POSTED IN Diverse

Politikere forstår ingenting etter norske kriger og bomber:

Hvor har ungdommen sin råskap fra?

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email
Vi har nå hatt drap i Australia, masseskytinger nærmest daglig i USA og et mislykket drapsforsøk i en Moske Norge.

Jeffrey Epstein

Vi har Epstein-saken. Den handler om en person som angivelig skal ha tatt livet av seg i et strengt overvåket fengsel i USA etter han som (sannsynligvis) Mossad-agent i en årrekke har organisert pedofil-turer for ledende personer i USA.

Vi har voldsomme bombekriger (hvor også Norge har deltatt) som har knust stater som Jugoslavia, Irak, Syria, Jemen, Afghanistan og forsøk på å smadre andre lands økonomier: Cuba, Venezuela, Nord-Korea, Syria osv.

Det er disse folkene Norge overfører milliarder til.

Vi har gigantisk pengeoverføringer, bl.a. fra Norge, til de verste terroristene vi kjenner til. Folk som kaster homofile fra hustak, hugger armer, bein og hoder av folk hvis de har feil tro osv.

Kort sagt våre ledende politikere fra omtrent alle politiske partier har støtte denne stats-terroren på Stortinget. Og så lurer vi på hvor voldsromantikken kommer fra? I stedet for å se seg selv i speilet og vurdere hva vi sjøl har gjort skylder vi på andre for å forklare dette fenomenet.

Det er på sin plass å trekke frem Jens Bjørneboes gamle dikt som setter skapet på sin riktige plass. For det er ungdommer som står bak enkelt-hendingene vi okker oss over. Men det er ikke ungdommer som bestemmer at vi skal boikotte, sanksjoner og føre kriger.

Knut Lindtner

Jens Ingvald Bjørneboe var en norsk forfatter med stor produksjon og sterkt samfunnsengasjement.

Ungdommens Råskap

Av Jens Bjørneboe

«Vaare høye idealer vil de bare flire av
Stjele, myrde, banne, hore, voldta, plyndre og bedra!
Kan De fatte og begripe hvor de har sin raaskap fra?
Meget burde de beundre: Dresden efterlot vi slik:
Som en tundra med fem hundre
med fem hundre tusen lik!
Meget burde de beundre: Vaar kultur er høy og rik!

Vi har kjempet for moralen, for et renslig, aand’lig liv.
Ungdommen er vill og galen, syk og raa og destruktiv!
For kulturen, for moralen, for et renslig, aand’lig liv!
Atombombene over Hiroshima og Nagasaki ble sluppet 6. og 9. august 1945 over de japanske byene Hiroshima og Nagasaki. De to atombombene drepte minst 120 000 mennesker av direkte dødelig stråling. (Fra Wikipedia)
Kampen gjaldt et renslig klima for kultur og disiplin
Fra Katyn til Hiroshima, Dresden, Warszawa, Berlin!
Fra Katyn til Hiroshima, Dresden, Warszawa, Berlin!

Meget burde de beundre som de bare flirer av!
Stjele, myrde, brenne hore, voldta, plyndre og bedra!
Kan De fatte og begripe hvor de har sin raaskap fra? «

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Geir Ivar Jørgensen
  18 august 2019 15:09

  En særdeles god referanse til hva Jens Bjørneboe skjønte.

  Vestlige politikere, inkludert de norske ledende politikere, har i flere tiår gått foran med sitt eksempel. Nå overraskes de over hva ungdommen har lært. Hypokratiet fremstår nærmest fullkomment, når man leser hypokratiets media.

  Svar
 • Angåeden bombingen av Dresden, så ble det ifølge en rapport fra Dresdner Ordnungspolizei etter bombingen av Dresden 13. og 14. februar 1945 funnet rester av i alt 202 040 drepte, hovedsakelig kvinner og barn, innen 20. mars 1945. Inkludert savnede er antallet 250.000 til 300.000 bombeofre sannsynligvis realistisk. I Brockhaus (tysk leksikon) fra 1956 anslås tallet på drepte etter bombingen av Dresden til 300.000.

  Kilde: http://vigrid.net/hcforbsannhet.htm

  Svar
  • Ola Henriksen
   18 august 2019 19:41

   En god dokumentasjon/side, Espen.
   Dette burde være obligatorisk stoff i skolen.

   / På denne bakgrunn er det neppe overraskende at selv absurde løgner i utallige avisartikler, bøker og filmer blir fremstilt som bevist, og har blitt brukt systematisk som et middel til «omskolering» av det tyske folk.
   …I møte med denne skammelige undertrykkelsen av ytringsfriheten oppstår følgende spørsmål: Hva er det for en sannhet som unndrar seg offentlige debatt, og i tillegg strafferettslig forfølger de som tviler på Holocaust? /

   / Selv om jeg mener det er feil, så er det en svært dårlig idé å kneble de som mener dette. Det er kun gjennom opplyst debatt der alle kan delta, at vi får en opplyst befolkning. /
   https://www.nrk.no/ytring/islamkritikk-og-hersketeknikk-1.14661802

   Svar
   • «Den forbudte sannhet» tar for seg de fleste av Holocaust-påstandene, og tilbakeviser de meget effektivt. Jeg kan ikke forstå annet enn at dersom disse opplysningene blir allment kjent, så må det bety slutten på Holocaust-historien.

    17 europeiske land har forbud mot å diskutere Holocaust, men heldigvis har ikke Norge noen slik lov enda. I Tyskland åker man inn for 5 år hvis man diskuterer bare noen av disse påstandene. Jeg vil oppfordre alle til å spre denne linken:

    vigrid.net/hcforbsannhet.htm

    (Ta også kopi av Den Forbudte Sannhet og lagre på datamaskinen. Det virker som det er problemer med å komme inn på artikkelen).

   • Ola Henriksen
    18 august 2019 21:04

    » Det virker som det er problemer med å komme inn på artikkelen»

    Det er sikkert dette som kalles «fri meningsytring».
    Vi kunne trengt en ny Bjørneboe for å avsløre løgn-«åpenheten».

 • Reidar Kaarbø
  10 mars 2020 12:52

  Kanskje litt morsomt med «e-sport» som nå er blitt OL-gren?
  «Skal trene før lunsj, skyte i filler 200 stykker …»

  Svar
 • Jan Magne Skogan
  10 mars 2020 13:19

  At enkelte lands etterretninger tøyer metodene og begår ulovligheter i andre land er velkjent. Det er imidlertid drøyt å hevde at Mossad via en agent i USA har arrangert pedofil-turer med ledende personer. Underforstått: Israel kontrollerer USA via grumsete metoder. Dette er en såpass insinuerende påstand at det må forventes solide beviser, noe som mangler helt her. Denne typen synsinger bidrar selvsagt ikke til å gi nettstedet rykte på seg for å være et sted med seriøs debatt. Tvert imot, det lukker døren.

  Svar
  • Eirik Måkestad
   10 mars 2020 15:40

   Om du i det heile tatt hadde giddet å gjort noe research på egenhånd hadde du kanskje komt til samme konklusjon sjøl. Er jo lovt å bruke eget hode også, kem tjener på å putte han til stillhe? Kem har makt til å komme seg inn i et høyrisikio fengsel å fjerne alt av filmer og bevis av den aktuelle hendelsen? Sionistene kommer høgt opp på listen av aktuell. Om du er interessert i saken ligger det forøvrig andre artikler her på nettsiden som underbygger påstanden.

   Svar
  • Tor Larsen
   11 mars 2020 21:25

   Drøyt, Jan Magne? Da Robert Maxwell døde og ble begravet i Jerusalem i 1991 deltok representanter fra Israels maktapparat inkludert statsminister Yitzhak Shamir. nåværende og flere tidligere ledere av Mossad i begravelsen. Maxwells yngste datter Ghislaines nære forbindelser til maktapparatet og til Jeffry Epstein tør være kjent, sammen med sist nevntes pedofile legning, flyet «Lolita Express» og utallige forbindelser til Vestens maktmennesker. Men du vil helst se ansettelseskontrakten fra Mossad før du medgir noe som logikken for lengst har åpenbart?

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Mediene organiserer seg nå

Ikke for å fortelle hva som skjer men for…?

Forrige innlegg

Klimanøytralitet:

Fører den til industridød?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.