POSTED IN Covid-19, Helse

Planen: 70 % skal globalt være fullvaksinert inne 2022.

Men vaksinene virker dårlig. Etter er halvt år er fullvaksinert ikke-vaksinert.

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email


WHO og FN: Før midten av 2022 er planen at 70 prosent av verdens befolkning skal motta gen-injeksjoner.

FNs generalsekretær Guterres krever ytterligere åtte milliarder dollar for å sikre «en rettferdig fordeling» av genpreparatene. For ham er den ulike fordeling ikke bare «et spørsmål om umoral, men også et spørsmål om dumhet».

hovedkilde: Telegraph

Slik de som trekker i trådene ønsker det, presser WHO og FN videre med planene om å gi eksperimentelle geninjeksjoner til hele verdens befolkning. Som den britiske avisen The Telegraph opplyser, har FNs generalsekretær Antonio Guterres oppfordret til å mobilisere ytterligere åtte milliarder dollar for å sikre «en rettferdig fordeling» av genproduktene og for å sikre at 40 prosent av verdens befolkning blir vaksinert før året er omme.
________________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Midt i Fleisen
________________________________________________________________________________

Planene til Verdens helseorganisasjon og FN er ambisiøse: innen midten av 2022 skal 70 prosent av verdens befolkning gis geninjeksjoner. Fordi, som Guterres understreker, hvis viruset «spres som en ildebrann i de fattigste landene i verden» vil nye varianter dukke opp.

Guterres advarer:

«Og all vaksinasjonsinnsats i utviklede land vil falle i stykker, og disse menneskene vil ikke bli beskyttet.»

Med dette inntar Guterres samme linje som direktøren for National Institute of Allergy and Infectious Diseases og sjefepidemiolog i Det hvite hus, Anthony Fauci, som utmalte lignende skrekkvisjoner i begynnelsen av mai 2020.

Den gang sa han at koronaviruset kan spre seg som «ildebrann», den «smittsomme kraften» til korona-viruset kan sammenlignes med «en skogbrann«.

Hittil har mer enn 6,3 milliarder vaksinedoser blitt gitt over hele verden ifølge Guterres, men 75 prosent av disse dosene ble gitt til mennesker i høyinntektsland – som utgjør halvparten av verdens befolkning.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er chilean_purse_seine.jpg

Ifølge Our World in Data har mer enn halvparten av verdens befolkning ikke engang mottatt én dose av en Covid-19-vaksine, beklaget han, og mindre enn fem prosent av afrikanerne er fullstendig vaksinert. I forrige uke kunngjorde WHO til og med at rundt tre fjerdedeler av afrikanske land ikke hadde oppnådd målet om å vaksinere 10 prosent av befolkningen innen slutten av september.

Guterres sier: Ulik fordeling av vaksiner er ikke bare «et spørsmål om umoral, men også et spørsmål om dumhet».

Tedros Adhanom Ghebreyesus, WHOs generaldirektør, ble også sitert i artikkelen. Han beskriver disse tallene som en «skremmende urettferdighet» og uttaler at dette ikke er et problem med forsyning.

«Det er et fordelingsproblem … med vaksineproduksjon for tiden nær 1,5 milliarder doser per måned over hele verden, er det nok til å nå våre mål, forutsatt at de er rettferdig fordelt.»

Ghebreyesus legger til at WHO ikke har «makt» til å tvinge land med høyere inntekt til å «dele» mer av sine forsyninger med land med lavere inntekt.

I sin globale vaksinasjonsplan minner WHO de rikere, «godt vaksinerte» landene om å omdirigere vaksinesendinger til Covax, det globale vaksinedelingsinitiativet, for å holde løfte om vaksinedonasjoner og forplikte seg til å donere ytterligere vaksiner.

WHO oppfordret til et «moratorium på oppfrisknings-vaksinasjoner til slutten av 2021» slik at vaksiner kunne leveres til deler av verden der «mange mennesker i fare» forblir uvaksinert. Denne oppfordringen har imidlertid stort sett falt for døve ører ettersom land som Storbritannia planlegger å gi tredje doser.

Ghebreyesus oppfordrer vaksineprodusenter til å «muliggjøre teknologioverføring» slik at andre selskaper kan produsere vaksiner og utvide produksjonen.

Forsidebilde: Christine Roy

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • ‘Ikke bare i Pfizer vaksinen. Alle Covid19 vaksiner og Influensa vaksiner. Folk blir testet for å se hvor mye Grafén-Oksid kan pumpes inn i dem før de dør.’

  https://www.youtube.com/watch?v=MUSxTzXXv_s

  Grafén: Demonstrasjon av Grafén (HRCM) for Indisk Vitenskapelige delegasjon ledet av Dr. Vijay Bhatkar. (2014 – se beskrivelse under videoen)

  https://www.youtube.com/watch?v=zysGaSyn6jk

  Svar
 • «Nylig fremgang av grafén-oksid som en mulig vaksine transportør og adjuvant’

  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32531395/

  5G, Grafén & Vaksinen: Hvordan NWOs Interessenter Planlegger å Drepe .. ! ?

  https://www.civilianintelligencenetwork.ca/2021/07/15/5g-graphene-the-vaccine-how-the-nwo-stakeholders-plan-to-kill-you/

  Svar
 • Vitenskapen Bekrefter at mRNA-Vaksinen Fører til HIV-avhengige AIDS! ?

  https://www.civilianintelligencenetwork.ca/2021/10/07/science-confirms-mrna-vaccine-causes-hiv-dependent-aids/

  Dr Nathan Thomson – blodprøver som viser redusert immunforsvar etter 2. covid vaksine jab

  https://odysee.com/@AllAmericanMale:7/VaccinesAffectingImmuneSystems:e?r=GALEjQ9XyoNnRy2NmHvX9zq4GkHJdcDx

  Sett alt sammen, (pluss kreft …)

  Svar
  • Hei Espen, synes du ikke det er rart om de som styrer og tjener på det meste av verdensvalutaen, verdenshandelen og rentene, – og dermed slavenes produksjon, og ønsker seg mer styring, vil drepe/bli kvitt slavene?
   Les også Rosling, og lær hvordan befolkningen går ned i nasjon etter nasjon. Ofte fordi levestandarden går opp og flere barn overlever, så det ikke lengre er ønske/behov for store barnekull. Problemet er vel heller at vi snart blir for få, produserende og forbrukende. Og/eller at mange nå får det så materielt godt/trygt at kappløpet om penger holder på miste sitt grep om våre forestillinger?
   Slaveeierne vil/må selvfølgelig ha produserende og forbrukende slaver, – og deres tillærte forestilling om at rikdom er penge-rikdom.
   En forestilling lært oss av de som snart har tatt kontroll over penger/valuta og pengeveksling ww.
   Det er ingen virus- pandemi.
   Det er en frykt-pandemi.
   En trylkekunst en, forestilling bygget rundt et relativt ufarlig influensavirus.
   Så ser vi ikke hva som egentlig gjøres med den andre hånden og/eller utenfor sirkus-teltet.

   Svar
 • Covid, og vaksiner, og frykt, er bare noe den ene hånden driver med, for å ta oppmerksomhet bort fra hva som egentlig foregår/gjøres med den andre hånden.

  Nå forflyttes makt og verdier. Verden kommer til å sloss innbyrdes, land mot land, grupper mot grupper, folk mot folk.
  Vi må igjen arbeide 24/7, og priser/lønninger, men først og fremst rentene, vil stige. – Og alle tror de blir rikere. :-).
  Dvs. penge-rikere, –
  mens de som styrer verdensvalutaen og rentene kan gni seg i hendene. Igjen! Gang på gang gjennom historien.
  Og får fortsatt styre sitt viktigste våpen. :
  At vi, og våre politikere, forveksler fiktiver/penger/tall/gull og nasjonens virkelige verdier.
  Mens graset gror dør kua. Dvs heller melkes oftere.
  Og vi danser, igjen, dansen rundt gullkalven og tror det er en virkelig levende skapning, og forkaster det virkelige livet.
  Vår mentalitet, våre forestillinger, er vår skjebne.
  Til vi en dag, forhåpentligvis, blir voksne og ser at det er forskjell på en dukke og levende liv.

  Svar
 • Vi kan dikte liv i en dukke. Som vi kan dikte liv i penger og renter som puster seg opp & ned, og stiger og synker, som om det var en virkelighet.
  Morsomt når man er barn.
  Tragisk om man bedriver den samme leken/ forestillingen som voksen.

  Svar
 • Northern Light.
  15 oktober 2021 15:29

  De offisielle oversiktene over skader og død etter mRNA-injeksjonene kalt vaksiner i EU, viser over 23 000 døde og over 2,2 millioner skadede, 50 prosent av dem alvorlig. Disse tallene øker for hver måned de oppdateres. De uoffisielle tallene er høyst sannsynlig høyere. EU landene har et godt utbygd offentlig helsevesen, spesielt de vestlige EU-landene, så aller fleste som får bivirkninger av mRNA-injeksjonene får behandling i EU-land.

  U-landene derimot, har fra dårlig til ikke eksisterende offentlig helsevesen, og overklassen i landene kan betale for behandling på private sykehus. Befolkningene i u-land har dårligere helse enn i vestlige land, mange er underernærte fra de er barn, de har dårlig tilgang på rent drikkevann, og offentlig avløp med renseanlegg er det bare i overklassens bydeler.

  Det vil si at bivirkninger fra mRNA-injeksjonene kalt vaksiner som vestlige overlever på grunn av at de får behandling fra et godt offentlig helsevesen, vil kunne bli alvorlige til fatale for den fattige befolkningen i u-land, og tallene for døde og skadede etter injeksjonene vil bli mye høyere. Når noen vestlige land sier at de vil gi millioner av injeksjoner «som gave» til u-land, og FNs generalsekretær presser på for at vestlige land skal gi injeksjoner til u-land, bør lederne i disse landene takke nei til disse «gavene» og «hjelpen».

  Landbruk er hovednæring i u-land, og mange millioner småbønder er drevet av ektepar med flere barn. Ektemannen tar seg av jordene med korn, ris, grønnsaker og buskap, og moren tar seg av husholdningen med matlaging og barna. Får ektemannen en bivirkning av mRNA-injeksjonen som gjør at han ikke kan drive gården, må konen gjøre det. Kan hun ikke det, må gården selges, og familien må få hjelp av storfamilien, for offentlig sikkerhetsnett finnes ikke i de aller fleste u-land, får de ikke det vil de sulte.

  Prosentandelen som dør og blir skadet i u-land vil sannsynligvis bli mye høyere enn i vestlige land, og økonomien i de fleste u-land vil kollapse. Det dårlige offentlige helsevesenet i de u-landene som har det, vil bli overbelastet raskt, og med en stor andel av småbøndene syke av injeksjonene, kan mat-forsyningen fort bli kritisk.

  Dermed vil de fleste som dør i u-land på grunn av at økonomien ødelegges når mange i landbruket blir syke av injeksjonene, dø av sult på grunn av at en matproduksjon som allerede ikke er tilstrekkelig i u-land reduseres, og ikke av koronavirus.

  Worldometer som har oversikten over offisielle tall for alle verdens land, viser interessant statistikk, Som for eksempel for Danmark og Nigeria for Covid:
  Danmark, med en befolkning på 5,8 mill, har 367 000 registrerte tilfeller, og 2600 døde.
  Nigeria med en befolkning på 212 mill, har 208 000 registrerte tilfeller, og 2700 døde.
  Finland med en befolkning på 5 mill, har 150 000 registrerte tilfeller, og 1100 døde.
  Mosambique med en befolkning på 32 mill, har 151 000 registrerte tilfeller og 1900 døde.

  De registrerte tilfellene har viruset påvist med PCR-testen, som i følge WHO og CDC ikke kan skille mellom influensa A, influensa B, forkjølelsesvirus, SARS og MERS virus. Det vil si at for eksempel influensavirus som de fleste har uten å bli syke, registreres som Covid.

  Afrika og u-land trenger ikke mRNA-injeksjoner, Afrika og u-land trenger å komme ut av Verdensbanken og IMFs gjelds-jerngrep. De trenger å få landressursene sine tilbake fra de multinasjonale selskapene som plyndrer landene for dem uten å betale skatt. Så landene kan beholde inntektene fra egne landressurser selv og bygge skoler, helsevesen, utvikle landbruket og infrastruktur til egen befolkning.

  Landene trenger ikke Gates Foundations Agra-prosjekter med genmodifiserte monokulturer av GMO- matplanter. Landene trenger å komme seg ut av den globale storkapitalens nakketak på dem, så de kan bygge vannforsyning og avløp med renseanlegg til hus og landsbyer. Det vil få levealderen og livskvaliteten opp for befolkningene i motsetning til mRNA-injeksjonene kalt vaksiner.

  Svar
  • Ja. N. L., men nå blir disse landene lurt, «hjulpet», til å ta opp lån for «greie seg». Men det er en nasjons arbeidskrefter, og i liten grad internasjonale kjøp, som er viktig for nasjonens velferd over tid.
   Siden når rentene blir satt opp, er disse landene låst, og må bruke et produksjonsoverskudd til å betale gjeld og renter. – Som går til de som styrer verdensvalutaen og verdenshandelen.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Aksjeutbyttet.

Tør den nye regjeringen å slakte denne hellige kua?

Previous Post

I Vesten er global oppvarming en religion, altså udiskutabel.

I Russland diskuteres saken blant vitenskapsfolk.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.