POSTED IN Endring av politikken, Helse

Rettssak i Canada mot vaksinemandat:

Forbud mot å reise med fly, tog eller skip uten å være vaksinert.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Søksmål mot kanadiske myndigheters vaksinemandat. 

Hovedsøker er tidligere delstat-statminister A. Brian Peckford. Han er også den sist gjenlevende underskriver av «Charter of Rigths and Freedom.»

I en artikkel på Global Research fremgår det at «Justissenter for konstitusjonelle friheter» har anlagt et søksmål i Federal Court for å stanse regjeringens obligatoriske vaksinekrav for flyreiser i landet. I Canada, som er verdens nest største land i utstrekning, er dette vaksinekravet ganske dramatisk fordi mange er avhengige av fly både til arbeidsreiser og for å holde kontakten med familie og venner:

«30. oktober 2021 kunngjorde den føderale regjeringen at alle som reiser med fly, tog eller skip, må være fullstendig vaksinert. 

Reisevaksinasjonsmandatet har forhindret omtrent 6 millioner uvaksinerte kanadiere (15 % av Canadas befolkning) fra å reise innenfor Canada og hindrer dem i å fly ut av Canada. Noen av kanadierne som er involvert i søksmålet kan ikke reise for å hjelpe syke kjære, komme seg på jobb, besøke familie og venner, ta internasjonale ferier og leve vanlige liv.

Hovedsøker i saken er tidligere Newfoundland Premier, The Honourable A. Brian Peckford . Mr. Peckford, på bildet, er den eneste gjenlevende forfatteren og underskriveren 40 år etter at grunnloven fra 1982 og Charteret for rettigheter og friheter ble vedtatt.

«Det blir mer åpenbart at det å være vaksinert ikke stopper folk fra å få Covid og ikke hindrer dem i å spre det,» sier den tidligere statsministeren. «Regjeringen har ikke vist at politikken gjør det tryggere å fly – den diskriminerer rett og slett», bemerker han. «Da jeg hørte statsminister Trudeau kalle de uvaksinerte «rasister», «misogynister, «antivitenskap» og «ekstremister» og hans grubling «tolererer vi disse menneskene?» det ble klart at han sår splittelse og fremmer sin vendetta mot en spesifikk gruppe kanadiere – dette er fullstendig i strid med de demokratiske og kanadiske verdiene jeg elsker ved dette landet”, legger Mr. Peckford til.

«Det føderale reiseforbudet har skilt meg fra andre kanadiere. Det er diskriminerende, krenker mine charterrettigheter , og det er derfor jeg kjemper mot reiseforbudet,” forklarer Mr. Peckford.«

Vi må legge til at slike tiltak som dette gir en del av forklaringen på den voldsomme motstanden som nå vokser frem i Canada mot de diktatoriske tiltakene som iverksettes med begrunnelse i en sykdom som nå er utbrent og hvor mutasjonene (omikron) viser seg som en vanlig vinterforkjølelse.

Men setter en en stygt navn på «grisen» fremstår den for mange som et livsfarlig rovdyr – med god hjelp fra de store mediene som vet hvordan en skremmer folk.

Redaksjonen

Forsidebilde: Jason Hafso

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Justin Trudeau er Fidel Castro sin son, like pen som Jens Stoltenberg og like psykopatisk.

  Svar
  • Henning Nielsen
   3 februar 2022 10:32

   Likheten var iallfall ganske slående da han gikk med skjegg.

   Svar
  • Fidelito held maska i bunkeren, men natojens ser plaga ut, stive anletsdrag, som eit frose galmannsfjes. Saman med Støre som ikkje kan handtere politisk makt, vil korrupsjonskameratane ta AP til botnen, men borgergutta gir faen.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Når Nato-politikken skal serveres må den saltes med grove løgner:

Stoltenberg er kelneren.

Forrige innlegg

Det er ikke over i Canada:

Fortsatt motstand mot Korona-diktaturet .

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.