POSTED IN Helse

Rapport:

Korona-vaksine kan forårsake degenerative nervesykdommer.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Denne typen rapporter kommer overhode ikke frem i våre store medier og heller  ikke hos norske myndigheter. De (medier og myndigheter)fungerer som «pushere» av alt for dårlig utprøvete vaksiner på vegne av en legemiddelindustri som kjemper for markedsandeler og gigant-gevinster i kjølvannet av frempresset massevaksinering.

Og det må ikke forundre noen at disse legemidlene fremmes for profitt. Det er myndighetens ansvar å stanse alt for lite utprøvet medikamenter. I stedet har en altså godkjent dem for massevaksinering til tross for at de private selskapene har krevet fritak for ansvar hvis noe går galt.

Det sier også sitt.

Jeg finner det derfor helt betimelig å publisere kritiske rapporter om et av disse legemidlene. Om det de skriver om et mulig fremtidig scenario, det kan ikke noen være sikker på.

Men vi kan heller ikke være sikker på at at alt for dårlig utprøvet medikamenter vil holde det produsentene lover. Astra-Zenika er allerede stoppet i flere land og det kommer hele tiden rapporter om svært forhøyete dødstall i etterkant av vaksineringen, også i Norge.

Knut Lindtner (redaktør derimot.no)

En studie slår fast at Pfizer-vaksinen kan forårsake nevrodegenerative sykdommer, som Alzheimer, Parkinson og Huntingtons sykdom.

En ny rapport har slått fast at Pfizer-vaksinen kan framkalle Alzheimers og andre tilstander.

Av Nathaniel Linderman

I en sjokkerende ny rapport om Covid-19-vaksiner har det blitt oppdaget at Pfizers vaksine mot koronavirus på lang sikt kan føre til helseproblemer som tidligere ikke har vært avslørt. Dette inkluderer «ALS, Alzheimer og andre nevrologiske degenerative sykdommer».

«De nåværende RNA-baserte SARSCoV-2-vaksinene ble godkjent i USA brukt i nødstilfeller uten å ha blitt testet for sikkerhet på lengre tid», erklærer rapporten.

«I denne undersøkelsen ble Pfizers Covid-19-vaksine undersøkt for potensiale til å forårsake sykdommer på grunn av proteinene hos vaksine-mottakeren».

About CDC 24-7 | About | CDC
Centers for Disease Control and Prevention er en amerikansk føderal etat underlagt Helse- og omsorgsdepartementet, med hovedkontor i Atlanta. Etaten har ansvar for beskyttelse av folkehelsa, spesielt smittsomme sykdommer, miljømedisin, arbeidsmedisin, forebygging og opplæring. Wikipedia

Protein-baserte sykdommer er, ifølge CDC en form for nevrodegenerative sykdommer. Det betyr at Pfizer-vaksinen er potensielt sannsynlig for på lang sikt å føre til skader og negative helsetilstander i hjernen.

Det er spesielt bekymringsfullt siden Pfizer-vaksinen er en mRNA-vaksine, en ikke-testet type vaksine som skaper nye proteiner, og som faktisk kan blande seg inn i de menneskelige kromosomer. Dette ifølge en rapport fra National Library of Medicine.

Med andre ord, degenerative hjernetilstander kan opptre når som helst i livet etter at du har fått vaksinen.

«RNA-delen av vaksinen, og også samspillet med piggete proteiner, ble analysert for mulig å endre de RNA-bindende proteinene TAR DNA og Fused in Sarcoma (FUS)  til patologiske protein-former», forklarer rapporten.

TDP-43 er et protein kjent for å forårsake demens, ALS og til og med Alzheimer, ifølge Alzpedia.

Amyotrophic lateral sclerosis (ALS): Causes, symptoms, and treatment
Amyotrofisk lateral sklerose (ALS) er en sjelden nervesykdom der nerveceller i hjernen og ryggmargen svinner hen og blir borte. Dette medfører gradvis økende lammelser og muskelsvinn, og hos noen kognitive vansker. (Hentet fra nettsiden til Helse-Norge)

Samtidig er Fuse-proteinet kjent for å forårsake ALS og arvelige skjelvinger, ifølge Human Genome Database.

Eksperimentene som ble utført for denne rapporten hadde til hensikt å avgjøre eller ikke avgjøre om disse to skadelige proteinene kan blande seg inn i vårt DNA, slik en nRNA-vaksine er ment å gjøre.

Rapporten fastslo at vaksinens RNA har spesielle sekvenser som kan påvirke TDP-43 og FUS til å blande seg med vårt patologiske protein».

Det betyr at begge proteinene har potensiale til å komme inn i vårt DNA og forårsake skadelige nevrologiske sykdommer.

Rapportens abstrakte oppsummering konkluderer med

«Funnene omtalt her, og også  tillegget om de potensielle risikoene, får forfatteren til å tro at den regulære godkjenningen av RNA-baserte vaksiner mot SARS-CoV-2 kom for tidlig, og at vaksinen kan føre til større skade enn fordeler».

Rapporten avslutter med denne advarselen:

«Vaksinen kunne blitt et biologisk våpen, og til og med farligere enn en ordinær infeksjon».

National File har faktisk sendt en forespørsel til CDC for å spørre om hvorfor Pfizer-vaksinen fortsatt blir distribuert til tross for disse mulige påstandene.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Tidligere publisert på Derimot.no

Forsidebilde: Stefano Intintoli

https://www.globalresearch.ca/report-pfizer-vaccine-confirmed-cause-neurodegenerative-diseases-study/5743522

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • «Vaksinen kunne blitt et biologisk våpen».

  Vaksinen ER et biologisk våpen, som globalistene benytter for å gjennomføre den lenge varslede befolkningsreduksjonen.

  Svar
  • Nå er jeg skremt og virkelig glad for at jeg ikke har tatt injeksjonen. Min argumentasjon er blodpropp. I min familie har alle menn over 60 dødd av blodpropp. Hvorfor ta en injeksjon som fremmer blodpropp. Jeg ser livet som ferdig ved hjerneslag.

   Svar
 • I Europa er over halvparten av befolkningen allerede forgiftet av piggproteinet, som kan slå til raskt og plutselig, og folk kollapser og dør på åpen gate når hjertet slår feil, eller langsomt hvor et hvilket som helst organ blir rammet og fører til kreft eller Alzheimer eller Huntingtons etc. Fødselsraten vil gå ned siden de reproduktive organer er skadet, og de som i det hele tatt kan befruktes, ja hva slags skapninger som kommer ut, det vil tiden vise. Fødeklinikkene er fulle av nyfødte med hjertefeil, kan sykepleiere rapportere, men de tør ikke stå fram med navn av frykt for represalier.
  Dr. Anthony Fauci har løyet igjen og igjen og sagt «gain-of-function?», neida , selv om det er bevist, og navnet er bare en fin omskrivning av biovåpen, som dette er designet til å være, noe som sakte men siikkert slår til, gjerne flere år senere, så leger kan si at injeksjonene ikke har noe med saken å gjøre. Alt går presis etter planen, for injeksjonene opererer akkurat som produsentene ville det, en massedød som ikke kan spores tydelig tilbake til årsaken: «vaksinene». Så djevelsk er det.
  Nå innføres «vaksinen» også i Østerrike for femåringer, fra neste uke, og 5500 foreldre har meldt sine barn på. Leger som vil utføre det har lange ventelister, kan en ivrig mor fortelle. 59 barn under 18 er døde av «vaksinen» i Europa hittil. ( wochenblick.at )

  Svar
 • Merete Stenbæk
  14 november 2021 10:01

  Takk for spredning av nyttig informasjon.! For ordens skyld, det originalartikelen omtaler er en studie som skulle undersøke om Pfizer Covid-19 vaksinen skulle kunne indusere prion-basert sykdom hos mottakerne. Det ble funnet to potensielle risikofaktorer for dette.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Klimakonferansen i Glasgow:Tomme ord og uforpliktende formuleringer.

Det er det grønne skiftet som er det store problemet.

Forrige innlegg

Diktaturet nærmer seg.

I Latvia nektes parlamentsmedlemmer å delta hvis de ikke er vaksinert.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.