POSTED IN Ukraina, USA

Robert F. Kennedy Jr.:

Ukraina er som en gigantisk maskin for hvitvasking av penger

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Stedfortrederkrigen i Ukraina er bare en måte for makteliten «å hvitvaske penger». Det forklarer den uavhengige amerikanske presidentkandidaten Robert F. Kennedy Jr. i en tale.

For mer enn ti år siden sa WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange at krigen i Afghanistan var en måte for den vestlige verdens elite å hvitvaske penger på, for å stjele penger fra skattebetalerne.

– Målet er å bruke Afghanistan til å hvitvaske penger fra amerikanske og europeiske skattebetalere gjennom Afghanistan, så pengene kommer tilbake i hendene på en transnasjonal finanselite. Målet er en endeløs krig, ikke en vellykket krig, sa han i 2011.

Nå sier Robert F. Kennedy Jr omtrent det samme om Ukraina.

– Hele budsjettet for EPA (Environmental Protection Agency) er på 12 milliarder dollar. Det er alt vi har for miljøet i dette landet. Vi gir tolv ganger så mye til Ukraina på ett år. Og det er bare begynnelsen. Selv om krigen i Ukraina tok slutt i dag, vil vi fortsatt bruke en halv billion dollar der for å gjenoppbygge landet.

– Kontraktene for gjenoppbygging av Ukraina er enda større enn krigskontraktene.

USAs ledere har gjentatte ganger understreket at pengene som sendes til Ukraina faktisk går til amerikansk industri, påpeker presidentkandidaten.

– Minoritetsleder i Senatet, Mitch McConnell sa, ikke bekymre deg, pengene går faktisk ikke til Ukraina. Det går til amerikanske militærentreprenører, så det er bra for landet vårt. Han innrømmet nøyaktig det vi påstår, at det bare er et hvitvaskingsprogram.

Og hvem eier selskapene som tjener pengene? Til syvende og sist Blackrock, hevder Kennedy videre i talen.

Fra Swebbtv, publisert 16 februar 2024.
Oversatt fra svensk. Linker og videoer i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light.
Orginalartikkel: Ukraina en gigantisk ”penningtvätt”, enligt politiker.

Forsidebilde: Wikimedia Commons

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Eksilukrainere i Norge, USAs nærmeste allierte i NATO, ser de at norske styresmakter i ledtog med fredspriskandidat Stoltenberg har alt annet som formål enn å redde deres Ukraina for deres del, samme hvor mye det gnåles: «så lenge det tar» og «we stand with Ukraine»? Landet plyndres og lille WEFer og cokehead Zelensky er satt på oppgaven å gjøre landet til et NWO-mønsterbruk, så hvis de returnerer blir de leilendinger og cbdc-slaver.
    For amerikanere burde vel RFK jr være interessant som president. Trumps tilhengerskare har sin frelser, men demokratenes velgere ser da også millioner komme inn over sørgrensen, og milliarder $ gå til Ukraina på deres regning.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Sionister angriper UNRWA.

Situasjonen på Gaza er prekær, med kommende hungersnød og ingen flere steder å flykte til.

Forrige innlegg

Planlagt innen 2025:

CIA, DoD og Rockefeller Foundation står bak Deagels sjokkerende prognoser om avfolkningen i alle verdens land.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.