POSTED IN Diverse

Se på tallene:

Korona rammer eldre og fra før syke.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

En sveitsisk lege om Covid-19

av Swiss Propaganda Research

En sveitsisk lege (indremedisiner) ba oss publisere følgende informasjon om dagens situasjon, for å gjøre det mulig for leserne våre å danne seg en realistisk oppfatning:

Ifølge informasjon fra Det italienske helseinstituttet (ISS) er gjennomsnittsalderen for de som testet positivt i Italia for tiden rundt 81 år. 15% av de døde er over 90 år gamle. 90% av de døde er over 70 år gamle.

______________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Midt i Fleisen
______________________________________________________________________________

80% av de døde hadde to eller flere kroniske sykdommer. 50% av de døde hadde tre eller flere kroniske sykdommer. Kroniske sykdommer inkluderer hjerte- og karsykdommer, diabetes, pusteproblemer og kreft.

Den hellige Rochus av Montpellier besøker sykehuset (Tintoretto 1549)

Mindre enn 2% av de avdøde var friske mennesker, d.v.s. mennesker uten eksisterende kroniske sykdommer.

Det italienske helseinstituttet skiller også mellom de som har dødd med koronavirus og de som har dødd av koronaviruset. I mange tilfeller er det foreløpig ikke klart om personene døde av sine eksisterende kroniske sykdommer, av viruset, eller en kombinasjon av begge.

De to italienske døde under 40 år (begge 39 år) var en kreftpasient og en diabetespasient med andre komplikasjoner. Også her er den eksakte dødsårsaken ennå ikke klar (med eller på grunn av viruset).

Klinikkene er overbelastet på grunn av den massive tilstrømningen av pasienter og det økte antallet pasienter som trenger spesiell eller intensiv behandling. Hovedfokuset er å stabilisere luftveisfunksjonen, og i alvorlige tilfeller, antiviral terapi.

Legen påpeker også følgende aspekter:

Nord-Italia har en av de eldste befolkningene og den dårligste luftkvaliteten i Europa, noe som allerede har ført til et økt antall luftveissykdommer og relaterte dødsfall tidligere. Dette er en ekstra risikofaktor.

Sør-Korea og Kina utenfor byen Wuhan har opplevd en mye mildere utvikling enn Italia og har allerede passert toppen av epidemien. Så langt har bare rundt 70 dødsfall med en positiv test skjedd i Sør-Korea. Hovedsakelig risikopasienter ble rammet.

De hittil tolv sveitsiske dødsfallene med positiv prøve var også risikopasienter med kroniske sykdommer og en gjennomsnittsalder på 75 år, hvis eksakte dødsårsak, dvs. med eller på grunn av viruset, ennå ikke er blitt offentliggjort.

I følge en første kinesisk studie (1) kan de internasjonalt brukte virus-testene gi et falskt positivt resultat i over 50% av tilfellene, dvs folk var ikke syke av viruset de lette etter, men av et annet, mer ufarlig menneskelig koronavirus.

Alle data tyder på at det kan forventes en mild til moderat utvikling for den sunne befolkningen i skolealder og arbeidsfør alder. Spesielt pensjonister med eksisterende kroniske sykdommer bør gis spesiell beskyttelse.


(1) Zhuang et al., Potential false-positive rate among the ‚asymptomatic infected individuals‘ in close contacts of COVID-19 patients, Chinese Medical Association Publishing House, 5.3.2020.

Med velvilig tillatelse fra SPR.

Forsidebilde: Selvportrett av Goya (1820)

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Tor Larsen
    16 mars 2020 18:40

    Det påstått livstruende viruset er ingen årsak til at myndighetene skjærer av den økonomiske halspulsåren på seg selv; viruset tjener som kamuflasjen for det lenge varslede økonomiske krakket som ble så uunngåelig at man i stedet utløste det selv og i så kontrollerte former som man kunne klare. Under virusets røykteppe håper man å oppnå to ting; befolkningskontroll og ansvarspulverisering for et uansvarlig økonomisk system og en uansvarlig økonomisk politikk. Folket kommer til å godta påskuddet.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Trond Ali Linstad:

Møte med islamistiske ekstremister – som muslimer må ta oppgjør med.

Forrige innlegg

Møtet mellom Putin og Erdogan:

Reddet Putin faktisk Erdogans politiske liv?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.