POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Sammenligner en aborter etter influensavaksiner med Covid-vaksinene:

En voldsom økning i spontanaborter.

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

For mye til å ignoreres: Covid-vaksiner forårsaker 16 633 %  flere spontanaborter sammenlignet med influensavaksiner.

Det har vært en økning av  antallet kvinner som har mistet sine ufødte eller nyfødte barn i U.S.A etter at de har blitt vaksinert mot Wuhan coronaviruset (Covid-19). Antallet har nå passert 4000, bare 16 måneder etter at den første Covid-vaksinen ble godkjent til nødbruk.

Til sammenligning har bare 565 kvinner mistet sine barn etter influensavaksinering siden 1990. Ved å sammenligne influensasprøytene gjennom de siste 30 år med Covid-19 sprøytene i de seneste 16 månedene, får man  gjennomsnittlig 1,5 tilfeller av fosterdød pr. måned etter influensasprøyter og gjennomsnittlig 251 dødsfall pr. måned etter Covid-vaksinene. Det er en 16 633 prosents økning i fosterdødsfall etter Covid-vaksiner  sammenlignet med influensavaksiner.

person touching person's belly

Mens det tallet allerede er alarmerende, er det faktisk mye verre fordi det har vært satt  flere influensasprøyter under  svangerskap i løpet av en periode på 30 år.

Under oppdateringen til VAERS (vaksine bivirknings rapporteringssystem i U.SA) den 8.april  ble over 100 tilfeller lagt til, der et ufødt barn hadde dødd etter at moren hadde fått Covid-19 vaksine, noe som bringer det totale antallet fosterdødsfall opp i 4023.

For å sette det i perspektiv var det bare registrert 2238 dødsfall av ufødte babyer i VAERS i løpet av 30 år etter injeksjon av alle andre FDA-godkjente vaksiner tilsammen, før  Covid-vaksinene ble godkjent til nødbruk  desember 2020.

I data hentet fra VAERS har Pfizers  Covid-19 vaksine forårsaket flere fosterdødsfall etter å ha blit gitt til gravide kvinner enn noen annen vaksine i U.S.As historie.

I de foregående 30 årene før vaksinene ble godkjent til nødbruk , var det  Gardasil-vaksinen fra Merck ,godkjent av FDA i 2006, som hadde flest registrerte fosterdødsfall ,med 563 tilfeller i løpet av 14 år.

Likevel fortsetter CDC( Centers for Disease Control and Prevention) og FDA(Food and Drug Administration) å anbefale Covid-19 vaksiner til gravide kvinner.  Det sies at FDA planlegger å utforme Covid-19 vaksiner etter mønster av influensavaksiner og fortsette å vaksinere folk hvert år.

Pfizervaksiner resulterte i spontanaborter og svangerskap utenfor livmoren

I en studie gjort av Pfizer hvor 32 blivende mødre fikk Pfizers Covid-vaksine ,resulterte det i spontanabort for 23 av dem. Det ble også funnet en mer enn 50 gangers økning av svangerskap utenfor livmoren, noe som resulterer i fosterdød.

The Covid Vaccines are not Safe – ReviseSociology

Eksperter har lenge advart gravide mot å få mRNA-vaksiner, deriblant vaksine-ekspert Pamela Acker og tidligere forskningsleder i Pfizer, Michael Yedon, som begge har sagt at kvinner i fertil alder helt og holdent burde avvise å ta vaksinen. Yedon la vekt på  at medikamenter og legemidler som ikke er tilstrekkelig testet , ikke burde testes på gravide kvinner.

Til tross for bevis som viser farene med mRNA-sprøyter til ufødte barn, holder CDC fast ved at folk i alderen 18-49 år med visse medisinske tilstander, inkludert graviditet, burde fås prøytene –  inkludert en booster-dose .

Data fra forskjellige overvåkningssystemer indikerte ikke faresignaler med hensyn til svangerskap og utfall for nyfødte forbundet med vaksinene. Men eksperter tror at fosterdødsfall er assossiert med vaksinene, spesielt for kvinner som har blitt vaksinert tidlig i sine svangerskap.

Dr. Simone Gold, grunnlegger av Americas Frontline Doctors, sa tidligere at det er kjente potensielle risikoer med bruken av vaksinen i midten av svangerskapet, ingenting om at det er høy risiko for spontanaborter i midten av svangerskapet.

» Det er galskap å ta denne eksperimentelle vaksinen hvis du er en ung kvinne. Så enkelt er det. Jeg ville rett og slett forby enhver ung kvinne å ta denne vaksinen, og jeg synes at det er veldig uetisk av en hvilken som helst lege å tilby dette til en ung person av hunkjønn.»

Oversatt av Jeanne d’Arc

Forsidebilde: Jimmy Conover

https://bigpharmanews.com/2022-04-18-covid-vaccines-cause-16633-percent-more-miscarriages.html#

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • Verdensmafiaen overgår seg selv som dødskult i iver etter å redusere verdensbefolkningen og vi ser eutanasi innført i flere land, en veldig trang til å bli kvitt foster, utsulting av amerikanske babier i mangel på babymat, systematisk mord på eldre bak lukkede dører og pårørende står maktesløse, etc. ;
  myndigheters overgrep begynner å bli så innlysende ondsinnet at jeg begynner å tro på en sakte, men sikker oppvåkning i massene; dessverre først etter at mange liv er ødelagt eller tapt.

  Svar
 • Snart vil de prise seg lykkelige de som i det hele tatt kan bli gravide.

  Svar
  • Hei e,du har rett,men allikevel feil i folkepplysningens tjeneste.Hele USA og Verden står nå på hodet i ett felles raseri over at denne babymaten ikke er å finne i butikkhyllene.Det er mye som ikke finnes i butikkhyllene men babymaten skal liksom samle folk i et raseri mot manglende produksjon av et profittmaksimerende produkt,det kalles å flytte fokus fra det egentlige problemet.
   Hva spiste baby,er för da ?.Ja altså för man fikk alt på boks i pulver og formula ?.
   Samme med bleier og bind og munnbleier,jeg måtte nesten ta med munnbleier,hehe,vi trenger de jo strengt tatt ikke,men alt skal jo väre fastfood og .smarthood.
   Men ellers så fryder jeg meg ofte over dine kommentarer,de treffer spikern godt.
   Planned parenthood international er selveste lillesösteren til satan.

   Svar
   • Godt poeng: vi får panikk uten Nestlë og må finne på en oppskrift sjøl. Hjelp!
    Den bakenforliggende intensjon ser for meg ut til å være å ha kontroll på hvem som får lov til å bli inseminert i og med at naturlig fruktbarhet vil bli et problem. Eugenikk på steroider, datastyrt DNA-kontroll, fullstendig psykopatisk galskap, og de gir ut bøker, så hvor syke disse kontrollfrikene er kan leses svart på hvitt. Harari, Schwab, bare se på hvordan de ser ut!

   • Der traff du spikern midt på hodet tror jeg,og bakom synger Planned Parenthood International.

 • Å lage barnemat er det enkleste som finnes,men det har vi ikke tid til,vi må jo jage penger så vi kan kjöpe denne rådyre grauten.
  Dessuten er vi jo moderne,når vi er ferdige for dagen med å jage mammon bruker vi vår usle fritid til å bruke mammon på alt det unyttige som vår herre önsker vi skal bruke mammon til.Vi skal jo tjene vårherre.
  Jaja,tenke själ er ikke noe vi behöver gjöre,ferdigtenkt er veien og livet.

  Svar
 • Corona vaksinene er ment å redusere befolkningen i verden, det er hele påoenget med å tvinge flest mulig til å ta corona vaksinene… Mange virkelige eksperter (ikke personer som får betalt for å lyve) har advart kraftig helt fra begynnelsen om at corona vaksinene ville føre til abortering og infertilitet samt MANGE andre skadelig og dødelige bivirkninger..

  Svar
  • Befolkningsantallet har gått langsomt nedover de siste tiår. Mye pga. bedre levestandard og færre spebarnsdøde som ikke gjør det nødvendig med store barnekull for å greie seg. Og pga. mindre tro på religioners ønske om mange barnefødsler.
   ( De fleste små grupper i historien har laget religioner for sin gruppe der barnefødsler har blitt et viktig påbud for å bli mange/en større gruppe.)

   Det er ellers liten grunn til å tro at noen ( bakmenn/’herrer’) ) har noen stor interesse av å redusere antall slaver, som yter mer enn de bruker, – som de aller fleste gjør i en industrialisert verden.

   Da skulle man vel også tro at fri abort, helt opp til niende svangerskapsmåned, var noe som naturlig var tillatt. Så ser vi jo heller at ‘ fri abort’ strammes til.

   Svar
 • Zerohedge rapporterer en «mystisk» økning i barnedødeligheten.

  https://www.zerohedge.com/medical/investigation-launched-after-mystery-surge-deaths-newborn-babies

  Svar
 • Svar
 • Masser Addok
  20 mai 2022 9:55

  Det er helt som forventet i og med at en lang rekke med annerkjente virkelige eksperter avarte om at corona vaksinene kom til å føre til sterilet og aborter samt at mange vill dø av de mange bivikrninene av vaksinene. Kort sagt så er corona vaksinene middelet «eliten» bruker for å begå massedrap for å redusere befolkningen i verden.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Vi tror at ekstremvær er forbeholdt vår tid.

Det har vært langt verre tidligere.

Previous Post

Med andre briller.

Kortnyheter som du ikke får i de store mediene.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.