POSTED IN Norge

Regjeringen i Irland innrømmer at de setter Covid-19 på hver eneste dødsattest:

Juks for å få opp antallet Covid-19 døde.

13 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dette er høringen i Irland fra en spesialkomite om Covid-19-registreringen.

Vi har oversatt det som fremkommer fra videoen under til et rimelig norsk. Det betyr at vi har redigert noen av kommentarene, men ikke innholdet. Poenget her er naturligvis at i Irland registreres Covid-19 over en lav sko når folk er innlagt på sykehus, uansett hva de er innlagt for. Bare de tester positivt på covid-19 blir de slik registrert.

En får opp tallene på denne måten, men det er en form for juks. Hensikten kan ikke være noen annen enn å begrunne nedstengningen som godt som mulig gjennom forhøyete dødstall og tallet på innleggelser. De hevder at registrerings-praksisen er i tråd med retningslinjene fra WHO.

Knut Lindtner

Michael Mc Namara, T.D. – Leder av Da`il covid-19 komiteen:

Det er sannsynligvis noen som er blir innlagt og ikke viser noen symptomer på covid 19. Disse kan ha fått et hjerteslag og ble dermed brakt til sykehus der de ble testet, og det er funnet at de hadde covid. De dør like etterpå. Er disse registrert som Covid-døde eller ikke? Altså folk som har testet positivt for Covid, men kom til sykehus fordi de hadde hjerteslag eller hjerneslag, falt av taket på en bygning eller noe sånt?

Dr John Cuddihy,  Interim direktøren of the Healt protection suveilance senteret:

-Vi er tilknyttet  WHO og deres saksdefinisjon når det gjelder registrering og rapportering av dødsfall, så i denne situasjonen som er beskrevet hvor noen har en positiv covid-test, så er det et bekreftet Covid-dødsfall. Men et slikt tilfelle vil også være underlagt rettslege-rapport.

Mc Namara:

-Ok, men en slik rettslege-rapport tar lang tid å få inn i systemet, så foreløpig blir de registrert som en Covid-død. Kan være at de blir tatt av listen på et senere tidspunkt, var det det du sa?

Dr John Cuddihy

-Ja. Det er akkurat det jeg sa. 

Mc Namara:

-Takk skal du ha. Hvis noen blir innlagt på et sykehus med et brukket bein, for eksempel, og derfor så sårt trenger sykehusinnleggelse og de blir testet og de vil så teste positivt, er de da inkludert i statistikken til de med covid?

Dr John Cuddihy

-Ja det blir de. Hvis de hadde testet positiv så …

Mc Namara

-Ok, så årsaken til at de ble innlagt, er kanskje ikke Covid. De kan bli innlagt med et brukket ben eller et hjerteslag eller noe som ikke er knyttet til Covid. De blir spesifisert som om å være på sykehus med covid. De er inkludert i statistikken til de som blir innlagt med Covid for øyeblikket, Takk!

Dr John Cuddihy

Dr John Cuddihy

-De er inkludert i overlevelses-statistikken, ja.

Mc Namara

-Takk skal du ha. Også statistikken som daglige pressekonferanser referer til. OK takk!

Dr John Cuddihy

-Det stemmer!

Oversatt: av J Bjoerkmo

Video-opptak av denne sekvensen kan sees her:

https://brandnewtube.com/watch/government-admit-they-put-covid-19-on-every-death-certificate_hSDqa5y1rfsTvtC.html

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

13 kommentarer. Leave new

 • Wasan Totland
  28 januar 2021 16:49

  Og her ser vi resultatet av jukset. Alle som blir registerert smittet vil få dette stemplet på seg om de dør i løpet av en mnd.
  https://www.document.no/2021/01/26/storbritannia-setter-makaber-rekord-runder-100-000-koronadodsfall/

  Svar
 • Svært få som ønsker å vite sannheten ,men koser seg med frykt og » Gøbbel-metoden»

  Svar
 • Det kan umulig være store tall i dette. Covid smittede er i isolasjon, og brekker ikke lett beinet. Hva vil dere fram til? Hvorfor mener dere myndighetene ønsker høye smittetall? De tjener ikke på det. Dere, derimot, tjener jo på å lage en sak av dette.

  Svar
  • » Hva vil dere fram til? Hvorfor mener dere myndighetene ønsker høye smittetall?»

   Hvis myndighetene vil at befolkningen skal stole på de, – bør også samme myndigheter stole på befolkningen. Det er befolkningen som forsørger myndighetene, ikke omvendt.
   Derfor burde de som ble fratatt arbeide, også bli fritatt for alle avgifter og skatter.

   Det myndighetene, som satt med riktige tall fra BEGYNNELSEN av kunne gjøre, var å:
   Opplyse om alder og sykdom til de som døde.
   Sette syke/døde i forhold til tidligere år i Norge, altså OPPLYSE – ikke skremme; siden vi vet at en engstelig befolkning får dårligere immunforsvar.
   Nå virker det som om myndighetene tenker på sitt eget liv & neste valg, heller enn befolkningen.

   Svar
   • Helsedirektoratet og våre politikere ( og media) tenker på helsen vår. Derfor er det viktige at vi er engstelige og disiplinerte. ;-)
    Da har vi nok ikke godt av riktige sykdom/dødstall sammenliknet med tidligere år……?
    At folk lar seg syke, istedet for å lage opprør, er skremmende.

    ‘ Flere nordmenn fikk PTSD-symptomer etter pandemien rammet landet.
    Noen av kjennetegnene er påtrengende tanker og gjenopplevelser av minner som kan være vanskelig å riste av seg. Kombinert med blant annet stress, engstelse og overdreven vaktsomhet.
    − Det er ikke noe automatikk i at flere skal til psykolog eller lege oftere. Viktigere er det at vennekrets og familie er støttende overfor hverandre,
    – selvfølgelig uten for mye fysisk kontakt. ‘ ;-)

    https://forskning.no/epidemier-psykiske-lidelser-virus/flere-nordmenn-fikk-ptsd-symptomer-etter-pandemien-rammet-landet/1805728

  • Tallene må opp for å rettferdiggjøre tiltakene. Så enkelt er det faktisk. En kan ikke begrunne en nedstengning av samfunnet med en ufarlig sykdom. Den må farlig-gjøres for at ned nedstengningene skal godtaes av befolkningen.

   Svar
   • Jeg tror kanskje problemet er et store deler av befolkningen lider av «dyskalkuli»? (Nei, jeg tuller ikke). I COVID-perioden har man i Norge hatt flere selvmord enn såkalte COVID19 dødsfall (den årlige raten på selvmord er ca 600) og i 2018-influensasesongen døde rundt 1500 av influensa. Folk har mistet helt evnen til å sette grunnleggende tallstørrelser opp mot hverandre! Hva har skjedd? Var det alltid slik?

   • Ja, jeg tror det alltid har vært slik, men jeg trodde at utdannelse ville endre dette. Men den nye læringen er at frykt trumfer kunnskap – dessverre. Frykten trumfer nesten alt. Dette visste Machiavelli da han skrev «Fyrsten» som er en innføring i hvordan en griper makt og hva som må til for å holde fast ved den.

    Frykten for døden er sannsynligvis helt grunnleggende og trues en med å bli drept (døden) forlater kunnskap om tall og størrelser bevisstheten. Panikken overtar. Det er naturligvis en grense for hvor lenge en kan holde på slik. Hvis en skriker «Ulv,ulv!» for lenge uten at noe skjer vil folk gradvis våkne.

   • For å sette det i perspektiv: https://www.nordlys.no/influensa/helse/jul/i-fjor-dode-1-700-av-influensa-mange-forstar-ikke-hvor-alvorlig-syke-de-kan-bli/s/5-34-720412
    Men idag så hadde sikkert offentlig lockdown, maskepåbud og manisk spriting av hender og tvungen massevaksinering sørget for at tallene var null;)? I 2020 var det visstnok også kun 3 registrerte tilfeller av vanlig sesonginfluensa. Sjekk selv på fhi
    Men mesteparten av folk klarer ikke å se en sammenheng her annet enn det de blir fortalt: at de kun 3 influensatilfellene skyldtes alle restriksjonene, samtidig som at cov-sars2 smitter uten problemer gjennom smittevernsdiktaturet. Enten er alle våre teroier om hvordan smitten spres feil, eller så er alt et sammensurium av løgner og desinfo?

  • Hva med når folk er smittet uten å vite det ? Blir jo oppdaget med tvangstesting jo og da vaksinerte slapp å teste seg å dermed ikke ble oppdaget, klart at smittetallet på uvaksinerte ble betydelig høyrer. Men selvsagt kom jo dagen da vaksinerte så beviset på at vaksinerte smittet line mye de også. Hallo. Våkn opp.

   Svar
 • Hans Borge
  9 august 2021 9:53

  Rettferdiggjøring av tyranniet er selvsagt grunnen til svindelen med dødsfallstatistikken. Sammen med de oppblåste smittetallene og myndighetenes bruk av Fergusons modeller. Samtidig må antallet vaksinerelaterte dødsfall og bivirkninger for all del holdes skjult. Også at de som har fått sprøyta både blir like lett smittet og dør av covid/ sprøyta som uvaksinerte, samt smitter andre i tilsvarende grad som de som ikke tar sprøyta. Itillegg har bivirkningsnemndene fått beskjed om at testing av «vaksinerte» skal gjøres med 25 sykler, mens vi andre fremdeles testes med 45 sykler på PCR- testen. Dette vil selvsagt bevirke at vaksinene fremstår som tryggere og mer effektive enn de er. Skremselspropagandaen gjentatt daglig i NRK og TV 2`s nyhetssendinger i beste Goebbels- stil sammen med all sensuren av bivirkningsstatistikker er WEF`s og andre aktørers relativt enkle metode for å opprette globalt tyranni. Og som Klaus Schwab selv sier : mange lurer på når samfunnet skal komme tilbake til normalen. Det korte svaret er: Aldri!
  Og hvis dagens virus fortsetter å mutere til stadig mer ufarlige varianter, kan du være overbevist om at forskningslaboratoriene har stadig nye virus under utforskning i sine « gain- of -function» forsøk med nye virustyper. Velkommen til vår nye globale verdensorden!

  Svar
  • Gustav Eriksen
   11 august 2021 13:44

   Koronatiltakene i Norge utløper om 1 måned. Altså tilbake til normalt. Det er ingen konspirasjon. Det er ikke noen som lurer dere. Vi har vært gjennom det samme som i 1918, 1392 og flere andre. En stor pandemi. Forskjellen nå er at vi stopper den med effektiv behandling.

   Hadde det ikke vært så tragisk ville det faktisk vært (og er faktisk) en underholdningsverdi i hvor mange rare påfunn, teorier etc som fremsettes. Må innrømme at mye av denne og andre nettsider av samme slag minner mye om den gamle herregud.com.

   Svar
   • Wasan Totland
    29 januar 2022 7:56

    Du må ha svært tungt for det? Hva synes du i dag? Det blir vel for flaut å svare?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Etter Pelosis Taiwan-besøk.

Kinesiske mottiltak vil i denne omgang først og fremst være økonomiske.

Forrige innlegg

Strømprisene

Tidligere LO-leder reagerer på «galskapen»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.