POSTED IN Migrasjon og flyktninger

Rettsfilosof Eva Vlaardingerbroek:

Eliten har ødelagt Europa – men folk er for feige til å gjøre noe

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Swebbtv
På bare et halvt århundre har en liten elite av mektige mennesker lykkes i å ødelegge Europa med sin politikk. Det hevder den verdenskjente nederlandske rettsfilosofen Eva Vlaardingerbroek i et nytt Twitter-innlegg.

Den nederlandske rettsfilosofen Eva Vlaardingerbroek

er tilbake med ny kritikk av den politiske og globalistiske makten, hvis klimaideer hun vanligvis kritiserer og sammenligner med kommunisme.

Samtidig har Eva Vlaardingerbroek denne dagen publisert en svært opprørende video, som har gått viralt i sosiale medier og som viser hvordan en mann brutalt overfaller en kvinne og en liten jente. Klippet skal være fra Frankrike.

«På mindre enn et halvt århundre har våre eliter bevisst ødelagt vårt kontinent til det ugjenkjennelige», skriver akademikeren på Twitter.

Ifølge Eva Vlaardinger våger folk flest ikke å gjøre noe med maktelitens politikk, fordi de er mer redde for å bli stemplet som «rasistiske enn de er villige til å beskytte sine egne barn og sitt land».

Lignende toner kommer fra Sverige, som i dag er et land preget av vold og grov gjengkriminalitet. Rundt 95 prosent av gjengkriminelle i Stockholm har innvandrerbakgrunn. 100 prosent av gjenglederne er innvandrere, viser en anmeldelse i Expressen 2020.

Svenskene har vært mer fokusert på å signalisere godhet enn på å gjøre det som virkelig er bra for nasjonen og fremtidige generasjoner, har Jan Tullberg, lektor i bedriftsøkonomi, tidligere forklart i Swebbtv Vetenskap.

Sverige har vært en feig nasjon ganske lenge nå, sier Jan Tullberg. De som var litt tøffere har forsvunnet, de som kunne argumentere for de rette tingene. Men nå har vi bare mange emosjonelle mennesker.

Fra Swebbtv, publisert 20 juni 2023.

Oversatt fra svensk av Northern Light. Linker, link til twitter video med opprørende innhold i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: «Rättsfilosofen: Makteliten har förstört Europa – men folk är för fega för att göra nånting.»

Kommentar:

Innvandringspolitikken med å prioritere ikke-integrerbar innvandring først og fremst fra MENA-land [Middle East North Africa, red.anm.], er en villet globalistisk politikk og ikke en feiltakelse. Hadde det vært en feiltakelse, hadde den blitt stoppet for minst 30 år siden. De fleste innvandrere fra MENA-land går rett inn i parallell-samfunn og den passive økonomien, og altfor få til den produktive delen av økonomien. Det fortsetter selv om plandemien har gjeldstynget vestlige land, og mange fra de etnisk opprinnelige vert-befolkningene er arbeidsløse.

Fødselsveksten i vertsbefolkningene i alle vestlige land er også negativ, noe som gjør alt verre, for det er vert-befolkningen som står for skattegrunnlaget, og innvandringen fra MENA-land øker bare utgiftene i den passive delen av økonomien, da selv ikke tredje generasjon kan integreres.

Den globale storkapitalens agenda er blant annet å utmatte vestlige lands økonomier og forgjelde dem til gjelden er ubetalbar, ta landenes ressurser som betaling, og restrukturere økonomiene. Soros, som har organisert mye av innvandringen til Europa, ivret i et foredrag i World Economic Forum i Davos noen år tilbake, for at europeiske land tar opp hundrevis av milliarder Euro i lån, for å finansiere innvandringen fra Afrika. Storkapitalen kjører flere parallelle løp for at gjeldsberget skal bli ubetalbart for Vesten, som plandemier og grønt skifte. Ikke-integrerbar masseinnvandring fra MENA-land er en av dem.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • I rett-troende muhammedaneres syn er deres profet et eksempel på den perfekte mann og hans livsførsel et eksempel til etterfølgelse, med alt det innebærer, hvor barn giftes bort og kan pules ved ni års alder, ulydige koner får pryl etter instruks i koranen, homser kastes fra tiende etasje, systematisk innavl mellom fetter og kusine foretrekkes, og demokrati avskaffes til fordel for prestestyre. Bare for å nevne noe.
  En skulle tro lesbiske PSTsjef, Beate Gangås, ville ta terrortrusler mot LHBTetc alvorlig, men nei, sivilister må til for å stanse enda en allahu-akbar med maskingevær på planlagt, jihadistisk oppdrag, mens PST sitter foran skjermen og jakter på høyreekstreme selv om jihadistene utgjør en seks ganger verre trussel, og særlig farlige er de for LHBT og kvinnelige, frittgående høner som kan voldtas uten konsekvens, for saken henlegges vanligvis. Thought Crime og feil «tankegods» får prioritet.

  Svar
  • «…hvor barn giftes bort og kan pules ved ni års alder, ulydige koner får pryl etter instruks i koranen,..»

   Nåja, e.
   Hvis du leser kristne eller jødiske skrifter ( Eller om Hellige Olav i Norge senere) på samme tid så var det vel ikke anderledes i denne kulturen. Og om salg av sin hustru og drap på sin førstefødte, – for å nevne en liten smule av disse religiøse/kulturelle galskapene på den tiden. .
   ‘ Hvorfor ser vi splinten i vår nestes øye; – men bjelken i vårt eget ser vi ikke? ‘

   Svar
   • Bibelsitater brukes i all hovedsak som hersketeknikk, og de som kaller seg kristne ser ikke at det er en misbruk av guds navn langt verre enn banning.
    Alle abrahamsreligionene har blod på hendene. Noen mer enn andre, og noen har ingen planer om å slutte. De troende som ser sine skrifter som guds ord og urokkelige sannheter, de får heller stå for det, uten at de nødvendigvis har ansvar for heksebrenninger og hellig-olavs halshugginger.
    Jeg snakker om nåtiden og hva som praktiseres pr i dag. F.eks. ble en 14 år gammel jente i Ålesund for få år siden bortgiftet og besvangret mot sin vilje, viet av imamen ,49 gjester kom for å feire; alle disse visste at jenta var mindreårig etter norsk lov. Stadig ropes allahu-akbar ved massakrer vi begynner å bli vant til. Småjenter går med ubekvem hijab så de ikke skal lede menn ut i fristelse. Homser som har vært så inderlig uheldige at de fødes inn i islam bankes halvt ihjel av familien.

   • Tja – bibelsitater ble holdt høyt oppe – så var Norge ett godt og trygt sted. Nå kjenner ingen Bibelen – omtrent – og så er hele samfunnet lovløst. Så klart – det er ikke feil med Bibelvers – heller at vi forakter de. Når sannheten er borte – så er det bare løgn igjen. Det er bare å titte på de gudløse som styrer landet – null empati – og null gudsfrykt. Har en tendens til å henge sammen. Dessuten er alt det de gjør ren dårskap – Salme 14 kan da være interessant å lese.

 • «På bare et halvt århundre har en liten elite av mektige mennesker lykkes i å ødelegge Europa med sin politikk. »

  Huffda. Tenk om de onde Nasjonalsosialistene hadde hindret dette. Det er godt at vi ble ‘frigjort’ i 1945. 😉
  Heldigvis for oss (?) ble det stoppet av ‘brennoffer’ / ‘Holocaust’- grusomhetene. ( Dvs. brannbombingen av Dresden x 2. Og atombombingen av Hiroshma og Nagasaki. )

  Svar
 • WEF-president Barth-Eide sit i regjering med Senterpartiet og han er sjefen for hundrevis av milliarder av klimastøttekroner til internasjonale konsern. Og stakkars fattige nordmenn trur på klimakrisa. Dei blir enda fattigare for kvar dag. Kan berre ha det så godt, eller våkne opp.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Norges to største militære feilvurderinger:

I 1940 kom ikke angrepet i nord. I dag er vi allerede okkupert av USA uten at befolkningen forstår det.

Forrige innlegg

Vestens brutte løfter og avtaler gjør forhandlinger umulig.

Det er Russland som nå styrer det som skal skje med Ukraina.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.