POSTED IN Tyrkia, Virkelighetsforståelse

Rumensk senator:

Det var USA som utløste jordskjelvet.

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Ifølge senator Diana Ivanovici Șoșoacă, var det USA som forårsaka jordskjelvet i Tyrkia og Syria

VOLTAIRE NETWORK 

Diana Ivanovici Soșoacă, senator i Romania, talte den 8. februar i det rumenske parlamentet om følgande (oppsiktsvekkande) observasjonar:
  -Eitt minutt før seismografane detekterte jordskjelvet, vart tyrkiske gass- og olje-røyrleidningar stengde (NB! Dette er den einaste påstanden vi ikkje har greidd å stadfeste).
– 24 timar før jordskjelvet tilbakekalte 10 Vestlege land sine ambassadørar frå Ankara.
– 5 dagar før jordskjelvet gjekk mange Vestlege land, inkludert Romania,ut med ei åtvaring om å reise til Tyrkia, utan å oppgi motiv.

Jordskjelvet som rysta Tyrkia og Syria vart følgd av fleire enn 150 etterskjelv, der det kraftigaste var skjelv nummer to, ikkje det første. Skjelvet hadde heller ikkje noko episenter; utbrota skjedde langs ei forkastningslinje over fleire hundre kilometer. Det er venta fleire skjelv, også i Istanbul.

Vidare :

Rundt 15 tyrkiske selskap som importerer utstyr for 18,5 millionar dollar frå USA, har vidareeksportert utstyret til eit dusin russiske firma som er råka av tvangstiltaka som Washington unilateralt har påført dei [1].

Tyrkia avviste Brian Nelson, U.S. Treasury Under Secretary for terrorism and financial intelligence, som drog til Ankara for å kreve stopp av den tyrkiske militæreksporten til Russland og Tyrkias opposisjon mot eit svensk NATO-medlemskap [2].

Sabotasjen av røyrleidningane Nord Stream den 26. september 2022, vart offentleg annonsert av USAs president Joe Biden på ein felles pressekonferanse med Tysklands kanslar Olaf Scholz, då han sa det var ein operasjon han godt kunne førestille seg dersom Russland skulle intervenere i Ukraina. Kort tid etter kom Victoria Nuland,  Assistant Secretary of State, med ei liknande utsegn under ei Kongress-høyring [3].

 Under Andre verdskrig gjorde USA vellykka eksperiment med måtar å provosere fram tsunamiar på, har nedgraderte dokument frå New Zealand avslørt [4].


 På slutten av Vietnam-krigen vart USA og Sovjetunionen samde om å avstå frå krigshandlingar relaterte til bruk av miljøet, og dei signerte «Konvensjonen om forbod mot å bruke miljømodifiserande metodar til militære føremål eller andre fiendtlege føremål» (1976) [5]. Denne traktaten (som ikkje er signert av Frankrike, men tredde i kraft 2. februar 1979 i Noreg) forbyr «alle metodar for endring – ved hjelp av medviten manipulasjon av naturprosessar – av dynamikken,samansetninga eller strukturen på jorda (artikkel II)», noko som heilt klart inkluderer jordskjelv.


 Med oppløysinga av Sovjetunionen rekrutterte USA dei vitskapsfolka som hadde vore med på Pamir-programmet, som hadde greidd å provosere fram jordskjelv [6].

Voltaire Network mistenkte allereie i 2010 at det kunne vere mogleg, då jordskjelvet som råka Haiti hardt i tid fell presis saman med starten på ei Pentagon-øving som skal ha hatt til mål å koordinere og utplassere privat hjelp til katastrofeområde [7]. Senator Diana Ivanovici Soșoacă tolkar desse elementa som indikasjonar på at jordskjelvet i Tyrkia og Syria vart utløyst av USA med vilje.

Det som er svært tydeleg, er at Biden-administrasjonen ikkje kjenner medynk med offera, sidan dei har forbode all Vestleg hjelp til Syria, unntatt til Idlib-regionen som framleis er kontrollert av Vestleg-støtta jihadistar. Utanriksminister Antony Blinken skraut av at USA forsyner Tyrkia med mesteparten av hjelpa dei får. Men det er ikkje det inntrykket dei har fått, dei vi kontakta på staden.

[1] «Russia’s Ukraine War Effort Fueled by Turkish Exports«, Jared Malsin, The Wall Street Journal, 3. februar, 2023.

[2] «U.S. warns Turkey on exports seen to boost Russia’s war effort«, Jonathan Spicer, Reuters, February 5, 2023.

[3] «How America Took Out The Nord Stream Pipeline«, Seymour Hersh, Substack, February 8, 2023.

[4] «Tsunami bomb NZ’s devastating war secret» and «Devastating tsunami bomb viable, say experts«, av Eugene Bingham, New Zealand Herald, 25 and 28 September 1999. «Experimental bomb to create huge tidal wave was tested in 1944» av Kathy Marks, The Independent, 27 September 1999.

[5] Denne traktaten har blitt signert av 48 av dei 195 medlemslanda til FN. Sjå  United Nations Treaty Collection.

[6] NATO har utført mange studiar på jordskjelv, men berre publisert dei som handlar om verknadar av skjelv, og ikkje om dei kan bli provosert fram.

[7] “Haiti and the seismic weapon”, av Thierry Meyssan, Voltaire Network, 26. januar, 2010.

Forsidebilde: Carl Campbell

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • USA sto bak bomben som utløste vulkanen på Tonga. Video viser hvordan et missil-lignende objekt kom fra stor høyde og skar seg på skrå inn under øya. USA er historiens verste terrorstat, en stat som kun eksporterer krig, sykdommer og død i den hensikt å forslave menneskeheten. Mange mener de også sto bak tsunamien i Japan – kansje også jule-tsunamien i Thailand i 2004. Vær-terror skapes av HAARP anleggene som bla er på Svalbard, Tromsø. Kiruna, Sodankylä og Alaska. Det er USA som må kjeppjages fra alle land der har truet seg inn i, landet må boikottes. Det er landets innenlandske moralske kloakk med forfall og korrupsjon som skvulper over resten av verden.

  Svar
 • «– 5 dagar før jordskjelvet gjekk mange Vestlege land, inkludert Romania,ut med ei åtvaring om å reise til Tyrkia, utan å oppgi motiv.
  ….Det som er svært tydeleg, er at Biden-administrasjonen ikkje kjenner medynk med offera»

  Her er det vel en motsetning. Gjelder det enkeltpersoner/bekjente burde det ikke være nødvendig med en generell advarsel.

  Ellers er det vel ingen som tror at stormakter som gang etter gang setter i gang krig og uro w.w. har noen medynk med ofre?
  Den humanitære hjelpen til Tyrkia, mens den økonomiske boikotten mot Syria fortsetter, viser at ‘hjelp’ er politikk.
  ‘Uhjelpen’ til det afrikanske kontinentet i tiår etter tiår viser jo dette klart. ‘Hjelp’ er Orwelsk for kontroll.
  ( likeså Marshal-‘hjelpen’ til Europa.)
  ( Og også ‘hjelpen’/ødeleggelsen av Libya, som kunne frigjort mange afrikanske land i sin oppbygging, hvis de hadde blitt løsrevet fra Fed sin kontroll. )

  Det er nok gærninger, i sin hybris, som tror at deres makt er større enn den er.
  Men noen evne til hverken å forandre klimaet eller å lage jordskjelv har de nok (heldigvis) ikke.

  Men å lage en tsunami, ved hjelp av bomber i havet kan nok gærningene greie. Men det vil lett avsløres.

  Svar
  • <> . . .

   Jeg beklager så mye Frikar, men fra mitt ståsted fortoner denne påstanden seg beklageligvis en aldri så liten tanke naiv.

   Lytt til hva USA’s [daværende] visepresident (senere »tilfeldigvis» president) sier om »Weather satelites» mot slutten av talen han holdt han holdt til avgangsklassen ved Southwest Texas State University 27 mai 1962 (mot slutten av denne videoen ved tidspunkt 24:50):

   https://texasarchive.org/2010_00003

   Dette ble altså uttalt for 61 – sekstien år siden!

   Jeg tror INGEN av oss er så naive, at vi inbiller oss at forskning av denne type har stått stille siden den gang, tvert imot er det all mulig grunn til å anta at nettopp slik type forskning har pågått KONTINUERLIG – i de nermere tjuetotusetohundreogsekstifem dagene siden denne talen ble holdt [og da er vi ikke naturligvis ikke engang i nærheten av det astronomiske antall ÅRSVERK som ligger i dette, alle de RESSURSER som i tillegg har blitt stilt til rådighet er umulig å forestille seg!]

   På denne bakgrunn å stemple den Rumenske senatoren som ‘farfetched’ er etter min å dra forhastede slutninger . . .

   Svar
   • Ja, E. K.

    At dette forunderlige presteskapet, med noen hatter – som den sprøeste pasient på et asyl ville nekte å ta på seg,
    – selv i sin verste hybris-periode….
    .. I sin galskap ØNSKER å styre kloden og naturen har jeg ingen vanskeligheter med å tro.
    Og de greier nok å leke guder og lage faanskap på SMÅ områder av jorda. F.eks. med atombomber .
    Men naturen og kloden er heldigvis større en disses galskap.

 • Jeg så hennes raseri og nøt hennes sviende ærlighet. gjentok opplevelsen i går. Idag døde en nær slektning, så det ble pause. Jeg skal vitne hennes raseri hver dag framover, lenge. Fantastisk; ærlig og sant.

  NÅ DERE – nytte sjansen, gi f. i våre myndigheter, reise dere, våkne og avsett dem alle. SLIKE KARAKTERER SKAL IKKE FÅ STYRE VÅRT DYREBARE LAND, OG MENNESKENE SOM BOR HER; DE HØRER IKKE TIL HER.

  Tips:
  Krev alle partiers valglister ; – også de minste ved valglokalene til høsten. Og for Guds skyld – gi ikke en eneste stemme til ARBEIDERPARTIET ELLER HØYRE. DET BLIR VÅRT ENDELIKT. Og hører du til de neddøvde . sett i gang å forsyne deg på alternativ-blogger som bl.a. her – hvor du finner ganske så eksakt, sann/seriøs info. Sjokkerende, jeg vet, men det er den dessverre SØRGELIGE sannheten: Vi ønskes døde.

  Det handler om et være eller ikke være for folk, fe og land. Lar vi det stå til, så ødelegger vi våre barns framtid. Den nullifiseres.

  Med Øverland nok en gang: «dU MÅ IKKE SOVE». Vær så snill.

  Svar
 • Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Bankblokkeringene hindrer all hjelp til Syria.

Det er de vestlige sanksjonene som forsterker jordskjelvkatastrofen i Syria.

Forrige innlegg

Krigen mot matforsyningen:

Fjørfe forgiftes for å forhindre dem i å legge egg

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.