POSTED IN Apekopper

Plutselig kom apekopper-utbruddet

Nok en orkestrert helsekrise på gang?

30 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Paul Craig Roberts
Oversatt av Northeren Light

De korrupte folkehelsetjenestefolkene i den vestlige verden, som er som agenter for Big Pharma når de deler fortjenesten av medisinene de godkjenner, er nå i ferd med å påføre menneskeheten en verre katastrofe enn Covid-vaksinen. De vurderer å bruke koppevaksine for å beskytte mot apekopper. The New York Times, som er avhengig av farmasøytisk reklame, vil støtte den neste bølgen av en orkestrert «helsekrise» for å få medvirke til mer vaksineprofitt for Big Pharma.

Selv om medskyldige offentlige helsemyndigheter og Big Pharma ikke vil innrømme det, har mange fremstående uavhengige forskere konkludert med at Covid-vaksinen gir de vaksinerte et svekket immunforsvar. Koppevaksinen var alltid farlig selv for de med godt immunforsvar. Resultatet av å gi koppevaksine til de med svekket immunforsvar (pga Covid-vaksiner) kan være med å gi dem kopper og dermed nok en gang infisere befolkningen med et langt farligere virus enn Covid og apevirus.

Grunnen til at folkehelsen er truet er ikke på grunn av Covid, apekopper eller annen sykdom. Folkehelsen er truet fordi folkehelsemyndighetene er markedsførings-agenter for farmasøytiske selskaper. Og medlemmer av kongressen er avhengige av kampanjebidrag fra Big Pharma for deres gjenvalg. De som skal passe på offentlighetens helse, passer i stedet på sine egne interesser. Dette er grunnen til at Covid med sine munnbind, nedstengninger og uprøvde vaksiner var en katastrofe.

Ingen har forklart hvordan og hvorfor apekopper, et problem i et lite område av Afrika, plutselig dukket opp på en gang over hele den vestlige verden. Ble viruset sluppet for å kunne fortsette Big Pharmas profitt og for å fremme pandemi-kontroll over alle land, som nå snart blir gitt til Verdens Helseorganisasjon? Er vi i ferd med å gjennomgå nok en fryktkampanje? Eller er noe enda mer ondskapsfullt på gang, som befolkningskontroll ved å infisere folk som har svekket immunforsvar med kopper?

De vestlige befolkningenes godtroendehet og deres regimers falskhet er enorm. Ingen ondskap er hinsides en av Faucis kaliber. Folk har vist at de faller for enhver frykt- og hjernevask-kampanje. Kan vi vente oss en ny «helsekrise» midt i krigen i Ukraina som kan eskalere, og gi økende mat- og energi-priser, økende nasjonal gjeld, åpne europeiske og amerikanske grenser for innvandrere med høye kostnader for europeiske og amerikanske befolkninger samtidig med at deres egen levestandard faller, og som ikke kan stole på sine egne regjeringer?

Koppevaksinasjonen opphørte for fire tiår siden da sykdommen ble utslettet. Eldre generasjoner som ble vaksinert mot kopper er sannsynligvis immune mot apekopper. Yngre generasjoner er ikke det, og mest utsatt er de med et immunsystem har blitt svekket av mRNA-vaksinene.

Her er god og solid informasjon som du kan bevæpne deg med mot de kommende løgnene fra New York Times og resten av agentene og fra de mange agenter for Big Pharma.


Publisert første gang 22 Mai 2022.
Oversatt fra engelsk, noe redigert. Linker til mer informasjon i artikkelen.
Orginalartikkel: Another orchestrated health crisis in the works?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

30 kommentarer. Leave new

 • Steigan oversetter og kommenterer deler av Kjerkols tale til WHO; nettsiden regjeringen.no har ikke teksten på norsk.
  Kvinnfolket er langt verre enn jeg trodde, og snakker om «nulltoleranse for feil oppførsel», kaller WHO «effektive, ansvarlige og dyktige», WHOs «høye etiske standard», «stå forenet sammen i verdier og prinsipper» samt mye annet velkjent agenda-vokabular.
  Hun har signert slavekontrakten på vegne av det norske folk. Hvis rettferdighet en dag skjer fyllest i en domstol har hun signert sin egen dødsdom, får jeg håpe.

  Svar
 • Her er en god del mer informasjon om Apekopper – AP kopper …? https://palexander.substack.com/p/smallpox-vaccine-to-prevent-monkey?s=r

  For de som bruker firefox sin nettleser, kopier linken og lim den inn i Microsoft edge – og oversett til norsk.

  Svar
 • Wasan Totland
  25 mai 2022 16:24

  Her er vel litt kjøtt på beine med tanke på hvem som står bak?

  https://www.bitchute.com/video/PJcm641i3phJ/

  Svar
  • Amazing Polly er genial. Hun har jobbet på spreng helt fra starten.
   Jeg håper på et internasjonalt oppgjør, og i forhold til folketallet har vi et uforholdsmessig høyt antall norske hoder som for min del gjerne må rulle.

   Svar
  • Takk for den Wasan,det jeg la merke til,som ikke ble understreket godt nok i denne videon,det var at Chatham house var med på moroa,Chatham house er jo der Nicolai Tangen huserte.Chatham house er også der de praktiserer den nordiske formen for OMERTA.

   Svar
 • Tor Larsen
  25 mai 2022 21:40

  Et lekket dokument viser at WHO, Bill and Melinda Gates Foundation samt en rekke lands helsedepartementer i 2021 samkjørte en datasimulasjon av et utbrudd av apekopper med dato for utbruddet satt til 15. mai 2022. Så viste det seg at det oppstod et virkelig utbrudd av apekopper på nøyaktig den samme dagen, altså 15. mai i år! Det indikerer ikke bare forhåndskjennskap, men dertil også en plan.
  https://en-volve.com/2022/05/24/leaked-document-between-bill-gates-and-who-from-2021-correctly-predicted-the-exact-day-monkeypox-outbreak-would-begin/

  Svar
 • MAC-adresser hos vaksinerte.

  Tyske Wochenblick har en artikkel om at man kan detektere MAC-adresser hos vaksinerte. Det har lenge gått rykter på sosiale medier om at grafen blir introdusert i kroppen gjennom vaksinasjonene. Dette skal gjøre det mulig å etablere trådløse tilkoblinger via Bluetooth. Dette går til og med så langt at vaksinerte personer får en MAC-adresse, noe som gjør elektronisk kommunikasjon med den vaksinerte mulig.

  Mer info her:

  https://www.wochenblick.at/brisant/covid-gespritzte-durch-nanotechnologie-und-graphen-ueber-bluetooth-erkennbar/

  I artikkelen er det også linker til apper som man kan laste ned på mobiltelefonen, og som detekterer MAC-adresser hos vaksinerte.

  Svar
  • Takk! Fint dette temaet tas opp igjen. Grafen gjør injiserte til vandrende nano-routere.

   Svar
 • Kjerkhol .. hmm

  Svar
 • Selvfølgelig er det en orkestrert helsekrise på gang – Det er faktisk ikke noen annen måte å forstå dette scenarioet på !
  Når det gjelder Kjerkhol , … hun må VI bare glemme da hun rett og slett er et holt « kar» !
  Hun burde fratre sin stilling umiddelbart !!! (Godt for folkehelsa).

  Når det gjelder WHO, populært også kalt Verdens Helvetes-Organisasjon så anser jeg både organisasjonen og personene tilknyttet denne som den største trusselen mot helsa vår !

  De siste årene har mange problemer blitt presentert som den største trusselen mot folkehelsa.
  Alt fra antibiotika resistens til pandemier og effekten av vaksiner, vi kan imidlertid ikke ignorere en annen trussel som faktisk har potensial til å gjøre langt mer skade enn noen av disse tilstandene på egen hånd. — Nemlig WHO !

  I en verden der vi har levd med alle slags vaksiner de siste «60årene», forbedret helsevesen, forbedret personlig hygiene, kontroll av giftstoffer i maten, forbedret informasjonsflyt og en rekke medisiner mot mer eller mindre det meste så dukker altså disse merkelige virusene opp en etter en på «middagsbordet» vårt og det er vel på tide å spørre seg hvorfor?

  Alt av naturen er naturlig og selv om div. tilstander er i stand til å ta livet av enkelte av oss er de faktisk fremdeles naturlige, med mindre du anser deg som noe annet enn et menneske da 😉 !

  Jeg har aldri vært noen «konspirasjonsteoretiker» (I liten grad) og vaksiner har til en viss grad hatt sin «berettigelse» vedr. div. infeksjoner selv om de dessverre også har forårsaket en god del unødvendig død og lidelser !
  Coronavaksiner er så absolutt ikke en del av den kategorien vi kaller vaksiner, da dette er en inokulasjon som både kan og vil frembringe dødelige konsekvenser i nåtid og fremtid !

  Når det gjelder Apekopper er dette normalt en heller mild tilstand som ofte går over av seg selv og har ingen kjente langtidseffekter på mennesker med normal helse, men ubehagelig, .. det er det.
  Sykdommen sprer seg ikke lett mellom mennesker og risikoen for Infeksjon av større folkegrupper innebærer en veldig lav risiko. (heller nesten usannsynlig), med mindre du er et medlem av en apefamilie da – Hva vet vel jeg 😉

  Den beste måten å unngå smitte på er likevel å vaske hendene regelmessig etter å ha vært i kontakt med syke mennesker, med mindre du er en Ape da, de vasker seg ikke så ofte ! (Glem sprit)

  Nå har vi faktisk kommet til et vesentlig skille i menneskehetens historie !
  De som definerer seg som Aper, det vil si NWO og medlemmer av WEF og de som definerer seg som Mennesker !
  Disse filmene om Apeplaneten var kanskje ikke så dumme allikevel 😉

  Det «globale» utbruddet av Apekopper skjer faktisk på den nøyaktige tidslinjen forutsagt av en biosikkerhetssimulering av et globalt utbrudd året før og har har en ganske så slående likhet med utbruddet av COVID-19 bare måneder etter event 201.

  Tid for å tenke litt ?

  God Helg 🙂

  Svar
  • Hei Synneva,du vet mer enn meg om dette vaksinehysteriet,men jeg hörte ett rykte om at de som var vaksinerte mot vannkopper også var naturlig immune mot APEkatter,har du hört noe om det ?.

   Svar
   • Effektiviteten av Vaksine mot kopper varer vanligvis 4-5 år ved førstegangsvaksinering og ca 10-11 år ved gjentatt vaksinering. Den gir altså ikke evig beskyttelse, men allikevel.. en viss beskyttelse kan man ikke utelukke at vil vedvare. Kopper (vedr. mennesker) ble erklært utryddet i 1980 og på den tiden ble også de siste vaksinasjonene utført i Norge !

    Det er bekymringsfullt at Apekopper sprer seg på den måten som nå er tilfelle ! Hvis det egentlig er Apekopper da og ikke noe annet ?, men det vil vi snart få bevis for !
    Uansett … jeg får håpe at det ikke bor for mange APEkatter i nabolaget ditt 😉

    God Helg 🙂

   • For øyeblikket kan vi vel ikke helt utelukke at dette Ape-scenarioet faktisk handler om Penge-kopper og ikke Ape-kopper. – Fakta er at hver gang det testes planer for utbrudd av et mulig virus så dukker disse opp på verdensarenaen rett i etterkant – Mystisk .. Ikke sant ? 😉

 • Jeg hverken vil eller skal forgripe begivenhetenes gang, men at det er noget underlig med dette utbruddet av Apekopper, – det er det faktisk ingen tvil om !
  Selv om det ennå ikke er påvist så mange tilfeller av smitte så har verden faktisk aldri før erfart et utbrudd i denne størrelsesordenen !

  Disse spredte tilfellene av sykdommen gir faktisk grunn til bekymring og våre helsemyndigheter og minst av alt WHO er i stand til å kunne fortelle oss hvordan og hvorfor dette skjer.
  Tenker vi etter så hadde de ikke svaret angående denne Corona «epidemien» og det er svært lite sannsynlig at de har et fornuftig svar denne gangen heller !

  På det «nåværende tidspunkt» som politikere ofte uttrykker seg, frykter jeg at vi ser begynnelsen på nok en plandemi !
  Apekopper er en relativt «ny» infeksjon og kjente tilfeller har alltid vært ekstremt sjeldne.
  Et globalt utbrudd har derfor alltid blitt ansett for å være ekstremt usannsynlig da denne sykdommen faktisk er meget vanskelig å spre !

  Som jeg har skrevet om tidligere og uten å være for konspiratorisk har jeg ingen tro på at dette viruset har evolvert på egen hånd, – viruset kommer definitivt fra et laboratorium !
  Det vil vi imidlertid få svar på før eller senere, men Virologer hevder nå at denne stammen av Apevirus er en «Hyper-Mutert Stamme» – Til det trenges det faktisk «aper» i flokk 😉 etter biologiske standarder og ikke spredt rundt i forskjellige land, – Ærlig talt ! – Huff og Huff !

  Hvis dette nye utbruddet fortsetter å vokse, vil det bare være et spørsmål om tid før folk begynner å rope etter vaksiner, men som jeg har sagt tidligere:
  Alvorlige og dødelige patogener dukker ikke opp på dørstokken din sånn uten videre !

  Svar
  • Jeg ser ingen grunn til å skjemmes over å være konspirasjonsteoretiker, tvert imot. Sammensvergelsene står på rekke og rad for å bli avdekket i en korrupt verden. Og mye er på gang samtidig nå, så det har en viss underholdningsverdi for sånne som meg, som ønsker konspiratorene den skjebne de fortjener og håper å få se det skje.

   Svar
   • Hei e
    Jeg er faktisk ikke bekymret for å bli kalt konspirasjonist ( Nytt ord ;))
    Begrepet konspirasjonsteoretiker er sterkt politisert
    Terminologen konspirasjonsteoretiker oppstod I 1967 og ble opprettet av CIA for å angripe og latterliggjøre alle som utfordret de «offisielle» fortellingene til myndighetene og CIA !
    Siden har denne terminologien blitt misbrukt av styrende grupper i samfunnet som ikke ønsker søkelys på deres lysskye virksomheter og uvitenhet.

    Disse vesenene hevder at ondskapen & galskapen som skjer i verden er kun basert på «misforståelser»- & at kritisk tenkning bør være forbudt – for da er du definitivt en konspirasjonsteoretiker – og det er ikke bra for helsa og samfunnet 😉

    Nå er ikke jeg av de som mener at jorda er flat 😉 men mener at til tross for beviselige skader og dødsfall i kjølvannet av Cov «vaksinen» makter dessverre faktisk både vår regjering, helsemyndigheter og deler av media» å latterliggjøre både «ufaglærte», biologer og leger som advarer om konsekvensene av disse vaksinene.
    Dette altså uten at mange av dem hverken har kunnskap eller forutsetninger for i det hele tatt å kunne forstå noe som helst og dersom de mot formodning skulle forstå noget så holder de det skjult.
    Dette er foruroligende, menneskefiendtlig, helseskadelig og ikke verdig et Demokrati !
    Men hvem påstår at vi lever i et Demokrati ?

   • Det er vel egentlig slik at de virkelige konspirasjonsteoretikerne er de som skjuler sannheten for massene grunnet korrupsjon, uvitenhet og økonomisk profitt !

    Alt for Mange i samfunnet er late og mesteparten av tiden vil de helst støtte det de allerede – «ikke vet » 😉 ! – Slik oppstår de fleste anklagene mot dem de kaller konspirasjonsteoretikere 😉

  • Ukraina temaet er oppbrukt Synneva,det ramler lenger og lenger ned på masemedienes spalter,men grepet på de tankelöse vil de ikke miste.Og hvorfor ikke Ap katter,er det ukjent og mystisk med flotte illustrerende bilder av byllepest infiserte negere,da godtar nok de tankelöse ett nytt vaksineprogram med tilhörende reaksjoner.Vi får håpe de tenkende står opp sterkt nok denne gangen og stopper galskapen.

   Svar
   • Ukrainakonflikten begynner å bli litt slitt nå ja, men det gjelder å holde oss i ånde så lenge vi har pust igjen 😉 !

 • En ny plandemi er under utvikling. Og med medias taushet så blir det en enkel sak for folkeforgiftningsinstituttene verden over, å skremme folket enda en gang. Her er beviser for at C19 var en gedigen bløff: https://viktigviten.no/cf-2020/

  Svar
  • Så enig med dere 4 her. Mine tanker har gått gangen som består av agendaen; fryktskaping og vedlikeholdelse av denne – fra MSM/Schibsteds umiskjennelige arbeid på vegne av WHO og FN/WEF. Ikke umulig at det blir;( via laboratorie-klekking av) nok et succénummer alt mens de arbeider mot død og begravelser grunnet sultkatastrofer/krig i tillegg.

   Altså nok en omgang med laboratorieskapt kriminalitet kan være i emning.

   Verdens fundament er rokket. Men jeg forstår klart at sosiopati og psykopati, djeveldyrkelse som religion er involvert – pure evil som agenda er så tydelig satt på kartet – død i ondskapens tjeneste.
   Måtte vi alle våkne, ta hverandre i hånden og innse at dette vanvittige pågår. Vi er tross alt 5-fem millioner +, bare her i Norge. Psykopat-personligheter utgjør idag ca. 60-80 tusen i vårt land. Disse søker seg gjerne til leder/maktstillinger, sørgelig nok.

   «Vi er for mange mennesker i verden» sier så mange. Utsagnet Innfatter at flere mennesker må dø. Det går for sakte mener man, så hv som utspiller seg bl.a. via vaksinene blir på vis rettferdiggjort (?)!.. :

   DETTE ER EN reinspikka LØGN; slukt av hvermansen selv her i Norge. Klart skue idag, da den passer som hånd i hanske til djevelskapet, det pågående. Skam på de av oss som har kjøpt dette alt mens millioner lever i slavemessige kår som kontrast til mennesker som ikke kan bry seg mindre på den grønne grein de sitter.

   IMPERIALISME av sosiopatisk karakter – infisert I våre verdenssamfunn gjennom flere århundrer, rettferdiggjort gjennom like mange år. Facit for utviklingen er og blir URETTMESSIG MAKTUTFOLDELSE.

   Nevnte jeg gullkalven som ingrediens i retten, tilberedt slik at man får overnaturlige krefter – og betraktes som en Gud alle bøyer seg i støvet for. Snøvlete Swampen er en av dem. Selv kongelige øver seg. Det startet mange hundre år siden spesielt når de trengte penger til sine kriger (i Europa) – da var forlengst innvandrede etablerte pengeutlånere viktige forbindelser for dem. Idag søkes altetende verdensmakt (alt liv inkludert)… utrolig denne utviklingen… avansert ondskap..

   Svar
   • Du sier: «Psykopat-personligheter utgjør idag ca. 60-80 tusen i vårt land. Disse søker seg gjerne til leder/maktstillinger, sørgelig nok.»

    Om du ikke allerede har vært der, så logg inn på: olehartattordet. Han har skrevet en hel del om psykopaten. Mye interessant der. Der bekreftes også det du skriver.

    Og til et radioprogram jeg hørte for noen år siden, en psykolog var intervjuet om spykopater. Han ga en enkel og klar beskjed; om du kom i klørne på en psykopat, kom deg langt vekk fra vedkommende. Dette er livsfarlige folk, og det går ikke an å forandre dem.

  • Nyttig link ! Har ikke fått med meg denne.

   Svar
 • Wochenblick spekulerer i om apekopper er en bivirkning Av Covid vaksiner.

  Koronavaksinene kan forårsake alvorlig skade på immunsystemet. Det kalles V-AIDS eller vaksine-AIDS. Apekopper blir hyppig feildiagnostisert som vannkopper / helvetesild. Og helvetesild (herpes zoster) er også en kjent bivirkning av Covid injeksjoner. Wochenblick reiser spørsmålet om vi kan være vitne til en stor cover-up. Er apekopper brukt for å dekke opp at «vaksinasjonene» ødelegger immunforsvaret og at symptomene på apekopper oppstår som et resultat? Over 18.000 tilfeller av herpes og helvetesild er registrert i VAERS, det amerikanske systemet for vaksineskader.

  https://www.wochenblick.at/brisant/auswirkungen-von-impf-aids-sind-affenpocken-eine-nebenwirkung-der-covid-spritzen/

  Svar
  • Tror ikke apekopper er bivirkning av C19 «vaksina» – men, om du blir smittet med apekopper og får koppevaksine etter C19 «vaksinen» da spørs det om du ikke ender opp med et alvorlig problem så lenge C19 «vaksina» svekker immunforsvaret dit og koppevaksina ikke har noe med apekopper å gøre.

   Svar
 • Hvis det ble utviklet en «vaksine» som definitivt vil forvandle oss til Apekatter så ville nok denne fått godkjenning -Etter min mening er man på god vei til å oppnå dette !
  Destruktive kjemikalier injisert i vårt nervesystem og derav frie radikaler som vil bli generert på grunn av disse falske vaksinene kan faktisk spre seg gjennom nervesystemet og gjøre stor skade på vår kropp og kan sammenlignes med en «Eksplosjon» i hjernen !

  UPS !– En ny Konspirasjonsteori ? Nei faktisk ikke ! Problemet i fremtiden kan faktisk innebære hvordan de uvaksinerte skal kommunisere med de vaksinerte 😉

  God Helg 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Sulten vil ramme milliarder

Storkapitalen som ikke har noe fedreland står bak.

Forrige innlegg

Importen av europeiske kraftpriser.

Fører det til avindustrialisering og stor arbeidsledighet i Norge?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.