POSTED IN Norge

Russland igjen:

Nå har de stjålet vaksinen vår.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Den «russiske vaksine-hackingen» er et 3 mot 1 i propaganda.

Tilsynelatende betyr det at gamle Putin stjeler vår magiske vaksine for å bekjempe «det dødelige viruset».

Av Kit Knightly

The Guardian, og alle de andre forutsigbare stemmer, rapporterer nå at russiske «statskontrollerte hackere» har forsøkt å stjele «medisinske hemmeligheter» fra britiske farmasøyt-forskere.

Når det gjelder Russland trengs ikke bevis. Det er nok at de ser skyldig ut, som denne hunden.

På det nåværende tidspunktet kommer de ikke med noen beviser på at det er sannsynlig. Men det tjener som en nyttig lekse på teknikkene til moderne propaganda-makere.

Første mangel på bevis.  Legg merke til artikkelen til The Guardian, legg merke til det totale fraværet av kilder eller referanser. Ingen lenker er å se. Det er ikke noe innhold i artikkelen, bortsett fra papegøye-pratet etter ansatte i Storbritannias regjering.  Deres ærlighet og/eller kompetanse er det aldri blitt stilt spørsmål ved.

For det andre, løgner med unnlatelser. De nevner, for eksempel, ikke de 7 garanterte avsløringene fra Wikileaks, at CIA/Pentagon har utviklet en teknologi som får deres egne cyber-angrep ser ut til å komme fra hvor som helst andre steder i verden. Russland er åpenbart inkludert. Dette er helt klart vital informasjon.

Påstanden om russisk vaksine-hacking er god reklame for en legemiddel-vaksine i vest som kommer seinere – alt for seint.

For det tredje, multitasking.  Når du sprer en diger rød løgn på forsiden av avisen din er det alltid best å komme med flere saker på én gang. Faktisk vil en uttalelse som ikke har handler om flere statlig støttede historier samtidig bære alle tegn på propaganda.

Med denne enslige fullstendig ubekreftede påstanden forteller The Guardian – eller de som forteller the Guardian hva de skal skrive – tre forskjellige ting:

 1. Ytterlig demonisering av en «fiende». Russland blir portrettert som å drive med «selviske interesser med uforsvarlig oppførsel», samtidig som vi (og våre allierte)  «fortsetter med det vanskelige arbeidet med å finne en vaksine som beskytter den globale helsen». 
 2. Å reklamere for vaksinen. Vaksinen vil komme. Den vil sannsynligvis bli obligatorisk, men den vil ganske sikkert være utilstrekkelig testet, om den vil være testet i det hele tatt. De vil behøve å reklamere for vaksinen på forhånd. Og ingen ting selger bedre enn «vår vaksine er så god at folk prøver å stjele den».
 3. Viktigst av alt – spre ut ideen at Sars-Cov-2 er en enestående global trussel som utsetter oss alle for fare.  Som den uttalte antydningen at Russland trenger å stjele vår forskning fordi viruset er så farlig at vi alle må være redde —- til tross for at det er ufarlig for det store flertallet av befolkningen.

Om det er den (totalt ubegrunnede) påstanden om at Russland har satt skuddpremie på NATOs tjenestemenn i Afghanistan,

eller

den (svært uunngåelige) «lekkasjen» at «russisk innblanding» støttet Corbyn i den engelske valget

så er det klart at enhver global påstand rundt  koronaviruset er død og begravet. 

Så nå er det fritt fram for å ta Putins Russland igjen.

Intet annet viser hvor mye The Guardian er et talerør for Deep State mer enn deres dekning av absolutt alt som har med Russland å gjøre.

Og intet annet blir et bedre eksempel på hvordan moderne propaganda virker. 

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: CDC

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • Tor Larsen
  20 juli 2020 8:40

  Det er en merkelig øvelse å betrakte vestlige mediers ordgyterier, og enda merkeligere er det når man vet at det er selveste den unevnelige «stammen» som utgjør kjernen i hatet mot alt russisk og øvrig postmoderne destruktivitet. Langsint er man, etter at de første russiske fyrstene ødela khaganatet Khazaria i året 925 AD, noe som gjorde khazarene til jødiske flyktninger, først til det østlige Europa og så til vest og USA der de samler all makt til allmakt. Det snakkes om å avvikle hvit overhøyhet, men vi må begynne å våge å kritisere jødisk overhøyhet og forlange dens oppløsning -eller selv forgå. Artikkelen under stiller noen perspektiver!
  https://russia-insider.com/en/we-must-dismantle-jewish-supremacy-silence-not-option/ri30629

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vietnam:

Det sosialistiske landet som slo USA og reiste seg fra ruinene.

Forrige innlegg

Skiskyttere stevner russisk avhopper:

Vi ble utestengt på grunn av løgner!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.