POSTED IN Falske Flagg, Ukraina

Russlands Kommunistiske Parti:

Iscenesatt provokasjon fra Ukraina i Bucha.

30 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

«Avskyelig provokasjon fra Bandera-nazister krever uavhengig gransking»

Vesten utløses hysteri rundt angivelige «grusomheter» begått av den russiske hær i byen Bucha ved Kiev. Ofrene for «grusomhetene» oppdages angivelig straks russerne er ute av regionen. Russland erklærer nå at det må innkalles hastemøte i FNs sikkerhetsråd for å kreve at Ukraina legger fram bevis. Samtidig avviser det russiske forsvarsdepartement anklagene og sier at «ikke en eneste sivil blir såret under plassering av russiske formasjoner i Bucha».   

Bilder av «myrdete» personer dukker opp 4 dager etter ankomsten til ukrainske tropper. Flere fakta kan framlegges som tyder på en iscenesatt provokasjon. Som kjent er det sentralt for de russiske lederne å minimere sivile tap og ødeleggelse av sivil infrastruktur. Massakrer mot sivile er fremmed for den russiske armeen, som det også var for sovjet-armeen i 1944-45 når den invaderer nazi-tyske territorier. Selv etter de monstrøse grusomhetene begått av fascistene mot sovjet-folket får enheter i den røde hæren strenge ordrer mot å hevne seg på sivile.

Lapid says scenes from Ukraine's Bucha 'horrific,' targeting civilians a 'war crime' | The Times of Israel
Var dette iscenesatt?

 

Derimot er USAs og andre Nato-lands væpnete styrker beryktet for grusomme represalier. Husk Hiroshima og Nagasaki, fredelige japanske byer når USA ødelegger livene til hundre-tusener ved å slippe atombomber. Blodige spor følger US-amerikanere fra Korea, Vietnam, Jugoslavia, Irak, Syria og Libya. Det er bare et knippe av land der US-amerikanere begår massakrer selv eller lar lokale leiemordere begå bestialske drap. Blodige provokasjoner er US-imperialismens varemerke.

Det er mer enn nok å minne om «Rachak-hendelsen» i Kosovo når 34 døde militante UCK-terrorister presenteres som «sivile ofre for Jugoslavias væpnete styrker». Senere tilbakevises påstandene av uavhengige finske eksperter. Men da er bombe-«jobben» allerede gjort. Den -hendelsen brukes fortsatt på høyest hold i Nato som begrunnelse for 78-dagers bombing av Jugoslavia, en nådeløs terror mot sivile i mange fredelige byer fra mars til juni 1999. Tusenvis drepes og skades. Det er i dag beregnet at ødeleggelsene koster over 100 milliarder dollar.

Račak massacre
Racak-hendelsen ga USA det påskuddet de trengte til å bombe Serbia i nesten 80 dager

Det er åpenbart at uttalelser om «russiske grusomheter» er del av pågående informasjonskrig fra US-alliansen mot Russland og begrunnelse for å støtte nynazister. Nåværende pro-Nato-ukrainske elite klarer mer enn slike provokasjoner. Hele verden ser med gru på nynazistene i Ukraina som bruker sivile som levende skjold.

Terroristiske gisseltakere oppfattes alltid som grusomme forbrytere i Vesten. Flere 10-talls byer og tettsteder i Ukraina blir gisler for lokale nazister som forbyr sivile å fjerne seg fra kamp-soner. Ukrainske sentral-myndigheter klarer ikke å etablere humanitære korridorer, men påvirker på alle andre mulige måter innbyggeres sjanser til å komme seg unna kampområder. Her må vi nevne tragedien til Mariupol-innbyggerne, der militante i Asov-regimentet setter opp skyte-stillinger i bygninger med flere etasjer og forbyr beboere i de samme bygningene å forlate byen, et grusomt eksempel på bevisst folkemord, som et «sivilisert» Vesten lukker øynene for.

Kommunistpartiet i den russiske føderasjon fordømmer de avskyelige provokasjonene fra ukrainske og vestlige politikere og krever omfattende etterforskning av reelle forbrytelser begått av Bandera-nazister, deriblant brutal tortur av russiske krigsfanger, ikke iscenesatte forfalskninger.» 

Gennadij Ziuganov, leder av sentralkomiteen i RFKP, kommunistpartiet i den russiske føderasjon, 5/4-22. Til norsk, Per Lothar Lindtner, 7/4-22. 

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

30 kommentarer. Leave new

 • Det er noe alvorlig i veien med den russiske mentaliteten.

  Svar
 • ‘Dette er retta mot Putin og styresettet i Russland som vi tenker må tåle å få søkelys på seg når det er snakk om krig, sier biblioteksjefen.’
  nrk.no/tromsogfinnmark/russer-ville-fjerne-putin-kritiske-barnetegninger-med-stotte-til-ukraina-fra-bibliotek-i-tromso-1.15924549

  Helt greit.
  Men det som er kvalmende ikke- greit, er det manglende søkelyset som IKKE ble satt på Ap-statsminister, Jens Stoltenberg og ‘styresettet’ i Norge når Norge bombet Libya. Og krigs- ødela regjeringsbygningene, drepte 30 000 sivile og deres statsleder, som ikke angrep noe annet land. ( Etter massiv vestlig løgn-propaganda om Libya før det militære angrepet. )
  Hvor var det libyske flagget til biblioteket dengang?

  Svar
 • Propaganda er propaganda,hvem er verst og foreløpig er vestens propagandaapparat vinnere,men det kan jo fort snu.
  Det kan jo f.eks bli pinlig om ryktene er sanne når det gjelder hva og hvem som gjemmer seg i stålverket i Maripol.Fremmedlegionen ?.Svensk personell ?.Nato personell ?.Vi får se.
  Russerne er nok ikke historisk noe hyggeligere krigere enn andre.
  Denne vinterkrigen mellom Finland og sovjet,var den iscenesatt for å svekke russerne mens de var under angrep i Stalingrad ?.Hvem iscenesatte det isåfall?.
  Jeg bare spør.

  Svar
 • Russiske stridskrefter har også gjort overgrep, drap og voldtekter i Syria. Men Russland har vetorett mot slike anklager i FNs sikkerhetsråd og godtar ingen internasjonal domstoler. Stalin og Hitler inngikk en pakt ( Molotov/Riebentrop ) om å dele Europa mellom seg. Stalin greide og ta halve Europa og holde okkupasjonen i 46 år. Putin er som Stalin og vil okkupere igjen.

  Svar
  • Så Grimelund,du velger å hoppe ut på dypt vann,da har du vel med deg svømmevest.
   Hvorfor sier jeg det til deg mon tro ?.
   Den som ikke rydder i eget hus,den har ingen rett til å rydde andres.
   Disse russerne som har vetorett,er det noe enestående eller er det den typiske fremgangsmåten som er så moderne,nemlig utelatelatelser av deler av sannheten.
   Så vidt jeg vet er vetoretten forbeholdt flere nasjoner enn Russland.Visste du ikke det da mr Grimelund.
   Så siden du har bestemt deg mr Grimelund,å øse av din kunnskap,hvor mange ganger er vetoretten blitt brukt av de som har denne retten,f,eks Russland kontra USA.
   Trappa vasker vi fra toppen og ned.

   Svar
  • Løgn fra A til Å og nok en Russerhater notert ned på blokka.

   Svar
 • Wasan Totland
  13 april 2022 17:47

  Gå nå hjem tel ho mor å få gommen din.

  Svar
 • Krig er ingen god ting – Men … – Vet vi egentlig hva som foregår i Ukraina ? – Vet vi egentlig hvem denne Zelensky er ? Vet vi egentlig hvem som er de gode og hvem som er de grusomme i denne konflikten ? Og vet de fleste egentlig hvem som har det indirekte ansvaret for denne konflikten … en proxykrig som det kalles ? – Det tror jeg faktisk ikke !
  Verden er ikke svart / hvitt men heller ganske grå, det har vi vel erfart i over 2 år nå så lenge denne Corona – plandemien har herjet både hjertet og forstanden vår. Problemet er at det litt for ofte er enten hjertet eller forstanden som får råde og det kan være skjebnesvangert for da fatter vi ikke sannheten !

  Jeg er hverken på teamet til Ukraina eller Russland og politikk interesserer meg egentlig ikke så mye men gi meg fakta, heller enn det å produsere følelser for det ene eller det andre ! (Fakta.. er det som vil gi meg tilfredsstillelse !) Se til både «Høyre» og «Venstre» og gjør opp din egen mening fordi løgnene florerer fra begge sider og vi drukner svært ofte i den ene eller andre løgnen og det tjener forståelig nok ikke til å forstå noe som helst ! (Faktisk nesten ingen ting )

  La oss se litt nærmere på fakta !

  Har USA flere biovåpenlaboratorier i Ukraina?
  Ja det har de (Flere) ! – I følge den amerikanske ambassaden i Ukraina er det et etablert program for reduksjon av biologiske trusler. Den som tror en biologisk trussel kommer fra naturen selv og ikke div. laboratorier kan gjerne tro det men de har ganske enkelt misforstått det hele !

  Hva med Volodymyr Zelensky ?
  Han er en del av det såkalte Luciferian Illuminati .. som er NWOs mørke side. Han har bevist dette utallige ganger både visuelt og med handling ! Det er derfor han henvender seg visuelt til verdenspressen i en grønn skjorte med jernkorset ! (En komplett Idiot etter min mening)

  Hva med medienes dekning av konflikten Russland / Ukraina ?
  Hva med medienes dekning av de utallige ukrainske krigsforbrytelsene mot 4 millioner mennesker i Donbass-republikkene de 8 årene etter det såkalte Nazi kuppet i 2014 ? Et beskjedent estimat er drap av ca. 14000 mennesker !
  Nei media rapporterer selvfølgelig ikke om dette, eller de utallige ukrainske krigsforbrytelsene begått tidligere, fordi det ikke passer deres narrativ !

  Hvem dreper hvem i Ukraina ?
  Drap vil begås av begge parter i en krig, det vet vi alle men det er vel ingen tvil lenger om at Ukrainske militære dreper sine egne for å sette Russland i et dårlig lys. Da minst 50 mennesker (inkludert 5 barn) drept på en jernbanestasjon i Kramatorsk hvor tusenvis av mennesker ventet på evakuerings tog er det vel nesten ingen tvil lenger at dette var et Ukrainsk Tochka-U-angrep ! Mange tilsvarende forbrytelser kan listes opp og vi må nå bruke forstanden for å kunne skille mellom falsk propaganda eller fakta !

  Jeg har aldri oppfattet Derimot sine innlegg til å favorisere noen av partene i denne krigen men kun gi et innblikk i fakta som ikke blir presentert av falske nyhetsmedia. Så er det opp til hver enkelt da !
  Hva de ønsker å tro eller forstå eller ikke. Hvis noen mener at det jeg formidler er løgn vil jeg gjerne få høre!

  Svar
  • » Se til både «Høyre» og «Venstre» og gjør opp din egen mening fordi løgnene florerer fra begge sider og vi drukner svært ofte i den ene eller andre løgnen og det tjener forståelig nok ikke til å forstå noe som helst ! (Faktisk nesten ingen ting )»

   Ja, og hva vinner løgneren med løgnen?
   – At vi ikke lengre tror at NOE er sant.

   Svar
   • Ja .. Vi daglig syltes ned av løgner og usannheter og vi «alle» vet hvem som til syvende og sist tjener på dette !

  • Mange gode poeng Synneva.

   Svar
   • Det å demonisere folkegrupper er en «stille» løgn – la oss heller konsentrere kreftene og forstanden på avsløre hvem og hva som er roten til all den elendigheten vi opplever i disse dager !
    Vi trenger sårt et annet perspektiv på det vi benevner som sannhet !

   • Men er det så vanskelig å sette ord på faenskapet da Synneva,hva skyldes din nye ydmyke tilnærming for å bli populær ?.Skyldes det noe ?.Om du ikke forstår at en privatisert verden er kun for de få,da får du komme tilbake når du har blitt voksen.En privateid verden er og blir diktatur,de fattige blir fatigere og de rike blir rikere,de rike tar seg rettgheter,de fattige har ingen.
    Men Khazarer da Synneva,denne oppdiktede folkegruppen kan demoniseres,ja altså din og dines versjon av jøder ?-
    Jeg har hentet litt opp fra min grumsete hukommelse og når jeg nå sier oppdiktede så er det nettopp det jeg mener.
    Da jeg var gutt leste jeg med iver om Conan Barbaren som gikk til krig mot verdens ondskap og jomen var ikke Conan innom Khazaria på sine blodtørstige eventyr og filmatisert av ingen ringere enn dophuet Arnold.
    Det er kanskje fra denne tegneserien du og dine henter deres visdom fra ?.Jeg har blitt klokere nå Synneva,jeg forstår at det var en tegneserie.Men såklart ,noen historiforfalskere har spunnet den historien inn i virkeligheten,Men Synneva ,gjør litt arbeid selv,du kan f.eks oppsøke ett bokantikvariat eller noe,der kan du kanskje finne noen gamle atlas fra førConan tid og se om du kan finne Khazaria eller ett riktig gammelt leksikon og vise oss uvitende hva som sto i historiebøkene for f.eks hundre år siden.

   • Ååå.. så du har lagt merke til meg hmm…
    Positivt hadde jeg håpet men kanskje jeg bør gråte nå eller ?

    Når det gjelder Khazarene er det nok DU som burde holde deg til tegneserier, Jeg forholder meg til historiske fakta, men nok om det !

    Når jeg sier at jeg egentlig ikke er så interessert i politikk så lyver jeg faktisk ikke og egentlig er jeg «beskjeden» av natur. Muligens utestengelsen fra Twitter i fjor gav meg litt krutt til å fortsette å «provosere» på min egen måte og det å ytre seg på Derimot passet meg bra. Ellers hadde jeg muligens laget min egen blog / nettside, men jeg tviler på om den ville blitt så populær 😉

    Skal nok innrømme at jeg mer og mer har blitt dratt inn i politikk de siste årene og det har nok sin forklaring i omstendigheter vedrørende det yrke jeg utøver, som ikke skal avsløres men det har faktisk blitt ganske så belastende de 2 siste årene. Dette fordi mennesker uten kunnskap og .. eller forstand har forvandlet medisinsk kunnskap til politikk – «Det har jeg selv følt på kroppen». Jeg er redd for at vi alle må lide unødig nå fordi politikk er viktigere enn mennesker og løgn er viktigere enn sannhet. Slik har det nå engang alltid vært men jeg føler det faktisk mer tyngende nå !

    Jeg skriver mye på grunn av følelser men også på grunn av inngående kunnskap om enkelte temaer, samtidig som jeg vil at «sannheten» i størst mulig grad skal lede både meg og muligens andre på den «riktige» vei, men jeg føler at den mer og mer blir forurenset av forkrøplete sinn !

    Krig er for laverestående individer, maktsyke mennesker og militære – ingen fred er noensinne oppnådd ved krig (Muligens med unntak 2 verdenskrig ) og jeg er redd for at de fleste mennesker som krig ikke vil utslette vil den farmasøytiske industrien og NWO ta seg av og forvandle til lydige idioter, – med mindre vi våkner opp da !

    Jeg har aldri skrevet for å bli populær og jeg synes du har virvlet opp mye grums nå ! – Men enhver sliter med sin egen Djevel og det å sette ord på både sin egen og andre faenskap får jeg vel muligens overlate til deg som er så klok og voksen !

    En ting er å hevde det man føler for – men det å utøve en form for Jantelov ovenfor andre fordi man anser seg bedre skikket til å forstå denne verden er vel intet annet enn en form for intoleranse og «ondskap» men også kimen til mye mer !

    Ønsker deg og alle andre her en God Påske 🙂

  • Politikk interesserer deg ikke så mye !.Har du hørt på makan ?.Din beskedenhet er grenseløs Synneva.Som en av de flittigste debattantene her på Derimot de siste månedene hehe begy nner jeg å lure på hvordan en middels interessert ter seg eller en virkelig tungvekter opptrer.

   Svar
   • God påske til deg også Synneva.
    Javisst la jeg merke til deg og dine da dere entret Derimots scene for noen måneder siden.Når folk kommer i flokk blir de lagt merke til.Din flokk kommer jo fra nyhetsspeilet og miljøet rundt norgespartiet og norgespartiet er vel ganske så politisk med sin agenda.
    En ny flokk kom igår,de sies å være fra partiet rødt,så da er vel den flokken ankommet med sin agenda.
    Ellers så sier du selv at du er følelsesstyrt og det er vel ikke så bra om flelsene overstyrer argumentene.
    Kos deg i påsken og jeg anbefaler påskeaktivitet for deg.Youtube.The best kept secret of the deep state.

   • Så jeg tilhører en viss flokk nå ? .. hmm
    Du vet virkelig å sette ord på tingenes tilstand Jan – Gjør du ikke ?
    Vi har vel alle følelser .. håper jeg – og mine er ikke pakket inn i synspunkter fra hverken Norgespartiet eller Nyhetsspeilet men enhver får tro hva de vil !

    God Påske

  • Så bra Synneva. Det er fornøyelig å lese dine innlegg.
   Dine vurderinger og da særlig om emnet mRNA injeksjoner er krystallklare og inneholder ganske lite føleri. Du er en sjelden person i Norge, da den store majoritet dessverre heller mot føleri. God påske til deg.

   Svar
   • Ja vurderinger basert på følelser er aldri bra,vurderinger uten en godt utviklet moral er enda verre,så det ender opp med at de som har den mest mangelfulle moralen fremelsker den eller de som skal redde hele verden.Ugh ugh,nå er det velferd for alle,likhet og brorskap med alt og alle,de rike og mektige ler seg fordervet mens vi andre havner på titanic.

   • En God Påske til deg Rune S 🙂
    Håper den blir solfylt og fredelig !
    ~Synn~

  • Synneva ser seg både til høyre og venstre men blir likevel overkjørt av en Lada.

   Svar
   • Du er faktisk «nesten» morsom noen ganger, – men heller overkjørt av en Lada enn nedsyltet i løgner og propaganda fra Globalister – Du har lokket godt påskrudd skjønner jeg
    God Påske

 • Sannheten gir sorg og nød
  Daglig løgn gir daglig brød

  Svar
  • Dette er en liten omskriving av: (Jens Ingvald Bjørneboe (1920-1976) sitt dikt) «Ti bud til en ung mann som vil frem i verden» 6. vers i parentes.
   I
   Det første bud er ganske lett.
   De som er flest har alltid rett.
   II
   Tenk alltid på hva folk vil si.
   Og ta den sterkestes parti.
   III
   Og tviler du, så hold deg taus
   til du ser hvem som får applaus.
   IV
   Tenk nøye ut hva du bør mene.
   Det kan bli dyrt å stå alene.
   V
   Følg ingen altfor høye krav.
   Men si, hva du har fordel av.
   VI
   Si alle hva de gjerne hører.
   Gå stille gjennom alle dører.
   (For sannhet bringer sorg og nød,
   mens daglig løgn gir daglig brød.)
   VII
   Gå aldri oppreist. Snik deg frem.
   Og gjør deg varm i alle hjem.
   VIII
   Husk: Ingen mann kan roses nok.
   Slik bygger man en venneflokk.
   (Og i et brødre-paradis
   har du den beste livspolis.)
   IX
   Av sladder husker du hvert ord
   til bruk i neste sjefskontor.
   (Men ingen taktfull sjel forteller
   et ord til han som ryktet gjelder.)
   X
   Hvis siste bud blir respektert,
   da er din fremtid garantert!
   Følg dristig med i kamp mot troll,
   men vis fornuftig måtehold!
   Skrid tappert frem i livets strid,
   én time forut for din tid.

   Svar
 • At «massakrer mot sivile er fremmed for den russiske armeen» tror jeg ikke noe på. At massakrer mot sivile russisktalende har pågått i årevis vet vi, og det skjedde igjen nylig i Kramatorsk, falsk flagg, igjen, og like lett å gjennomskue som Bucha.

  Svar
 • Det virker selvinnlysende for mange at russiske styrker uten videre og med hensikt begår drap på sivile. De ønsker så sterkt å tro det at påstandene i seg selv regnes som bevis nok.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Landet avvikles gradvis.

Norsk Jernbane er snart historie.

Forrige innlegg

Vi nekter å se det.

Vi i vest har også et stort ansvar for krigen i Ukraina.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.