POSTED IN USA

Russiagate-ballongen er nå flat.

Trump: «Nå er det min tur!»

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Ikke det at jeg har sympati for noen av toppene i USAs ledelse, enten de er demokrater eller republikanere. Men da Michael Flynn måtte gå av etter bare et bare uker i jobben (januar 2017) fordi at han angivelig skulle ha løyet om kontakt med Russlands USA-ambassadør, da skjønte jeg at demokratene ikke ville gi seg i kampen for å få Trump fjernet.

Michael Thomas «Mike» Flynn er en pensjonert offiser i U.S. Army som var direktør i Defense Intelligence Agency… (utdrag fra  Wikipedia)

Jeg regnet med at en sikkerhetsrådgiver sin fremste oppgave var nettopp slike kontakter (bl.a. med russerne) og at de ble tatt ga en vis form for trygghet. Partene, uansett hvor uenige de var, snakket i det minste sammen.

Men slik det politiske klimaet i USA var etter Trump sin valgseier, var selv det å snakke med den russiske motparten ansett som nærmest høyforræderi. Etter tre års hardkjør med Russiagate er luften gått ut av den ballongen. Det viser seg altså å være svindel og bløff hele historien. Og alle anklagene mot Flynn er droppet.

Når er det Donald Trumps tur å ta igjen. Om det blir noe bedre vet jeg ikke. Men han er i det minste landets valgte president. Men hvis konfliktene fortsetter går landet mot langsom oppløsning, tror jeg.

Knut Lindtner

Michael Flynns team er tilbake.

Fra Voltaire Network.

I kjølvannet av USAs forsvarsdepartements avgjørelse om å droppe alle anklager mot general Michael Flynn, så har tidligere direktør i forsvarsdepartementet, og i en kort periode nasjonal sikkerhetsrådgiver for president Trump og en av hans nærmeste kolleger, Ezra Cohen-Watrick, stilt opp som statssekretær i forsvaret. Han vil være ansvarlig for kampen mot narkotiske stoffer og globale trusler.

Ezra Cohen-Watrick til venstre.

Han spilte en sentral rolle da han overleverte dokumenter som avdekket at det i Obama- etterretningen fantes plan om en sammensvergelse mot den framtidige Trump-administrasjonen. Disse dokumentene ble overlevert til Devin Nunes, sjef for kongressens etterretningskomite.

Slike dokumenter fikk mr. Nunes til offisielt å utfordre Robert Muellers etterforskning i den såkalte Russiagate, som hadde som mål å fjerne Trump fra Det Hvite Hus

Ved å ta ansvaret for kampen mot narkotika i Pentagon, vil Ezra Cohen-Watnick bli sjef for de neokonservatives planer om å styrte Venezuelas president Nicolas Maduro.

I løpet av 24 dager greidde Michael Flynns team å kaste ut alle sympatisører til Det Muslimske Brorskap som var begravet i Obamas administrasjon.

Samtidig har den nye direktøren for nasjonal etterretning Richard Grenell avklassifisert dokumenter som avslører navn på medlemmer av Obama-administrasjonen som klekket ut dette plottet, til og med før valget av Donald Trump.

Disse navnene kan bli offentliggjort når som helst.

Disse menneskene vil måtte stå til ansvar for å ha funnet på Russiagate, og til og med et Ukrainagate, som har forgiftet amerikansk politisk liv i tre år. 

I sin twitterkonto har president Trump skrevet: «Jeg håper dere hadde det moro da dere etterforsket meg. Nå er det min tur».

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.voltairenet.org/article209897.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • «.. de neokonservatives planer om å styrte Venezuelas president Nicolas Maduro.
  I løpet av 24 dager greidde Michael Flynns team å kaste ut alle sympatisører til Det Muslimske Brorskap som var begravet i Obamas administrasjon.
  Samtidig har den nye direktøren for nasjonal etterretning Richard Grenell avklassifisert dokumenter som avslører navn på medlemmer av Obama-administrasjonen som klekket ut dette plottet, til og med før valget av Donald Trump.»

  Dvs. sumpen, som bør dreneres.
  Og /eller de som norske politikere og norsk media støtter, trist nok .

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Nasjonaldagen:

17. mai-talen som aldri blir holdt.

Forrige innlegg

Går USA mot oppløsning:

Den andre amerikanske borgerkrigen (del 1)

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.