POSTED IN Helse

Robert Kennedy reagerer på tvilsom kombinasjon:

Lege og som eier i legemiddelfirma.

0
Print Friendly, PDF & Email

I 1848 skrev to tyskere et manifest hvor de forutså hva som ville skje i fremtiden. Kapitalkreftene ville trenge seg frem til enhver avkrok på jorden og gradvis prege alle relasjoner, sette sitt pengestempel på alt.

Mange vennskapsrelasjoner ville litt etter litt omgjøres til kundeforhold. En kjøper og en seger.

I alle samfunnsmessige forhold ville kapitalkreftene trenge seg inn med sitt behov for å ekspandere, dvs. å vokse på kjøp og salg. Normale relasjoner ville altså omformes. Moral, og sosiale normer ville langsomt preges av kapitalens behov. Vi ville få pengemaktens styre.

Er dette uttrykk for vennskap eller en forretningsavtale? Cytonn Photography

Og det har vi også fått litt etter litt, slik også gamle Robert Kennedy konstaterer. Men at vaksineprodusenter heier på vaksiner er ingen bombe i og for seg. Det er ikke bare rimelig men helt i tråd med det systemet som dominerer jorden nå.

På samme måte som våpenprodusentene heier på krig.

Men i begge tilfeller er dette å sette bukken til havresekken. Det finnes nesten ikke lenger uavhengige, nøytrale instanser som ser på felleskapets beste. Kapitalkreftene har kjøpt opp mange eksperter og plassert dem i beslutnings-posisjoner på vegne av oss alle. Nikolai Tangen som ny sjef for oljefondet er en glimrende illustrasjon på nettopp dette. At han sponset en luksustur  for mange samfunnstopper før han ble ny sjef er bare et eksempel på tingens tilstand.

Knut Lindtner

EKSKLUSIVT: Robert F. Kennedy Jr. slipper en nyhetsbombe: 

Bill Gates koronavirus-vaksine vil gi dr. Faucis firma milliarder i fortjeneste!! 

Så sier ekspertene.

Av Alex Christophorou

Dersom du er en av de millioner amerikanere som lurer på hvorfor dr. Anthony Fauci nå heftig heier på og lovpriser en koronavaksine for ALLE amerikanere  – så sier Robert F. Kennedy jr. – «follow the money».

Bobby Kennedy jr. slapp en nyhetsbombe i Thomas Paine sin podcast, der han kom med detaljer rundt en avtale mellom National Institue of Health (NIH) og et Bill Gates-støttet farmasi-selskap som hadde den beste sjansen til å sikre seg lukrative kontrakter for en nasjonal koronavirus-vaksine.

Anthony Stephen Fauci er en amerikansk immunolog som tjenestegjør som direktør for National Institute of Allergy and Infectious Diseases og medlem av White House Coronavirus Task Force, som arbeider med koronaviruspandemien i 2019–2020. Wikipedia

Dermed deler nå din regjering seng med Dr Store Farmasiselskapene og Gates. Dette kan gi så mye som 50 prosent profitt til NIH, som er et moderselskap som engasjerer dr. Anthony Fauci – som igjen – driver lobbyvirksomhet for vaksinen.

Får Fauci del i dusøren også? Eller har han allerede fått det?

Føderalt ansatte har ikke kommentert Kennedys alarmerende informasjon.  Men … at NIH er i en nøkkelposisjon til å avgjøre hvlken vaksine de går inn for mot koronaviruset. Og NIH og regjeringen vil kunne profitere helt vilt, som Kennedy sier, dersom dette Gastes-støttede farmasiselskapet Moderna INC får grønt lys. 

Kennedy skjeller ut både Gates og Fauci ved tallrike anledninger i sitt eksklusive intervju med Paine.

Gates sitt selskap er allerede i gang med å prøve ut vaksinen på mennesker. Bare få uker etter utbruddet? Følg med!!

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde v/Attilio Tripodi

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Øyvind Andresen:

Prisen for å være Tangens moralske alibi er på en million kroner

Forrige innlegg

Drives han av idealer eller av profitt?

Bill Gates vil vaksinere hele jordas befolkning.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.