POSTED IN Diverse

Prideuken.

Er det noe å reagere på?

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Kjedelig å være hetero?

Av Reidar Kaarby, redaktør av HvaMenerPartiene.

I disse dager feires regnbueflagget så det nesten renner over, og noen mener det er så alt for mye med tett program i en hel uke med parader, stands, filmkvelder, foredrag, fester, gudstjenester, kulturarrangementer og flagging. Og jeg forstår dem. For her kan noen smykke seg med L, H, G, B, T og Gud vet hvilke tegn og bokstaver, mens heteroene ikke har en eneste bokstav, med unntak av «fifty shades of gray».

Heldigvis, ingen tror at alle heterofile menn er sexmaniakker som blir så kåt hver gang de ser en vakker ung kvinne at de slår henne i hodet med en klubbe, drar henne inn i hulen sin og voldtar henne, eller dreper henne hvis hun slår opp. Å være «glad i motsatt kjønn» betyr også respekt, ærbødighet, ikke å påtvinge seg, aksept for at et nei er et nei, et ekte ønske om at den andre skal få det best mulig selv om det måtte innebære å forlate forholdet. Å forbryte seg mot kvinner har ikke med heterofil seksuell legning å gjøre, det har med kriminalitet og syke verdier.

Bærer vi med oss holdninger fra Steinalderen?

Er det kjedelig å være hetero ute en eneste spennende bokstav? Feil igjen, det er ikke kjedelig å være normal, sier du sikkert. Men heterofile er en like mangfoldig gruppe som homofile, det finnes gamle, unge, tykke, tynne, feminine, maskuline, anstendige, uanstendige, pene og stygge, listen har ingen ende. Det finnes heterofile som tenner seksuelt på alt mulig rart, akkurat som det finnes homofile. Og mange heterofile, som homofile, velger å bo sammen med en de er glade i, kanskje etablere en flott familie. Noen bor alene enten de har valgt det eller det bare har blitt slik, det er ikke alltid lett å finne en livsledsager.

At barn er mest utsatt for overgrep fra heterofile menn i sine egne hjem, gir ingen grunn til å stigmatisere heterofile menn, dette er ikke noe som skjer over alt. Heterofile menn liker å tro at alle homofile menn er pedofile, det er også en myte. Derimot er overgrep mot barn kriminelt og sykt, uansett hvem som begår handlingen, og har ikke noe med hetero eller homo å gjøre.

Homofile kan ikke få barn «på naturlig vis». Noen har med seg barn fra tidligere ekteskap, noen adopterer, noen bruker surrogatmor eller sæddonor. Her har heterofile det mye lettere. Jeg har selv jobbet i barnevernet og sett mødre som nærmest driter en unge i året og istedenfor å la dem bli adoptert, lar dem vokse opp i et hjem der de misbrukes seksuelt, fysisk og psykisk. Og når ungene blir så store at de tar igjen når foreldrene vil banke dem, overlates de til barnevernet. Homofile derimot må i større grad kjempe for å få barn, og når barnet endelig ankommer, er det i hvert fall ønsket.

Mer kontroversielt er de få som identifiserer seg med et annet kjønn og kanskje ønsker skifte kjønn. Vi har sett parodiene om idretts-sluggerne som plutselig blir verdensmestre fordi de «skifter kjønn» til kvinne. For ikke å snakke om hvilket toalett man skal velge. Skal man ikke bare få være glad i hvem man vil, men også få være den man vil? Det vi kan være enige om, er at ingen barn skal pådyttes en legning eller identitet eller seksualitet, men at barna må få den tid de trenger til å gjøre sine erfaringer og finne ut av seg sjæl. Dersom samfunnet presser dem inn i en rolle de ikke ønsker, er det noe galt et sted.

For meg er Pride blitt et symbol på mangfold, frihet, aksept, respekt, åpenhet, ærlighet, og ja, litt provokasjon og ekstremisme, at vi alle har «fifty shades» av ett eller annet. Jeg tror vi skal klare en uke Pride uten å ta skade på vår sjel.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • Kaarby nevner ikke de negative sidene ved homofili, som at homofile er voldsomt overrepresentert når det gjelder pedofili, eller at homofile er voldsomt overrepresentert når det gjelder kjønnssykdommer som AIDS, gonore, syfilis osv.

  Svar
  • Han nevner da ganske tydelig at første del av din påstand er feil.

   Svar
  • Jeg tror du har rett i det med homofile og pedofili. Alle overgrepene stadig avslørt i de katolske miljøene er prester mot unge gutter. Et arnested for homofili/pedofili?
   Mye som aldri blir avslørt i tillegg?

   Svar
   • Reidar Kaarbø
    21 juni 2024 21:59

    Det er riktig at katolske miljøer har fått svært dårlig rykte og har fått bred dekning i media og i rettsalene om generasjoner med overgrep og tildekking.

    Men la oss ikke glemme at heterofile som overgriper seg på jenter også er pedofile. Hvis pedofile er jevnt fordelt i befolkningen uavhengig av legning (men trolig størst prosentandel menn), betyr det at det finnes mange flere heterofile pedofile enn homofile pedofile, og at et mye større antall jenter i så fall kan ha blitt utsatt for overgrep enn gutter. Dette er det sikkert forsket på og bør la seg unne verifisere eller avkrefte.

    Uansett er overgrep mot barn ulovlig og uakseptabelt. Men å bruke dette til å stigmatisere en større eller mindre gruppe av folket, er an avsporing av Pride-debatten.

    Og til mr. Fish: Nei, jeg har ikke fått med meg det, ser ut til at de har gjort som man gjør med festivaler: spredt det utover landet på forskjellige tidspunkt. Jeg klarer ikke å finne det spesielt sjokkerende, men jeg tror ikke målet er å undergrave familien som del av en globalistisk konspirasjon, snarere et ønske om selv å kunne skape en trygg familie.

 • Pelzmann Fish
  21 juni 2024 17:58

  Det er nå godt gjort ikke å ha fått med seg at det på ingen måte er snakk om en uke – hele showet startet med Vinterpride fra 19.-25. februar, avløst av Bygdepride, Jessheim Pride og Tysso Pride utover i mai, de to sistnevnte gjentar for sikkerhets skyld showet også i juni, og så følger det en stri strøm av arrangementer rundt om i hele landet hver eneste måned utover før den foreløpige sluttdatoen er Arctic Pride 11. november! Bare sjekk ut Pridekalenderen for 2024:
  https://www.friosloviken.no/pride-2024/

  Dette massive kjøret er selvsagt ingenting annet enn ren programmering – målet er utvilsomt å undergrave familien og alt av tradisjonelle verdier, globalistene vil ha rot- og hjemløse individer, de er enklere å manipulere, sterke familier kan fortsatt representere små selvstendige enheter med egne meninger innad i samfunnet, det må ikke tåles…

  Svar
 • Homosexflagget. Til topps på barneskular og offentlege flaggstenger. Homosexflagget inn i logoane og annonsene til store konsern. Homosexflagget i skrikande stygge fargar, påtrengande uskjønn design, vondt i auga. Symbol for løgn. Fake Pride, falsk stolthet, påtatt stolthet, skrikande stolthet. Homosexflagget er dum amerikansk import, slik som Hate Crime. Designa av homofile jødar i San Fransisco i California. Pynta og solgt med forførande ord og falske forklaringar. Enorm jødisk kapitalmakt og enorm jødisk mediemakt står bak for å overkøyre kvit kristen kultur med overlegg. Voldtekt av mitt liv. Og eg som alltid har respektert likekjønna kjærleik….

  Svar
  • Hate Speech – hatefulle ytringar – er skapt i USA for å forby kritikk av jødisk makt og Israel. Denne jødiske importen er til stor skade for vår kultur som har hatt Free Speech som grunnlag. Følelsar i ytringar er no straffbart fordi ein falsk krenka kan få deg dømt.

   Svar
 • Nå er vel noe poenget med Pride å lage motsetninger, ikke fjerne. (?)
  Ellerihvertfall å løfte motsetninger opp i lyset.

  Sterke meninger om tabuer.
  Og tabuer bør vel alltid diskuteres og tas opp til vurdering med jevne mekllomrom.
  – Før vi lager oss nye. (?)

  Jeg synes ikke jeg, som mann, ikke skal få det arbeidet jeg har søkt på og er kvalifisert til bare fordi jeg mener jeg har rett til å gå i kjole på arbeidsplassen.
  Jeg synes jeg også skal ha rett på å å proklamere høyt å tydelig at jeg praktiserer Sadomasochisme.
  – Selv om jeg jobber i barnehage.

  Og så har andre selvfølgelig rett til å angripe dette hvis de føler seg truet.
  Brenne flagg. Brenne religiøse bøker. Få andre til å reagere.
  Det er dette som er noe av poenget.
  Gjennom motsetninger kan det (ofte) bli gode forandringer.

  Eller vi kan (også) lage et samfunn der vi større grad tørre å være åpne om det vi altfor ofte lukker i frykt for ikke å bli godtatt?

  Svar
 • Det bør ringe noen bjeller oppe i hodet. ;-) :

  ‘Syversten mener du burde tenke deg om før du kjøper prideflagget, og heller kjøpe direkte av de skeive organisasjonene.
  – Tidligere år har det vært mulig å kjøpe prideflagg for 10 kr. Da burde det ringe noen bjeller oppi hodet.
  Styrelederen forteller at å kjøpe disse flaggene ikke er den beste måten å støtte den skeive bevegelsen på.
  Det er verken bærekraftig eller nødvendigvis noe støttende til saken.’
  nrk.no/kultur/skeiv-verden-mener-folk-ma-kjope-prideflagg-fra-skeive-organisasjoner-1.16933968

  Ja, butikk er butikk.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Statsviterne i Norge er betalt for å utbre Nato-ideologi.

Kritisk tenkning er politisk forurensning.

Forrige innlegg

Jens Stoltenberg: Vi må straffe Kina!

Hvem skal gjøre det, hvem skal betale for det?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.