POSTED IN Konspirasjoner / Sammensvergelser, Terrorisme

Presidentkandidat Tulsi Gabbard:

USA-ledelsen har nettopp skapt presedens for at andre kan sprenge vår infrastruktur.

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

I et intervju med Tucker Carlson (Fox News) trekker Tulsi Gabbard (tidligere presidentkandidat for demokratene (Hawaii), nå uavhengig) noen åpenbare konklusjoner av det som har vært klart lenge: USA stod på en eller annen måte bak sprengningen av North Stream-ledningene.

En ting er det påfallende at ingen klima-alarmister reagerer på den verst kjente klimautslipps-hendelsen vi vet om. Her er det taust som i graven også fra alle «de grønne partiene».

Men hun føyer også til noen andre ganske åpenbare sannheter i dette korte intervjuet:

Victoria Nuland

Victoria Nulands nylige uttalelse om at de er glade for at North Stream nå er skrapmetall forteller at de har løyet hele tiden. I praksis betyr dette at ingenting de forteller oss lenger kan stoles på. De lyger hele tiden.

Det andre dette viser, som er meget farlig, er at det nå er skapt presedens for denne typen aksjoner. Det er altså akseptabelt nå å utføre sabotasje mot andre lands infrastuktur. Nå må vi passe langt mer på våre egne systemer, våre kommunikasjonssystemer, finanssystemer, energisystemer etc. Og argumentasjonen er helt enkelt denne:

Hvis det er ok å gjøre noe slikt mot Russlands energisystemer, da må det være ok for Russland å gjøre noe slikt den andre veien også, altså mot oss.

Disse handlingene gjør oss i praksis mindre trygge og undergraver hele vårt demokratiske system.

Intervjuet er meget kort og lett å forstå. Anbefales.

Vi må få føye til: Kanskje USA/Norge har gjort Melkøya utafor Hammerfest til et legitimt russisk sabotasjemål?

Redaksjonen

Forsidebilde: Skjermdump fra Fox News

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  10 februar 2023 9:31

  Alle norske energi-installasjonar er frå no av legitime mål.

  Equinor driv i 30 land, og har all grunn til å uroa seg for sine tilsette.

  Svar
 • Reidar Kaarbø
  10 februar 2023 10:18

  «USA-ledelsen har nettopp skapt presedens»
  USA har skapt presedens for så mye. At ulovlige angrepskriger basert på egenproduserte falske påskudd er greit, at det er greit å servere løgn og bedrag til en hel verden, at det er OK å ta livet av 3000 egne innbyggere for å skape «Et nytt Pearl Harbor» som ga påskudd for krigen i Afghanistan, og her Nord Stream: at det er greit å utføre alvorlig sabotasje mot et land man ikke engang er i krig med, for å oppnå strategiske og økonomiske fordeler.

  En ting er HELT sikkert om USA: De lyger, og de lyger ALLTID. Hvordan Norge kan involvere seg og underkaste seg en slik grenseløs og feig ondkap er bare helt utrolig.

  Svar
  • R.K.:
   «De lyger, og de lyger ALLTID. Hvordan Norge kan involvere seg og underkaste seg en slik grenseløs og feig ondkap er bare helt utrolig.»

   Og enda mer utrolig er det hvorledes norske innbyggere kan velge seg slike ledere/politikere som menger seg med slikt krapyl – som ikke bryr seg om andre lover enn de lager sjøl, – til egen benyttelse.
   ‘Si meg hvem du omgås, så skal jeg si deg hvem du er.’

   Vi ble propagandert til å gå i rosetog mot en gærning som sprengte et av våre regjeringsbygninger og drepte 80 sivile politisk aktive.
   Et rosetog som ble arrangert av samme person/parti som 1 måned før SJØL brukte våre FORSVARS-styrker til å angripe et annet land som ikke angrep noen. Med 500 ganger så mange drepte sivile, flere regjeringsbygninger og statslederen.
   ( Og stakk av med statskassa i gull etterpå. )
   ABB ble sperret inne. Stoltenberg fikk råderett over enda flere våpen!
   Og UTEN at norske innbyggere protesterte, forlangte overgriperen dømt, og terror-partiet forbudt!

   Det er selvfølgelig lov at andre makter gjør det samme mot Norge, nå . Spesielt Libya, men en presedens er lagt, noe annet er dobbeltmoral.

   For vi har vel ikke dobbeltmoral som grunnsten i vår politiske kultur i Norge?
   Eller?

   Svar
 • Stian Patriot
  11 februar 2023 9:21

  Vår foræderske regjering og storting har sitt mandat fra Deep State i USA, Wall Street, FN, WHO, EU, NATO Hva det forløyede og konfliktskye norske folk måtte mene i den forbindelse er uinteressant. Vår politiske elites prioritet er egen lommebok og syke selvbilder som får de til å tro de har medfødt format som ledere, endog verdensledere. Med sin medvirkning i denne kriminelle handlingen mot vår nabo gjennom 1000 år har de kriminelle politiske medløperne satt norske borgere i fare og landets inntekskilde på spill. Det har en alvorlighetspotensial som ikke kan overdrives. Forventer disse politiske svikerne norske ungdommer skal gå i krig og dø for deres uansvarlige tåpligheter, forlange de skal være lojale mot vårt politisk korrekte kongehus og landets ynkelige velgere, skal våre soldater virkelig ofre livet for disse svikerne? Selvsagt har Norge vært med på å legitimere militære angrep på sivil infrastruktur i den hensikt å berike seg selv og vise sin velgjører hvor tøffe man er og hvilken rolle man forventer i «det internasjonale samfunn».

  Svar
 • Stian_Patriot
  11 februar 2023 13:56

  Ved en tilfeldighet kom jeg over «Håndbok for Soldaten» for 1957. I bokens innledning står det følgende, sitat: «Som fri nasjon har vi rett til å leve vårt eget liv uten innblanding fra andre land. Om noen ved SVIK eller VOLD prøver å UNDERTRYKKE oss, har vi derfor både PLIKT og RETT til å verge oss med VÅPEN I HÅND. Å forsvare landet betyr ikke bare verge vårt GEOGRAFISKE område og de enkeltes borgeres liv. Det betyr OGSÅ å verge VÅR KULTUR, vår SOSIALE og POLITISKE frihet og våre FRIE INSTITUSJONER.

  Svar
 • Khazar-jødane som eig og styrer det meste har instruert jødiske neocons i White House til å styre denne lekkasjen frå S. Hersh om den varsla sprenginga av NS 1 og 2. Dei vil felle presidenten, slik dei styrte falske lekkasjer for å felle Nixon.

  Dei omgrupperer på slagmarka. Musk sitt Star Link blir kopla ut, før Russland gjer det. Dette er sjølvsagt militært, og har like lite med Musk å gjere som Tesla, utvikla av militæret. I den styrte lekkasjen frå Hersh blir også J. Stoltenberg vraka og spytta på. Norske fly blir feilaktig blanda inn for å mulig få Norge inn i krigen på virkeleg. Infoflyten i media er ei suppe av ulike løgner og kalkulerte halvløgner. Dei færraste klarar å følge med, ja nesten ingen, og dei fleste bryr seg ikkje før bombene fell nær dei. Og knapt nok då, Bornholm er ganske nær.

  Svar
  • Pengane rår, styrer alt gjennom internasjonal bank og finans frå City of London skapt og eigd av khazar-jødar i trehundre år. Krig treng finansiering, og krig kan skape ønska endringar. Ønsket om tredje verdenskrig er tydeleg.

   Svar
 • Arno Mong Daastøl
  12 februar 2023 6:56

  Fornuftige svar. Gode folk på denne nettsida. Skjelden.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Er Ukrainakrigen bare generalprøven.

Forbereder USA en krig mot Kina?

Forrige innlegg

Det finnes bevis for at Norge kan ha deltatt.

Video viser at norsk fly var over området like før eksplosjonene.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.