POSTED IN USA

«Russia-gate» nok en gang:

Den store løgnen som ikke vil dø.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

“RussiaGate igjen”: Falske anklager om russisk “Innblanding i 2020-valget”. 

Den store løgnen som ikke vil dø

New York Times har kommet med falske advarsler om mulig russisk innblanding for å gjenvelge Trump. En innblanding som ikke har funnet sted.

Intet tyder heller på at det vil komme i tiden frem mot valget. Tidligere beskyldninger om innblanding fra Moskva for å hjelpe Trump med å beseire Hillary i 2016 var var rett og slett ren løgn.

Det finnes ikke en tøddel av bevis på at det skjedde noen russisk innblanding i valget i USA eller andre steder – en mangeårig påstand CIA / NED har brukt om valg i flere titalls land over hele kloden etter andre verdenskrig.

Forsker Dov Levi ved Carnegie Mellon Universitetets institutt for Politikk og Strategi  dokumenterte tidligere 81 tilfeller der Washington blandet seg i inn utenlandske valg i årene 1946 – 2000. Siden den gang har de fortsatt i Afghanistan, Irak, Libya, Ukraina, Honduras, Paraguay, Brasil og andre steder, og uten hell i Venezuela, Iran og Russland.

I sin bok med tittelen “Demonstrasjonsvalg”, dokumenterte avdøde Edward Herman USAs skammelig forsøk på å orkestrere valgene i den Dominikanske republikk, El Salvador og Vietnam, der de ville ha regimer installert som tjente USAs interesser.

Det samme skjer i utallige andre land, valgkupp maskert som demokrati er åpenbare, en avskyelig praksis Washington ikke tolererer andre steder, spesielt ikke innenlands.

Ifølge en Times-rapport uten troverdighet, advarte amerikanske etterretningsoffiserer om at ”Russland blandet seg inn i kampanjen i 2020 for å prøve å få president Trump gjenvalgt … ”

Ingen bevis ble sitert fordi ingen eksisterer. Anti-Trump Times, som fremdeles er rasende over medieyndlingen Hillary Clintons nederlag, elsker å gjenoppta den store løgnen som ikke vil dø.

Etter sigende ble medlemmer av etterretningskomiteen orientert av amerikanske etterretningsfunksjonærer 13. februar.

Bevisene eksisterer ikke. De like lite håndfaste som en tåkedott.

Ifølge samme Times ble lovgivere fortalt tidligere om russisk innblanding i amerikanske valg, selv om det ikke finnes bevis for påstanden. Uten bevis er beskyldningene grunnløse.

Såkalt ikke-eksisterende “ny informasjon” om at Moskva har til hensikt å blande seg inn i primærvalg og presidentvalget i år, indikerer at mye mer av dette søppelet vil komme  i oppkjøringen til november-valget.

I april i fjor avslørte Robert Muellers heksejaktrapport ingen dømmende bevis rundt den såkalte konspirasjonen med russiske interesser. Ganske enkelt fordi det ikke var noe bevis å  finne.

Kokt sammen av Obamas russofobiske CIA-direktør John Brennan, var fremleggelsen av rapporten et av de mest skammelige kapitlene i USAs politiske historie.

Muellers team

Muellers team med 19 advokater, 40 FBI-spesialagenter, etterretningsanalytikere, rettsmedisinske regnskapsførere og annet profesjonelt personale brukte rundt 25 millioner dollar.

De utstedte 2800 stevninger, 500 saksordre, nesten 50 ordre som ga tillatelse til bruk av telefonavlytting, 13 forespørsler til utenlandske myndigheter om bevis, over 230 ordre om kommunikasjonsjournaler, intervjuet rundt 500 individer, og fremmet 34 politiserte tiltaler om tvilsomme anklager uten tilknytning til mandatet hans.

Når alt var sagt og gjort, oppdaget Muellers team ingenting knyttet til de falske anklagene om mulig Trump-team/Russland-samarbeid for å beseire Hillary. Altså intet samarbeid, ingen rettslig innblanding, ingen bevis for russisk amerikansk valginnblanding.

Hvorfor vil Russland eller noe annet land blande seg inn i Amerikas politiske prosess når resultatene alltid er de samme?

Det er som vanlig alltid den møkkete virksomheten som vinner, der duopol-regelen fungerer under et ett-partisystem med to ekstremistiske høyrefløyer.

______________________________________________________________________________

«…Washington blandet seg i inn utenlandske valg i årene 1946 – 2000. Siden den gang har de fortsatt i Afghanistan, Irak, Libya, Ukraina, Honduras, Paraguay, Brasil og andre steder, og uten hell i Venezuela, Iran og Russland.»

______________________________________________________________________________

Tidligere påstander fra DNI (Director for National Intelligence) og CIA om at Putin personlig beordret en kampanje med innblanding i amerikansk valg for å favorisere Trump over Hillary i 2016, var søppel.

Likevel stikker ‘The Big Lie’ (Den store løgnen, red.) sitt stygge hode frem i årets kappløp mot Det hvite hus – nok en gang. Uten bevis som støtter disse falske anklagene fordi ingen eksisterer.

Russophobic Times (The New York Times, red.) fremmer fra alle bauger og kanter nyheter som ikke har noen troverdighet – og deres egen sådan er for lengst tapt.

Oversatt av Bjørn Thorsønn

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Assangesaken:

Mediene logrer for makten gjennom sin taushet.

Forrige innlegg

Hvordan stoppe Sanders?

Strategien er utmeislet. Kommuniststemplet er bare et av tiltakene.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.