POSTED IN Media, Ytringsfrihet

Profesjonelle løgnere

– Nå arrangerer de erstatning for Arendalsuka i Oslo

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Møteplass Oslo 2020 – spindoktorene tar full kontroll

Av Pål Steigan -13. august 2020

Det ble ingen Arendalsuke 2020. Det årlige mediatreffet i sørlandsbyen ble erstattet med noe som kalles Møteplass Oslo 2020 i Litteraturhuset. Dette arrangementet er fullstendig og 100 prosent under kontroll av verdens største mediemanipulatorer og spindoktorer Hill + Knowlton Strategies.

Innfelt bilde av ungjenta Nayira som la fram et falsk vitnemål skrevet og tilrettelagt av Hill + Knowlton.

La oss kort minne om hvem Hill + Knowlton er:

Det er ingen overdrivelse å si at Hill + Knowlton og deres løgner har bidratt til tap av hundretusener av menneskers liv og vesentlig dårligere livsvilkår for millioner av andre. I tillegg kommer enorme miljømessige ødeleggelser.

Full kontroll over Møteplass Oslo 2020

Hvis man går inn på nettsidene til det som kalles Møteplass Oslo 2020 – Arendal i Oslo ser man at arrangementet er fullstendig under kontroll av Hill + Knowlton. De har leid hele Litteraturhuset og står for gjennomføringa av samtlige arrangementer. Med seg på laget har de blant annet AmCham NorwayU.S. Embassy Oslo og Microsoft. AmCham Norway er Det amerikanske handelskammeret i Norge og medlemslista deres viser at det er en tett allianse mellom internasjonal monopolkapital og store PR-byråer.

_______________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Steigan.no
_______________________________________________________________

12. august deltok professor Sarah Kreps fra Cornell UniversityBret Schafer fra The German Marshall Fund of the United States, og redaktør Kristoffer Egeberg fra Faktisk på et seminar med tittelen: Big Little Lies – How Disinformation Affects Us. Vertskap for dette seminaret var USAs ambassade i Oslo og Hill + Knowlton.

Slik presenteres hun på Wikipedia: Dr. Sarah E. Kreps er en amerikansk statsviter, USAs flyvåpen-veteran og politikkanalytiker som fokuserer på amerikansk utenriks- og forsvarspolitikk. Hun er professor i regjering ved Cornell University, adjunktprofessor i jus ved Cornell Law School, og en adjunkt stipendiat ved West Point’s Modern War Institute. Wikipedia

Sara Kreps er veteran fra United States Air Force og forsker ved West Point‘s Modern War Institute. Det er USAs militærakademi. Alle ledere av alle USAs angrepskriger et utdannet der. Hun er livsvarig medlem av Council on Foreign Relations, som vi har kalt det virkelige partiet til herskerklassen i USA. Kreps har også jobbet som konsulent for forsvarsdepartementet i Storbritannia og for NATO. Her er det imperialismens utsendte som skal snakke om desinformasjon.

Bret Schafer er forsker ved noe som kalles Alliance for Securing Democracy ASD, og han jobber mye med å påvirke nyhetsmedier og filmindustrien. ASD ledes av tidligere etterretningssjefer og topper i USAs UD. Det er etablert innen German Marshall Fund of the United States (GMF) som igjen jobber tett med CIA og US State Department. Den tidligere redaktøren av Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), Udo Ulfkotte, som innrømte at han var betalt av CIA, skrev at GMF er fullstendig integrert i CIA.

Det er jo i dette selskapet Kristoffer Egeberg og Faktisk tydeligvis hører hjemme. Og det er ironisk at de snakket om små løgner på et seminar som ble arrangert av en av de største løgnerne i moderne medieindustri.

Et av de temaene som ble drøftet på Møteplass Oslo 2020 var Hvordan bruke krisen til å fremme bærekraftig omstilling? Paneldeltakere var Sveinung Rotevatn (V), klima- og miljøminister, Lars Haltbrekken (SV), medlem i Energi- og miljøkomiteen, Stein Lier-Hansen, adm. direktør Norsk Industri, Marianne B. Røren, adm. direktør Mesta, Eli Grimsby, adm. direktør Oslobygg KF, Grete Aspelund, adm. direktør Sweco. Med andre ord: systemlojale politikere og storkapital. Man har ikke en gang giddet å invitere fagbevegelsen. Det er storkapitalen som legger opp til hvordan de skal bruke krisa til å forme Norge enda mer i sitt bilde.

Man kan vel spørre seg hvor de er hen, politikere som lar seg bruke som tamme kaniner i et sirkus arrangert av krefter som dette, men de er vel allerde så integrert i systemet at de ikke lenger stiller seg denne typen spørsmål. At dette gjelder Rotevatn er jo ingen hemmelighet. Men man kunne kanskje ha ventet en større bevissthet fra Lars Haltbrekken? Eller er det en illusjon?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Reidar Kaarbø
  13 august 2020 11:00

  Kanskje på tide å lage en alternativ uke ?
  Med foredrag om hva som EGENTLIG skjer / har skjedd i Venezuela, Cuba, Syria, Ukraina, Bolivia, – for å nevne noen, – og foredrag om skattepolitikk, boligpolitikk, avgiftspolitikk, fordeling, ulikhet, ressurs(mis)bruk, og til sist kanskje den viktigste: om løgn og manipulering av media og folk.

  Svar
 • Politikerne juger om innvandringen. Og gjør alt de kan for at innvandrere skal gjøre karriere og kjøre rundt i statusbiler. Gjør pressen og politikere dette av ond vilje eller er de bare lakeier for globalismen og Islam. Eller mest sannsynlig har globalistene og Islam fått noe på dem. Globalisme Islam og Pedoimperiet har sine metoder.

  Svar
  • Mens norske ungdommer kan gå rundt og dasse, vet innvandrere at enste muligheten de har er å jobbe døgnet rundt med studier og bli topp kvalifisert til en jobb. I så fall har de ærlig fortjent bilen de kjører rundt i.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Var det eit politisk drap?

Når fuglen kan syngja, men ikkje fly.

Forrige innlegg

Opptøyer i Hviterussland:

Driver disse landet i Putins armer?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.