POSTED IN Demokrati, Overvåkning

Sensur og overvåkning øker over hele den vestlige verden.

I Tyskland starter de med kommunistene – som vanlig.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Junge Welt forsvarer seg mot politisk overvåking og trakasserier fra «Verfassungsschutz» 

Går til sak mot den tyske staten, som har opprettet og har ansvaret for dette «grunnlovs-beskyttende»-organet.

junge Welt - Photos | Facebook

Er Karl Marx en fiende av grunnloven? Plakaten viser at støtte til Junge Welt er viktig nå. Den uavhengige venstreorienterte avisa rammes hardt politisk av «Verfassungsschutz», som nå vil knuse en liten nettavis, som avslører sannheter om Nato-kriger, Ukraina og andre viktige saker. Kapital-styrte medier forteller mye om eller fordreier de samme sakene så godt de kan. I følge det tyske PST-organet er avisa «ekstrem». 

Forlaget 8. Mai GmbH utgir dagsavisen Junge Welt (JW). Nå går det uavhengige forlaget til sak mot Forbundsrepublikken Tyskland. Det leser vi i JW, 11./9-2021. Søksmål og sak dreier seg om årsrapportene til «Verfassungsschutz». De har hjemmel i tysk grunnlov fra 1998. Forlag/avis klassifiseres nå som «venstreekstreme», rett nok med noen år uten å være det (!), ifølge beskytterne av klassestaten.

Forlaget 8. mai ser derimot overvåking og kriminalisering fra staten som angrep på basis-rettigheter, pressefrihet, retten til å utøve et yrke og andre personlige friheter. 

Virksomheten til det tyske PST hemmer avisens markedsføring – fører til annonse-boikott- svekker tilgjengelighet – blokkerer nettstedet jungewelt.de – avisa diskrimineres i detalj-handel, redaksjonelt arbeid hindres. 

«Verfassungsschutz»-rapportene svekker vår konkurranseevne i stor grad» sier sjef-redaktør Stefan Huth: «Overvåking bryter grunnloven massivt og hindrer oss i å utøve våre demokratiske rettigheter. Vi går til sak for å få fastslått at det er ulovlig».

I mars 2021 henvender redaksjon/ forlag seg i åpent brev til alle grupper i forbundsdagen.  De peker på «store konkurranse-ulemper» som følge av overvåking. Som reaksjon på brevet spør partiet Linkes parlaments-gruppe Merkel-regjeringen om årsakene. Det tyske justisministeriet begrunner sin udemokratiske praksis  med avisas «ideologiske ståsted». 

JW-klagen krever stans i all distribusjon av rapporter med diskriminerende avsnitt om forlag og redaksjon. Dessuten: Korreksjon og innrømmelse av ulovlig «Verfassungsschutz»-praksis. Ved midlertidig forføyning skal ytterligere spredning hindres fram til endelig dom. Advokat Anja Heinrich fra Berlin har fullmakt til å representere forlaget.

I weekendutgaven av Junge Welt, 11.-12./9-2021 finnes detaljert informasjon om søksmålet. 

Berlin, 10/9-2021, Sebastian Carlens, fung. sjefredaktør. E-post: sc@jungewelt.de, Dietmar Koschmieder, adm. Direktør i Verlag 8. Mai GmbH: dk@jungewelt.de Tlf.: 030-536355-0

Per Lothar Lindtner, 2/10-2021. Kilde: DKPs valgavis på nett foran valget 26/9-2021.

Forsidebilde: Tobias Tullius 

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Ww3 er i anmarsj (stålhæl hanemarsj) mot hele verdens befolkning. Som AP sier: «Alle skal med» til helvete. Det som egentlig forundrer er at uansett hva man kaller det; Bolsjevisme, Marxisme, Nasizme, Fascisme, Liberalizme eller Globalisme, så er det den samme Khazar-Mafia som står bakom, den gang som nå. Hvorfor ikke bare erkjenne den kunnskap som (de fleste) oppegående, selvtenkende mennesker har forstått for lenge siden, og heller samle «gruppene» (troppene) mot den vanlige befolkningen i stedet? Hadde sikkert gitt større floder av blod (og dertil hørende større opphisselse hos 300-klubben) Men uansett går vi «vanlige» også trange, kalde tider i møte de neste årene. Muligens slipper mange av de «kvaksinerte» lettere unna, ved ganske enkelt å dø av injeksjonene, det vil tiden nå fremover vise. Men satanistene med sin Moloch, Baal og Lucifer vil igjen forsøke å overta verden for sin sjef.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Her faller myndighetenes påstander enda en gang.

Vaksineringen har liten effekt på smittespredningen.

Forrige innlegg

Er det Nettavisen som er usaklig?

Her er svaret til avisens begrunnelse for å fjerne innlegg.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.