POSTED IN Endring av politikken

Professor vil ha ufrivillig avfolking:

For å redde planeten må folketallet ned.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

WEF-finansiert professor krever en «reduksjon av befolkningen» for å redde planeten.

Av Sean Adl-Tabatabai.

World Economic Forum-professor ber om en «ufrivillig» avfolking for å redde planeten.

WEF-professor Bill McGuire har bedt om «ufrivillig avfolking» av milliarder av mennesker, for å redde planeten fra såkalt «global oppvarming».

Professor McGuire, emeritus innen geovitenskap ved WEF-finansierte University College London, og meddirektør for New Weather Institute, er en ekstrem-venstre-klimaaktivist og FN- samarbeidspartner.

McGuire erklærte lørdag i en siden slettet tweet: «Hvis jeg er brutalt ærlig, for å unngå et katastrofalt klimasammenbrudd, er den eneste realistiske måten jeg ser at vi kan få utslippene ned på, er ved å drepe den menneskelige befolkningen med en pandemi med en svært høy dødelighet».

Bill McGuire

McGuires endelige løsning høres ut som oppfølgeren til covid-pandemien som andre eugenikere, som WHOs Tedros Adhanom Ghebreyesus, har advart om de siste månedene.

Republicannation rapporterer: McGuires uttalelse ble møtt med rask og nesten universell fordømmelse fra både det vitenskapelige miljøet og et bredere publikum. Andre forskere fordømte hans uttalelser som «økofascisme», mens utallige andre uttrykte sjokk og avsky over ideen om å bevisst å slippe løs en dødelig pandemi for å drepe den menneskelige befolkningen.

I en oppfølgende tweet forsøkte McGuire å klargjøre hva han mente, og skrev «Det er ikke et syn jeg forfekter eller ønsker velkommen, men det er et faktum at rask reduksjon av verdens befolkning vil være nødvendig for å forhindre katastrofale klimaendringer». Imidlertid gjorde dette forsøket på å begrense skaden lite for å stoppe strømmen av kritikk som ble rettet mot ham.

Motstandere hevdet at McGuires resonnement ikke bare var moralsk forkastelig, men også logisk feil. Mange anklaget ham for å fremme et elitært menneskefiendtlig verdensbilde, ofte forbundet med de mest ekstreme elementene i miljøbevegelsen.

Det voldsomme tilbakeslaget mot McGuires kommentarer fremhever klimadebattens omstridte natur, og de radikale tiltakene noen klimaaktivister mener er berettiget for å takle problemet. Mens den vitenskapelige konsensus mener at reduksjon av utslipp er avgjørende, avviser det store flertallet det avskyelige forslaget om at en orkestrering av massedød er en akseptabel måte å nå dette målet.

McGuires provoserende retorikk og den påfølgende stormen den utløste viser viktigheten av å holde diskusjoner om klimaendringer forankret i fakta, fornuft og grunnleggende menneskelig anstendighet. Hensynsløst snakk om å «utslette» befolkningen har ingen plass i seriøs vitenskapelig diskurs, og tjener bare til å formørke i stedet for å belyse dette kritiske spørsmålet.

Fra The People’s Voice, publisert 15 mai 2024.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker og X-meldinger i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: WEF-Funded Professor Calls for ‘Involuntary Depopulation’ To ‘Save the Planet’.

Forsidebilde: Edwin Hooper

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

  • Hvis professor McGuire virkelig mente sin udtalelse seriøst så gik han hjem og hængte sig. Meeen det er selvfølgelig alle de andre der skal dø.

    Svar
  • Dette er en klassisk spinning. Han vet veldig godt at vaksinene gjorde denne jobben.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Noe skal mediene ikke snakke om.

Rødlistede tema for de store mediene.

Forrige innlegg

Også i Bergen vokser motstanden mot Gaza-krigen.

Appell for Palestina.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.