POSTED IN Coronavaksiner

Robert F. Kennedy Jr. om vaksinen:

Covid-vaksinene er biovåpen utviklet i amerikanske militære laboratorier

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Baxter Dmitry.

Bevis på at Covid-pandemien ble planlagt flere tiår i forveien, som en del av en gigantisk psy-op (psykologiske operasjoner) for å kontrollere menneskeheten, fortsetter å komme for en dag- med opprinnelsen til covid-vaksinen nå avslørt som en militær operasjon.

Den globale eliten har løyet for menneskeheten hvert trinn på veien, om hver detalj, som en del av et forsøk på å terrorisere massene til å følge dem. Det er bare ett problem for Schwab og hans medsammensvorne i regjeringer og Big Pharma styrerom i globale hovedsteder. Millioner av mennesker over hele verden falt ikke for svindelen, og vi undersøker rettsmedisinsk åstedet.

Millioner av mennesker rundt om i verden har allerede lidd under de tragiske konsekvensene av covid-19 mRNA-vaksinen. Antallet overdødsfall har aldri vært høyere, og unge mennesker, inkludert spreke og friske, dør i et alarmerende antall.

Big Pharma-varslere har identifisert mRNA-vaksinene som et «biovåpen» utviklet for å avfolke menneskeheten. Hva om jeg fortalte deg at mRNA-vaksinene faktisk ble utviklet av militæret, flere år i forveien, og Pfizer og Moderna rett og slett ble betalt for å få det til å se ut som om vaksinen kom fra farmasøytisk industri? Dette var en koreografert militæroperasjon av den globale eliten for å slavebinde menneskeheten. Dessverre var pandemien bare den første fasen av den store psy-op’en.

Med suverene nasjoner som forventes å snart undertegne den globale WHO-pandemiavtalen, har der aldri vært viktigere å aldri glemme hva de gjør mot oss. Eliten har blitt så arrogant at de nå skryter av seieren i offentlige fora. Glem aldri hva Bayer-sjefen innrømmet foran åpent kamera: Ikke bare innrømmer han at mRNA-vaksinene er «genterapi» som ugjenkallelig forandrer menneskehetens DNA for alltid, han innrømmer også at genterapien ble markedsført som vaksiner for å oppnå tillit i offentligheten, og menneskeheten ble tvunget til å gå med på å ta injeksjonene.

Robert F. Kennedy Jr. har advart oss i årevis om at Gates er akkurat den typen psykopat som spiller gudelignende ovenfor menneskeheten. Faktisk er det hele Gates’ modus operandi. Gates er ikke den eneste. Den globale eliten har bevist at det ikke er noen forbrytelse som er for stor eller alvorlig for dem å begå, som en del av planen deres om å avfolke verden og slavebinde menneskeheten.

Covid-vaksinen og pandemien var under arbeid og var planlagt i årevis. Hvordan vet vi det ? Bill Gates har en historie med å gi ledetråder om hva som var i ferd med å skje. Han investerte også hundrevis av millioner i BioNTech bare måneder før pandemien.

Eliten satte også sine fingeravtrykk på likvideringen av over av førti forskere, som alle arbeidet for den amerikanske regjeringen i årene før pandemien, og som alle var i en posisjon til å bli varslere om covid-psy-op’en. Noen ble funnet knivstukket i hjel i bagasjerommet på biler, og noen kolliderte med trær etter at bremsevæsken på mystisk vis forsvant.

Dette er mørke tider for menneskeheten og vi må fortsette sammen for å fjerne tyrannene fra deres makt- og innflytelsesposisjoner. Gjerningsmennene til dette globale kuppet må holdes ansvarlige for sine forbrytelser mot menneskeheten.

Fra People’s Voice publisert 21 februar 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker og videoer (JFK Jr. Fra 1:15 min) i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: RFK Jr: COVID Jabs Are Bioweapons Developed by U.S. Military.

Forsidebilde: Wikimedia Commons

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • De falske jøder, Kroknesene (som ikke tilhører menneskeheten) må stilles til doms av verdens befolkning og gis den straffen de selv vil gi befolkningene kun ene og alene fordi folk har blitt født og lever. Disse rabis-befengte stakkarene som disse kroknesene alltid har vært bør nå fjernes fra planeten permanent, alle sammen, absolutt alle. Man kan se i Israel hvordan 99% av dem skriker om å fjerne alle palestinere, kvinner og barn er «terrorister» de må fjernes! På tide å snu fjøla. På tide at menneskeheten tar de skritt som er nødvendige for å sikre sin overlevelse.

  Svar
 • Folket som senere ble kazarjøder var fra området ved Volgas munning å et tyrkisk folk. De søkte en religion og fant jødedommen som en pragmatisk og tilpassningsvennlig ideologi. Det er disse djevlene som i dag eier USA og England. Landet de kom fra hadde en spesialitet i å drepe å ta identiteten til fremmede. Derfor er deres opprinnelse skjult. Disse menneskene dreper goyer like lett som jøder, de gir pokker i om hele Israel utslettes som følge av deres covidvaksiner eller i en storkrig. Dette er det mennesklige avskum. Uten at de termineres vil jorda alltid bli en filial av helvete. F.eks er Yellen, den amerikanske finansminister og utenriksminister Blinken fra denne kulturelle gruppen i likhet med mange andre toppledere.

  Svar
 • Northern Light.
  26 februar 2024 15:13

  Advarsel til verdens befolkning: Selvspredende vaksiner er snart klare til bruk.

  «Med dette produktet er hele ideen at de gir det til én person, og det sprer seg til alle på kloden».

  Av Vigilant Fox.
  Undersøkende reporter Jefferey Jaxen rapporterte om en alarmerende virkelighet til verten Del Bigtree på hans The Highwire Channel torsdag: muligheten til å «vaksinere» hele verden uten å injisere store deler av befolkningen truer nå oss.

  Det vi snakker om er selvspredende vaksiner, en teknologi som nesten var klar til å bli distribuert for koronaviruspandemien – men som til slutt ble lagt til side, det ble mRNA-injeksjoner i stedet. Så det ville være naivt å tro, fire år senere, at globale helsemyndigheter ikke ville ivre for bruken av disse, i tilfelle en ny «global helsekrise».

  Det eneste som stopper bruken av denne teknologien er denne irriterende loven kjent som informert samtykke*. Men realiteten er, som bevist i covid-æraen, informert samtykke er ikke hva det pleide å være.

  Hele ideen bak selvspredende vaksiner er i stor grad basert på å omgå informert samtykke fra enkeltpersoner, eller det forskere liker å referere til som «atferdsbarrierer» eller «forsinkelser med å få gitt folk vaksinene».

  Bare hør på deres egne ord: «Kontroll av infeksjonssykdommer står overfor betydelige utfordringer, inkludert: hvordan terapeutisk målrette populasjoner med høyest risiko, omgå atferdsbarrierer og overvinne patogen-persistens- og resistensmekanismer». – Timothy Notton et al.

  «I en studie fra november uttalte Department of Health (helsedepartementet) at teknikker for selvspredning kan eliminere «forsinkelser med å få gitt folk vaksinene». – The Telegraph.

  Det amerikanske militæret og DARPA** har også forsket på selvspredende vaksiner, med DARPA som utforsker antivirale midler som skal «utvikle» seg i sanntid mot nye virusstammer. Men hvis en selvspredende vaksine muterer på en uforutsett måte, kan det potensielt utgjøre en alvorlig risiko for hele verdens befolkning.

  Advokat Aaron Siri: «Med dette produktet er hele ideen at de gir i utgangspunktet til én person, og det sprer seg til hver enkelt person på kloden. Så hvis de roter det til én gang, bare én gang, understreket han, “kan de ødelegge hele verden”.

  «Verdens befolkning kan til og med være det største offeret, for hvis de noen gang slipper ut en selvspredende vaksine, vil det ikke være sivile, individuelle rettigheter som beskytter deg. Her kommer de til å gi ut et produkt der du ikke har noe annet valg enn å ta det. Det er den ultimate knusingen av individuelle og sivile rettigheter».

  *Dette innebærer at pasientene må ha fått dekkende og tilstrekkelig informasjon om formål, metoder, forventede fordeler og mulige farer i forbindelse med behandlingen. – Helsedirektoratet.

  **Defense Advanced Research Projects Agency er en etat i det amerikanske forsvarsdepartementet med ansvar for å utvikle ny teknologi for militæret. – Wikipdia.

  Fra Viligant Fox, publisert 23 februar 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker og videointervjuer i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: WARNING: Self-Spreading Vaccines Are Closer Than You Think.

  Kommentar:
  Dagens covid-»vaksiner» kan sies å være til en viss grad selvspredende, i og med at de kan overføres med pust og berøring (shedding), som flere fagfellevurderte rapporter har vist. De nye «vaksinene» de advarer mot her, må være vaksiner hvor denne egenskapen har blitt forsterket, og da blir det i praksis svært vanskelig til umulig for ikke-vaksinerte å ikke bli eksponert for stoffene i mRNA-injeksjonene.

  Svar
  • Da må det også finnes en ekte vaksine også, hvordan skal de som under c-19 tok liksom-vaksiner med saltvann som bla. Støre, Solberg, Biden, Høie, Ingvild Kjerkhol osv. overleve en ny pandemi om de smittes av selvspredere? Så folk må være oppmerksom om eliten innen politikk, media, forsvar, helse osv. begynner motta medisin som virker merkelig. Da er en ny, denne gang dødelig pandemi like rundt hjørnet. Da må ikke disse menneskene slippe unna men tas før folk blir for svake til å utkreve justis. Selv om det blir det siste man gjør, men som en siste innsats for sine barn og barnebarn fremtid. Alle svikerne skal med som Arbeiderpartiet sier.

   Svar
 • wasan Totland
  27 februar 2024 12:56

  Hv or mye visste Trump om operasjon Darpa?

  Svar
  • w.T.:

   Er det dettte som er «operasjon Darpa» ? ( gammel artikkel.) :

   ‘ Utvikler droner som kan drepe på egen hånd.
   Er det bak denne forkortelsen amerikanernes framtidige drapsmaskiner utvikles? Er det toppingeniørene bak CODE som skal sette en støkk i Kina, Russland og andre?Det melder både Washington Post og flere nisjemedier i USA.CODE-programmet omfatter droner med skremmende høy, og dødelig, intelligens – små, flyvende overvåkningsenheter som både er i stand til å kommunisere med hverandre, og som kan utføre oppdrag på egenhånd.Dronene utvikles til å kunne utføre svært avanserte oppdrag – både alene, og sammen med andre droner – under oppsyn av bare en operatør. De skal kunne kommunisere med hverandre og operatøren.At USA bruker droner – med høyst varierende hell, ifølge flere store graveprosjekter – er kjent. Det er også at presisjonsnivået i droneangrepene ofte er skremmende lavt. Nå er det DARPA som jobber med å utvikle neste generasjons flyvende drapsmaskiner.

   Fase to
   DARPA – «Forsvarets avanserte forskningsprosjektetat» – er underlagt forsvarsdepartementet i USA og har som oppgave å utvikle ny, avansert teknologi for det amerikanske forsvaret. Etaten er ifølge Washington Post en av flere instanser i det amerikanske forsvaret som jobber, under streng sekretesse, med å utvikle neste generasjonen våpen og militærutstyr. ‘
   dagbladet.no/nyheter/hun-leder-jakten-pa-usas-neste-ubemannede-drapsmaskiner-og-rykker-stadig-naermere-malet-sitt/60243661

   Har du noe mer informasjon, w.T. ?

   Svar
   • wasan Totland
    27 februar 2024 23:35

    Nei da. Dettane ble heilt feil. Warp Speed sku det væra. Beklager. Skjønne ikkje kor eg var. Uansett interessant svar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Én statsforvalter i «Viken»

Ap blir «et konsept i Høyre»

Forrige innlegg

Kampen i dag ikke mot EU-medlemskap:

Det er mot EØS-avtalen som loser oss inn i EU bakveien.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.