen har innkalt londonpolitiet til hastemøte. Han mener å kunne dokumentere kriminelle handlinger fra den britiske regjeringen og statsapparatet.

Blant anklagene Bridgen framsetter er grov korrupsjon, tjenesteforsømmelse, uopprettelige skader på liv og samfunn, samt drap. Bridgen er uavhengig parlamentsmedlem for North West Leicestershire etter at han ble ekskludert fra det konservative partiet i april 2023 på grunn av kritiske ytringer på X om vaksinen. Bridgen har også blitt anklaget for å ha hatt en lettvint tilnærming til regler om betalt advokatvirksomhet.

Overdødelighet

I underhuset har Bridgen uttrykt bekymringer for koronavaksinene og reist spørsmål om de har bidratt til overdødelighet Storbritannia siden 2020.

I sitt brev til kommisær Rowley i londonpolitiet står det at Bridgen og vitner vil avsløre “urovekkende, nye og fellende bevis” i et ønsket møte. I brevet (under) ber Bridgen om tre timer av kommissærens tid. Det er datert 20. februar, men Hemali bekjent har ikke londonpolitiet imøtegått Bridgens ønske ennå.


Mer på nettsiden til Andrew Bridgen: Andrew Bridgen MP Seeks Meeting With Met Commissioner Over Vaccine Programme
I denne videoen gjennomgår John Campell noen av anklagene fra Bridgen. Campbell har over tre millioner følgere på YouTube.

Statsminister Sunaks interesser i vaksineprodusenten Moderna

Sakskomplekset omfatter også statsminister Rishi Sunak og hans personlige økonomiske interesser i vaksineprodusenten Moderna.

Bridgen har med seg 15 ekspertvitner som skal kunne underbygge anklagene: forskere, leger, politi og jurister. Samlet mener de å kunne dokumentere fatale konsekvensene av pandemihåndteringen og de eksperimentelle vaksinene.

Bridgen har stilt kritiske spørsmål i parlamentet

Andrew Brigden har i lang tid belyst vaksineskader og overdødelighet i høringer i det britiske parlamentet. Han bidro også sterkt til at vaksinasjon av barn ned til seks måneder ble stoppet.

Bridgen besøkte Norge i februar som ledd i sitt opplysningsarbeid om de pågående endringene i WHO med International Health Regulation (IHR).

Media og samtlige norske stortingspolitikere var invitert da Bridgen sammen med jurist Philipp Kruse og lege Meryl Nass deltok på seminaret i Oslo 9. februar. Både politikere og konsernmediene uteble.


Her er Brigdens henvendelse til polititet i London:

Innlegget er hentet fra Hemali

Forsidebilde: Austin Neill

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • De UTEBLE og ville ikke se eller høre Bridgen, pressen og de folkevalgte, forståelig nok, for de vil ikke lytte til sin dom som medskyldige i folkemordet.
  De vet utmerket godt hva de har vært med på, og det rammer selvfølgelig også deres «sikkert og effektivt beskyttede» familie og venner. Vennene kan forsvinne når sannheten blir uunngåelig, når de ser de har næret en slange ved sitt bryst.
  «Hva skal vi med slike politikere?» På Stortinget stemte 112 FOR SMITTEVERNLOV og Kjerkols null-toleranse; 55 stemte imot. Har vi sett noen vaksineskader i regjering og storting så langt? Neida, ingen fare med den gjengen; de fikk saltoppløsning.

  Svar
 • Vi har altså INGEN politikere på Løvebakken som tør å ta disse overgrepene opp.

  «…. at noen på det norske Stortinget reiser spørsmål om dette, slik denne britiske parlamentarikeren gjør. I Norge sitter det en samlet tafatt gruppe som ikke tør nærme seg dette spørsmålet. Feighet er åpenbart en av forutsetningene for fremgang og lykke. Hva skal vi med slike politikere?»
  ……
  «Blant anklagene Bridgen framsetter er grov korrupsjon, tjenesteforsømmelse, uopprettelige skader på liv og samfunn, samt drap.»

  Ingen som tør å ta hele nedstengingen, og overgrepene mot innbyggern, i disse to årene opp til undersøkelse og politisk behandling.
  Heller ikke noe media i Norge.
  Noen få stiller kanskje spørsmål. – Men ingen på Løvebakke tør gripe saken.

  ‘ For første gang på minst 20 år er det registrert overdødelighet blant unge i Norge. Det viser beregninger forskere har utført. – Jeg har aldri sett noe lignende.
  Størst utslag blant unge.
  Da koronatiltakene ble avsluttet for to år siden, skjedde det noe med dødeligheten i Norge. I 2022 ble det registrert en overdødelighet på hele 11,5 prosent, som tilsvarer 4 682 flere dødsfall enn forventet.
  Peker på covid-19.
  Tallene sier ingenting om dødsårsakene. Forsker Richard Aubrey White mener likevel at covid-19 peker seg ut som en sannsynlig forklaring. ‘
  nrk.no/buskerud/reagerer-pa-hoye-dodstall-blant-unge-1.16766111

  Absolutt IKKE de eksperimentelle injeksjonene. Ikke som EN mulig faktor engang. 😉
  – Som har vist seg å gi hjerteposebetennelse ( og varige arr) for menn. Og langvarige menstruasjoner for kvinner. Og et (foreløpig) ukjent antall krefttilfeller.
  Men det ‘forskes’. 😉

  Svar
  • Bridgen leste opp dommen over folkevalgte og presse, kan man si:
   «grov korrupsjon, tjenesteforsømmelse, uopprettelige skader på liv og samfunn, samt drap.»
   Det er klart de foretrekk å ikke være der for å høre dommen lest opp.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Krigen i Ukraina

«Vesten går under
om ikke Russland drives helt ut
av Ukraina og Krim». Virkelig?

Forrige innlegg

Biden-familien og andres demokrates plyndringstokt i Ukraina:

Korrupsjon, korrupsjon og atter korrupsjon.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.