POSTED IN Norge

Rettssak i India etter uttalelse fra WHOs sjefsforsker:

Hun hevdet at medisin mot Covid-19 ikke fungerte.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Advokatforeninga i India saksøker WHOs sjefsforsker for desinformasjon

Dr Soumya Swaminathan Speaking At The FT Future Of Health Conference At The Kit Building Amsterdam The Netherlands 2019

Den indiske advokatforeninga (The Indian Bar Association) har saksøkt WHOs sjefforsker Dr. Soumya Swaminathan den 25. mai og beskyldt henne i en 71-punkts anmeldelse for å forårsake indiske statsborgeres død ved å villede dem om Ivermectin. Punkt 56 sier: “At din villedende tweet 10. mai 2021 mot bruk av Ivermectin hadde den effekten at staten Tamil Nadu trakk Ivermectin ut av protokollen 11. mai 2021, bare en dag etter at Tamil Nadu-regjeringa hadde anvist den for behandling av COVID-19 pasienter.”
_______________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Steigan.no
_______________________________________________________________________________

Dette går fram av ei pressemelding fra foreninga som kan lastes ned her. Den komplette anmeldelsen finnes her.

Advokat Dipali Ojha, hovedadvokat for den indiske advokatforeninga, truet med straffeforfølgelse mot Dr. Swaminathan «for hvert enkelt dødsfall» forårsaket av hennes desinformasjon og feilaktige råd til Indias befolkning. I anmeldelsen beskyldes Swaminathan for ugjerninger ved å bruke sin stilling som helsemyndighet for å fremme dagsordenen for spesielle interesser for å opprettholde en unntaksgodkjenning for den lukrative vaksineindustrien.

Særskilt anklager advokatforeninga i India Dr. Swaminathan for å ha drevet en desinformasjonskampanje mot Ivermectin og å ha kommet med uttalelser i sosiale medier og vanlige medier for å urettmessig påvirke publikum mot bruk av Ivermectin til tross for at det fantes store mengder kliniske data som viser dens store effektivitet både i forebygging og behandling av COVID- 19. Spesielt refererte foreninga til fagfellevurderte publikasjoner og bevis samlet av Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC)-gruppa og British Ivermectin Recommendation Development (BIRD)-panel ledet av WHO-konsulent. og metaanalyseekspert Dr. Tess Lawrie.

Advokat Ojha sier videre i advokatforeningas anmeldelse:

“Verden våkner gradvis fra din absurde, vilkårlige og villfarlne tilnærming når du presenterer oppspinn som ”vitenskapelig tilnærming. ”Mens WHO presenterer seg som noen ”vet alt”, er den lik den forfengelige keiseren i nye klær, mens hele verden nå har innsett at keiseren ikke har noen klær i det hele tatt.”

Punkt 52 i anmeldelsen lyder: «Det ser ut til at du bevisst har valgt at mennesker må dø for å nå dine bakenforliggende mål, og dette er tilstrekkelig grunnlag for straffeforfølgelse mot deg.»

Den indiske advokatforeninga la ut ei oppdatering på nettsidene sine 5. juni 2021, og bemerket at Dr. Swaminathan hadde slettet sin nå beryktede tweet. De skrev:

«Å slette tweeten vil imidlertid ikke redde dr. Soumya Swaminathan og hennes medarbeidere fra den straffeforfølgelsen som skal lanseres av innbyggerne med aktiv støtte fra den indiske advokatforeningen.»

Advokatforeninga mener tvert om at ved å slette tweeten har Dr. Swaminathan avslørt sin skyld.

Oppsiktsvekkende suksess med Ivermectin i India

I en artikkel i The Desert Review skriver dr. Justus R. Hope at det er oppnådd svært gode resultater med bruk av Ivermectin blant annet i Delhi der antallet koronatilfeller har falt med 97 prosent etter at man startet med bruk av Ivermectin.

https://bloximages.newyork1.vip.townnews.com/thedesertreview.com/content/tncms/assets/v3/editorial/2/dd/2dd74bfa-c331-11eb-99c3-b719f2e719db/60b6c2dd40c03.image.jpg?resize=624%2C336

Dr. Hope skriver:

WHO advarte India om at de gjorde en feil ved å bruke Ivermectin. De fortalte dem at det kunne være farlig, at det ikke var bevis for at det fungerte. Hvor mange løgner vil du kjøpe før du stiller opp for sannheten? Den fatale feilen ville ha vært å IKKE bruke Ivermectin.

Dr. Hope viser til den fagfellevurderte artikkelen til Dr. Peter McCullough, Dr. Harvey Risch (Yale), og Dr. George Fareed (Harvard) der de viser til gode resultater med tidligbehandling av covid-pasienter. Dette arbeidet har vi tidligere presentert for leserne av steigan.no blant annet her: Peter McCullough: Det gir gode resultater å behandle covid-19 tidlig.

I motsetning til Delhi unnlot myndighetene i Tamil Nadu, etter press fra WHO, å bruke Ivermectin, og der ble antallet tilfeller tredoblet og antall dødsfall tidoblet i den samme perioden fra 48 20. april til 474 27. mai. I samme periode falt antall dødsfall i Delhi fra 277 til 117. Dr. Hope beskylder WHO for å ha presset myndigheter i India og resten av verden til «å sitte på hendene sine» i påvente av vaksiner istedetfor å sette i gang med tidligbehandling.

«Delhi gjorde det riktig. USA og Tamil Nadu gjorde det galt. Det kostet en halv million dyrebare liv og forferdelige smerter og lidelser for verden. Pandemien ble forlenget uten noen god grunn.»

Den indiske anmeldelsen er et vannskille

Når den landsomfattende advokatforeninga i verdens nest største land går til sak mot en av toppene i WHO for å ha gitt råd og pålegg som har ført til unødvendige dødsfall og lidelse, så er det et vannskille. For første gang stilles de ansvarlige til ansvar. Og med de gode resultatene av tidligbehandling med blant annet Ivermectin, har de en ekstremt god sak. Den vil naturligvis kunne føre til et ras av tilsvarende saker der kompensasjonskravene kan komme opp i milliardløassen.

Vil den nyvakte interessen for India gi oppmerksomhet til dette?

Noen få dager i april 2021 var norske medier fulle av spekulative og sensasjonshungrige oppslag om dødsfall i India. Så var det plutselig slutt. Vil interessen i mediene ta seg opp igjen når India nå kan melde om svært gode resultater med tidligbehandling mot covid-19 og deres advokatforening går til sak mot WHO? Vi vil ikke anbefale noen å holde pusten mens de venter på et slikt innslag i Dagsrevyen.

Forsidebilde: Julian Yu

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • «Så var det plutselig slutt. Vil interessen i mediene ta seg opp igjen når India nå kan melde om svært gode resultater med tidligbehandling mot covid-19 og deres advokatforening går til sak mot WHO? Vi vil ikke anbefale noen å holde pusten mens de venter på et slikt innslag i Dagsrevyen.»

  Tja. har dagsrevyen interessert seg for Nrk. sitt tidligere oppslag om 100 0000 døde av Covid i India!!!!! ?
  «Vi lyver ikke, vi forteller bare litt av sannheten og trikser litt.» 😉
  – Og laget oppslag om at dettte er 1/4 AV DØDE i et influensaår i Norge?

  Dagsrevyen , eller media generelt ,er dessverre ikke ute etter å opplyse, – men å skremme med talltriksing, og med visshet om at folk ( også?) har manglende tallforståelse.

  Dette er det skumle i denne infuensasessongen. Ikke Covid 19.
  Så får vi håpe at de organisasjonene/advokatene som arbeider for å stille for retten disse «politikerene» som har ødelagt vår viktige sosiale omgang og vårt små-næringsliv fortsetter sitt viktige arbeide. Sannheter skal fram.
  Dette er en 3. verdenskrig. – Men på en sofistikert måte.
  De globale og nasjonale trojanske hestene vil til slutt brennes inne i sin egen hest.
  Vi står foran en «New global order» . – Men ikke slik de har tenkt.
  Tilbakeslaget kommer.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det finnes effektive medisiner mot Covid-19.

Hvor mange er døde fordi disse ikke ble brukt?

Forrige innlegg

Spionerte for USA på sine EU-allierte:

Danmark som USAs lille skjødehund.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.