POSTED IN Ukraina, Virkelighetsforståelse

Scott Ritter:

Zelensky er blitt svært rik ved å gjøre det USA ønsket.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Agent Zelensky – en krigsprofitør ?

Dette innlegget er hentet fra HvaMenerPartiene

Scott Ritter påstår i denne dokumentaren at Ukrainas president Zelensky er amerikansk agent og har beriket seg selv noe voldsomt i lydighet til sin oppdragsgiver USA ved å …

 • vedta lover som diskriminerer russerne
 • gjøre Ukraina til en forsøksarena for nye vestlige våpensystemer
 • trigge en krig mot Russland som bruker ukrainske soldater som kanonføde
 • tilrettelegge for at utlendinger kan overta Ukrainsk land
 • tillate investeringsselskapet Blackrock å diktere ukrainsk økonomisk politikk

Her er eiendommene som Zelensky nå eier ifølge Scott Ritter (9 minutter ut i videoen):

 • Villa i Miami verdt 34 millioner dollar (riktigheten av denne her bestrides!)
 • Hus i Israel ved Middelhavet for hans forekdre, verdt 8 millioner dollar
 • Toskana i Italia ved sjøen: villa verdt 3,8 millioner dollar. I 2022 ble det avslørt at villaen ble leid ut til rike russere for en månedlig pris på 50 000 euro.
 • London: Leilighet i Baker Street verdt 3 millioner dollar
 • Landet Georgia: Minst 5 leiligheter i et fasjonanbelt kompleks
 • På Krim kjøpte han et penthouse i 2013, et år før Krim ble annenktert, verdt 160.000 dollar
 • Presidentpalasset han disponerer i Kiev eies av den ukrainske staten

Andre usikre kilder som ikke har latt seg kontrollere nevner i tillegg:

 • En leilighet på 131,9 kvadratmeter i Kyiv, Ukrainas hovedstad.
 • Et hus på 353,3 kvadratmeter i Ivankovychi, en forstad til Kyiv.
 • To leiligheter på 453,1 kvadratmeter i Kyiv, som han eier sammen med forretningspartnerne Serhiy Shefir og Borys Shefir.
 • To parkeringsplasser.
 • Et tomt på 1,200 kvadratmeter.
 • Luksusvilla på 1000 kvm. i El Gouna, et luksusresort i Egypt for 5 millioner dollar.

Det er ingen grunn til å tro at et av verdens mest korrupte land ble anstendig etter at Zelensky tørket litt støv i krokene. Krig er milliardprofitt, noe selv norske politikere og deres ektefeller har fått med seg. Det verste i Ukraina er egentlig ikke alle pengene som har «forsvunnet» i prosessen. Det verste er alle våpnene og ammunisjonen som har forsvunnet. Vi kan bare lure på hvor det har havnet.

Forsidebilde: Sebastian Herrmann

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Forbannelser over Zelensky; rikdommene får han ingen glede av, de er ham ikke forunt.
  Snort kokain ved bassenget alt du orker, Volodymyr, om i Egypt eller Miami eller Toskana.
  Vær paranoid, og med god grunn; no rest for the wicked. Vit hvor hatet du er, Vlodymyr. Føl det 24/7.
  Uansett hvilken av sine luksuseiendommer han oppholder seg på skal han frykte for sitt liv, dolket i ryggen av en betjening,
  det unner jeg ham og hans kone. Et liv i frykt. Ingen steder å gå uten bodyguard, som kan dolke deg ned når som helst.
  Nyt dine grunker, Zelensky.

  Svar
 • Som innbygger [og skattebetaler = ufrivillig økonomisk støttespiller til Nazi regimet i Kiev] her i ‘demokratiet’ (og »fredsnasjonen») Norge, er det egnet til å få blodet opp til kokepunkt når man daglig har vært- og er vitne til den statlig induserte kognitive dissonansen blant befolkningen, en disssonans som har sitt egentlige opphav i Washington DC, og som kontinuerlig har blitt mentalt massert inn i hjernen på et overveldende flertall av norske innbyggere, ‘eksemplarisk’ anført av det skattebetalerfinansierte media-monopolet på Marienlyst, som hele veien har fungert som talerør for USA’s Military Industrial Congressional Complex [på eksakt samme måte som for USA’s Medical Industrial Congressional Complex i.f.m. den [bevisst ihopkokte & implementerte] verdensomspennende ‘plandemien’].

  På samme måte har det vært, og er- uhyre forstemmende å hele tiden måtte konstatere at Joseph Goebbels ‘doktrine’ vedr. propaganda lever i aller beste velgående, og blir benyttet for absolutt alt den har vært verd – ikke bare i kongleriket, men i hele den vestlige verden;

  »If you tell a lie big enough – and keep repeating it – people will eventually come to believe it.» *

  *: Originalen av dette utsagnet stammer fra boken »The Crown of a Life», av Agnes Tremorne (1869), og er blitt benytte av ymse despoter og galninger i en eller annen ‘variant’ gjennom hele historien:

  “If a lie is only printed often enough, it becomes a quasi-truth, and if such a truth is repeated often enough, it becomes an article of belief, a dogma, and men will die for it.”

  Svar
  • Sitat: «Joseph Goebbels ‘doktrine’ vedr. propaganda lever i aller beste velgående, og blir benyttet for absolutt alt den har vært verd – ikke bare i kongleriket, men i hele den vestlige verden;
   »If you tell a lie big enough – and keep repeating it – people will eventually come to believe it.»

   Dette er en utmerket definisjon av den «store løgnen», men det ser ut til å ikke være bevis for at den ble brukt av nazistisk propagandosjef Joseph Goebbels, selv om det ofte tilskrives ham.

   Den opprinnelige beskrivelsen av den store løgnen dukket opp i Mein Kampf. Adolf Hitler brukte det på jøders oppførsel snarere enn som en taktikk han gikk inn for. Spesielt anklaget han Wiener-jødene for å prøve å diskreditere tyskernes aktiviteter under første verdenskrig. Hitler skrev om jødenes «ukvalifiserte kapasitet for løgn» og «at det i den store løgnen alltid er en viss troverdighet; Fordi de brede massene av en nasjon alltid blir lettere ødelagt i de dypere lagene av deres emosjonelle natur enn bevisst eller frivillig; og dermed i den primitive enkelheten i tankene, faller de lettere ofre for den store løgnen enn den lille løgnen, siden de selv ofte forteller små løgner i små saker, men vil skamme seg for å ty til storskala usannheter. Det ville aldri finne på å fremstille kolossale usannheter, og de ville ikke tro at andre kunne ha uforsvarlig å forvrenge sannheten så voldsomt. Selv om fakta som beviser at dette er slik, kan bli klart før i deres sinn, vil de fremdeles tvile og vakle og vil fortsette å tro at det kan være en annen forklaring…. Fra uminnelige tider har jødene imidlertid visst bedre enn noen andre hvordan usannhet og løgn kan utnyttes.”

   Goebbels beskrev den store løgnen på en annen måte i en artikkel han skrev i 1941, «Churchills løgnfabrikk,» hvor han anklaget britene for den store løgnen: «Engelskmennene følger prinsippet om at når man lyver, skal man lyve stort og holde seg til det. De holder løgnene ved like, selv ved risikoen for å se latterlige ut.»

   Randall Bytwerk hevder at verken Hitler eller Goebbels ville innrømme å lyve. Goebbels, “hevdet alltid at propaganda måtte være sannferdig. Det betyr ikke at han ikke lyver, men det ville være en ganske dårlig propagandist som offentlig forkynte at han kom til å lyve. ”

   https://www.jewishvirtuallibrary.org/joseph-goebbels-on-the-quot-big-lie-quot

   Svar
   • «Engelskmennene følger prinsippet om at når man lyver, skal man lyve stort og holde seg til det. De holder løgnene ved like, selv ved risikoen for å se latterlige ut.»
    Dette prinsippet praktiseres med stor iver også i dagens «spesialist»-uttalelser.

 • wasan Totland
  6 september 2023 13:38

  Det forekommer noen feil i Ritters video. Russerne har ikke skrevet under på Minsk avtalene. Covid 19 er en bløff ettersom viruset aldri har vært sluppet. Det kan derfor ikke ha tatt ukrainske liv. Forklaringen er nok en annen slik vi ser i andre land.

  Svar
 • […] Scott Ritter: Zelensky er blitt svært rik ved å gjøre det USA ønsket. […]

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Oslo-valget:

Tomteeierne og utbyggerne
får 51 av 59 bystyrerepresentanter

Forrige innlegg

Da må den avsskffes til demokratiets beste.

Ytringsfriheten er blitt en trussel.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.