POSTED IN Endring av politikken, Helse

Protestene mot tvang og vaksinering øker.

I Russland er det også stor motstand mot vaksinene.

0
Print Friendly, PDF & Email

Påbudte vaksiner blir testet over hele verden, og folk står mot.

Covid-19s nytte som et redskap for totalitarisme kan ikke bli nok undervurdert. 

Av Seraphim Hanisch.

En hel del mennesker som jeg personlig kjenner har blitt syke av COVID-19. Minst én har dødd – og det er fantastisk å tenke på at så mange mennesker jeg kjenner har blitt slått ned av denne sykdommen 

Jeg kjenner en hel del personer som aldri har blitt berørt av  sykdommen, hele vår menighet ble utsatt for viruset fordi en venn hadde den, og han kom i kirken. (Og vi var samlet på et ganske lite område).

Jeg skulle ønske det fantes en måte å undersøke dette på så jeg kunne finne ut hvem som har fått sykdommen og hvorfor, og hvem som ikke er blitt syke – og hvorfor.

Men i et fritt samfunn er ingen nødt til å informere nok til å at vi kan få vite dagens data så vi faktisk kan se hvordan denne «tingesten» beveger seg i befolkningen.

Men nå avtar Deltaviruset i Russland hvor jeg bor. Og en nylig notis viser at QR-kode-regelen for å kunne spise middag ute ser ut til å ha blitt opphevet. Selv om denne notisen er ærlig nok til å framstå som reklame for hvorfor dette har skjedd. (uthevet, til ære for deg!).

Det er det suksessfulle vaksinasjonsprogrammet som har tillatt oss å kansellere koden, sier borgermesterens kontor.

Borgermesteren i hovedstaden Sergej Sobyanin har kungjort at han kansellerer hel QR-systemet.

Sobyanin Sergey Semenovich: biografi, familie
Sergej Sobyanin

I  Moskva har QR-systemet blitt kansellert siden de fleste Moskva-selskaper har greidd å vaksinere 60 % av de ansatte innenfor den fastsatte tiden, forklarte min kontakt for RBC i borgermesterens kontor.

I de siste månedene har mer enn to millioner personer blitt vaksinert mot Covid.19, sier Sobyanin. Ifølge han har oppgaven med å stimulere til vaksinasjon blitt fullført takket være Moskvas restauranteiere.

I Moskva vil kafeer og restauranter nå få lov til å ha åpent om kveldene. Fra samme dag vil det bli adgang til å besøke barnas lekerom, og holde arrangementer i nattklubber, barer, diskoteker og karaoke.

Moskvaregionen vil altså oppheve QR-koden fra 19. juli.

QR-kode – Wikipedia
Dette er en QR-kode

Dette skyldes det kommende valget på det statlige Duma, sier en kontakt i Open Media i den føderale regjeringens apparat.

Ifølge han skal velgerne ikke forbinde autoritetene med forbud og restriksjoner.

QR-kodene ble offentliggjort den 25. juni, og satt i verk den 28. juni. Bare personer som var vaksinert, eller de som hadde hatt Covid-19-sykdommen og blitt friske med en negativ test hadde anledning til å besøke Moskvas kafeer og restauranter.

Innbyggere i Moskva delte bilder av tomme kafeer og restauranter på sosiale nettverk.

Personer uten QR-koden kunne ikke komme på innsiden – de ble tilbudt å kjøpe takeaway mat og drikke.

Salget i Moskvas restauranter og kaffer falt etter dette til halvparten, skrev RBC.

Senere begynte man å sjekke om folk hadde QR-koden ved inngangen til noen museer.

Samtidig opplevde man en kraftig økning av Deltaviruset i USA. Det blir rapportert om økning fra mindre enn 4000 i hele nasjonen til fredagens totale 79 300. Samtidig er det en krypende (men samtidig åpenbar) innsats for å kontrollere  nyhetene, med en historie rundt Covid.19.vaksinasjoner.

Biden, bedrageren og Facebook, kommer til deg!

Nå ser det likevel ut til at Deltaviruset ser ut til å har en kort holdbarhet, siden det stadig minsker i Russland, og det har ikke en gang vist seg i andre deler av verden.

man in blue and orange polo shirt holding black smartphone
Med innføring av vaksinepass får vi slike tilstander.

Likevel så ser trenden med å innføre «vaksinepass» eller liknende tiltak blitt prøvet ut i Hellas, Frankrike, til en viss grad i Russland, og naturligvis, etter stigende press fra regjeringen i USA, å innføre dette idiotiske forslaget der også.

Ja, der forsvant min objektivitet rett ut av vinduet.

Men i et forsøk på å gjenvinne den, la oss se på «hvorfor» jeg kommer med påstanden om at dette er idiotisk.

For de de av dere som har lest mine avisartikler i det siste, vet dere antakelig hva jeg kommer til å si. Men poenget er stadig det samme – disse punktene er ENNÅ ikke blitt ærlig motsagt:

  1. Hva er SARS-CoV-2s sanne natur? Det er akseptert så å si over hele verden å betrakte dette som et virus skapt av bioingeniører som slapp ut av et laboratorium av årsaker vi ennå ikke kjenner, men antakelig ved et uhell.
  1. Hva slags bruktbil-handler-metode har blitt brukt for å selge vaksinen? Med dette mener jeg at fortellingen om vaksinen er like listig som nyheten om ansiktsmasker og viruset selv. I øyeblikket arbeider vi under den forestillingen at alle vil trenge å bli vaksinert hver sjette måned.  Legg så til bioingeniørenes historie om at viruset var designet og ikke kan helbredes eller blokkeres ved normale anti-vaksine-metoder.
  1. Hvor trygg, eller utrygg er vaksinen i realiteten? Hvordan kan vi forklare at mer enn 20 000 personer har dødd etter å ha fått den?  Igjen, spørsmålet blir besvart med «Du er jo dum! Jeg er lege! Bare gjør som jeg sier!» Disse uttalelsene inspirerer jo til det motsatte av tillit, for å si det mildt.
  1. Og for de som har en alvorlig kristen overbevisning. Hvordan kan vaksinene bli rettferdiggjort når vi ser på de merkelige genetiske prosedyrene de inneholder, eller bruken av cellekulturer fra aborterte fostere?

Til slutt – hva med de, som jeg, som ikke en gang har blitt testet for viruset, og som aldri har blitt syke av det?

man in black t-shirt and black shorts running on road during daytime
Svært mange som blir smittet merker det ikke og vet ikke at de har vært det.

Hvorfor skal vi måtte hoppe på grunn av at noen personer, som vi ikke en gang kjenner, sier det?

For å være sikker, kanskje alle spørsmålene ovenfor har gode, sanne og troverdige svar som gjør det helt klart at det å ta vaksinen er bra og det rette å gjøre.

Men vi får aldri noe ærlig svar. 

I stedet får vi politiske pjatt, stadig skiftende beretninger, propaganda, noen subtile og noen svært dårlige som i Russland.

Og det ser mye mer ut som om makten til politikerne og meningsmålingene spiller inn enn hvordan man helt legitimt prøver å løse en helsekrise.

Dette er svært trist, fordi mange mennesker blir syke av Covid, og mange av dem dør av det. 

Kunne noen av disse vært reddet av ærlige budskap istedenfor hysteri og politisering? Fram til nå har folk gjort opprør mot disse reguleringene, spesielt i Frankrike og Hellas som vist på video. Men også i Russland, De Forente Stater, og sannsynligvis også i mange andre land.

Dette er et godt tegn på at vi ennå ikke er fortapt. Og samtidig som noen protester har vært urimelig voldelige, som i Frankrike, så har motstanden fra vanlige folk mot disse tyranniske tiltakene vært midt i blinken.

Ingen ønsker å gjøre et dårlig problem verre. Men slik eliten insisterer på fortsatt å være uærlige mot oss, stå slår det nå tilbake mot dem.

De nåværende forsøkene i USA og i Russland inkluderer de selskapene som har produsert sine egne vaksiner.

Jeg blir berørt av slike påbud i min vanlige jobb. Det ser ut som om jobben min henger i en tynn tråd avhengig av om nok av mine kolleger blir vaksinert eller ikke, slik at jeg kan få et fripass og unngå det.

blue and black handle pliers beside brown wooden handle
Skal en i fremtiden være avhengig av vaksiner for å kunne arbeide?

Naturligvis vurderer mine kolleger det samme. Det kan resultere at ikke mange nok av oss tar vaksinen, slik at hele selskaper vil bli nødt til å stenge.

Politikken som vil vedta tvungen vaksinasjon ser ut til å bli lovlig, selv om dyktige personer kjemper mot det i håpet om at mange nok kommer med lovlig ammunisjon til å forsvare sin rett til IKKE å la seg vaksinere, og likevel kunne fortsette å arbeide.

Mulighetene varierer fra det lovlige, til virkelige «legers unnskyldning», til å finne på en unnskyldning, til religiøse unnskyldninger (det er iallfall min beste unnskyldning).

Som du kan se, så skjer det en utvikling i denne historien. Og takk og pris for at det finnes motstand.

Denne QR-tingen døde ut etter tre uker i Russland, selv om Delta-viruset fortsatt står sterkt.

Hvorfor? Politikk.

Dette kan føre til den konklusjonen at dette ikke er en kamp mot et virus. Det er i stedet en kamp om kontroll over deg og meg.

Og det er mange av oss som ennå står i denne kampen. 

Og det er ikke over ennå!

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Israelske angrep i Syria fortsetter.

Men missilene skytes nå ned i økende grad.

Forrige innlegg

Skottland: 5522 døde 28 dager etter vaksinering.

Antall vaksinedøde overstiger nå Korona-døde.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.