POSTED IN USA

Robert Kennedy jr. vil aldri bli president i USA med denne typen utsagn:

«Vi har koselig sosialisme for de rike og nådeløs kapitalisme for de fattige.»

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Robert F. Kennedy Jr. treffer spikaren på hovudet: han eksponerer alle løgnene amerikanarar blir fortalt om Russlands krig i Ukraina

Av JD Heyes, Natural News. Omsett av og henta frå saksyndig.

Robert F. Kennedy Jr., som erklærte sist veke at han stiller som presidentkandidat mot Joe Biden i Det demokratiske partiet sin 2024-nominasjon, var, viser det seg, ein av dei siste gjestene som deltok i Tucker Carlson sitt Fox News-program før programleiaren fekk sparken måndag.

Og takk og lov at den populære verten hadde RFK Jr. som ein av sine siste gjester, fordi han sleppte fleire bomber som utfordra den konvensjonelle kunnskapen blant amerikanarar og andre i Vesten om at Ukraina «vinn», eller til og med har ein sjanse til å slå det mykje større Russland.

«Det generelle temaet i talen min var denne korrupte blandinga av statleg og korporativ makt, som har – som gjer landet vårt om til eit korporativt kleptokrati. Til eit system av… koseleg sosialisme for dei rike og denne forma for brutal, nådelaus kapitalisme for dei fattige,» fortalde Kennedy til Carlson, og refererte til talen hans der han erklærte sitt kandidatur.

«Det held oss i ein krigstilstand. Dei hjelper bankar å halde seg flytande, medan dei, veit du, på same tid, denne månaden, fortalde den amerikanske regjeringa 30 millionar menneske at dei kom til å kutte i trygda deira, matkupongane deira med 90%, dei tok 15 millionar menneske av Medicare [det føderale helseforsikringsprogrammet; oms.an.]. Same månad gav dei 300 millionar dollar til Silicon Valley Bank og auka kostnaden til Ukraina-krigen til 113 milliardar. Vi sender 113 milliardar til Ukraina. Heile budsjettet til EPA [det amerikanske miljøbyrået; oms.an.] er 12 milliardar. Budsjettet til CDC er 11 milliardar,» heldt han fram.

«Vi har 57% av amerikanske borgarar som ikkje kan gripe fatt i tusen dollar om dei står i ei krise. Ein fjerdedel av borgarane våre går svoltne,» la RFK til. «So vi kuttar i trygda og matkupongane med 90%, og vi betaler og hjelper bankane, vi betaler for ein krig som, veit du, vi eigentleg ikkje har råd til.»

Han la deretter til: «Og måten vi gjer det på, er å trykkje pengar. Vi har trykt opp 10 hundreåir med pengar dei siste 14 åra. Og det er det som forårsakar inflasjon, som får matprisane til å stige, og som er ein beskatting av dei fattige. Veit du, vi har fått prisane på essensielle matvarer slik som kylling, meieriprodukt og mjølk til å auke med 76% dei siste to åra. Og no kuttar vi i folks matkupongar og reddar bankar same månaden. Det gjev inga meining, og vi må bli kvitt denne typen korporativ-kontroll-regjering. Det kjem av, veit du, at demokratiet vårt utviklar seg til eit korporativt plutokrati [rikmannsstyre; oms.an.].»

Som respons spurde Carlson nevøen til John F. Kennedy: «Eg ville tru at det du akkurat sa, og eg er berre ærleg, eg er einig i mesteparten av det. Men sjølv om eg ikkje var det, ville eg tru, dæven, det var ein verkeleg interessant ting å seie. Du har eit koherent verdssyn. Du har skrive mange bøker om desse temaa. Du har heilt tydeleg tenkt på det. Du er ikkje der for pengane sin del, so fortener ikkje desse problema ei brei høyring før folket går inn i eit presidentvalsår? Det verkar for meg som dei gjer det.»

«Eg ville tru at dei gjer det, og spesielt problema knytt til krig. Du veit, sonen min reiste og kjempa i Ukraina. Som eg sa i dag, trur eg at, du veit, dei mest respekterte diplomatiske guruane slik som Henry Kissinger og Jack Matlock og Larry Wilkinson alle har sagt at Ukraina-krigen r eit stort problem for landet vårt fordi, frå eit geopolitisk synspunkt, det driv russarane nærare kinesarane, som er det verste som kan skje for oss,» la RFK Jr. til.

«Men vi er der av dei rette grunnane fordi vi har vanvitig medkjensle for det ukrainske folket og den ulovlege invasjonen, brutaliteten, og i tillegg deira ære og mot. Sonen min tente der borte. Han vart med i ei spesialstyrkeeining som ein maskingeværskyttar. Han kjempa i Kharkiv-offensiven,» sa han.

Deretter sleppte Kennedy ei massiv bombe: Talet ukrainarar og russarar som vart drepne har blitt vilt forvrengt mot Moskva.

«Men spørsmålet er, kvifor er vi i Ukraina? Fordi Lloyd Austin, forsvarsministeren, sa at vi er der for å utmatte russarane. President Biden har sagt at vi er der for å fjerne Vladimir Putin frå plattforma og embetet sitt. Og det er grunnen til at vi er der og at vi drep mykje av Ukraina, som brikker i ein stadfortredarkrig mellom to store makter,» sa han.

«Her er éin ting eg vil seie. Ingen snakkar om dette. Der er 14 000 ukrainske sivile som har døydd, men 300 000 soldatar. Russarane drep ukrainarar i eit sju-til-éin, åtte-til-éin-forhold. Dei kan ikkje oppretthalde dette. Vel, det vi blir fortalt om denne krigen er rett og slett ikkje sant,» la han til.

Forsidebilde: Wikimedia Commons

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Bob jr. har masse penger til valgkamp, et etternavn amerikanere i middelklassen har hørt om mens de ser CNNs pratehoder taper seertall, mens den mest sette og ansette, Tucker Carlson, får sparken for å snakke sant, og mens deres personlige økonomi aldri har hatt det verre,
  kanskje Robert F. Kennedy jr. ikke er så sjanseløs? At Murdochs media vil sverte og sjikanere på steroider er opplagt, og kanskje så opplagt at det blir for dumt, det kan kanskje slå ut i Bobs favør, hvis amerikanerne følger litt med.
  Vi får se.

  Svar
 • Nå nærmer vi oss 1. mai, dagen frimurere og kapitalister har skapt til «arbeidernes frihetsdag»! Men alt bygger på løgn å bedrag. Sosialister og kommunistenes yppersteprest Karl Marx (egentlig hette han Moses Mordecai Levi) hvis bestefar var overrabbiner i Køln med en svigerfar som var rabbin, mer enn antyder hvorfra begrepene som sosialisme, kommunisme osv. kommer fra. Marx ble døpt 6 år gammel å fikk et kristent navn, Karl Henrich. Studietiden gjorde han stadig mer radikal, og var begeistret for utsikten til menneskehetens undergang. Han skrev også dikt der han drømte om pakt med satan. Etter hans død enken at hennes ektefelle pleide sitte foran en rad med lys med et slags målebånd rundt hue å be til Lucifer.

  Arbeiderne han sydde sammen en «ideologi» for, kalte han idioter og esler, bønder var «huleboere». Hans ideologi med kommunisme og sosialisme ble kodenavn for illuminatistrategi med mål å utslette alle prinsipp om sannhet og rett. Offisielt fordømte Karl Marx «utsuging» av mennesker. Selv utnyttet han alle personene i sin nærhet. Han bekjempet alle han ikke klarte underkue. Minst av alt ønsket Karl Marx å arbeide, men heller spekulere på børsen, hvor han hele tiden tape store beløp. Marx hadde ingen respekt for andres arbeid. Håndverkere han engasjerte måtte vente svært lenge på sin betaling. Hans tjener i boligen, Helen Demuth, slavet i 40 år uten å få kontantlønn. Ikke så rart Marx støttet slaveriet i USA, å i likhet med sin illuminati-bror i USA, general Albert Pike, hatet han negre. Mye er kjent om dette degenerte avskummet som de rundlurte fjottene feires 1. mai. Mye mer finnes i den svært interessante boken «Under Skorpionens Tegn» skrevet av historikeren og journalisten fra Estland, Juri Lina, ISBN 978-91-982542-9-7 fra forlaget Referent, Stockholm 2020.

  Svar
 • Kåre Magne
  30 april 2023 12:32

  Ja, kanskje er det mulig for Robert F. Kennedy jr. å bli president; man skal aldri si aldri. Kennedy-familien er regnet for å være en positiv maktfaktor på mange måter.
  Apropos 1.mai, som Karsten er inne på, vil jeg bare minne om at nettopp imorgen, 1.mai skal det være en stor global (program)meditasjon fra nøyaktig kl.19.06 norsk tid, som er et ekstremt gunstig tidspunkt astrologisk sett. Det ventes at mellom 2-400 000 mennesker over hele verden kommer til å delta/koble seg på og slike globale meditasjoner er svært gunstige for å bryte ned mye av det som er negativt så her har vi sammen virkelig en sjanse for å bruke tankekraften vår og bidra med noe positivt.

  De som føler for å lese mer om denne meditasjonen/aktiveringen (Portal of Light Activation) kan klikke seg inn på nettsiden welovemassmeditation.com. Denne meditasjonen er guidet og varer i 20 min.og den engelske versjonen ligger bl.a her: youtu.be/LMF_HQ899NU. Det ligger også inne versjoner på flere andre språk bl.a svensk.

  Svar
 • Både Murdoch’s sannsynligvis lite smarte trekk å sparke Tucker Carlson og Robert F. Kennedy jr’s kritikk av BigPharma kan treffe mange amerikanere hjemme, kanskje få de til å våkne, og på et heldig tidspunkt.
  «Biden», hans familie og Kamala og alt ved mannen burde snart få selv de mest innbarka «demokrater» til å vemmes og se etter altermativer, hvis de ikke er for hjerneskada av injeksjoner.
  Mange forguder Trump såpass at de ikke bryr seg om å vurdere alternativer, antagelig, med mindre de innser at Operation Warp Speed var det han som stod for, noe han har skrytt av.
  I tiden vi lever er det ikke lett å stole på noe som helst eller noen som helst, så massemeditasjon høres bra, det kan hjelpe, det skal man ikke kimse av, takk for tipset.

  Svar
 • «President Biden har sagt at vi er der for å fjerne Vladimir Putin frå plattforma og embetet sitt.»

  Selvfølgelig går disse psykopatene med planer om å drepe Putin.
  Det er jo dette krigen i Ukraina handler om; – å stykke opp Russland og fordele krigsbytte.
  USA/Israel ( -og dessverre også Norge m. Stoltenberg )har jo kultur for å gjøre slikt. Jfr. drapet på Libyas statsleder etter at de ødela Afrikas best fungerene land; stjal milliardene av gull i statskassa og tok kontroll over oljekildene i landet.
  ( Afghanistans statskasse ikke glemt.)

  Disse røverne er altså våre politikeres allierte!
  ‘Si meg hvem du omgås, så skal jeg si deg hvem du er ‘.

  Svar
 • Arno Mong Daaastøl
  1 mai 2023 22:56

  Om Marx’ satanisme og destruktive iver, se også Richard Wurmbrand (1986) Marx and Satan, og Gary North (1968) Marx’s religion of revolution – The doctrine of creative destruction

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Professor og overlege Halvor Næss:

Korona-tiltakene ga mange negative effekter.

Forrige innlegg

Larry Johnson:

En ukrainsk motoffensiv vil bli en katastrofe for Ukraina.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.