POSTED IN Demokrati, USA

Propaganda fra Trump?

Trailerlass med falske stemmer.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Noen vil naturligvis stille spørsmål ved våre motiver med å presentere slike meldinger nå når valget er opplest og vedtatt: Biden vant og Trump tapte. Men det er all grunn til å melde fra om mulige uoverensstemmelser hvis det foreligger slike. Det mest påfallende er at våre store medier avviser dette som sprøyt og tull.

Jeg får inntrykk av at dette gjøres fordi de har propagandert for Biden som president og nå har de fått han. Å stille spørsmålstegn ved lovligheten er en utidighet.

For meg er ikke hvilken president som velges av disse to det viktigste, men at det ikke kan reises tvil om at valget er rettferdig av hensyn til den delen av USAs befolkning som har stemt. For dette dreier seg om det fundamentale spørsmålet: demokratiet.

Og det foreligger denne gangen svært mange urovekkende meldinger om at det ikke har gått riktig for seg. Det er i alle sin interesse at dette undersøkes grundig, også for den norske befolkningen. For USA er tross alt vår nærmeste allierte og sterke beskytter.

Hvis de som styrer landet «over there» ikke er legitime, hvor befinner vi oss da?

Knut Lindtner

Varslere vitner om deler av påstanden om over en MILLION falske stemmesedler rundt i USA.

En trailersjåfør har fortalt at nesten 300 000 stemmesedler var inne i hans trailer som forsvant fra et stemmelokale i Pennsylvania, selv om USAs riksadvokat sier at justisdepartementet ikke hadde sett noen bevis på betydelig juks så langt.

«Folk står fram som aldri før. Store lastebiler med hundretusener av falske stemmesedler om bord ble kjørt til stemmelokaler? FORFERDELIG – REDD AMERIKA!» twitret Trump på tirsdag kveld.

Han refererte til en pressekonferanse i Virginia organisert av Amistad Project, et borgerretts-initiativ fra Thomas More Society, og som fokuserte på påstander om uregelmessigheter i valget den 3. november.

Amistad presenterte tre vitner, et av dem hadde stått fram i en høring i Pennsylvanias lovgivende forsamling forrige uke. Gregory Stemstrom sa han hadde vært vitne til at en leverandør fra Dominion Voting Systems hadde satt inn minnepenner i en stemmegivningsmaskin i Delaware County, og at folk i stemmelokalet blandet resultater fra de forskjellige tellemaskinen, noe som gjorde det problematisk  å lese resultatene.

Jesse Morgan, en trailersjåfør ved USA-postens (USPS) underkontraktør, sa han var mistenksom rundt lasten på 280 000 ferdig telte stemmesedler.

«Jeg kjørt ferdig telte stemmesedler fra New York til Pennsylvania. Jeg visste ikke … så jeg bestemte med for å si fra».

Denne vitneforklaringen fra Jesse Morgen, en trailersjåfør som regelmessig kjørt post fra New York til Pennsylvania og tilbake, kom Trump med. 

Morgan bevitnet at den 21. oktober ble traileren hans lastet opp i New York med 24 «gaylords» – spesielle USPS  pappkasser som inneholdt alt fra 144 000 til 288 000 poststemmer. De skulle han laste av i Harrisburg, Pennsylvania.

I stedet måtte han vente i seks timer i Harrisburg, og ble så av en oppsynsmann bedt å kjøre til Lancaster uten å laste av. Oppsynsmannen nektet også å gi Morgan noen slags papirer.

Han parkerte traileren på det vanlige stedet i Lancaster. Men neste morgen var den borte, med kassene med stemmesedler fortsatt inni.

Direktøren for Amistad Projekt sier at hans gruppe har samlet inn spesielt svorne eksperter som hevder at «det gjelder over 300 000 stemmesedler i Arizona, 548 000 i Michigan, 204 000 i Georgia og over 121 000 i Pennsylvania».

FBI har bedt om å få adgang til deres data-analyser, noterte Kline tidligere.

Klines påstander har fått bemerkelsesverdig liten oppmerksomhet fra media, til forskjell fra uttalelsen fra USAs riksadvokat Bill Barr, Han sa til AP tidligere på tirsdag at justisdepartementet «ikke hadde sett noen slags juks i den skalaen som kunne ha gitt noe annet resultat av valget». .

Trumps advokat-team har raskt gått mot justisdepartementet, at de faktisk ikke har brydd seg om å se på noen slags bevis som de så langt har blitt presentert. 

De  utfordrer valgresultatene i Georgia, Michigan, Wisconsin og Pennsylvania, der enorme mengder post.stemmer avgitt i år på grunnet pandemien greidde å få Joe Biden til å gå forbi Trump og derfor erklære sin seier.

Demokratene, USAs mainstream media og Silicon Valleys sosiale plattformer er alle enige om at det ikke har vært noe «utbredt» juks i valget-

Derimot mener de at alle Trumps påstander om det motsatte er «grunnløse» eller «omstridt».

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.rt.com/usa/508397-truckload-ballots-missing-pennsylvania/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Protestene kommer til Portugal:

Utelivsbransjen i sultestreik foran parlamentet.

Forrige innlegg

Korona:

Smitte med lite sjukdom og lav dødelighet. Forsøkes motvirka med «tenk på et tiltak».

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.