POSTED IN Endring av politikken, Helse

Portugisisk domstol:

PCR-testen for Covid-19 er totalt upålitelig.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

En domstol i Portugal avgjør at PCR ikke er å stole på, og karantenen er ulovlig.


Oversetttelse: noruego.today fra greatgameindia og andre. 

Vi har mottatt denne teksten fra vår samarbeidspartner i Spania. (red)

Dommerne bestemte videre at en enkelt positiv PCR-test ikke kan brukes som en effektiv infeksjonsdiagnose.

En lagmannsrett i Portugal har avgjort at PCR-testen ikke er en pålitelig test for Sars-Cov-2, og derfor er enhver karantene som er pålagt basert på testresultatene ulovlig.

Nå har også en domstol i Portugal slått fast at PCR-testen som brukes til finne korona-smittete er ubrukelig. Den gir svært mange falske positive.

Videre antydet kjennelsen at enhver tvungen karantene som ble brukt på friske mennesker, kunne være et brudd på deres grunnleggende rett til frihet.

Enda viktigere, dommerne bestemte at en enkelt positiv PCR-test ikke kan brukes som en effektiv infeksjonsdiagnose.

Detaljene i saken henviser til fire turister som kom inn i landet fra Tyskland og som ble satt i karantene av det regionale helseforetaket. 

Av de fire hadde bare en testet positivt for viruset, mens de andre tre ganske enkelt ble ansett som «høy infeksjonsrisiko» basert på nærhet til det positive individet. Alle de fire, de siste 72 timene hadde testet negativt for viruset før de forlot Tyskland.

I sin kjennelse henviste dommere Margarida Ramos de Almeida og Ana Paramés til forskjellige vitenskapelige studier. Spesielt denne studien av Jaafar et al. , som fant at når du kjørte PCR-tester med 35 sykluser eller mer, falt presisjonen til 3%, noe som betyr at opptil 97% av positive resultater kan være falske positive. (Red.: Sykluser har med laboratorieprosesen å gjøre).

Anthony Stephen Fauci er en amerikansk immunolog som tjenestegjør som direktør for National Institute of Allergy and Infectious Diseases og medlem av White House Coronavirus Task Force, som arbeider med koronaviruspandemien i 2019–2020. Wikipedia

Dommen konkluderer med at i følge vitenskapelige postulater er enhver PCR-test som bruker mer enn 25 sykluser helt upålitelig. Regjeringer og private laboratorier har vært veldig stille om det nøyaktige antall sykluser de kjører når de utfører laboratorie-PCR-tester, men det er kjent at det noen ganger går så høyt som 45. Selv den amerikanske immunologi-legen Anthony Fauci har offentlig uttalt at alt over 35 er helt ubrukelig.

“Hvis noen tester positivt ved PCR når en terskel på 35 sykluser eller mer brukes (som er regelen i de fleste laboratorier i Europa og USA), er sannsynligheten for at personen blir smittet er mindre enn 3%, og sannsynligheten for at dette resultatet er falskt positivt er 97% ”.

Du kan lese hele dommen i originalen på portugisisk her, og oversatt til engelsk her. Det er også en god anmeldelse om emnet på Great Game India, pluss at en portugisisk professor sendte en lang e-post om saken til Lockdown Skeptics.

Tidligere publisert på Derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Originalen på portugisisk er ikke tilgjengelig.
  Kan dere linke på nytt?

  Svar
 • Her er en link som utdyper og henviser:
  https://demonstrasjon.net/nb/node/20

  Svar
 • Hvordan få kontroll på en pandemi der de «syke» stort sett er uten symptomer, og der dødstallet er betydelig lavere enn siste 10-års virus. 😉
  («Kontroll» i betydning av opphausing og tall som ikke sammenliknes, men blåses opp for å skape frykt.)
  Jo, bruk politikere og media. Og latterliggjør alle som holder seg edrue i denne «pandemien».

  ‘Dagens mest nøyaktige metode for covid-19 diagnostikk er RT-PCR, og denne metoden påviser virusets arvestoff, men uten å avklare hvordan viruset virker, om det er smittsomt ELLER OM DET BARE ER RESTER ETTERGJENNOMGÅTT INFEKSJON. En hjemmetest bør inkludere muligheten for en tilsvarende NØYAKTIG avklaring.

  Derfor bør myndighetene etablere et fagråd’ 😉
  https://www.tu.no/artikler/hvordan-fa-kontroll-med-en-pandemi/505113

  Svar
 • […] I sin kjennelse henviste dommere Margarida Ramos de Almeida og Ana Paramés til forskjellige vitenskapelige studier. Spesielt denne studien av Jaafar et al. , som fant at når du kjørte PCR-tester med 35 sykluser eller mer, falt presisjonen til 3%, noe som betyr at opptil 97% av positive resultater kan være falske positive.Dommen konkluderer med at i følge vitenskapelige postulater er enhver PCR-test som bruker mer enn 25 sykluser helt upålitelig. Regjeringer og private laboratorier har vært veldig stille om det nøyaktige antall sykluser de kjører når de utfører laboratorie-PCR-tester, men det er kjent at det noen ganger går så høyt som 45. Selv den amerikanske immunologi-legen Anthony Fauci har offentlig uttalt at alt over 35 er helt ubrukelig.“Hvis noen tester positivt ved PCR når en terskel på 35 sykluser eller mer brukes (som er regelen i de fleste laboratorier i Europa og USA), er sannsynligheten for at personen blir smittet er mindre enn 3%, og sannsynligheten for at dette resultatet er falskt positivt er 97% ”.Du kan lese hele dommen i originalen på portugisisk her, og oversatt til engelsk her.https://translate.google.com/translate?hl=&sl=pt&tl=en&u=http://www.dgsi.pt/jtrl.nsf/33182fc732316039802565fa00497eec/79d6ba338dcbe5e28025861f003e7b30http://derimot.losi.no/portugisisk-domstol-pcr-testen-for-covid-19-er-totalt-upalitelig/ […]

  Svar
 • Flott sak! Helt feil. Denne må du dementere, Knut Lindter. Se https://www.tjekdet.dk/faktatjek/portugisisk-domstol-misforstaar-forskning-og-saar-tvivl-om-coronatests-paalidelighed . Dersom du lar denne stå, Knut, så er du med på å spre usannheter. Skal ikke du være en sann stemme?

  Svar
  • Nå er det jo flere som har sagt at PCR-testen ikke egner seg til å fastslå virus, deriblant forskeren som lagde den.
   PCR-testen er (for) UPÅLITELIG. Både i forhold til positive og negative testresultater.
   Dette er skremmende nok, når man bruker denne testen for å stenge ute folk og/eller stenge ned samfunnet. Men verst fordi det eskalerer en frykt i befolkningen, uten grunn.

   Fra lenken du la ved, Wilhelm.:

   « kan man ikke bruge studiet til at fastslå, at PCR-testen er ude af stand til at vise, om man er smittet…»
   MEN:
   «…..Appeldomstolen konkluderer, at man ikke kan være fuldstændig sikker på, at man er smittet med ny coronavirus, selvom ens test er positiv. 
   “I lyset af den foreløbige videnskabelige evidens er denne test ikke i sig selv i stand til at afgøre udover rimelig tvivl, at en sådan positivitet (af prøve ved PCR-test, red.) faktisk stemmer overens med en persons infektion,” står der i afgørelsen.
   …….Franskmændenes studie skulle nemlig konkludere, at prøver, der først bliver positive efter 35 cyklusser, har hele 97 procent sandsynlighed for at være falske positive, lyder det i afgørelsen. «

   Da er det igjen…… hvor mange prosent sannsynlighet for riktig svar?
   Man kan vel heller da slikke på fingeren og holde den opp i luften? 😉

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Pfizers koronanavaksine:

Den er ifølge USAs helsemyndigheter «ikke godkjent».

Forrige innlegg

Nå kommer reaksjonene på Koronakjøret:

Macrons popularitet faller hos unge.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.