POSTED IN USA, Virkelighetsforståelse

Republikanere: Kina er USAs største fiende. Demokrater: Russland er USAs største fiende.

Overraskende mange i USA: USA er vår største fiende!

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

En skal alltid være forsiktig med meningsmålinger av flere grunner. Denne viser holdningen til USAs innbyggere om hvem som folk oppfatter som USAs største fiender (våren 2024). Her er et åpenbart misforhold mellom demokraters og republikaneres oppfatninger av verden, men ingen av de definerte fiendene har gjort noe selv mot USAs befolkning for å kunne bli verstinger i øynene på menneskene i USA.

Det er USAs medier som har definert dem som fiender fordi de ikke har bøyet seg for USA-elitens (kapitalkreftenes) ønsker og vilje. Står en opp mot USAs dominans (det som kalles deres regelbaserte verdensorden), altså nekter å bøye seg for deres betingelser, da blir de definert som fiende.

At norske medier driver med det samme skulle ikke overraske, men her i landet er Russland helt sikkert av et flertall oppfattet som den største fienden. Selv om de aldri har gjort oss noe, tvert imot, så har et enormt daglig propagandatrykk hatt sin virkning i over 100 år. (Unntak fra 1941-47).

En overraskende stor del av de som ble spurt i USA regnet USA sjøl (myndighetene) som sin største fiende. Det sier også sitt om misnøyen med den sittende regjeringen i landet.

Knut Lindtner
Redaktør

En fersk Gallup-undersøkelse avslørte amerikanernes holdning til verden. Mens republikanerne mener Kina er USAs største fiende, peker demokratene på Russland. Interessant nok, for uavhengige velgere, er USAs tredje største fiende Amerika selv.

Forsidebilde: Madalyn Cox

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Øyvind Aarsnes
    23 mai 2024 18:26

    Verdens største fiender er Illuminati (pengemafien) som styrer det aller meste og som jobber med å få tatt livet av som mange som mulig med argumenter som helse og klima. At denne verden er på vei til undergangen er vell ikke så vanskelig å se for de som fortsatt lever og gikk klar de aller verste sprøytene men som føler seg dårligere og dårligere for hver dag som går. Denne filmen som jeg har kopiert fra Fritt vaksine-valg bare bekrefter at selveste satan styrer de individene som grafset til seg makten med løgn og bedrag i dette landet. https://frittvaksinevalg.no/kunnskap/dokumentarer/nordiske-dokumentarer/film-norge-bravakner-ja-vi-ble-lurt/
    I morgen den 24 mai 2024 skal disse massemorderne og løgnerne stemme over om Norge skal gi fra seg all makt til WHO slik at de kan gi tvungen aktiv dødshjelp til alle som ikke vil begå selvmord frivillig. Slik jobber de som har underlagt Illuminati som er selveste satans apostler på denne jord. Takk for oppmerksomheten.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Norge eller USA?

Hvem styrer norsk spionvirksomhet mot Russland?

Forrige innlegg

Alle mener at deres kriger er rettferdige.

Men våre kriger er alltid de mest rettferdige.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.