POSTED IN Diverse, USA

Ron Paul i USAs kongress:

Er Korona-trusselen en stor bløff?

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Koronavirus-bløffen 

av Ron Paul

Ronald «Ron» Ernest Paul er en amerikansk lege og politiker, og kandidat for Republikanerne i primærvalget 2012, noe han også var i 2008. Ron Paul er kongressmedlem i sin tiende periode. Wikipedia

Regjeringer elsker kriser, fordi når folket er redde, er de mer villige til å gi fra seg friheter mot løfter om at regjeringen vil ta seg av dem. Etter 9/11 aksepterte for eksempel amerikanere den nesten totale ødeleggelsen av sine sivile friheter gjennom PATRIOT-lovens hule løfter om sikkerhet.

Det er ironisk å se de samme Demokratene som forsøkte å stille president Trump for riksrett for maktmisbruk forrige måned, nå har krevd at samme administrasjonen skal bruke mer makt og utøvelse av myndighets under dekke av å bekjempe et virus som til nå har drept mindre enn 100 amerikanere.

President Trump erklærte en krisesituasjon på fredag, og hevder nå å inneha makten til å sette individer som mistenkes for å være smittet av viruset i karantene. Som Politico skriver: «stoppe og beslaglegge ethvert fly, tog eller bil for å hindre spredningen av en smittsom sykdom.» Han kan til og med ringe militæret for å blokkere en amerikansk by eller stat.

Statlige og lokale autoritetspersoner elsker også panikk. Ordføreren i Champaign, Illinois, signerte en ordre som gav styresmaktene retten til å forby salg av våpen og alkohol, å kutte av gasstilførselen, vann eller strøm til enhver innbygger. Guvernøren i Ohio stengte i all hovedsak hele staten.

Anthony Stephen Fauci er en amerikansk immunolog som som lege ansatt ved National Institutes of Health i USA, har tjent folkehelse i en rekke kapasiteter i mer enn et halvt århundre. Wikipedia 

Den største sprederen av frykt for Trump-administrasjonen er uten tvil Anthony Fauci, leder for ‘National Institute of Allergy and Infectious Diseases’ ved National Institute of Health. Fauci er over alt i media, og serverer direkte usannheter for å så enda mer panikk. Han vitnet for kongressen om at dødsraten for koronaviruset er ti ganger så høy som for sesonginfluensaen, en påstand uten noe vitenskapelig grunnlag.

På ‘Face the Nation’ programmet gjorde Fauci sitt beste for ytterligere å skade et allerede sterkt belastet økonomisk system ved å si: «Akkurat nå, personlig, ville jeg ikke gå på restaurant.» Han har presset på for å stenge ned hele landet i 14 dager.

For hva? Et virus som til nå har drept drøyt 5000 over hele verden og mindre enn 100 i USA? Derimot drepte tuberkulose, en gammel sykdom som ikke ble drøftet mye i disse dager, nesten 1,6 millioner mennesker i 2017. Hvor var panikken over dette?

Hvis noe, vil det folk som Fauci og de andre fryktsprederne krever, sannsynligvis gjøre sykdommen verre. Unntakstilstanden de drømmer om, vil låse mennesker inn i hjemmene deres i stedet for å la de gå utendørs eller til stranden der solskinn og frisk luft vil bidra til å bedre immunforsvaret. Panikken som disse fryktsprederne produserer hjelper sannsynligvis med å spre sykdommen, ettersom massive folkemengder skynder seg inn i Walmart og Costco for å få kjøpt den siste rullen toalettpapir.

Nato til krig mot et virus?

Galskapen over koronaviruset er ikke begrenset til politikere og det medisinske samfunnet. Lederen for det neo-konservative Atlanterhavsrådet skrev en redaktør denne uken og oppfordret NATO til å vedta en artikkel 5 krigserklæring mot COVID-19-viruset! Skal de sende inn stridsvogner og droner for å utslette disse mikroskopiske fiendene?

Folk må spørre seg selv om denne koronavirus-«pandemien» kan være en stor bløff. Er det en bløff iverksatt av de som gjennom å overdrive den faktiske faren ved viruset og derav skape en panikkartet situasjon vil tjene stort på det – både økonomisk og politisk?

Dette er ikke å si at sykdommen er ufarlig. Uten tvil vil folk dø av koronaviruset. De i utsatte kategorier bør ta forholdsregler for å begrense risikoen for eksponering. Men vi har sett denne filmen før. Regjeringen overdriver sterkt en trussel og bruker det som en unnskyldning for å ta fra oss flere av våre friheter. Når «trusselen» er over, gir de oss imidlertid aldri våre friheter tilbake.

Oversatt av Bjørn Thorsønn

https://russia-insider.com/en/coronavirus-hoax-ron-paul/ri28426

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Tor Larsen
  22 mars 2020 20:08

  Selvfølgelig er det en forbannet løgn alt sammen og man kan bare gremmes på godtroende landsmenns vegne. Tallene fra Kina begynner å få et endelig preg i og med at man der later til å ha satt en stopp for spredningen. Det viser seg at 0,2% av de som er under 49 år døde, mens 14,8% av de over 80 som ble syke døde (gjennomsnittlig kinesisk livslengde er 76 år og justert for sykdom 68). https://edition.cnn.com/2020/03/20/health/covid-19-recovery-rates-intl/index.html
  Fokuset burde etter dette heller bli å finne profitørene bak bløffen og sperre dem inne for godt.

  Svar
  • Roflmaoman
   25 mars 2020 14:36

   Nei, 0.2% av befolkningen under 49 er ikke døde. Det er 0.2% døde av folk under 49 som har testet positivt på kina viruset. Stor forskjell. De reelle tallene av hele befolkningen er nok mye lavere.

   Svar
 • Bjørnar Bolsøy
  24 mars 2020 22:45

  De som profitterer mest på kriser og katastrofer, er utvilsomt konspirasjonsteoriene.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ikke alle er like konsekvente i Italia:

Nærkontakt med kinesere fra Wuhan midt under krisen.

Forrige innlegg

Nominasjonen i USA:

Løpet er kjørt, Sanders! Støtter du Biden er det fullbrakt!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.