POSTED IN Helse, Konspirasjoner / Sammensvergelser

Så var det ikke en konspirasjonsteori om tvangsvaksinering likevel:

Stortinget har vedtatt loven i all stillhet.

18 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Du kan nå bli tvangsvaksinert mot din vilje

Av Einar R. Bordewich

Nok en konspirasjonsteori har blitt en realitet og hovedstrømsmedia er tause som kirkerotter, i sin påfallende totale ignoranse for en av den moderne tids største inngripen i vår rett til å bestemme over egen kropp. Under 2. verdenskrig kunne Nazi-Tysklands terrorregime og dets doktorer, med loven i hånd, eksperimentere fritt på andre menneskers kropper under tvang.

Det var spesielt Jøder og andre fanger som ble operert uten bedøvelse, injisert med kjemikalier, vaksiner og diverse biologiske materialer. I vår tid ble de samme rettighetene myndighetene har over kroppen din iverksatt den 20. desember 2023. I smittevernloven § 3-8 andre ledd lyder det nå: “Når det er avgjørende for å motvirke et alvorlig utbrudd av en allmennfarlig smittsom sykdom, kan departementet i forskrift fastsette at befolkningen eller deler av den skal ha plikt til å la seg vaksinere.” i fjerde ledd lyder det: “… kan Helsedirektoratet påby vaksinering etter andre ledd og tiltak etter tredje ledd.”

Dette innlegget er hentet fra FAKTA360

Denne hoderystende lovendringen innebærer altså at det åpnet for at du både kan tvangsvaksineres med injisering av biologisk materiale og kjemikalier, eller frihetsberøves, sanksjoneres og bøtelegges dersom du nekter. Du kan nektes deltakelse i organisert samvær med andre, som for eksempel barnehage, skole, møter, idrett eller transportmidler. I tillegg fjernes vernet man har som pasient angående helsepersonellets lovbestemte taushetsplikt. Dette betyr at helsepersonell ikke bare kan tyste på deg om du ikke er vaksinert, men de har også en plikt til å gjøre det. De planlegger derfor å innføre et eget kontrollsystem for overvåking basert på vaksinasjonsregister eller lignende.

Fra ChatGPT kan vi lære følgende: 

«Nuremberg-rettssakene om vaksiner refererer vanligvis til Nürnbergkodeksen som ble utviklet etter andre verdenskrig for å definere prinsippene for medisinsk eksperimentering på mennesker. Disse prinsippene er fortsatt relevante i dag og understreker blant annet frivillig samtykke og fravær av tvang i medisinske forsøk. Det er viktig å merke seg at denne koden omhandler medisinsk forsøksetikk, og ikke spesifikt bare vaksiner. Nuremberg-rettssakene kulminerte i utviklingen av Nürnbergkodeksen, som understreket prinsippet om frivillig samtykke i medisinske forsøk. Dette prinsippet vektlegger individets rett til å bestemme over sin egen kropp og å gi informert samtykke før deltagelse i medisinske eksperimenter. Denne rettigheten har dannet grunnlaget for etikk innen medisinsk forskning og praksis.»

Med andre ord er denne lovendringen direkte i strid med Nürnbergkodeksen og selve grunnlaget for all medisinsk forskning og praksis.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

18 kommentarer. Leave new

 • Forslaget krever to avstemninger,
  og den andre vil skje 4. januar.
  Signer på opprop.net
  stopp endringene i smittevernloven
  steigan.no

  Svar
 • Det står eller faller i høy grad på de to yrkesgruppene illustrasjonen viser:
  helsevesen og politi, som kan vise ved å sabotere og nekte å tyste eller følge ordrer at de er der for folket og ikke for overgriperne. Helsevesenet har mange liv på samvittigheten allerede; hvis de vil gjøre det verre for seg selv følger de diktatorenes ordre. Når og hvordan et oppgjør vil komme vet jeg ikke, men det kommer, og da ligger såkalte helsearbeidere som satte sprøytene tynt an; innser de det?

  Svar
  • Takk e, for tipset om signering. De kjører over oss ved å «spikke» våre selvbestemte rett bit for bit. Jeg får opp bildet av anden som svømmer forbrilsk rundt og rundt for å holde råken åpen. De fornekter seg ikke. De kjører på med alt de forteller oss de vil gjøre.

   Svar
   • Massivt kjøres det på:
    statens NRK melder nettopp om behov for ny sprøyte-cocktail;
    FHI har den klar, mot kikhoste, difteri, stivkrampe og poliomyelitt.

    «Kikhosten er på vei tilbake»,
    som rimelig kan være når de fleste er immunsvekka.

    «Ikkje host på nokon og vask hendene»,
    som en begynnelse,
    og siden?
    På med munnbindet igjen?

    «Det er spesielt i aldersgruppa 15-19 år at mange har vorte smitta, ifølgje FHI.»
    Var det ikke det Gates og fruen humret over, at neste pandemi vil ramme barn og ungdom særlig?

   • Der bliver ragnarock, hvis der tales om tvang!!1 Jeg er slet ikke bekymret for, at folket nok skal stå sammen. ! Lov eller ej- Vaccineret under tvang kommer ikke til at ske. !!!!

  • wasan Totland
   31 desember 2023 0:03

   Pass på. Ifølge Stuckelberger vil de blande inn mRNA i andre vaksiner for å ramme ungdommen. Hun har jobbet med dem i WHO og vet hvordan de tenker.

   Svar
 • ;-)

  «Under 2. verdenskrig kunne Nazi-Tysklands terrorregime og dets doktorer, med loven i hånd, eksperimentere fritt på andre menneskers kropper under tvang.
  Det var spesielt Jøder og andre fanger som ble operert uten bedøvelse, injisert med kjemikalier, vaksiner og diverse biologiske materialer.»

  Enda mer:

  ‘De fikk sprøytet inn farge i de brune øynene sine. Mange mistet synet med det samme, men blå øyne fikk de ikke. Dermed ga Josef Mengele ordre om at de skulle gasses. ‘
  side3.no/historie/nazistenes-grusomme-eksperiment/3423131512.html

  Hvis man først skal lyve, så gjør det slik at folk bruker følelser istedet for fornuft,og ikke begynner å stille spørsmål om det konstruerte tullballet, ja. :
  ‘ Den blir kalt dødsporten. Fordi så og si alle som reiste gjennom den ble drept. Og i det meste, i 1944, ble 430 000 jøder drept på åtte uker.
  Barn, gamle og syke ble overvåket og selektert ut av Mengele og sendt rett til gasskamrene.. Han valgte ut de som skulle drepes eller bli valgt ut til grusomme medisinske eksperimenter. ‘
  nrk.no/program/KOID24007518

  Som det blir sagt på slutten av filmen : ‘Det er nesten uråd å fatte.’ ;-)

  Ja, de onde var jammen onde. ;-)
  Men så har vi da også hørt & lest denne løgn- propagandaen i 80 år. Og det er forbudt i de fleste land å ville undersøke løgnene.

  Dette er logisk: Ingen kan være både god og ond. Det må være enten/eller. NRK, Aftenposten, radio, TV, skolen, universitetet, HL-senteret, Hollywood, bokhandleren, biblioteket, politikerne, alle passer på å KONTINUERLIG definere for deg hvem som er/var GOD og hvem som er/var OND. Etter så og så mange år med indoktrinering har dine begreper om GOD og OND blitt solide som stål. Og da er hele fundamentet lagt for din forståelse av hele verden og ALT som skjer i den. ;-)

  Svar
  • ‘…ble mistenksom da en rekke av påstandene i historien ikke stemte overens med virkeligheten.
   «Leiren ble etter hvert utvidet, og massedrapene antok industriell karakter, med opptil 9000 henrettelser om dagen på det meste sommeren 1944. « ‘ ( Med bilder av velfødde barn. ;-) )
   dagbladet.no/nyheter/91-aring-holdt-i-arevis-foredrag-om-tida-som-auschwitz-fange-alt-var-logn/60252010

   ‘Röda Korsets rapport är av värde då den klargör på vilka legala grunder judar greps och internerades i koncentrationsläger, det var som fientliga utlänningar. I USA internerades t.ex. alla japaner under andra världskriget, men även tyskar, italienare och amerikanska medborgare som var emot kriget och kunde utgöra en fara. I Storbritannien och Australien samma sak. Fria Sidor vill påminna om att det var den internationella Judenheten som förklarade Tyskland krig 1933 och att många judar arbetade emot Tyskland och kunde därför, på goda grunder, ses som en intern fiende. Många judar ansågs inte utgöra en fara för Tyskland. De kunde leva relativt fritt i samhället, vilket vi kommer se nedan.
   Fordi? Jo, fordi de var godt organisert med bedre standard enn noen tidligere konsentrasjonsleir i historien ( England sine, USA sine for alle japanere i USA fra 1942, og også i forhold de alliertes konsentrasjonsleirer.’
   http://friasidor.is/roda-korsets-rapport-fran-1948-man-vill-dolja-for-oss/

   Fra «utryddelsleiren»», med musikk/teateroppføringer for barna. I ettertid ble grusomme tegninger og fortellinger ettetraktet av Holocaust-industrien. Men underlig nok ser de i virkeligheten velfødde ut.’
   youtube.com/watch?v=UzkcsTQ9WyM

   ‘Men bevisene viser noe annet. Faktisk var en meget høy andel av de jødiske innsatte ikke i stand til å jobbe, og likevel ble de ikke drept. For eksempel rapporterte en intern tysk telexmelding datert 4. september 1943 fra sjef for arbeidsavdelingsavdelingen til SSOs økonomiske og administrative hovedkontor (WVHA) at 25.000 jøder som ble holdt i Auschwitz, kunne kun 3,581 jobbe , og at alle de gjenværende jødiske innsatte – ca. 21 500, eller rundt 86 prosent – ikke kunne jobbe.’
   holocaustdeprogrammingcourse.com/

   ‘ Samanlikna med ‘regjeringa til arbeidarane og bøndene’, var tyskarane rett og slett dilettantar når det kom til kunsten å plyndre landsbygda.
   Mange kjelder som vart intervjua etter krigen, fortel også at dei materielt sett hadde det betre under den tyske okkupasjonen enn i åra etter at tyskarane var jaga på retrett… ‘
   forskning.no/andre-verdenskrig-historie-partner/mange-russarar-hapa-hitler-skulle-fri-dei-fra-stalin/1271474

   Svar
   • Og de gode var jammen gode. ;-) :

    Jøss, hvorfor gjorde ikke nasjonalsosialistene dette? Eller hvorfor ville de utrydde lus ( og Tyfus) hvis målet var å ta livet av jøder? :

    ’13.april 1946 skred de til verket. Tre medlemmer av gruppa smurte inn 12 000 brødskiver som skulle til fangeleiren, med arsenikk. Målet var å drepe alle SS-soldatene i leiren. ‘
    dagbladet.no/nyheter/de-jodiske-hevnerne-skulle-drepe-tusenvis-av-tyskere-med-arsenikk-ingen-skjonner-hvorfor-de-ikke-lyktes/61958075

    Hvor mange døde i konsentrasjonsleirene, og hvor mange ble bombet av de allierte? :

    ‘ I det samme senket skvadroner av krigsfly fangeskipene Cap Arcona, Thielbek – samt sykehusskipet SS Deutschland. Alle båtene var fulle av tidligere fanger fra konsentrasjonsleire.’
    side3.no/historie/u-baten-oppdaget-cruiseskipet-med-5000-barn—sa-fyrte-kapteinen-av-tre-torpedoer-4316472

    I august 1945 slapp USA to komplette krematorieovner oppfunnet av jøder over Hiroshima og Nagasaki. 155 000 mennesker ble omgående levende stekt. Hundredetusener overlevende fikk svære følgeskader og har det ennå. Dette ble avslutningen av 2. verdenskrig.

    ‘ Hemmelig eksperiment: USA infiserte hundrevis i Guatemala med forferdelige kjønnssykdommer på 40- og 50-tallet. Skapte og designet Guatemala-eksperimentet, godkjente det for finansiering og overvåket og holdt skjult måten det ble utført på ….’
    dagbladet.no/nyheter/hemmelig-eksperiment-usa-infiserte-hundrevis-i-guatemala-med-

    Lever Mengele enda tro? ;-) :

    ‘ Vi går inn med nål på ett av fostrene og da tar vi den som er lettest tilgjengelig. Vi stikker nålen inn i hjertet og sprøyter inn et stoff som gjør at hjertet slutter å slå, …’
    nettavisen.no/livsstil/han-er-en-av-to-norske-leger-som-gjennomforer-fosterreduksjon—det-kan-hende-vi-vil-fa-flere-tvillingaborter-na-som-abortloven-endres/3423583502.html

    ‘ Myndighetene ba befolkningen om å ikke ta loven i egne hender, men dobbeltkommuniserte og uttrykte i samme åndedrag sympati med mobben som skamklipte norske kvinner,
    … anslår at over 5000 kvinner ble internert i den kaotiske frigjøringstida. ‘
    dagbladet.no/kultur/varsler-filmbombe—holder-statlige-overgrep-hemmelig/70784106

    Hvor mange norske, inkludert jøder, ble sendt til internering fra Norge i KRIGS-perioden?

    ‘Kjell Larsen var ikkje den einaste som vart mishandla bak murane sommaren 1945.
    I fengsel og fangeleirar over heile landet vart både norske og tyske fangar utsette for overgrep’
    nrk.no/nordland/xl/de-siste-dosdomte_-i-fredsdagane-i-1945-vart-kjell-_15_-slatt-i-hel-i-fengselet-1.16372397

    Og i 2023 :

    «Israel innfører full blokade mot Gaza
    Stenger tilgang på forsyninger av strøm, mat og drivstoff for 2 millioner mennesker. «
    nrk.no/norge/iran-benekter-at-de-hjalp-med-a-planlegge-angrepet-pa-israel-1.16587807

 • Igjen: De gode er jammen gode. ;-)

  «Stortinget har vedtatt loven i all stillhet.»

  Ja, var det noen som ventet noe annet. – Selv om ‘de onde’ er borte?
  I all stillhet skal, også, disse to årene med nedstenging og Grunnlovsbrudd , og millioner av eksperimentelle injeksjoner feies under teppe.
  Alle løgner skal fortsatt forties.

  Svar
 • Johannes Åtta Førtifira
  29 desember 2023 22:41

  Den norske jøden Julius Paltiel (4 July 1924 – 7 March 2008), kunne fortelle i en film vist på NRK TV for mange år siden at Dr. Mengele, som han hadde jobbet sammen med i Auschwirz, at «Dr Mengele helbredet knærene mine, ved å sprøyte inn i dem ren alkohol.»
  Einar R. Bordewich, hvordan passer den historien inn i de jødebaserte skrekkhistoriene du sniker inn i artikkelen din?

  Svar
  • J. Å F.:

   » hvordan passer den historien inn i de jødebaserte skrekkhistoriene du sniker inn i artikkelen din?»

   Nei, si det.

   Men jeg tror kanskje du har misforstått. – Eller at jeg har forklart meg dårlig.
   Jeg bare la fram noe av det tullballet som media har kommet med i år etter år.
   De fleste Holocaust- historiene er konstruerte. Jøder har lov til å ljuge overfor ikke-jøder (Gojim ) må vite.
   Og de hadde falt på sin egen urimelighet – hvis vi hadde fått lov til å samtale om de.

   Julius Paltiel var jøde og ledd-syk. ( og altså arbeidsudyktig og skulle pr. definisjon vært gasset ) Men kom tilbake til Norge etter å ha blitt hjulpet/helbredet av Mengele.

   Uinteressant for de troende ‘sannhetssøkerne’ i vesten /Norge.

   Gerhardsen sa for øvrig, etter å ha vært sendt til BergeBelsen (?)- etter politisk motstandsarbeid, at han aldri hadde veid så mye, da han kom tilbake.
   Hele vår krigs- ‘historie’ er bare politiske historier. Konstuert i ettertid av de som hadde kontroll over media. Altså ren propaganda fortalt som ‘ Historie’ . Dvs. løgn.

   Men denne løgnen har vært viktig for bakmennene. Derfor ha den vært gjentatt & gjentatt i 80 år.

   Svar
 • Johannes Åtta Førtifira
  30 desember 2023 2:17

  Med det samme vi er inne på dette tema, Frikar, kan nevnes at de av jødene fra norge som aldri kom tilbake, de fikk nok sitt holocaust. Men ikke i Auschwitz.
  Det siste som er kjent er at de var satt på transport vestover (slik De Allierte hadde forlangt, og slik tyskerne hadde gått med på i håp om å få inngå en separat fredsavtale med dem).

  Det vanlige med Auschwitz-internerte var da at de først måtte marsjere et stykke til fots, for så å få jernbanetransport vestover. Disse jernbanetransportene endte som regel opp i jernbaneknutepunktet Dresden. Vi vet hva som skjedde med Dresden på den aktuelle tiden. De jødiske lederne for de allierte bombekommandoene sørget for at Dresden som de visste var stappfull av flyktninger fra øst, ble utsatt for flere dager med terrorbombing og brent ned. Brannstormen som de «de gode» fikk i stand brente ihjel 500.000 +- mennesker. (At ‘tyske’ ‘historikere’ har nedskrevet dette tallet til 25.000 viser bare hvor skamløse, korrupte og løgnaktige de er.)

  De norske jødene kan dermed meget vel ha fått sitt holocaust i et virkelig holocaust, nemlig holocaustet Dresden.

  Men det kan også ha hendt at de klarte å komme fram til Lübeck, og har blitt lastet ombord i luksusdamperen Cap Arcona (og to andre skip) for å bli transportert til Sverige.
  Skipene ble imidlertid bombet og skutt i brann av britske jagerflypiloter den 3. mai 1945. Ca. 10.000 tidligere internerte, de fleste jøder, brant til døde, druknet, eller ble skutt i filler i vannet av de av jøder kommanderte britiske jagerflypilotene.

  Så de norske jødene som ikke kom tilbake til landet kan meget vel ha blitt brent til døde ombord på Cap Arcona, eller de andre to skipene, eller druknet eller skutt i filler i vannet omkring skipene.

  På minnesmerket i Neustadt står det at også «NORDMENN» omkom, men ingen vet hvem de var. I alle fall er det ikke offentlig hvem de var.

  Svar
 • Jeg husker at moren til min kammerat ble snauklipt og dratt igjennom storgata til spot og spe for «gode nordmenn». Spyttet på og….hånet som tyskerhore! (Hun hadde danset med en vakker tysk soldat sytten år gammel). Min gudfar satt i fangenskap i Tyskland. Han overlevde p. gr. av en våken medfange som hadde observert at han hadde beveget lillefingeren og fangen dro ham ut av likhaugen og gav ham vann og brød. Han fortalte at det var to mennesketyper i leiren. Det var de som delte med det lille de hadde og det var de som tystet og smisket for å oppnå fordeler for seg selv, og stjal fra medfanger. Temaet Frikar og Johannes tar opp er så tabubelagt at den kognitive dissonans umiddelbart «kikker inn». Jeg husker for noen år tilbake at en engelsmann ( husker ikke navnet i farta) ble nektet adgang til Norge for å holde foredrag om Holokaust. Han hadde forsket i en årrekke. Så for meg blir det naturlig å tenke at de som prøver å undertrykke yttringsfrihet og kun vil høre en «sannhet» om historien har noe å skjule. Jeg har flere historier om «gutta på skauen» som ikke passer inn i «den offentlige mening» (som egentlig ikke eksisterer). Som sagt før, skal man finne sannheten om hvordan Galdhøpiggen ser ut, nytter det ikke bare å pressentere nordsiden. Ei heller ta «stillilng» før man har 360 grader vidsyn.
  På engelsk heter det :to understand-you stay under-du står under-så lenge til at du samler kunnskap nok til å bygge en plattform som forhåpentligvis gjør at du kan si: I see! Jeg Ser! I beste fall, hele horisonten rundt. Vidsyn. Opplyst når skjer det? Vel, jeg må si at denne plattformen har vist at sam-talen får eige rom. Takk, det gir meg kunnskap og håp for at den sunne fornuft ennå har livsvilkår.

  Svar
 • Den falske holocausten til jud1 (khazar-«jøder») gjorde at de fikk opprettet Is(is)RaEl, den har sørget for at de har kunnet spre sine luft-penger ($) over hele verden og dermed fylt sine egne lommer til de renner over av «penger». Den har indirekte ført til det vi ser i dag i Ukraina og på Gaza, og fortsatt er det noen som lurer på hvorfor løgnene må opprettholdes for enhver pris?
  Khazarer (NaZionister – er med noen få unntak) «mennesker» av værste slag, den mest nedrige sort, uansett hvor de befinner seg i verden, om det er i Is(is)RaEl, i USRaEl, i Tyskland, i Frankrike, Canada eller Norge. Bare å se på G.H.B., J.G.Støre og E.Solberg, khazarer alle tre, og så kan noen fortelle meg hva godt noen av disse har gjort for den norske befolkning, så skal jeg fortelle hva de har gjort av ondskap. Sak samme med J. «Steklov» Stoltenberg og hans søster i FHI, også «utmerkede» khazarer.
  Verden må snart våkne opp og forstå at alle dens problemer bunner i «rasen» IKKE-Goyimer, de som kaller seg jøder, men er etterkommere etter det mest blodtørstige, onde faenskap som oppstod på de tyrkiske stepper innenfor Svartehavet i et Kaganat (kongedømme) kalt Khazaria hvor de konverterte til jødedom (den passet deres «livsstil» best). De var så krigerske og blodtørstige at Kiev-Rus (vikinger) og Bysants ble enige om å fjerne dem og deres Kaganat for evigheten, til beste for resten av befolkningene der borte. Problemet vi i dag har med Khazarer ble dermed spredt utover av de overlevende, først til Tyskland (hvor språket Jiddisch oppstod), Polen og videre England, og derfra til Amerika og Is(is)RaEl. Så problemet skyldes delvis oss selv (vikingene), og derfor burde det også være vi etterkommere etter vikingene som tar tak i problemet og løser det.
  Forøvrig Godt Nytt År til alle som er innom her.

  Svar
  • Johannes Åtta Førtifira
   30 desember 2023 17:59

   Takk, perj. Det samme til deg. La oss håpe vi får et bedre år enn det vi nå legger bak oss. Det skal ikke mye til for at det håpet kan bli oppfylt, men det ser jo ganske mørkt ut…

   Vil bare legge til din historieundervisning at khazarene konverterte fra fallosdyrking som sin religion, til talmudismen i år 740 e.Kr.f., etter at deres kagan hade vurdert islam og kristendommen som alternativ.
   Dette står i khazarjødenes egne leksika, men ofte ikke i leksika av og for «goyim».

   Svar
   • Hvor fant du det, eller leser du hebreisk? Jeg kjenner historien om de satanistiske khazarene og at de ble jaget ut på 1000-tallet. Det er de som er Israel nå og Deep State. Historien om den meningsløse bombingen av Dresden fikk her sin forklaring også.

 • Rune C Foyn
  2 januar 2024 19:03

  OBS OBS !! Det er helt feil at bestemmelsen, som åpner for at vaksinasjon kan påbys, ble vedtatt 20. desember 2023. Den fantes allerede i den gamle vaksinasjonsloven fra 1954.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det finnes spørsmål uten klare svar.

Var det en startende finger av universet?

Forrige innlegg

Hva ville skjedd hvis kull, olje og gass plutselig forsvant?

Mer enn 4 milliarder ville dø i løpet av kort tid.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.