POSTED IN Helse

Senator og lege i Minnesota, dr. Scott Jensen:

«Vi invaderer og skader mange barns liv!»

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

I blant må ein berre slutte å vere politisk, og gjere det som er rett!

Facebookinnlegg av dr. Scott Jensen

den 24. juni, 2021

Eg har gått kraftig ut mot den haldninga at vi må skunde oss å få tenåringane og barna våre vaksinerte. Dette er ei gruppe med 0% statistisk sjanse for å døy av COVID-19. Myokarditt var eit problem som opptok meg så sterkt at eg la inn ei eidsvoren erklæring der eg bad om eit midlertidig forbod mot slik aggressiv pådytting frå dei føderale styresmaktene si side. I blant må ein berre slutte å vere politisk, og gjere det som er rett. Vi trengde BALANSE!

Eg er redd vi no berre ser toppen av isfjellet!

Amputert transkripsjon av videoen som kan sees her:

Hei, eg er doktor Scott Jensen, og eg stiller til val for å bli Minnesotas neste guvernør. Vi kan gå tilbake 15 månadar. Veit du kva som har skjedd? Vi har hatt politikarar og byråkratar som har fortald oss: «Vi stenger ned forretninga di», «Vi avgjer om du kan få betale rekningane dine eller ikkje». Frå dét gjekk det til: «Hald deg innandørs. Du får ikkje gå ut». Igjen og igjen skjer desse tinga. Så blir vi fortalde: «Du må bruke maske». Så blir vi fortalde: «Barna dine får ikkje gå på skulen». Så blir vi fortalde: «Pasientar på pleieheimar må halde seg der.» Familien kan ikkje besøke dei. Ein må døy i einsemd. Ærleg talt, det er berre det eine etter det andre. Og på toppen av alt kjem så vaksinen.

Dr. Scott jensen

For litt over ein månad sidan gjekk eg ut og sa: Det er eit problem her. Vi ser tilfelle av myokarditt [betennelse i hjartemuskelen, mrk.]. Vi ser ting som skjer. Barna våre, som har ein statistisk sjanse på null prosent for å døy av Covid-19, kjem til å bli skadde av eit overaggressivt, ikkje-godkjent, eksperimentelt vaksinasjonsprogram.

Faktisk gjorde eg meir enn å berre seie det; eg sende inn ei erklæring til frontlinjedoktorane der eg bad om at dei måtte halde tilbake på vaksineringa temporært (på vegne av Federal Health and Human Services Committee) med tanke på senkinga av alderen på vaksinemottakarar. Folk i mitt eige parti sa «Eg veit ikkje om dét er så lurt av dr. Jensen å gjere», men veit du, i blant må du berre slutte å vere politisk, og berre gjere det som er rett. (Vår uthevning).

Ærleg talt så gir det meg ingen glede å seie dette, men vi har barn som lir av myokarditt, og vi har hatt nokre dødsfall. Og kva det enn er vi no ser, så er det berre toppen av isfjellet. Og veit du, det er ikkje berre myokarditt, det er óg perikarditt[betennelse i hjarteposen, mrk.], sekken rundt hjartet. Denne tingen blomstrar og eksploderer. Vi har tusentals dødsfall rapporterte til VAERS-programmet [Vaccine Adverse Event Reporting System, rapporteringssystem for vaksinebivirkningar, drive av CDC] som indikerer at det er eit sterkt samband mellom vaksinen og dødsfall, særleg hos barn. 

Folkens, eg hatar å seie det, men eg hadde rett. Myokarditt er eit problem, og vi invaderer og skadar og øydelegg mange barn sine liv. Eg vil utfordre media til berre ein gong å legge ut på forsida eit 14 år gamalt barn i sjukehussenga med leidningar stikkande ut av kvar kroppsopning. Vis det, slik de gjorde med folk med Covid-19. Vis fram den 14-åringen som døyr av myokarditt, som ikkje trengde vaksinen, men vart tyrannisert til å ta den.

Folkens, kva med litt balanse? Takk.

Omsett av Monica Sortland

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Har dere fått med dere dette?

  Giftig vaksineinnhold:
  https://www.globalresearch.ca/video-graphene-oxide-a-toxic-substance-in-the-vial-of-the-covid-19-mrna-vaccine/5750340
  Denne artikkelen oversettes greit til norsk, se øverst på siden. Redaksjonen er forsiktig, og som forskerne selv sier, så oppfordres lands regjeringer (194) sette gang uavhengig forskning for evnt. bekreftelse. Samtidig oppfordres der til stopp for videre vaksinering.

  Her i Norge har altså hele 3 millioner, 200.000 ++ mennesker trodd at alt var såre vel.

  Nok en lenke: Språk, svensk
  Peterkrabbe.wordpress.com
  Se den lange kommentaren datert 25.7. om det samme på den nyeste artikkelen fra denne siden..

  Like ved 25.7. kommentaren finnes en flott gjennomgang/oppsummering av siste ståsted hva grafen- oxid gjelder og reisen hit pr.idag hva vaksinene angår. Jeg regner med at det er de spanske kapasitetene som står for dette.

  I en videoinnspilling (spansk med eng. undertekst) på bitchute idag møtes de samme kapasitetene/forskerne i en kort dialog..

  Nå blir det ikke verre – kan du se på dette Knut, redaktør og hjelpe til å spre hva som synes å ta ødeleggende fart ved Elon Musk og stråleindustrien sitt kjære barn 5G – magnetismen er nå installert i vaksinerte klar til å sende de fleste til institusjoner for eksperimentering på sikt, om de overlever.

  Vær så snill alle sammen, la oss engasjere oss – det synes som facit har nådd oss via Spania. Jeg ser de unge stadig på renn til vaksineringshaller, de kan knapt vente.

  La oss bidra til oppfyllelse av Nürnberg2

  Svar
  • Og det viktigste: At jeg kunne glemme dette – der ER håp iallfall knyttet til denne GRAFEN-OXID (eng. betegnelsen). De andre ingrediensene eks. SPIKE-PROTEINER … …….

   At det kunne komme så langt – hva i alle dager gjorde vi galt.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

EØS:

Økende handels-ubalanse: Norge eksporterer mye mindre til EU enn vi importerer fra EU

Forrige innlegg

Canadiske leger alarmerer om skader og dødsfall etter vaksiner.

Reaksjon: Munnkurv og utestengelse.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.