POSTED IN Covid-19

Rettssak i Canada fører til avslutning av Covidtiltakene:

En kunne ikke fremvise et isolert SARS CoV-2 virus.

0
Print Friendly, PDF & Email

Provinsen Alberta i Canada avslutter covid-tiltak etter seier i sivil rettssak

Av red. PSt -6. august 2021

En seier i en sivil rettssak kan ha vært drivkrafta bak at provinsen Alberta, Canada, gikk inn for å avslutte nesten alle sine COVID-19-restriksjoner 28. juli. Dette skriver New American.
_____________________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Steigan.no
_____________________________________________________________________________________

Patrick King, en olje- og gassarbeider fra Red Deer i Alberta, fikk en bot i desember 2020 på 1200 dollar for å ha brutt COVID-19-restriksjonene under en protest. King førte sin egen sak i retten og stevnet Albertas sjeflege Deena Hinshaw, der han ba om dokumenter som viste «isolasjon av SARS-CoV-2-viruset hos mennesker.»

Hinshaw klarte ikke å levere slik dokumentasjon, og dette setter spørsmålstegn ved provinsregjeringas grunner til å utstede restriksjonene. Det er i så fall en helt enorm innrømmelse fra den kanadiske tjenestemannen, en som kan ha omfattende konsekvenser rundt om i verden.

King fortalte om sine opplevelser i saka mot regjeringa i Alberta på Stew Peters Show.

«Jeg gikk inn for retten og la fram noen opplysninger som jeg måtte be om for å komme med et godt, sannsynlig forsvar,» forklarte King. «[Materialet] jeg ba om var isolering av SARS-CoV-2-viruset, og jeg ville ha det isolert og ikke i en laboratoriesetting eller i en PCR-test.»

Som King forklarte, ville dette materialet eventuelt bevise at viruset var en trussel for publikum og ville i så fall vise en sann grunn for regjeringas restriksjoner på befolkningen i provinsen. «Hvis de gjorde det, ville jeg ikke være noe problem. Jeg vil si, ‘ok, du har rett, du har dette, jeg tar på meg denne masken.’ »

Men Hinshaw og Alberta Health Department kunne ikke levere disse materialene. I et lukket dørmøte 24. juli,sa Hinshaws advokat ifølge King,: «Mr. King ber om bevis som vi ikke kan gi. ”

Hvorfor kan de ikke gi slike bevis? Finnes ikke bevisene? Noen av rettsdokumentene kan sees her.

Da Hinshaw gjorde det kjent at restriksjonene ble opphevet sa han ingenting om rettssaka, men det er nærliggende å se en sammenheng. Heller ikke i ettertid er det kommet noe forsøk fra kanadiske myndigheter på å presentere isolasjon av SARS-CoV-2-viruset hos mennesker.

Forsidebilde: Neil Thomas

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Flere begivenheter peker i samme retning:

USA beveger seg mot desintegrasjon (oppløsning).

Forrige innlegg

Påbud om ansiktsmasker?

Forskning viser at de ikke virker.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.